PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şeffaf kaplama

enz0
18-07-2010, 21:26
arkadaşlar malumunuz inşaat sektörüyle uğraşmaktayım araçlarımla genellikle arazilere şantiyeye dalış yaparım araçlarım 1 yıla kalmadan cacık oluyor taş çarpıyor v.s bu şeffaf kaplama gerçekten işe yarıyormu ? çiziklere taş çakıl çarpmalarına falan? 3-4 araç kaplatıcam bakalım deneyen varsa görüşlerini yazarsa sevinicem

_Burak_
18-07-2010, 21:32
bildiğim kadarıyla kaput koruma adına ziebart falan tamponun belirli bir kısmını kaplıyor ufak çizik göçüklere karşı
ama komple kaplıyorlar mı , bilen arkadaşlar bilgilendirirler

KUPON7
18-07-2010, 21:32
Kesinlikle 10 numara faydalıdır dostum.O filmlerin mikron kalınlığı zaten ufak tefek taş çarpmalarını geri sektirdiğinden en ufak zedeleyemez kaportayı taşlar.Ama 2 şeye dikkat et; 1.si,kaliteli işçilikle kaliteli malzeme olmalı. 2.si,bir buçuk iki senede bir değişimini yap.Çünkü bu kez boyaya oturuyor ve de çıkartırken sıkıntı olabiliyor.

enz0
18-07-2010, 21:50
Kesinlikle 10 numara faydalıdır dostum.O filmlerin mikron kalınlığı zaten ufak tefek taş çarpmalarını geri sektirdiğinden en ufak zedeleyemez kaportayı taşlar.Ama 2 şeye dikkat et; 1.si,kaliteli işçilikle kaliteli malzeme olmalı. 2.si,bir buçuk iki senede bir değişimini yap.Çünkü bu kez boyaya oturuyor ve de çıkartırken sıkıntı olabiliyor.

1 araca 8-9 ay dan fazla binmiyorum ama yinede acıyorum yazık günah of road yapmıyorum nihayetinde bu çarpmalar üzüyordu beni