Orijinalini görmek için tıklayınız : Modifiyeli araç muayenesi nasıl oluyor :)
arkadaşlar benim aracımında eylül de muayeneye girmesi gerekecek,
- lastikler ve jantlar toplam çap olarak aynı ama jant orjinalinden bir boy büyük, lastiğinde et kalınlığı az....185/55/14....195/45/15
- 5 cm koni yay+koni sertlik ayarlı amortisör
- header+sebring kat iptali+sebring orta susturucu+sebring geniş kazanlı son susturucu...ses 3000 devirden sonra azar azar çıkıyor
- motorda simota açık hava filitresi kiti var
- dereceli egzantriği, chipi anlayamazlar heralde:)
- kule gergisi var
- angel eyes mercekli sonar 6000k zenonlar var, far yıkama yok
- camlarda açık siyah film var
- arka camda spoiler, yandan kapı altlarında da dikkat çekmeyen spoiler var
- içeride bagaj da fiberden yapılmış tesisat var, bagaj da 2 anfi+4 kolon+kapasitör, sigortası var
- içeride 3 adet gösterge var, akü, wideband, vakum...bir de apexi neo var
bu araç ne olur? ya da nereye götüreyim? ya da kime götüreyim:) sökmek takmak istemiyorum desem mümkün mü ?
eş değer 2 modifiyeli ( xenon, kaput uzatma,body kit ,film vs.)araçtan
biri hafif kusurlu olarak ,
diğer araç ise 1.muayeneden geri döndü ve aracı full orjinal yapıp geçebildi..
|| CaNeR ||
20-07-2010, 11:49
Foto varmı :)
egzoz sisteminden kalırsınız yaylar muamma degmez gibi gerisi ruhsatınızda hata yoksa ve yer varsa sıkıntı degil gibi hafif kusur durumundalar
fsunnetci
20-07-2010, 11:57
Bir miktar parayı gözden çıkarırım diyorsan bana P.M at:D
Tuning055
20-07-2010, 11:58
:hahaha:...
ondertopcu
20-07-2010, 11:58
full body kitle 18 jantla geçtik ama egsozdan bırakıyorlar. Tesisatı bilmiyorum
görseller, yürüyen aksam, ses sistemi,aydınlatma vs geçiyor yani hafif kusurları var. gerisini bilmiyorum.
onursumer
20-07-2010, 12:04
ozellikle komple eksozdan birde bazen xenondan sorun çıkarabiliyorlar
aracın çok alçak değilse zaten yay jant vs takılmazsın
bende 3.5 cm yayla normal geçmiştim :)
serdar_07
20-07-2010, 12:07
göstergelere karışmıyorlar.. ama egsoz sistemi varsa geçirmiyolar bende 3.5 yay,açık hava filtresi,kule gergisi,17 inç,cam filmi xenon,ledli stoplar felan bu şekilde geçtim ama tabi bi adamın olması lazım yani trafik takip işi yapan bi arkadaşın olması şart:)
bir mikatmı eğer öle bişi varsa değil bir miktar baya miktarı çıkarırım abicim ben gözden
görseller, yürüyen aksam, ses sistemi,aydınlatma vs geçiyor yani hafif kusurları var. gerisini bilmiyorum.
yürüyen aksamdan her zaman geçmez:)
olcay_bora
20-07-2010, 12:30
girdiğin istasyona göre değişiyor ben hala anlamış deilim kaç tane arac soktum
takarlarsa egzos(eksoz)a birde yaylara takarlar
takarlarsa egzos(eksoz)a birde yaylara takarlarEgzoz:icon_tup:
Egzoz:icon_tup:
usta o kadar çok yazılış şekli var ki :hahaha::hahaha:
usta o kadar çok yazılış şekli var ki :hahaha::hahaha:Aynen öyle, ama doğrusu egzoz:icon_tup:
:D
başlıktaki soruya cevap
OLMUYOR :D
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=9646282
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Benim aracım modifiyeli değil ama, komple egzoz (sonda 115lik otto :D),coilover,zenon,cam filmi vs. ile tek seferde geçtim :)
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=9646282
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:ahauah vay arkadaş yaaa:D ekşisözlük koparmış yine:hahaha:
Benim aracım modifiyeli değil ama, komple egzoz (sonda 115lik otto :D),coilover,zenon,cam filmi vs. ile tek seferde geçtim :)
benim real son susturucudan taktılar abi varmı böyle adalet :D
depresif
20-07-2010, 13:08
senin zaten orjinalden düz boru ama :D
benim de doldu
benim geçmesi imkansız sanırım
hiç uğraşmayım mı, şansımı deneyim mi?
benim real son susturucudan taktılar abi varmı böyle adalet :D
Kısmet be Berkay :)
senin zaten orjinalden düz boru ama :D
hehe orasıda var ama şu anda katta yok :D
benim de doldu
benim geçmesi imkansız sanırım
hiç uğraşmayım mı, şansımı deneyim mi?
Bence şansını dene, en kötü durumda sana kusurlarını yazarlar, oturur değerlendirme yaparsın. Ona göre hareket edersin ;)
kardeş ben nazmi 34 nzm 88 techturkeyin trafik müşaviri ara beni halledelim 0535 970 80 43
spoiler'i sök,katalizör taktır headers ı çıkart orjinal son susturucu taktır,araban çok düşükse yükselt.ses sistemine bişe demezler.iç göstergelerede karışmıyorlar.mercekli farlara orjinal ampülleri takarsan geçme ihtimalin yükselir. bunları yapman büyük masraf olacaksa illaki bu işinde bi olur yanı vardır.yeterki birileirni gör.hatta site 34 NZM Nickli abimizdi sanırım yardımcı oluyordu.
