Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : vtı kadran deneme

Sh4rk
18-07-2010, 23:12
su ankı aracın speclerı

dc 4-1 2'' headers
apexıı orta
60 mm orta borular
apexı n1 son susturucu
custom caı
b16b typer pistonu

http://www.youtube.com/watch?v=112EZW2JSSU

ilke-R
18-07-2010, 23:17
debriyajmı tazeliyosun arada ?

Ludacris
18-07-2010, 23:22
iyimiş... :)

Sh4rk
18-07-2010, 23:23
aynen 200 de bı kac kez tazeledık

firat_07
19-07-2010, 07:55
gayat iyi yürüyo kardeşim maşşallah yazılım felanda hallolduktan sonra çok daha iyi yürücek bence

stlegal
19-07-2010, 08:37
yazılım yok sanırım bu araçta dorumudur???

FaTiH44
19-07-2010, 08:41
maşallah,kazasız belasız.

200'le giderken debriyaj tokatlamaktaki amaç nedir onu anlamadım:)

fsunnetci
19-07-2010, 08:43
Çok iyi maşallahı var...

KMR2-GT
19-07-2010, 09:09
güzel gidiyor maşallah

Sh4rk
19-07-2010, 10:02

yazılım yok

YUSUF
19-07-2010, 10:42
maşallah 100-200 20-21 saniye galiba

Type-R
19-07-2010, 10:49
Maşallah maşallah.

dragon07
19-07-2010, 10:52
orkun agaaa harbiden fena hızlanıyorr...taş gibi oldu makina ;)

alikosar
19-07-2010, 12:53
güzelmiş birgün deneyelim

StyleALP
19-07-2010, 13:15
Maşallah. :icon_tup:

Onurkk06
19-07-2010, 13:33
debriyaj tazelemenin mantığı nedir birisi açıklık getirebilirmi maşallah araca

firat_07
19-07-2010, 15:12

dogrudur abi yazılım senin ellerinden öper

Agent
19-07-2010, 15:17
Maşşallah ama bence araçtaki okadar parçadan sonra iyi bir sonuç/zaman değil.

firat_07
19-07-2010, 15:38
tek kişiyle biraz daha farklı olur diye düşünüyorum ortalama 190 kg 2 kişi artı bagajta tesisat stepme herşey duruyor

Agent
19-07-2010, 16:03
Aracın ustundekı ağarlıkları bilmiyorum tabiki çok fark eder ozaman, kaldıkı beyınve ayardan sonra pıston vs. kendı gosterdımı dahada hızlanacatır ama su vıdeoda aracın 3. ve4. vites hızlanması o parçalara göre iyi değil. Bunu belirtmek istedim. Tekrardan maşşallah

PF 551
19-07-2010, 16:06
maşallah.güzel.

JDM VTİ
19-07-2010, 16:10
maşallah.güzel.

..............................

KMR2-GT
19-07-2010, 16:19
bence güzel gidiyor demek istemiş.

daha ne ıstıyorsun ayrıntılı yazsın mı düşüncelerini.

PF 551
19-07-2010, 16:40
güzel, hmm peki kötüsü nasıl oluyor açıklaya bilir misiniz??
bence güzel gidiyor.geriside seni ilgilendirmez.

stlegal
19-07-2010, 16:41
beyler bu araba en azından itr egzantik ister çok daha zevkli olur

OmeR-FE
19-07-2010, 17:17
Maşallah...

dragon07
19-07-2010, 17:45
orkun hata sende birader ;)

arabayı gırtlagına kadar sökelim...rampa aşagı bi yola salalım makinayı iyi gideni görsün herkes....birde beyenmeyenlerin diyenlerin stock vitedolarını bekliorum ben...bende ona göre stok vtek videosu koycam....piston egz olmayan ;)

Vtec_2
19-07-2010, 17:52
Guzel hızlanma masallah egzantrık + ayar 10 numara olur...

