Orijinalini görmek için tıklayınız : zd9000 cupra & 2009 2.5 STİ
TYPERHAKAN
19-07-2010, 18:25
http://www.streetfire.net/video/zd9000-cupra-2009-25-sti-vol1_2039554.htm
http://www.streetfire.net/video/zd9000-cupra-2009-25-sti-vol2_2039556.htm
c.tesi akşamı sağolsun arkadaş kırmadı ufak bir deneme yaptık.
Day Walker
19-07-2010, 18:47
maşallah araçlar standartmı yoksa değişiklik varmı
maaşallah cupraya gerçekten çok güzel gitmiş,,,,kaçtan kaça kadar hengi viteslerde denediniz ?
kickboxer
19-07-2010, 18:50
sti da bişey yok sanrm masllh araclara
çok geçmiş :)
cupra kaç hp verir ortalama?birde STI full stock mu?
JapanVsGermany
19-07-2010, 18:59
cupra çok başarılı yüklenmiş maşallah...
STI alıp da full stock kullanmak da sanırım ayrı bir zewktir benim asla anlayamacağım :)
kickboxer
19-07-2010, 19:05
STI alıp da full stock kullanmak da sanırım ayrı bir zewktir benim asla anlayamacağım :)
arabanda olan yanlıs dızayn edılmıs bı kranksa bence anlarsın:D tabi eger motor ıcı yapılı degılse cok normal bole kullanması
JapanVsGermany
19-07-2010, 19:10
:D hayır yani insan alıp full stock kullanabilir,hatta bir STI olsa dahi, ben bunu anlayamıyaorum ama kimisi de ondan zewk alır :) Hatta ROLLING yaptığı halde stock kullanmaktan zewk de alabilir. :)
Neyse sorun yok, STI da yükler cuprayı geçer, kim çok yüklerse geçer ne de olsa :)
Cimmeria
19-07-2010, 20:37
sanki biri sti gaza basmiyor gibi fark olmus :) masallah cupraya
Cliosportve
19-07-2010, 20:52
Cupra iyi ilerlemiş
Specler neler ?
cupra cok iyi yurumus tebrikler;)
cupra çosturmus fenaa STI stock sanırım..
specler nedir acaba ?
video konulurken speclerde yazılsa daha sağlıklı olurdu...
dragon07
19-07-2010, 22:29
yanlış anlasılmasın ama videodan bi zevk almadım ....
birde sti oldugundan eminmisiniz wrx olmasın :D
Serhat Y.
19-07-2010, 22:37
yanlış anlasılmasın ama videodan bi zevk almadım ....
birde sti oldugundan eminmisiniz wrx olmasın :D
stocksa şaşırmamak lazım fark normal, cupra da revo ve askerleri vardır diye tahmin ediyorum
:icon_tup:masallah hakan abi
ayhan306gti
19-07-2010, 23:04
maşallah çok iyi.
chiefkadir
19-07-2010, 23:35
Maşallah çok fark olmuş,
sti ile kpro typer denemesi daa zevkli olurdu :D
specler neler araçlardaki.
benim gibi stock kullananlarda anlatamaz zaten zevki .:)
Maş araçlara cupra çok başarılı yürümüş kazasız belasız...
Selcuk_RoL
20-07-2010, 01:26
iki aracada maşşallah sonuç normal
inan mpower
20-07-2010, 09:07
maşallah abim fena olmuş :) gerçi sonuç belli idi ama yinede video bazı arkadaşlara örnek olsun göremeyen arkadaşalar vardır görmüş olurlar ....
M///maniac
20-07-2010, 09:20
sonuç normal ztn 400 hp cupra fwd 300hp stock subaru awd;)
BMK TypeR
20-07-2010, 12:04
sonuç normal ztn 400 hp cupra fwd 300hp stock subaru awd;)
400hp degıl 350hp cupra
BMK TypeR
20-07-2010, 12:05
abım maşallah yıkmışsın yıne:)
H22Power
20-07-2010, 12:09
araba benim çok yakın bir arkadaşımın kendisini ben yolladım otobana görmek istiyordu ortamı araç full stock ve arkadaşın hayatında yaptığı ilk rolling :D bundan evvel hrc 1000 motorsikleti vardı tek tekerde kaza yapınca bunu aldı sadece blow off var hks başka hiçbirşey yok Allah kısmet ederse Greddy elite cat back alıcaz bugun yarın hks filtre ve yazılım düşünüyoruz birde o şekilde dener farkı görür hakan abi tebrikler arabanın maşallahı var..
