Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda go-kart ?
yurt dısından mısafırlerım geldı go kart sorup duruyolar bende uzun zamandır gıtmedım guzel go kart pıstı varmı varsa nerde bılıyorsanız yardımcı olursanız sevınırım sımdıden cok tesekkurler canlarım :)
VTec_king
19-07-2010, 11:53
Kartalda var gayet güzel pisti ve arabaları
http://www.karmakarting.com/karmakart.html
1.tercih http://www.mygo-kart.com/
2.tercih http://www.karmakarting.com/organizasyon.html
SekoLive
19-07-2010, 11:54
kartaldaki piste ek olarak
zeytinburnı veliefendiye giderkenki go kart çok güzel tekzenin arkasında kalıyor bayağa güzeldi en son 1 ay önce gittik köprülü falan pisti bitmişti sanırım açılmştır
tavsiye ederim
En iyisi Gebzedeki dostum.
tuzla super bir yer ama aracalar yavas kalıyor ..
Juggernaut
19-07-2010, 12:03
autodrom .
M U R A T
19-07-2010, 12:03
dün akşam zeytinburnundakine gittim köprülü vs fena değil
scream3057
19-07-2010, 12:07
kartaldaki karmakarting gayet güzel...gebzedeki kapalı pisti çok kısa...
kartal pist uzunluğu,araç hızları,pist yapısı olarak falan gayet tatminkar...
RottingChrist
19-07-2010, 12:11
kartal süper. ama çok yorucu. ne zaman bitecek diye yalvarmaya başlamıştım. :D
çok tesekkurler zeytınburnundakı yerın tarıfını bılen varmı acaba ?
SekoLive
19-07-2010, 12:16
http://www.deko-vizyon.com/main/media/kroki.jpg
tekzen diye belirtilen yerin yanından bi yol gidiyor o yolun bitiminde kalyor go kart harita net değil ama fikir açısından yardımcı olabilir
scream3057
19-07-2010, 12:17
kartal süper. ama çok yorucu. ne zaman bitecek diye yalvarmaya başlamıştım. :D
mesela sağlam bir grup gittiniz ve herkes kendine göre iddialı :) işte o zaman kartalın pist faktörü ortaya çıkıyor...çürük elmalar ayıklanıyor :) asıl yarışanlar ortaya çıkıyor :) ben hiç yorulmadan 1 saate yakın kullandığımı bilirim :) ...
edit:benzin ikmali yapılmış olabilir arada :) ...
mesela sağlam bir grup gittiniz ve herkes kendine göre iddialı :) işte o zaman kartalın pist faktörü ortaya çıkıyor...çürük elmalar ayıklanıyor :) asıl yarışanlar ortaya çıkıyor :) ben hiç yorulmadan 1 saate yakın kullandığımı bilirim :) ...
+ kesinlikle öyle.tüm virajları yanlamalık ama köprüye doğru inerkenki virajda fena yanlama zevki var :D
gitmeyenlere duyurulur...
ondertopcu
19-07-2010, 12:21
Veliefendi hipodrom ile tekzenin arasında kalıyor. Akın tekstilin yanında hemen kolay biryerde pist olarakta gayet güzeldir.
-HAKTAN-
19-07-2010, 12:22
Pist gayet güzel araçlar iyi durumda ortam çok güzel.
http://www.go-kartarena.com/
redlinemst
19-07-2010, 12:25
sultanbeylidede vardı kapalı gokart kapandı galiba.Kartaldakide iyidir otodromda iyidir
Day Walker
19-07-2010, 12:29
zeytinburnundaki süper walla dün gittim arabalar 9 hp fena değil virajlar falan çok iyi olduğu için arabalar tatminkar geliyor
Zeytinburnuna ilk açılınca gittik saçma sapan bir para istedi. 3 arabay doluşup 10 kişi kartala gitmiştik daha ucuza gelmişti. Hala öylemi bilmiyorum. Karma karting ise bence İstanbul'daki en güzel karting. Zeytinburnunun son halini görmedim ama.
Kartal çok iyi gerçekten,yenibosna my go kart olması lazım;orasıda güzel (kültür üniv yanı)
zincirlikuyu mezarlığının arkasında var bir pist orayıda tavsiye ederim.
SekoLive
19-07-2010, 13:20
Kartal çok iyi gerçekten,yenibosna my go kart olması lazım;orasıda güzel (kültür üniv yanı)
zincirlikuyu mezarlığının arkasında var bir pist orayıda tavsiye ederim.
zincirlikuyuda güzel sayılır fakat gece 12 den sonra kapalı o saatten sonra gidip bizler gibi hüsrana uğramayın :D
Day Walker
19-07-2010, 13:22
zeytinburnu kampanya yapmış 10 dk 15 tl floryada ki 5 dk. 12,50 tl di. dün ben bayaa baktım en ucuz zeytinburnu hatta pisti işleten ibrahim diye biri renkli bi kişilik biraz muhabbet ettik eski avrupa go-kart şampiyonlarından çarşamba turnuva falan varmış girmek isteyen olursa görüşüp girebilir herkese açık dedi bana.
StyleALP
19-07-2010, 13:25
edit:benzin ikmali yapılmış olabilir arada :) ...
Merak ettim denemek lazım. :D Bende bir kere Bakırköy yakınlarında ama ismini unuttum bir Forum la gitmiştik oldukça güzeldi ama ismini bilmiyorum lanet olsun. :D Araçlar Honda motorluydu, pist çevresinde Honda pankartları vardı.
zincirlikuyuda güzel sayılır fakat gece 12 den sonra kapalı o saatten sonra gidip bizler gibi hüsrana uğramayın :D
evet..o bizimde başımıza geldi..çevreden şikayet oluyormuş 12den sonra çalışmıyorlar.