JapanVsGermany
19-07-2010, 18:51
en azından kadran videosu çekerken stpene olmasa bile bagajdaki set ws. ıwır zıwırı söküp, çok ağır olmayan bir arkadaşa çektirsek wideoyu sanırım daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz değil mi? :)

Maşallah diyelim, 9000rpm çewirir araç umarım en kısa zamanda :)

Bu arada benim araçta stepne we arka koltuklar yok, ince bir arkadaşı co pilot koltuğuna oturtup sağlam bir yokuştan aşağı 100-200 wideosu çektirdim, hakkaten anormal bir hızlanma oldu ama wideoyu görenler "maşallah ne hızlı gidiyor" derler we sonra düz yolda böyle gitmediğini görünce laf söölerler diye kendime sakladım :D

VTec_king
19-07-2010, 19:20
debriyaj tokatlamak emin ol daha kötü zaman kaybı

VTec_king
19-07-2010, 19:26
buda benim eski vtec i satmadan önce 0-100 üm http://www.streetfire.net/video/vtecking-0100-drag_205089.htm

halilkarakas
19-07-2010, 19:27
mal iyi mal iyi :) maşallah

Sh4rk
19-07-2010, 20:07
guzel dıleklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar
aksam ılla kadran vıdeosu cekelım dıye cıkmadık headers tan sonra bakalım ne olucak dıye bı cekelım dedık 2 kısı 90+90 desek 180 kg aracın arkası zaten dolu otu var pusuru var demıcem zaten amacımız oyle olsa heryerını soker tek kısı YOKUŞ AŞAGI CEKER KADRAN VIDEOSUN KOYARIM GEREK VARMI duz yolda oylesıne sıktık bu kadar malzemeyle az yuruyo dıyenlere soruyorum ne var bunda kı BU KADAR malzemeyle az yuruyor dıyosunuz
ben burda kımseye bır sey kanıtlamak ıcın koymadım paylasım olsun aksam aksam sıktık ızlensın dıye koydum tabıkı yorum yapıcaksınız ben sadece cevabını vermek ıstedım
YURUMUYOR dıyen lere komple ıcını sokup tek kısı yokş aşagı kadran ceker koyarım gonullerı olsun

JDM VTİ
19-07-2010, 20:47
bence güzel gidiyor demek istemiş.

daha ne ıstıyorsun ayrıntılı yazsın mı düşüncelerini.

.................................................. .......

01ASU
19-07-2010, 22:42
şu forumlarda maşallah güzel yorumlarına hastayım, yukarıda adam kötü gitmiş diyor düşüncesini açıklıyor ne güzel. bu arkadaşta maşallah güzel diyor ardından. e güzel kardeşim/abicim bi izahta sen yapsan ya! neyse polemiklere gerek yok, herkese hayırlı akşamlar

bişi diyimmi forumda okuduğum en saçma polemik şekli senin ki yanlış anlama adam güzel yazmış yorum yapmış sen tuhaf tuhaf cvp vermişsin sana ne güzel olan adamın arabası güzel diyen başka bir adam seni ne ilgilendirir

Type-R
19-07-2010, 23:05
bişi diyimmi forumda okuduğum en saçma polemik şekli senin ki yanlış anlama adam güzel yazmış yorum yapmış sen tuhaf tuhaf cvp vermişsin sana ne güzel olan adamın arabası güzel diyen başka bir adam seni ne ilgilendirir+1 Adam haklı beyler.:icon_tup:

JDM VTİ
19-07-2010, 23:07
bişi diyimmi forumda okuduğum en saçma polemik şekli senin ki yanlış anlama adam güzel yazmış yorum yapmış sen tuhaf tuhaf cvp vermişsin sana ne güzel olan adamın arabası güzel diyen başka bir adam seni ne ilgilendirir

arkadaşım bana göre de senin bu yorumun çok saçma, fikir farklılığı saçmalık değil ;)

benim bi düşüncem var; böyle denemeler hakkında,motor mod'ları hakkında bi yorum yapılıyorsa sebebide açıklanmalı.forum sonuçta burası bilgi paylaşım yeri dimi ;)

herkes benim gibi bi düşüncede olmaya bilir,ama bu saygı duyulmaması anlamına gelmiyor.

seni ne ilgilendirir diyorsun o zaman bende sana derim ki benim yorumum seni ne ilgilendirir kitlenir kalırız, kısır döngü! yoruma, yorumda bulunmama gibi bi yasak mı var arkadaşım... :)

uzamaması daha iyi polemiğin arkadaşın konusunu baltaladık kusura bakmasın!

kazasız belasız binmeniz dileğiyle aracınıza,tekrar kusura bakmayın.

