Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin Roll :)
Cumartesi toplantısnın videoları , açıldığı kadarını ekliyorum gerisi gelirse eklerim :D
Vti lar
(Hb , filtre egsoz
sedan , filtre)
http://www.streetfire.net/video/vtis-vs-doblo-vs-era_2039708.htm
Era vs Doblo
(Era + chip -
Doblo 2,0 chip box downpipe komple egzoz egr iptal
.)
http://www.streetfire.net/video/accent-era-crdi-vs-doblo-20d_2039702.htm
Civic 1.4 vs Brava
(Civic ,headers ,egsoz,1.6 emme , filtre,15"
brava , filtre , ,17")
http://www.streetfire.net/video/civic-14is-vs-brava-16_2039698.htm
http://www.streetfire.net/video/civic-14-is-vs-brava-16-3_2039699.htm
Punto Civic Brava
(Punto , box)
http://www.streetfire.net/video/punto-vs-cvc-14is-vs-brava-4_2039701.htm
Punto civic
http://www.streetfire.net/video/punto-vs-civic-14is-4_2039709.htm
Roll sonrası manzaralar :D
http://www.streetfire.net/video/btn-kzlar-toplandk_2039705.htm
Doblo vs Vti , karışık
http://www.streetfire.net/video/vtis-b18c-eg-doblo-era-falan-flan-blmem-ne_2040188.htm
güzel akşamdı.. keşke bende kamera olsaydı her rolling i kovaladım süper videolar cıkardı ortaya.. basan arkadaşların eline saglık ;)
Doblo şaşırttı gerçekten hepimizi. Tüm araçların maşallahı vardı, Metin abinin aracının sesi filan yok mu Tymu? :D
Roll sonrası manzaralar güzel olmuş. :D
ilk videoda ben ne fırlamışım öyle ya :D
Gerçekten güzel akşamdı :) Tymu kardeşim videoları bir ara ben sende alayım yav :)
ilk videoda ben ne fırlamışım öyle ya :D
Yazıcaktım en başta ama vazgeçtim. :D Dou cidden giden ve çok da mantıklı bir aracın var Maşallah. Utku benim arabadayken biraz sohbet ettik; aklındakilerini uygulamaya geçirmeni dört gözle bekliyoruz.
videolar kamerde , ekledi yattı eksik var heralde devamı gelir :D
eg in sesini canlı duyduysan video kesmez daha :D
Bir kaç proje var tabi kafamda Uğurcan kardeşim ;) Kısa zamanda hayata geçecek onlar o zaman çok daha ciddi yürüyebilmeyi nasip eder inşallah Allah'ım..
chevy_Boy
20-07-2010, 00:56
Yazıcaktım en başta ama vazgeçtim. :D Dou cidden giden ve çok da mantıklı bir aracın var Maşallah. Utku benim arabadayken biraz sohbet ettik; aklındakilerini uygulamaya geçirmeni dört gözle bekliyoruz.
aklındakileri yaparsa şakanın kralı olcak işallaaa :D:D:D:D:D:D
redlinemst
20-07-2010, 00:57
Ticariye bak hele nası uzuyo :D puntonun ilk videosunda dedim baya geride kaldı ama ohoo arayı açmış gitmiş :) Tüm araçlara maşallah
chevy_Boy
20-07-2010, 00:58
dou gerçekten sende kamera olsaydı da şu benim arabaları yıkatmaya giderken ki yan maceramı çekseydin de gülseydik bi daha :D:D:D:D::D
buarada bütün araçlara maşallaa hepsi birbirinden güzeldi darısı nicelerine birkez de burdan herkese teşekkürler :)
Alperen-B
20-07-2010, 01:05
kamer' in söylediği yanlıs tuşu farketmeseydim videoların bi çoğu olmayacaktı :D. gerçekten çok güzel bi gece oldu gelenlerin ayagına saglık .. :)
dou gerçekten sende kamera olsaydı da şu benim arabaları yıkatmaya giderken ki yan maceramı çekseydin de gülseydik bi daha :D:D:D:D::D
buarada bütün araçlara maşallaa hepsi birbirinden güzeldi darısı nicelerine birkez de burdan herkese teşekkürler :)
sağ koltuk stayla :cool::cool:
Hakkaten o ne yandı öyle :) keşke çekebilseydik
Edit : Unutmadan benim araçta egsoz yoktu komple düz boru sistemini Gaziantep-Mersin arası ailem ile geldiğimden dolayı iptal etmiştim orjinale dönmüştüm sırf görüntü olarak son susturucum vardı onunda hiç etkisi yoktu zaten videolarda gelen tek filtre sesim egsoz deil :) düzeltiniz please :D:D
Laaa cepten girdim izliyemiyorum dounun arabada ben vardim +4 ps olrak ekleyin :D
o kadar yol geldik 106 ne resmi nede videosu var
cok guzel bı roll gunuydu gelen herkese teşekkürler:)adanada rovanşı yapalım :D
valla 2 tane makına vardı ıkısınıde ben getırdım erhan abı.bırını bahadırlara verdım dıgerıde bendeydı.
ama 3 tane vıdeo eksık ya streetfıre a baslıcam sımdı 67defa upload yaptık anasını.neyse aksam bı daha bakım metının oldugu vıdeo vardı.
