PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (LSS) Laf sokma sanatı..

SercanTurkoz
17-07-2010, 14:56
show tv'deki ateş hattı programında reha muhtar prens charles'ın müslüman olduğu yönündeki söylentileri eleştirmektedir. konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır:
-efenim prens charles'ın müslüman olduğunu söylüyorlar. peki ama öyle bir adamdan müslüman olur mu?
-olur tabi neden olmasın?
-ama efenim nasıl olur?
-reha bey siz müslüman mısınız?
-tabi müslümanım efendim.
-siz namaz kılıyor musunuz?
-hayır.
-oruç tutuyor musunuz?
-hayır.
-içki içiyor musunuz?
-evet.
-e sizden nasıl müslüman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar müslüman olur.

muhabir: müslüm bey, hakan taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar. ne diyorsunuz?
müslüm gürses: ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.

zamanın birinde istanbulda pastahaneleri teftişe giden müdürün biri pasta ustasına sormuş:
"bu pastalara hangi yağ kullanıyorsunuz"? demiş. usta da "sana koyuyoruz efendim" demiş. müdür de demişki: "bende bütün pastacılara söyleyim bundan sonra "sana koysunlar"...

atih altaylı, erman toroğlu için
fa: "o kabzımal futboldan ne anlar ki" deyince
ea: "ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım, kabzımalım hıyardan da anlarım"

sevgili okulumun(!)aptal asistanlarından biri, okulu uzatan bir arkadaşın, finalde yanına gidip
-eşşeği bile bağlasan buraya dört yılda bitirir, demiş. arkadaş da,
-o eşşeği iki yıl daha bağlayın hocam, asistan olur!!deyip lafı gediğine oturtmuştur

karsi masada oturan kizi gece boyu alenen kesen kisi en
sonunda
kizi
getirtir yanina :
k:"ne o cok mu begendin beni?"
e:"evet,gercekten cok hossun."
k:"o zaman ***** bir ara bize getir de babam bi
tane daha
yapsin..."
kiz arkasini doner gider,cocuk arkadaslarinin kahkahalari
arasinda
dumur
deryasina baliklama atlayis
yapar...

tanri saniosun kendini ama bi *** deilsin
-tanri olsam seni yaratmazdim zaten
Bir gün ögretmenin biri derste mini etek giyen bir kıza dikkatlice bakar.. Kız da bunu farkedip hayırdır hocam gözünüzü benden alamıyorsunuz kendimi bir an tren sandım der.. Bunun üzerine bütün sınıfhocayla alay eder gibi gülmeye başlar. Hoca da yavaşca gülerek; Haklısın kızım günde bana da 300 kişi binse ben de kendimi tren sanardım demiş...
Gençler alkol var mı?

Cevap
-Yok valla hepsini içtik.

Olay Izmir'de Bir Belediye Otobusunde Gelisiyor.. Yasli Bir Amca Elinde Bastonuyla Kalabalik Bir Otobuse Biniyor, Oturacak Yer Yok.. Bastonunu Yere Vura Vura Orta Siralara Dogru Ilerliyor,taaa Arkaya Kadar Gidiyor Ama Kimsede Tin Yok... Baston Tiklamasindan Rahatsiz Olan Gencin Biri Yuksek Sesle Bagiriyor Amcaya ''dede, Su
Bastonunun Altina Keske Lastik Taksaydin Bu Kadar Ses Cikmaz, Bİz De Rahatederdik'' .. Butun Gozler Gence Dikilirken Yasli Adam Istifini Bozmadan Otobusu Kahkahaya Bogacak Bomba Cumleyi Patlatiyor:

''17-18 Sene Evvel O Lastigi Baban Taksaydi Simdi Bizde
Rahat Ederdik

Napoleon Bonapart İspanya'yı savaşta yendiğinde İspanya Kral'ı Napoleon'a;
Siz sadece para toprak ganimet elde etmek için savaşırsınız oysa biz şeref için savaşırız der...
Napoleon'da İspanya Kral'ına; Evet doğru herkes neye ihtiyacı varsa onun için savaşır

scream3057
17-07-2010, 14:59
reha muhtara fena kapak olmuş :D ...

VTec_king
17-07-2010, 15:00
hahahha iyiymiş sağol paylaşım için

altima
17-07-2010, 15:01
hahahaha abi çok iyiler yaa :D:D:D:D:DD::D:D:D

erman toroğluda iyi oturtmuş :D:D:D:D

saygılar
Rıdvan..

svtec
17-07-2010, 15:13
puaha aslında bomba sonra :) dede fena koymuş lafı..

mitsubishi_boy
17-07-2010, 15:32
hangi birine yorum yapayım, adamlar sokmuş valla

_Burak_
17-07-2010, 15:38
süper hepsi :D

Kakus
17-07-2010, 15:40
Bravo sercan, güzel paylaşım.