KMR2-GT
19-07-2010, 23:19
şu forumlarda maşallah güzel yorumlarına hastayım, yukarıda adam kötü gitmiş diyor düşüncesini açıklıyor ne güzel. bu arkadaşta maşallah güzel diyor ardından. e güzel kardeşim/abicim bi izahta sen yapsan ya! neyse polemiklere gerek yok, herkese hayırlı akşamlar

yanı anlamıorumkı senı kotu dese hadı neyse acıklarsın nıe kotu oldugunu.ama guzel dıyınce nasıl acıklıcan kı ne açıklıcan.guzel demek kac farklı anlama gelebılırkı şu vıdeoda.guzel demek guzel gıdıor demek olay bu ya.kasma kendını kardeş rahat ol bu tur seylere hasta olma bu tur her başlıkta 480953283409 tane maşallah la baslayıp bıten post var.gayet normal.

01ASU
19-07-2010, 23:26
arkadaşım bana göre de senin bu yorumun çok saçma, fikir farklılığı saçmalık değil ;)

benim bi düşüncem var; böyle denemeler hakkında,motor mod'ları hakkında bi yorum yapılıyorsa sebebide açıklanmalı.forum sonuçta burası bilgi paylaşım yeri dimi ;)

herkes benim gibi bi düşüncede olmaya bilir,ama bu saygı duyulmaması anlamına gelmiyor.

seni ne ilgilendirir diyorsun o zaman bende sana derim ki benim yorumum seni ne ilgilendirir kitlenir kalırız, kısır döngü! yoruma, yorumda bulunmama gibi bi yasak mı var arkadaşım... :)

uzamaması daha iyi polemiğin arkadaşın konusunu baltaladık kusura bakmasın!

kazasız belasız binmeniz dileğiyle aracınıza,tekrar kusura bakmayın.

kitlenip kalmam cnm çünkü arkadaşıma bu yorumu yapıyorsun ;)

redlinemst
19-07-2010, 23:36
guzel dıleklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar
aksam ılla kadran vıdeosu cekelım dıye cıkmadık headers tan sonra bakalım ne olucak dıye bı cekelım dedık 2 kısı 90+90 desek 180 kg aracın arkası zaten dolu otu var pusuru var demıcem zaten amacımız oyle olsa heryerını soker tek kısı YOKUŞ AŞAGI CEKER KADRAN VIDEOSUN KOYARIM GEREK VARMI duz yolda oylesıne sıktık bu kadar malzemeyle az yuruyo dıyenlere soruyorum ne var bunda kı BU KADAR malzemeyle az yuruyor dıyosunuz
ben burda kımseye bır sey kanıtlamak ıcın koymadım paylasım olsun aksam aksam sıktık ızlensın dıye koydum tabıkı yorum yapıcaksınız ben sadece cevabını vermek ıstedım
YURUMUYOR dıyen lere komple ıcını sokup tek kısı yokş aşagı kadran ceker koyarım gonullerı olsun

İşte illa sökecen heryerini boşaltacanki o zaman gider araban (bazılarına göre) MAŞALLAH aracınıza gayette sıkı yürüyo :icon_tup:

Sh4rk
19-07-2010, 23:42
İşte illa sökecen heryerini boşaltacanki o zaman gider araban (bazılarına göre) MAŞALLAH aracınıza gayette sıkı yürüyo :icon_tup:

emın olsunlar dıreksıyon kayısına kadar sokecegım :D

firat_07
20-07-2010, 00:02
ya kimsenin polemige girmesine gerek yok elimizdeki malzeme bu ama şimdilik daha çok eksikleri var

Agent
20-07-2010, 00:03
Sokup cı,k kadran cek kendını avut sonrada bizi kandırmaya calıs. Nekadar zorunuza gitti bi yorum yapmam. kaldıramıyorsan yorumları koymıcaksın vıdeoyu dostum. Benım sahıp oldugum, bındıgım gordugum yarıstıgım tecrubelerıme gore, bu vt gitmesi gerektiği gibi gitmiyor bence.. Yinede maşşallah, inş çok çok daha iyi olur hızlanır aracınız.

