Orijinalini görmek için tıklayınız : şeffaf kaplama
arkadaşlar malumunuz inşaat sektörüyle uğraşmaktayım araçlarımla genellikle arazilere şantiyeye dalış yaparım araçlarım 1 yıla kalmadan cacık oluyor taş çarpıyor v.s bu şeffaf kaplama gerçekten işe yarıyormu ? çiziklere taş çakıl çarpmalarına falan? 3-4 araç kaplatıcam bakalım deneyen varsa görüşlerini yazarsa sevinicem
bildiğim kadarıyla kaput koruma adına ziebart falan tamponun belirli bir kısmını kaplıyor ufak çizik göçüklere karşı
ama komple kaplıyorlar mı , bilen arkadaşlar bilgilendirirler
Kesinlikle 10 numara faydalıdır dostum.O filmlerin mikron kalınlığı zaten ufak tefek taş çarpmalarını geri sektirdiğinden en ufak zedeleyemez kaportayı taşlar.Ama 2 şeye dikkat et; 1.si,kaliteli işçilikle kaliteli malzeme olmalı. 2.si,bir buçuk iki senede bir değişimini yap.Çünkü bu kez boyaya oturuyor ve de çıkartırken sıkıntı olabiliyor.
Kesinlikle 10 numara faydalıdır dostum.O filmlerin mikron kalınlığı zaten ufak tefek taş çarpmalarını geri sektirdiğinden en ufak zedeleyemez kaportayı taşlar.Ama 2 şeye dikkat et; 1.si,kaliteli işçilikle kaliteli malzeme olmalı. 2.si,bir buçuk iki senede bir değişimini yap.Çünkü bu kez boyaya oturuyor ve de çıkartırken sıkıntı olabiliyor.
1 araca 8-9 ay dan fazla binmiyorum ama yinede acıyorum yazık günah of road yapmıyorum nihayetinde bu çarpmalar üzüyordu beni