Merak ettim denemek lazım. :D Bende bir kere Bakırköy yakınlarında ama ismini unuttum bir Forum la gitmiştik oldukça güzeldi ama ismini bilmiyorum lanet olsun. :D Araçlar Honda motorluydu, pist çevresinde Honda pankartları vardı.
orası kapandı hatta ben orda calişiyodum bı ara sımdı zeytınburnunda baska bı yere tasındı;)
autodrom .
iğrenc o pist ve araclar
bi gokart turnuvası düzenlesem katılım nasıl olur ?
Juggernaut
19-07-2010, 14:59
iğrenc o pist ve araclar
Nolmuş ki?Eskiden gayet iyiydi.
Avrupa yakasında zincirlikuyu..
ahmet3425
20-07-2010, 20:20
osmaniyedeyim zeytinburnu karting 5 dk lık mesafemde son eklemelerden sonra bence su an ki en guzel pist arabalarda 9 hp hele bir viraj var bir apex cizgisi var anlatamam haftada 1 kere gitmeye calısıyorum... tavsiye ederim...
scream3057
20-07-2010, 20:40
bi gokart turnuvası düzenlesem katılım nasıl olur ?
zaman ve mekan belirleyici faktör olur ;) ...
ekmekarası
20-07-2010, 22:45
benden de bi tavsiye.bağcılar tabya da ki olimpik spor kompleksinin otoparkındaki avrupanın en uzun 2. pistini tavsiye ederim.çok iyi teknik gerektiren araçları gayet yumuşak olan ve 2 tane devasa düzlüğü bulunan bu pisti şiddetle tavsiye ederim.burda yarışanlar o zeytinburnundaki ve sultanbeylideki kapalı pist çocuk oyuncağı gibi gelir inanın bana.
M U R A T
21-07-2010, 08:09
benden de bi tavsiye.bağcılar tabya da ki olimpik spor kompleksinin otoparkındaki avrupanın en uzun 2. pistini tavsiye ederim.çok iyi teknik gerektiren araçları gayet yumuşak olan ve 2 tane devasa düzlüğü bulunan bu pisti şiddetle tavsiye ederim.burda yarışanlar o zeytinburnundaki ve sultanbeylideki kapalı pist çocuk oyuncağı gibi gelir inanın bana.
adres yada internet sitesi var mı
yasin_oguz
21-07-2010, 08:16
http://www.olimpikgokart.com/ arkadaşımın yeri açılalı 1,5sene oldu burası gerçekten çok güzel bir pist gitmeyenlerin gitmesini tavsiye ederim
Oldschool
21-07-2010, 08:50
kartaldaki piste ek olarak
zeytinburnı veliefendiye giderkenki go kart çok güzel tekzenin arkasında kalıyor bayağa güzeldi en son 1 ay önce gittik köprülü falan pisti bitmişti sanırım açılmştır
tavsiye ederim
bu hafta sonu 10 kişilik bir ekiple oraya gidecegiz gelmek isteyen merter mc de saat 16da toplanılacak ve o mekana geçiş yapılacak
burası 2-3 kac asagı oldugu ıcın havası cok basık bir virajı bıtırırken digerı baslıyo sıkılıyo bence ınsan ama surası var kendı aracını pıste kadar ındırebılıyorsun ayrıca aracları gayet guzel honda motorlu aracın cogu aksamı plastık oldugu ıcın bayılmıyor
ahmet3425
21-07-2010, 14:37
http://www.olimpikgokart.com/ arkadaşımın yeri açılalı 1,5sene oldu burası gerçekten çok güzel bir pist gitmeyenlerin gitmesini tavsiye ederim
bahsettiğiniz pistin uzunlugu falan iyide
yol tutusuna gelince 0 diyebilirim...
ben go kart pistinde yanlamak değil de apex yapmak isterim ama o pistte her virajda ister istemez yanlamak zorundasınız zeminin yol tutusu cok kotu... her yerde kayıyorum buda benim tarzım değil... o yuzden o piste gitmiyorum he guzel bi asfalt doksunler o zaman eyw...
initial-D
21-07-2010, 15:09
zaman ve mekan belirleyici faktör olur ;) ...
herhangi bir hafta cumartesi günü 9hp kart hertürlü uyar bana
ekmekarası
21-07-2010, 15:51
bahsettiğiniz pistin uzunlugu falan iyide
yol tutusuna gelince 0 diyebilirim...
ben go kart pistinde yanlamak değil de apex yapmak isterim ama o pistte her virajda ister istemez yanlamak zorundasınız zeminin yol tutusu cok kotu... her yerde kayıyorum buda benim tarzım değil... o yuzden o piste gitmiyorum he guzel bi asfalt doksunler o zaman eyw...
valla yol tutuşu konusunda katılmıyorum sana ben baya baya apex yapıyorum orda.işin tekniği ve pisti çok iyi bilmek önemli orda.mesela bende sultanbeyli de ki kapalı pistte yanlıyarak sürüyorum tanımakla alakalı.oranın yanlış atırlamıosam 2 ve 3 üncü derecesi bendeydi enson.pistin birincisi pistin sahibinin oğlunun zaten.evet alt katlarda olduğu için basıklık etki ediyor ama teknik geliştirmek için birebir pist.