Sh4rk
20-07-2010, 00:07
Sokup cı,k kadran cek kendını avut sonrada bizi kandırmaya calıs. Nekadar zorunuza gitti bi yorum yapmam. kaldıramıyorsan yorumları koymıcaksın vıdeoyu dostum. Benım sahıp oldugum, bındıgım gordugum yarıstıgım tecrubelerıme gore, bu vt gitmesi gerektiği gibi gitmiyor bence.. Yinede maşşallah, inş çok çok daha iyi olur hızlanır aracınız.

sokup cıkarmadıgımız yokus asagı cekmedımız ıcın boyle bır vıdeo koyduk olan bu ne zorumuza gıdecekkı yaptıgın yorum
sen yazdın ben cevap verdım

firat_07
20-07-2010, 00:09

kimsenin zoruna gidecek bi durum yok kardeşim ama seninde yürüyen vti videolarını koyda bizde izleyelim zaten senin vti yürüse satıp rs almazdın dimi

chare
20-07-2010, 00:12
güzelmiş birgün deneyelim

deneyin tabi yaaa eğlenceli olur :D bizde izleriz :D yokki vtec imiz artık ali abi senle hergün yarışalım dimi :D yarışcak adam bulumaz oldun valla :D

dragon07
20-07-2010, 00:18
cahillik hat safhada arkadasım die savunmuyorum,fakat içinde 2 kişi olan müzik sitemi olan bi araba vtekte ne kadar fark eder bunu ilkokul2 terk olan kişiler bile biliyor...ayriyetten sitedeki kadran videosun koyanların yüzde 70i rampa aşagı basıor...

özet geçiom: arabanın içi doluyken böle boşkende çekeriz herkez görür ;)

Sh4rk
20-07-2010, 00:24
cahillik hat safhada arkadasım die savunmuyorum,fakat içinde 2 kişi olan müzik sitemi olan bi araba vtekte ne kadar fark eder bunu ilkokul2 terk olan kişiler bile biliyor...ayriyetten sitedeki kadran videosun koyanların yüzde 70i rampa aşagı basıor...

özet geçiom: arabanın içi doluyken böle boşkende çekeriz herkez görür ;)

adam ılkokul2 terk beyler:D:D

Vtec_2
20-07-2010, 00:24
Yahu bu parcalarda bısı yokki mevcut motor gucunu korumustur araba 300 hp olmuor b16b pıston takınca =) ayar yok bısı yok ayarlı deneyın edın cok fark var arada...
Bide yokuş asagı deneyın mılletın gonlu olsun :D Tekrardan kazasız belasız.

Agent
20-07-2010, 08:04
kimsenin zoruna gidecek bi durum yok kardeşim ama seninde yürüyen vti videolarını koyda bizde izleyelim zaten senin vti yürüse satıp rs almazdın dimi

Ben 4 sene aynı kokpite oturdugum için, ben 3 tür honda kullandığım için ve ben eski arabadan sıkıldığım için sattım VTI ı. Bu arabada parama karşılık alabileceğim en dolu en yeni en temiz araba olduğundan aldım (şükürler olsunki çokta memnnum). Ama günlümde hep temiz bi S2K almak var Allahın izniyle.

Akşam arkadaşların hepsınden toplıcam videolarımı, (2 kişi+bagajda bass ile ) 250 de kesiciye girdiğim (Düz yolda), 4. vites sonunda FN2 typeR ların önünde gittiğim (düz yolda) . Sen ZS 480 in nasıl giden bir VTI oldugunu istanbulda tanıdıklarına bi sor istersen.

YUSUF
20-07-2010, 13:46
uffff ne dediiiiiiiiiiiii :D

Agent
20-07-2010, 13:53
uffff ne dediiiiiiiiiiiii :D

Kızıştırma len ortalığı :) Sen söyle ozaman ZS nin nasıl giden bir VTI olduğunu, iyi bilirsin :D

Ne dediiiimmmmm :D ashashahsa

JDM VTİ
20-07-2010, 14:40
kimsenin zoruna gidecek bi durum yok kardeşim ama seninde yürüyen vti videolarını koyda bizde izleyelim [sıze="5"]zaten senin vti yürüse satıp rs [/sıze][sıze="5"]almazdın dimi[/sıze]

.........
.....

nakayama
20-07-2010, 14:45
:d :d :d .....

:soru: neden güldün doğru demiş senin vtin videolarını görelim birde ??

JDM VTİ
20-07-2010, 14:52
:soru: neden güldün doğru demiş senin vtin videolarını görelim birde ??

vti mi sattım ve hiç video da çekmedim piyasayada çıkarmadım.

hee nasipse 1 aya inşallah gösteririm diyalogta oldğum aracı alırsam Allah bi mani vermezse,sonra bu sözünüde hatırlatırım;)

neye güldüğüme gelince ZS vti' a yürümüyor demesine güldüm ;) ;) ;) ZS nin yürümediğini söyleyen kişi ya aracı bilmiyordur yada arabadan anlamıyordur! bilmiyorsada bilmediği şey hakkında konuşmamalı bence. neyse son postum olucak, herkese keyifli forumlar!