BAHADIR24
20-07-2010, 08:58
sorunsuz, dertsiz, tasasız; gırgır şamatayla geçen geçme geçilme derdi olmayan bir geceydi gelen ve bu güzel geceyi bizimle paylaşan herkese tekrardan teşekkürler:bravo::bravo::bravo:
güzel roll olmuş.vti lar yarışırken dou nasıl kopup geldi öyle hey maşallah.birde dobloya çok şaşırdım hiç bırakmıyor görünüşe göre gideri çok ii olmuş maşallah.hepinizin ayağına sağlık.
cok güzel gece keşke gelebilseydim araclara masllah inş 2.de gelirim :)
yaw adana buluşmasını ağustos sonu gibi yapın da biz de gelelim :) diyarbakır tayfası olarak renklendirelim :D
Siz gelin hertürlü buluşulur :D
yaparız :) siz gelince bi daha yaparız :) sonra bi daha yaparız :) hergün yaparız değişirmi :D
Bu Fiatçılar hep mi çakal :) [Brava hariç yanlış anlaşılma oluyor :p]
Herkesin el ve ayaklarına sağlık...
satlık kıa sportage yeter sessız gezdık ya :D
By_FresH
20-07-2010, 12:15
videolar için çok saolun geçme geçilme derdi olmadan mükemmel ötesi şamatayla geçen güzel bir gündü herkesin tekrardan ayagına sağlık iade-i ziyaretimizi de yapıcaz inşallah ayarlama çekelimde :D:D:D
videolar için çok saolun geçme geçilme derdi olmadan mükemmel ötesi şamatayla geçen güzel bir gündü herkesin tekrardan ayagına sağlık iade-i ziyaretimizi de yapıcaz inşallah ayarlama çekelimde :D:D:D
kardeş burda bı etkıleşim yaşamışız senle:D
2039712
yasindamar
20-07-2010, 12:51
çok güzel görüntüler.süper olmuş...doblo iyi gidiyor da ağırlığı fazla işte :) ve açık filtre vardı.sürekli kesme yapıyordu.şu anda kapalı taktım biraz daha farketti gibi.adana ya bekliyoruz devamını getirelim arkadaşlar. herkesin eline diline ayağına sağlık...
yasindamar
20-07-2010, 12:56
punto atamamış sanırım sonda 5.vitese :) öyle mi murat abi?
:hehe::hehe::hehe::hehe:
o kadar yol geldik 106 ne resmi nede videosu var
106'yı fotoğraflayacak zaman yoktu Erhan abi. Ben de video çekemedim otobanda; benim arabada 5 kişiydik çünkü arkadan arkadan gırgır muhabbet geliyorduk. :D
Ama keşke petrolde sohbet ederken 1-2 fotosunu çekseymiş. :o
Bu arada bizi kırmayıp gelen tüm abilerimize kardeşlerimize tekrar tekrar teşekkür ederiz. Sıkıntısız, dertsiz, kazasız dolu dolu bir buluşma da yapılabiliyormuş.:icon_tup: Artık sıra bizde Mersin ekibi olarak, tarihi saati kararlaştırın biz de iadeyi ziyarete gelelim. :)
satlık kıa sportage yeter sessız gezdık ya :D
Kamer Satnık yazman lazım yoksa alan çıkmaz :D
:cokgreen:
MuratCokol
20-07-2010, 18:28
Aklını alırız senin ona göre :rolleyes:
punto atamamış sanırım sonda 5.vitese :) öyle mi murat abi?
Debriyajdan yana sıkıntım var malesef yasin biliyorsun. Bir de 5 vites özürü :hahaha:
Deneme için Civic ve Brava'ya teşekkür ediyorum.İki Aracada Maşallah :icon_tup:
Adana'ya da Bekleriz ;)
her türlü dizel araçlarınız drag roll fark etmez itinayla kullanılır :D
yasindamar
20-07-2010, 18:53
dou abi sen benim dobloyu kullan ben de senin ibizayı olur mu?bi roll yapalım öle :D
Carrefour Tekno-SA arkası uygun olur diyorum. Tarihi de siz belirleyin ;)
buluşma yeri önce eyvan kebap sonra da real otoparkı olur gibi :D
buluşma yeri önce eyvan kebap sonra da real otoparkı olur gibi :D
Real sıkıntı ya :o Güvenlik dan dun ediyor :ofk:
dan dun ederiz bizde onlara o zaman :hahaha:
gençler upload edılmeyen vıdeoyu buldum:D tymu ılk sayfaya koy bunu:)
2040188
adana toplantı yerı olarak real uygun bencede kartıngın önü.