M///maniac
20-07-2010, 14:40
400hp degıl 350hp cupra
dynoda 400 çıkarıp video eklendigi için 400 dedim aracı tanıdıgımdan deil dynoyu gördgmden o arakamı yazdım
dynolar yanıltıcı olabiliyor bu setuplarda sağlıklı bir şekilde 350-360hp alınıyor
maşallah hakanın makına fena gidiyo kazasız belasız günler
edo typer
20-07-2010, 16:19
masallah kazasız belasız 2 aracada
araba benim çok yakın bir arkadaşımın kendisini ben yolladım otobana görmek istiyordu ortamı araç full stock ve arkadaşın hayatında yaptığı ilk rolling :D bundan evvel hrc 1000 motorsikleti vardı tek tekerde kaza yapınca bunu aldı sadece blow off var hks başka hiçbirşey yok Allah kısmet ederse Greddy elite cat back alıcaz bugun yarın hks filtre ve yazılım düşünüyoruz birde o şekilde dener farkı görür hakan abi tebrikler arabanın maşallahı var..
musty o egzosun flowu konusunda bazı sıkıntılar duydum.. suby konusunda baya bılgılıler var sıtede bı fıkır danısın ıstersen daha ıyı bır egzos bulabılırsınız;) bıde motor ıcı yapmadan stock surmek bıle rısklı olurken egzos fıltre nasıl olucak acaba?
Maşallah her 2 aracada,hiç zevkli olmamış :)
Cimmeria
20-07-2010, 17:00
masallah kazasız belasız 2 aracada
musty o egzosun flowu konusunda bazı sıkıntılar duydum.. suby konusunda baya bılgılıler var sıtede bı fıkır danısın ıstersen daha ıyı bır egzos bulabılırsınız;) bıde motor ıcı yapmadan stock surmek bıle rısklı olurken egzos fıltre nasıl olucak acaba?
o kadar zayıfmı ya motor içi stiların ?
edo typer
20-07-2010, 23:00
o kadar zayıfmı ya motor içi stiların ?
cok bılgılı deılım ama kullaktan dolma neresının zayıf oldugunu solıyım.. segman kanalı zayıf demıslerdı,sonrakı modellerde bazı degısıklıkler yaptılar ama ızmırde ahmet dıe bı arkadasımda yenı hb kasa stı var. aracı tam stock ıken egzos bıle yokken motoru kırdı,servıs garantıden sandık motor getırdı yıne kırıldı. 2 . kırdıgında servıs kullanıcı hatası dedı ve dava acıldı bılır kısı geldı yıne sandık motor aldı ama garantı dısısın dendı. arabayı alır almaz tork garaja gıttı motoru yaptırdı sonra bolt onların en buyugunden turbo takıldı 2.2 cont gıdıyor gt35 muadılı turbo ıle her canı ıstedıgınde sıkıyor ve kalbı rahat:D 2.5 stı alanların hıc gaz acmadan motor yaptırmasını tavsıye ederım turkıyede:D belkı benzınden kırıodur belkı baska bırseyden ama kırıolar:D
cok bılgılı deılım ama kullaktan dolma neresının zayıf oldugunu solıyım.. segman kanalı zayıf demıslerdı,sonrakı modellerde bazı degısıklıkler yaptılar ama ızmırde ahmet dıe bı arkadasımda yenı hb kasa stı var. aracı tam stock ıken egzos bıle yokken motoru kırdı,servıs garantıden sandık motor getırdı yıne kırıldı. 2 . kırdıgında servıs kullanıcı hatası dedı ve dava acıldı bılır kısı geldı yıne sandık motor aldı ama garantı dısısın dendı. arabayı alır almaz tork garaja gıttı motoru yaptırdı sonra bolt onların en buyugunden turbo takıldı 2.2 cont gıdıyor gt35 muadılı turbo ıle her canı ıstedıgınde sıkıyor ve kalbı rahat:D 2.5 stı alanların hıc gaz acmadan motor yaptırmasını tavsıye ederım turkıyede:D belkı benzınden kırıodur belkı baska bırseyden ama kırıolar:D
Çok ilginç ya ilk defa duyuyorum. Normalde biz de Subarunun her yönden sağlam ve dayanıklı bir araba olduğunu bilirdik hep. Meğer onun da kronik sorunları varmış.