(tartışmalarımda hiç kimseye karşı kötü bir niyet yoktur arkadaşlar, fikirlerimiz uyuşmayabilir ama hepinize saygı duyuyorum bilmenizi isterim keyifli forumlar)

dragon07
20-07-2010, 15:03
vti mi sattım ve hiç video da çekmedim piyasayada çıkarmadım.

hee nasipse 1 aya inşallah gösteririm diyalogta oldğum aracı alırsam Allah bi mani vermezse,sonra bu sözünüde hatırlatırım;)

neye güldüğüme gelince ZS vti' a yürümüyor demesine güldüm ;) ;) ;) ZS nin yürümediğini söyleyen kişi ya aracı bilmiyordur yada arabadan anlamıyordur! bilmiyorsada bilmediği şey hakkında konuşmamalı bence. neyse son postum olucak, herkese keyifli forumlar!

(tartışmalarımda hiç kimseye karşı kötü bir niyet yoktur arkadaşlar, fikirlerimiz uyuşmayabilir ama hepinize saygı duyuyorum bilmenizi isterim keyifli forumlar)

sen şu vtegin resmini bi koy bi görelim
konustugun kişinin ve kişilerin en az 2 şer 3 er vtegi oldu...zaten bizde video koyda görelim dedik...her yerde bi atar giderin var aslan kendine çeki düzen ver heyecan yapma....

nakayama
20-07-2010, 15:09
konustugun kişinin ve kişilerin en az 2 şer 3 er vtegi oldu...zaten bizde video koyda görelim dedik...her yerde bi atar giderin var aslan kendine çeki düzen ver heyecan yapma....

boşver koymasın yoksa onun fitekinin çok ama çok hızlı olduğu ortaya çıkar :hahaha:

JDM VTİ
20-07-2010, 15:10

nerde atar giderim var pardon?heryerde atar gider diyorsun, biriyle karıştırıyor olabilir misin? aslan filan konuşmlarına dikkat edersen iyi olur bende laubali bi konuşma tarzı yok o yüzden seviyemizi koruyalım;) akşam vtecin resmini koyucam burada takip edersin resmi;) millet tartışmayı bilmiyor atar gder sanıyor, atar gider öyle yapılmaz bunuda bil.. ki alıntı yaptığım açıklamamdada sona ne yazdığımı iyi oku ;);) son post diyorum ama böyle triplere hastayım cevap yazmadan olmuyor insanımız fesat düşüncede çünkü hep bi ters algılama isteği :):):):):) neyse hayırlı işler

JDM VTİ
20-07-2010, 15:10
boşver koymasın yoksa onun fitekinin çok ama çok hızlı olduğu ortaya çıkar :hahaha:

öyle bir iddiam hiç bi zman olmadı biyerlerden element uydurmayalım..

YUSUF
20-07-2010, 15:18
zs vtı'ın nasıl gittiğini merak edenler videolarını izleyebilir sitemizin videolar bölümünde mevcut 3. 5. sayfalara bakabilirsiniz

£mR@h
20-07-2010, 15:42
vay arkadaş bir kadran videosu nerelere gelmiş :) yapmayın arkadaşlar neyin kavgasındasınız az hızlı gitse ney az yavaş gitse ney altı üstü araba bu yaw araba :)

Agent
20-07-2010, 15:44
Kimse en yavaş yada en hızlı demedi. Sadece bu parçalarla olması gerekenden daha yavaş diyoruz. Belki sübap ayarındandır belki avans ama gitmesi gerektiği gibi değil! Birazdan ZS Vti ın videolarını koyacak Cumhur üstad izler durursunuz artık.

nakayama
20-07-2010, 15:46
Kimse en yavaş yada en hızlı demedi. Sadece bu parçalarla olması gerekenden daha yavaş diyoruz. Belki sübap ayarındandır belki avans ama gitmesi gerektiği gibi değil! Birazdan ZS Vti ın videolarını koyacak Cumhur üstad izler durursunuz artık.

zs ninde nasıl gittiğini biliyoruz... :icon_tup:

£mR@h
20-07-2010, 15:51

ben de en hızlı veya en yavaş demedim zaten biraz hızlı olsa ne olur biraz yavaş olsa ne olur dedim..ayrıca ben videoyu bile izlemedim benim demek istedigim hızlı yavaş muhabbeti diildi ama sen yanlış anladın beni sanırım ama neyse önemi yok :)

Can08
20-07-2010, 15:55
maşallah güzel yürümüş emeğinize sağlık ;)

firat_07
20-07-2010, 17:48

arabada ne spec var allah aşkına hedırs filitre piston standarttan tek farkı piston olması senin zs nin specleri bukadarmıydı bir sayfa dolusu satılık malzeme listen vardı birmi tutuyorsun şimdi iki aracı ayrıca bu speclere göre iyi yürümüyor dedigin araç antalyada kimsenin henüz geçmeyi başaramadıgı saxo yu 1 araba farkla geçmiştir dikkatini çekerim

dragon07
20-07-2010, 17:54
nerde atar giderim var pardon?heryerde atar gider diyorsun, biriyle karıştırıyor olabilir misin? aslan filan konuşmlarına dikkat edersen iyi olur bende laubali bi konuşma tarzı yok o yüzden seviyemizi koruyalım;) akşam vtecin resmini koyucam burada takip edersin resmi;) millet tartışmayı bilmiyor atar gder sanıyor, atar gider öyle yapılmaz bunuda bil.. ki alıntı yaptığım açıklamamdada sona ne yazdığımı iyi oku ;);) son post diyorum ama böyle triplere hastayım cevap yazmadan olmuyor insanımız fesat düşüncede çünkü hep bi ters algılama isteği :):):):):) neyse hayırlı işler

senin seviyeni yerim lan ben mankafa kırarım senin kafanı olmayan viteginle oturdugun yerde31 çekmeye calışma lale.öküz öküz konuşuyosun kaç gündür her yerden kardelenayse gibi çıkıyosun haddini bil yoksa bildirirler....

dragon07
20-07-2010, 17:55

sende zs nin videolarını koycaksan koy boşboş konuşmaaa çocuklar gibi...

sanki bastan video çekiyosun varsa koyarsın kardesim yoksa susarsın anlıyomusun...getir rsinide anatlyaya bölelim onuda burda olurmu ??saat 19.00 olmuş hala video koycaksınızzz koyunda görelim... izleyelim bizde eylenelim

firat_07
20-07-2010, 17:55
senin seviyeni yerim lan ben mankafa kırarım senin kafanı olmayan viteginle oturdugun yerde31 çekmeye calışma lale.öküz öküz konuşuyosun kaç gündür her yerden kardelenayse gibi çıkıyosun haddini bil yoksa bildirirler....

manyaksın sen

firat_07
20-07-2010, 17:56
ya artık kimse yazmasın abi konu pig oldu alakasız yerlere kaydık birbirimizi kırmaya başladık

YUSUF
20-07-2010, 18:24
uffff ne dediiiiii :D

Brs_eg
20-07-2010, 18:33
uffff ne dediiiiii :D

çok hizli öfkeli olmuş 1-2 arkadaş.

JDM VTİ
20-07-2010, 19:10
çok hizli öfkeli olmuş 1-2 arkadaş.

:D :D :D :D atarlar giderler ...herkes kendini bi *** sanıyor. aynen o sandıkları gibiler, karşısındakileri tanımadan yorumlar filan! neyse ban yememek için cevap dahi vermiycem ezikler yırtar öyle biyerlerini anca zaten :D :D

JDM VTİ
20-07-2010, 19:13
http://img153.imageshack.us/img153/9695/dgrn.jpg (http://img153.imageshack.us/i/dgrn.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

eski aracımdır,atıp tutanlara kapak olsun ;)

dragon07
20-07-2010, 19:22
he 1-2 arkadas çok hızlı olduk gelde yavaslşat o 20 yasındaki bebeye cvp vermiyorum elalemin arabalarını fotusnu çekip bnm diyor...ona özel msj attım zaten....

JDM VTİ
20-07-2010, 19:29
he 1-2 arkadas çok hızlı olduk gelde yavaslşat o 20 yasındaki bebeye cvp vermiyorum elalemin arabalarını fotusnu çekip bnm diyor...ona özel msj attım zaten....

ben nereyi yrtıcagımı iy ibilirm genç ergen gelirsem oraya....