B.Aktepe
17-07-2010, 16:00
Çapa tıp fakültesinde okuyan arkadaşlarım anatomi öğretmenimiz sami zan ın ününü bilirler.
sami hoca sırf üreme organlarını kendi üslubuyla anlatan ve her dersinde 400 kişilik anfide dışarıdan gelenlerle birlikte yaklaşık 700-1000 kişiyle dolduran çok degerli bir hocamızdı...
bu yazıyıyı yazarken de kendisini rahmetle anıyorum...

anatomi derslerini birinde spermdeki yüksek glükoz, yani bizim bildiğimiz şekerin düzeyini anlatıyordu.
o yıl liseden mezun genç bir ögrenci kız arkadaşımız el kaldırdı ve bombayı patlattı.

- anladığım kadarıyla, menide çok şeker olduğunu söylüyorsunuz..
- evet aynen öyle. dedi sami hoca ve dediklerini destekleyen istatistik oranların tablosunu gösterdi.

arkadaşımız gene elini kaldırıp söz istedi

- o zaman tadı neden şekerli değil?..

anfide korkunç bir sessizlik oldu... ve sonra tüm anfi gök gürültüsü gibi bir kahkaha koyverdi...
yüzü birden kıpkırmızı olan arkadaşımız, hızla defter ve kitaplarını topladı ve sırasından hızla fırladı.
o kapıya koşarken, sami hoca çok ciddi bir yüz ve buz gibi sesle
dersini sürdürdü...

- Şeker tadı alınamaz. Çünkü şekeri duyumsayan tad alma hücreleri insanin dilinin ucundadır...
gırtlak derinliğinde ise, acıyı ve ekşi tadı algılayan reseptörler bulunur...
sana neşeli bir gün dilerim kızım...

biraz şehir efsanesi biraz fıkra birazda laf sokma sanırım ortaya karışık....

serdar_07
17-07-2010, 16:00
hhahahahahahah dede lafı iyi koymuş valla hahahah:D

SercanTurkoz
17-07-2010, 16:13
of be !
şeker olayına yarıldım ! :D

Ome_RS
17-07-2010, 20:25
Çapa tıp fakültesinde okuyan arkadaşlarım anatomi öğretmenimiz sami zan ın ününü bilirler.
sami hoca sırf üreme organlarını kendi üslubuyla anlatan ve her dersinde 400 kişilik anfide dışarıdan gelenlerle birlikte yaklaşık 700-1000 kişiyle dolduran çok degerli bir hocamızdı...

anatomi derslerini birinde spermdeki yüksek glükoz, yani bizim bildiğimiz şekerin düzeyini anlatıyordu.
o yıl liseden mezun genç bir ögrenci kız arkadaşımız el kaldırdı ve bombayı patlattı.

- evet aynen öyle. dedi sami hoca ve dediklerini destekleyen istatistik oranların tablosunu gösterdi.

anfide korkunç bir sessizlik oldu... ve sonra tüm anfi gök gürültüsü gibi bir kahkaha koyverdi...
yüzü birden kıpkırmızı olan arkadaşımız, hızla defter ve kitaplarını topladı ve sırasından hızla fırladı.
dersini sürdürdü...

- Şeker tadı alınamaz. Çünkü şekeri duyumsayan tad alma hücreleri insanin dilinin ucundadır...

Oral?
:D:D

Göki,ZD
17-07-2010, 20:27

dersini sürdürdü...

:hehe::hehe::hehe:

Brs_eg
17-07-2010, 20:33
Oral?
:D:D

yok kavanozdan kaşiklamiş :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Göki,ZD
17-07-2010, 20:35
yok kavanozdan kaşiklamiş :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

hayvansın olm :hehe:

Eriador
17-07-2010, 20:39
biri Cem Yılmaz'a demiş senin tahtına oturcam.

CM YLMZ : Dikkat et ben varken oturma.

Schumi
17-07-2010, 21:04
hayvansın olm :hehe:

Puhahahaha :D:D:D

redlinemst
17-07-2010, 21:14
Gençler alkol var mı?
Cevap
-Yok valla hepsini içtik. :D:D

dedeyle ünideki şeker muhabbetide fena yahuu :D

mody
17-07-2010, 21:20
sami zan bitirdi beni :D

gırtlak dior bide ya :D

by_BuRoCk
17-07-2010, 21:24
aga süpermiş bunlar yaa tşkler :D

deniz
17-07-2010, 21:30
ahahahahaa bomba :D:D:D:D

Alper_
17-07-2010, 22:53
hepsi birbirinden güzel :) iyi güldüm :D

berkay_aydin
17-07-2010, 23:03
böyle bi konuya ihtiyacım varmış gece gece :D :D :D

berkay_aydin
17-07-2010, 23:12
sizlerinki kadar komik olmasada beğendim ;)

Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum.