maşallah cupraya stock sti karşısında normal bi sonuç :)
erdem dediklerinde haklı 2.5 segmentinde zaten neredeyse kırmayan STi kalmadı :) çoğunun motor içi yapılı he tabiki bu demek değil dayaksız ama benim bildiğim de 06+ üzeri 2.5 litrelerde aynı problem var.
mantar filtre catback + yazılım aman diyim dikkatli olun iyice bi araştırın bilgili arkadaşlar yazıcaklardır zaten.
nasıl yaa 130000 tl vericem egsoz filtre chip yapıcam araba kırılmaya riskli olucak :D
maşallah araçlara
chiefkadir
21-07-2010, 08:20
Evo rulezz demi musti :D
H22Power
21-07-2010, 09:25
abi egzozun görüntüsüne bittik resmen :) performans bir yana ama madem ki öyle diyorsun biraz daha araştırayım onu ayrıca dediğin gibi motor hassas zaten bizim arabada 1 kez kırılmış garanti kapsamı sandık motor spec o yüzden evo forever yani de arkadaş alacağına karşılık aldı sti yi :D
sti da motoru yaparsin sikiti biter. evoda transferdir, differansiyeldir her dakika tirsarak gezersin;)
edo typer
21-07-2010, 13:13
sti da motoru yaparsin sikiti biter. evoda transferdir, differansiyeldir her dakika tirsarak gezersin;)
aynen ole:D:D 0 dan kaldırmadım daha kaldırmayıda dusunmuyorum:D tutmıyan yerde araba kendısı yanlarsa yanlıyorum yoksa debrıyaj tazelemek fln yalan:D
evo nun motor bıraz daha sıkıntısız ama 35 ıle 2.2 bar basıcak stock ewo nerde var:D motor ıcını yapmadanda evonun lımıtlerı bellı subarununda:D pek farkları yok bence. ben suby almak ıstıodum ewo nasıp oldu. memnunum suan bı sıkıntım yok ama suby alsamda bı sıkıntım olmazdı;)
sonuçta stock motorları chip filtre egsoz gibi parçalar takıldığı zaman hangi evoya ne olabilirki ? ama yorumlara bakarsak bi egsoz bile risk varmı böyle bi dava
edo typer
21-07-2010, 15:00
sonuçta stock motorları chip filtre egsoz gibi parçalar takıldığı zaman hangi evoya ne olabilirki ? ama yorumlara bakarsak bi egsoz bile risk varmı böyle bi dava
kırılmıcak araba yoktur.. ALLAH korusun. ewoda transfer kırıyor her aracın ıyı yada kotu tarafı mevcut yeterkı arabamızı tanıyıp ona gore onlem almak:icon_tup:
kırılmıcak araba yoktur.. ALLAH korusun. ewoda transfer kırıyor her aracın ıyı yada kotu tarafı mevcut yeterkı arabamızı tanıyıp ona gore onlem almak:icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:tamam ozaman :)
nasıl yaa 130000 tl vericem egsoz filtre chip yapıcam araba kırılmaya riskli olucak :D
maşallah araçlara
onuda yapmadan kırılıyo bazı araçlarda.:) ama yapıldıktan sonra herkez biliyo dayanılan güçleri standart aktarma ile bakınız BTU :) aktarma dayanırmı evoda o güçlere 130binleri verince.:D
edo typer
21-07-2010, 17:40
onuda yapmadan kırılıyo bazı araçlarda.:) ama yapıldıktan sonra herkez biliyo dayanılan güçleri standart aktarma ile bakınız BTU :) aktarma dayanırmı evoda o güçlere 130binleri verince.:D
bole durumlarda shep amcayı sewıoruz:D:D
TYPERHAKAN
21-07-2010, 18:55
arkadaşlar her arabanın kendine özgü artıları eksileri var,arabamızın eksilerine göre tedbir almalıyız en güzeli bu.
sti genelde her anlamda ıyıdır
olay nerden evo sti karşılaştırmasına geldi anlamadım. Her arabanın artısı ve eksisi vardır. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Sana göre sti iyidir bana göre evo. Herkez kendi arabasıyla mutluysa sorun yoktur.
standart bineyim diyorum bu videoları görünce kanım kaynıyor :)
tam olarak neler var cupra'da? öğrenebilir miyim?