0543 582 3006 k1ng-dragon@hotmail.com bana bunuda yaptırdınız ist gelince ilk iş böle boş konuşanların kafasını korcam bida siteden kimseye gider yapmazlar ders olur kanımca...

...............................

dragon07
20-07-2010, 19:31
edit....................

JDM VTİ
20-07-2010, 19:32
:Deli::Deli::Deli: :D:D:D:heyoo::heyoo::heyoo:

Sh4rk
20-07-2010, 19:36
..............................

JDM VTİ
20-07-2010, 19:39
bak yazmıyım yazmıyım dıyorum ılla cevap ver der gıbı yazıyorsunuz
adam akıllı koyduk vıdeoyu ızlensı dıye ne oldu boyle ya dunyayımı kurtaracaksın ag
yok alsana eskı aracımın fotusu
yok eskı sattıgım arabam sole gıdıo du boyle gıdıo du
sıktır et sen ya
sımdıye bak varsa bı derdın
gel kalkalım benım speclerımde bı arabanla o zaman konus
uzatmayın ag ya ne bu ya yorum yap yapma demıyorum da noldu bu konu eskı arbam gıderdı bu vn bu speclerle yurumuyor a geldı
zs nasıl yuruyomus ya koysun vıdeosunu ızleyelım
amaaa
yazsın speclerını adam akıllı bızde dıyelım harbıden lan aynı specler var bızımkı gıtmıor dıye
pıc ettız ag
vıdeo koyanda suc kı sızın gıbı bebelerle ugrasıoz
sıkmısım vıdeoyuda
bunuda dedırttınız

abicim senden özür diliyorum,konunu piç ettik! aracımı sana karşı filan hiç koymadım,nakayamaya istinaden koydum yorumlarını okursan neden olduğunu görürsün! dragon_07 ve nakayama neyin kafalarını yaşıyorlar anlamış değilim zaten bi tripler filan. tekrar kusura bakma! zaten sizin aracınızada gitmiyor filan demedim,yorumum olmadı araç hakkında.;) keyifli forumlar

01ASU
20-07-2010, 20:03
abicim senden özür diliyorum,konunu piç ettik! aracımı sana karşı filan hiç koymadım,nakayamaya istinaden koydum yorumlarını okursan neden olduğunu görürsün! dragon_07 ve nakayama neyin kafalarını yaşıyorlar anlamış değilim zaten bi tripler filan. tekrar kusura bakma! zaten sizin aracınızada gitmiyor filan demedim,yorumum olmadı araç hakkında.;) keyifli forumlar

dostum burda tek kafa yaşayan var oda sensin kendi kendine havalar tripler etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla hötünü kestirirsin oke ;)

JDM VTİ
20-07-2010, 20:07
dostum burda tek kafa yaşayan var oda sensin kendi kendine havalar tripler etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla hötünü kestirirsin oke ;)

konuyu kapatmışım konu sahibinden özür dilemişim şimdi sen nşye giriyorsun araya da cevap hakkı doğurcak şeyler yazıyorsun anlamış değilim, yeteri kadar baltalandı zaten konu yetmedi mi! arkadaşın tamam anlıyoruz da ona birşey diyen yok farklı kişilerin attığı laf var olan bu. illa arkadaşın ya savunacan, haklı haksız olumlu olumsuz hiç önemli değil ....

01ASU
20-07-2010, 20:08
konuyu kapatmışım konu sahibinden özür dilemişim şimdi sen nşye giriyorsun araya da cevap hakkı doğurcak şeyler yazıyorsun anlamış değilim, yeteri kadar baltalandı zaten konu yetmedi mi! arkadaşın tamam anlıyoruz da ona birşey diyen yok farklı kişilerin attığı laf var olan bu. illa arkadaşın ya savunacan, haklı haksız olumlu olumsuz hiç önemli değil ....

konuyu zaten içine etmişin böle yazarak ne olucak aa admin ve mod arkadaşlar sana madalya takıp afferim konu böyle toparlanır diceklerini sanıosan yanılıosun :)

JDM VTİ
20-07-2010, 20:09
konuyu zaten içine etmişin böle yazarak ne olucak aa admin ve mod arkadaşlar sana madalya takıp afferim konu böyle toparlanır diceklerini sanıosan yanılıosun :)

bi ben etmişim zaten :) neyse hayırlı işler.