Kredi kartımla ödemeyapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama bindiğini gördüm.

Ben şaşkın bir şekilde arabama doğru koştururken kadın hızla istasyondan ayrıldı.

Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri döndü.Özür dileyerek Arabaları karıştırmışım dedi.

Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için sadece şunu söylemek istiyorum:

Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı.

Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp,

Bunlar tazemi?diye sormuştu.

Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:

Yok abla, pil takıp oynatıyoruz.
Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru yürüyordum.

Biraz ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis arabası vardı.

Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis yaklaştı ve bombayı patlattı.

Alırım anahtarını Hasaaan

Yigit-Y
17-07-2010, 23:21
Olay Izmir'de Bir Belediye Otobusunde Gelisiyor.. Yasli Bir Amca Elinde Bastonuyla Kalabalik Bir Otobuse Biniyor, Oturacak Yer Yok.. Bastonunu Yere Vura Vura Orta Siralara Dogru Ilerliyor,taaa Arkaya Kadar Gidiyor Ama Kimsede Tin Yok... Baston Tiklamasindan Rahatsiz Olan Gencin Biri Yuksek Sesle Bagiriyor Amcaya ''dede, Su
Bastonunun Altina Keske Lastik Taksaydin Bu Kadar Ses Cikmaz, Bİz De Rahatederdik'' .. Butun Gozler Gence Dikilirken Yasli Adam Istifini Bozmadan Otobusu Kahkahaya Bogacak Bomba Cumleyi Patlatiyor:

''17-18 Sene Evvel O Lastigi Baban Taksaydi Simdi Bizde
Rahat Ederdik

bu nokta olmuş gece gece kopardı benii :D:D:D:D

darkred
17-07-2010, 23:49
hahah süper muhabbet dönmüş :D konu bomba yorumlar daha bomba :D :D gece gece iyi geldi :D

ERDinç77
18-07-2010, 00:47
pastacı iyiymiş (:

Viper_Si
18-07-2010, 01:07
polis: alkollü araç kullanmayın gençler!!
genç: abi bizim araç alkollü değil ki LPGli :D

Tuning055
18-07-2010, 01:43
ahahhaha:D:hahaha: superler ya:D:D

Jam da Joker
18-07-2010, 01:47
Laf sokma sanatı diyince aklıma hep bu olay geliyor :)

Cem Yılmaz'ın bir üniversiteye konuk olması esnasında yaşanan unutulmaz diyalogtaki soru.

yurdum genci - cem bey önce hoşgeldiniz

cmylmz - eyvallah

yurdum genci - benim sorum şu : "karizmanız var mı, varsa kaç santim?"

(yarılan salon, kahkaha tufanı, gelecek ayarın büyüklüğünün merakıyla oluşan sessizlik)

cmylmz - karizma dediğin insanın içinde olacak, içinde oldu mu da anlarsın kaç santim olduğunu.

S.Özeren
18-07-2010, 01:51
Laf sokma sanatı diyince aklıma hep bu olay geliyor :)

Cem Yılmaz'ın bir üniversiteye konuk olması esnasında yaşanan unutulmaz diyalogtaki soru.

yurdum genci - cem bey önce hoşgeldiniz

cmylmz - eyvallah

yurdum genci - benim sorum şu : "karizmanız var mı, varsa kaç santim?"

(yarılan salon, kahkaha tufanı, gelecek ayarın büyüklüğünün merakıyla oluşan sessizlik)

cmylmz - karizma dediğin insanın içinde olacak, içinde oldu mu da anlarsın kaç santim olduğunu.

:hahaha::hahaha: cem yılmaz ya :D

sürüngen
18-07-2010, 01:58
birebir şahit oldum...

bir gösterisinden çıkarken seyircilerden biri ortalama bir sesle cem yılmaza
or..pu çocuğu dedi(çok fırlama demeye çalıştı sanırım)
cem yılmaz duydu..dönüp "annelerimiz ordan tanışıyor heralde"dedi :D
adamı da çıkışta içeri davet ettiler pek de kibar değillerdi:D

Berkan
18-07-2010, 02:01
auhhaua cem in bahsettigi karizma mevzusunun videosu var haha seredince dahada güldürüyor adamı :D

B.Aktepe
19-07-2010, 09:41
cem yılmaz çekilecek yeni film üzerine basın mensuplarıyla konuşurken gazetecinin biri:
-cem bey ne zaman motor diyeceksiniz? (bkz. motor demek)
cmylmz:
-maalesef ekipte öyle insanlarla çalışmıyoruz.