Ahmet Saraçoğlu
20-07-2010, 23:11
benim ilk geldiim gece toplandınız galiba , keşke denkgelseydik.Bu arada nerde deneyebildiniz ki , facia yollar:D:D ,tüm kıyı şeridini gezdim , yol yapım çalışmalarını saymazsak bunun kadar berbat yollu bi yere denkgelmedim :D
Aklını alırız senin ona göre :rolleyes:
Debriyajdan yana sıkıntım var malesef yasin biliyorsun. Bir de 5 vites özürü :hahaha:
Deneme için Civic ve Brava'ya teşekkür ediyorum.İki Aracada Maşallah :icon_tup:
Adana'ya da Bekleriz ;)
Valla sanada maşallah kardeşim Punto gözümde ayrı bir yer edindi seninkinin gidişini gördükten sonra. Ha bide doblo :) şaştım kaldım nasıl giderler böyle die :icon_tup:
By_FresH
20-07-2010, 23:45
selam vermişim sana kamercim :D azda vtec sesi çıkmış :D:D:D etkileşim olmuşuz
yasindamar
20-07-2010, 23:53
Mekan farketmez de gunu netlestirelim beyler.mekan carrefour alt otoparki da olabilir real de.ama ne zaman???
Vay be doblo iyiymiş adananın dizelleri çok duman atıyor ya :D
enginman01
21-07-2010, 02:38
Bir kaç proje var tabi kafamda Uğurcan kardeşim ;) Kısa zamanda hayata geçecek onlar o zaman çok daha ciddi yürüyebilmeyi nasip eder inşallah Allah'ım..
kanka ne gerek varya yapma yeter guzel gıdıyor araban :D heheehheeh massallah ya herzaman cok begenmısımdır zaten dahada ıyılere ınsallah
dan dun ederiz bizde onlara o zaman :hahaha:
Dan dan teneke teneke tıs tıs :hahaha:
Doğu bela mısın ya?? Her videoda arkadan arkadan geliyorsun :D
Bundan sonra sen önden git tedirgin oluyorum :D
Belalım Benim Staylaaaa :angel:
benim ilk geldiim gece toplandınız galiba , keşke denkgelseydik.Bu arada nerde deneyebildiniz ki , facia yollar:D:D ,tüm kıyı şeridini gezdim , yol yapım çalışmalarını saymazsak bunun kadar berbat yollu bi yere denkgelmedim :D
Otoban Kuyuluk girişinden girdik sanırım. Çokta güzel bir yoldu. Allah Adanamıza da böyle yollar versin :D
yasindamar
21-07-2010, 13:00
yol baya güzeldi gerçekten ama mesafe kısa geldi sanki
Dan dan teneke teneke tıs tıs :hahaha:
Doğu bela mısın ya?? Her videoda arkadan arkadan geliyorsun :D
Bundan sonra sen önden git tedirgin oluyorum :D
Belalım Benim Staylaaaa :angel:
öyle daha zevkli oluyo :hahaha::heyoo:
öyle daha zevkli oluyo :hahaha::heyoo:
Kurban olurum mazotuna, ölürüm dumanına :hahaha:
ismailozkan_01
21-07-2010, 15:44
maşallahhhhh adanayı özlemişim az kaldı
cok iyi aksamdı gelen herkese tesekkurler buarada benım hiç videom yokmu
yasindamar
21-07-2010, 18:56
Keske en son roll u cekseydim ben aslan.tuh :)
enginman01
22-07-2010, 08:37
aslanla bızım rol muhabbetı guzeldı ya yan yana geldık ben bagırıyorum ordan aslannnnnn 2. vıtes 2... aslan ordan bagırıyor abııııı birrrrr birrrr :D
valla asldan gıdıste kameranın yanlıs tusuna basmısız ondan cekemedık senı kusura bakma:D neyse gene denerız.teke tek :D 600 kılo arabası var ben 110 kıloyum tek kalım dedı adam ya:D
Maşallhh araçlarımıza çok güzel denemeler olmuş ,205 de olsaymış yanınızda:D valla
şimdi Tatvanda arıyoruz kaldıracak araba :hahaha: Doblonun maşallahı var zaten vti larda süper ,dou kardsmın arabasıda belli ,meslektaşımın arabada nın da masallhı var ,
Kamer seninkisi zaten çuf çuf :icon_tup: Ama en son video çok şahane bence beyler
Metin kiwre ne güzel geliyo arkadan frenlemeseniz daha ii olurdu :icon_tup:
enginman01
22-07-2010, 10:08
massallah tum araclara :D cok guzel bır geceydı
BAHADIR24
22-07-2010, 10:40
Maşallhh araçlarımıza çok güzel denemeler olmuş ,205 de olsaymış yanınızda:D valla
şimdi Tatvanda arıyoruz kaldıracak araba :hahaha: Doblonun maşallahı var zaten vti larda süper ,dou kardsmın arabasıda belli ,meslektaşımın arabada nın da masallhı var ,
Kamer seninkisi zaten çuf çuf :icon_tup: Ama en son video çok şahane bence beyler
Metin kiwre ne güzel geliyo arkadan frenlemeseniz daha ii olurdu :icon_tup:
teşekkürler kardeşim senide daha hızlanmış olarak bekliyoruz aramıza tatvanda iyi para birikir:D:D 319 per atgm den selamlar