:D

Pug
19-07-2010, 09:50

dersini sürdürdü...

gozumden yaslar geldi ahahahhaha bu nedir boyle ya hahahahahahah :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha:

oxygen
19-07-2010, 09:53
şiddetli geçimsizlikten ayrılmış 2 üni öğrencisi şansa aynı section da italyanca dersi alıyorlar.Çocuk problemlerinden dolayı 3 hafta kadar geç başlıyor tabi böyle oluncada sınıftaki diğer kişiler konularda oldukça ilerde ve aksan olarakta yavaş yavaş oturmaya başlıyor.

Çocuk her derse girdiğinde hoca bişey sormasın diye dua ediyor ama hoca inatla çocuğa soruyor,tabi çocukta kelimelerin birçoğunu yanlış söylüyor.Eski sevgiliside kuyruk acısından dolayı çocuk hata yapınca pis pis sırıtıyor.Bizim çocuk en sonunda dayanamıyor hayırdır diyor ne gülüyorsun,kız klasik kız tribini sergiliyor "sanane be aptal" bizim çocuk biraz agresifleşiyor efendi konuş falan,hoca diyor ne oldu? bizim çocukta arkadaş ağzını ve dilini çok güzel kullandığı için bizi beğenmiyor diyor !

buyyak
19-07-2010, 16:40
offf cok ıyımıs ya warya acaıp guldum suoper paylaşım herkese tşkkrler...:D:D:D:D

mcanx
19-07-2010, 16:49
Yavuz Sultan Selim, birçok Osmanlı padişahı gibi sefere çıkacağı yerleri
gizli tutarmış.
Bir sefer hazırlığında, vezirlerinden biri ısrarla seferin yapılacağı ülaaai
sorunca, Yavuz ona:
- "Sen sır saklamayı bilir misin?" diye sormuş.. Vezir:
- "Evet hünkarım, bilirim" dediğinde, Yavuz cevabı yapıştırmış:
- "Iyi, ben de bilirim."
__________________________________________________ _

bir toplantıda bir genç mehmet akif'i küçük düşürmek için sorar;
-affedersiniz, siz veteriner misiniz?
mehmet akif'in cevabı;
-evet, bir yeriniz mi ağrıyordu ?

__________________________________________________-

kulaklarının büyüklüğü ile ünlü galileo'ye hasımlarından biri:
- "efendim", demiş.
"kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi?"
galileo:
- "doğru", demiş. "benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama,
seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı?"

__________________________________________________ __

(Bu süper işte):D
kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye
arayanlar soyluyor evimi, arabamı, herşeyimi...vatandaşın biride çıkar
-ben 200 milyon veririm!!
kadın donakalır nası yani?
-sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosuda 4 milyon 4x50:200

__________________________________________________ __

hoca sınıfa girer, öğrenciler ayağa kalkar selam verir otururlar.
hoca birden dellenir:
hoca : "ben size oturun demedim ki hebele hübele"
eleman: "kalkın da dememiştiniz"
hoca : "...fatal error..." :D :D

__________________________________________________ ___

sokrates bir gün yürürken , tek kişinin geçebileceği kadar mesafe olan bir mevkiide dönemin soylularından biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur...kısa bir süre bakıştıktan sonra :

soylu: " ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!"
sokrates: "ben veririm..."

dgoo
17-12-2010, 10:37
Nazım Hikmet ve Necip Fazıl Ramazan ayında arabayla gidiyorlarmış.Tabi Necip Fazıl oruç ama Nazım Hikmet değil.Nazım Hikmet Necip Fazıl ile dalga geçmek için yolun kenarındaki zayıf bir ineği işaret ederek Necip Fazıl'a demiş ki:-'Şunun haline bak,oruç tutmaktan ne hale gelmiş' demiş.Tabi Necip üstad altta kalırmı hemen cevabı yapıştırmış:
-'Aaa Nazım sen bilmiyormusun Hayvanlar oruç tutmaz...

SercanTurkoz
17-12-2010, 13:54
Konu hortlamış :D

Sonuncusuda gayet iyimiş.

!KO
17-12-2010, 15:33
tarih :bugün :D
yer saint benoit fransız lisesi önü

arabanın içinde döner yiyoruz benim arkadaş kızın birine fransızca biliomusun diye sordu

kız : ayh biliormm tabe yhaf
arkadaş: sıra türkçede hadi bakalım

ölüoduk arabanın içinde :D:D

Ozan Özer
18-12-2010, 09:10
:):) sabah sabah işyerinde keyfim yerine geldi:D