Ludacris
20-07-2010, 13:14
farlar mavi yanmadıkca problem değil.
Yay için problem çıkıyor sanırım m3te bişeyler gevelemişti muanede ama ağır değil
Onun dışında gittiğin yerle alakalı... çevrende iyi bi yer tavsiye edecek vardır
Bence şansını dene, en kötü durumda sana kusurlarını yazarlar, oturur değerlendirme yaparsın. Ona göre hareket edersin ;)
kesik biçik yerleri kusurdan sayıyorlarsa hiç denemeyim hatta kaputu açınca bu ne diyeceklerse hiç gerek yok
TolgaEsentepe
20-07-2010, 13:19
kesik biçik yerleri kusurdan sayıyorlarsa hiç denemeyim hatta kaputu açınca bu ne diyeceklerse hiç gerek yok
yerinde olsam götürürdüm sonuçta 1 ay süre içinde birşekilde ağır kusurları giderirsin. Önerimde Eryaman Tüv olur :icon_tup:
Sanmıyorum sıkıntı yapacaklarını, Çürük çarık olmasın yeter, teknik değişikliğie izin veriyorlar sonuçta. Mehzent'in megan o hali ile geçmişti :) Sanırım tek sorun egzozdan olur gibi gelyor bana.
sadece egsoza karışırlar gibi bildiğim kadarıyla belirledikleri bi ses şiddeti var onu geçersen egsoztan kalıyorsun........
birde şöyle bi uyuzluk var motor kodu yada şaşi kodunun ruhsatta doğru yazılması lazım mesela arabanın motor kodu atıyorum K4M75OOO1 ruhsatta O'lar sıfıra benziyorsada geçirmiyorlar başıma geldi ondan biliyorum.....
benide kattan geri yolladılar x markanın katını takarak geçtim vizeden....
ne tesisatıma karıştılar ne kömür gibi flimlerime nede düşüklüğe.....
Ludacris
20-07-2010, 13:58
bu arada stobun sarı yansın ondan kaldık subaru ile :D
bu arada stobun sarı yansın ondan kaldık subaru ile :D
sarımı stopmu sinyal olmasın o :D :D
başından beri diyorum arkadaşlar oldugu gibi girin muayene kaldıgınızda agır kusurları yaptırın geçin ne muameleciye nede bir torpile ihtiyacınız yok :D
http://rapidshare.com/files/407976242/Copy_of_20091005_143430_2769_1_64.xls
watchword
20-07-2010, 14:26
peki lambo kapı ' lar geçebiliyo mu muayeneden ? bu konuda çeşitli söylentiler var . eylül ayında bende giricem muayeneye ' de ...
sadece kat iptali olsa bilmem bişey derler miydi de... komple egzos sıkıntı yaratabilir gbii geldi
haricinde alsan alsan hafif kusur alırsın o kadar gibi...
egzoz sesini ölçüyorlar mı? ölçüyorlarsa rölantide mi ölçüyorlar, tam gaz yaptırıp mı ölçüyorlar? nasıl oluyor:) benim araç 3000 devre kadar epey sessiz o yüzden soruyorum:)
katalitik yerine sebring kocaman susturucusu var, onu katalitik sanırlar mı acaba :) orta susturucu da orjinali ile benzer ebatta, son susturucu büyük kazanı ve çıkışıyla ben buradayım diyor:)
korna da stebel ferrari kornası iyi mi:)
kornadan kalırsın Selim abi orjinalden farklıysa
bence bu haliyle git eğer ağır kusurlar verirlerse ikinci muayeneden önce düzeltir öyle girersin ve 2. muayene için + para ödemiyorsun :)
valla biz denizlide turboladığımız arabalardan birini götürdük içeri almadılar karşıdan git git diye el salladılar hahahaha:D:D:D
ses ölçümü yapılmıyor ama denk gelirse yaparlarda :D kornadan kalırsınız konvektördende kalırsınız muhtamelen :D
egzoz için bir tanıdığım şöyle yapıyor
araç muayeneye girmeden önce bildiğimiz bulaşık teli sıkıştırıyor egzoz'a sesi acayip kesiyor diyordu öyle bir çok kere geçmiş muayeneden :D
egzoz için bir tanıdığım şöyle yapıyor
araç muayeneye girmeden önce bildiğimiz bulaşık teli sıkıştırıyor egzoz'a sesi acayip kesiyor diyordu öyle bir çok kere geçmiş muayeneden :D
bir çok kere aynı araçlamı :D hususi ise 2 yılda bir yapılıyor zaten nasıl birçok kere oluyor :D
valla biz denizlide turboladığımız arabalardan birini götürdük içeri almadılar karşıdan git git diye el salladılar hahahaha:D:D:D
bu da hüzün verici bir durum :)
ulasubaru
20-07-2010, 22:30
arkadaslar bnde 70 mm duz boru orj susturucusu var bıde acık hava fıltresı sımotanın bıde tamponda dakı turuncular baglı sabıtt bı sıkıntı yaradırmı acbaa:D
benim vtecle girmiştim...
dc headers
60 lık ara boru(ortada susturucu)
sonda orjinal egzoz
angel farlar+zenon
aem filtre+short ram soğuk oda kiti yapmıştık ısı geçirmeyen malzemeyle
koni amörtisör yayda vardı
fiem korna
sadece alçak olduğu için lastik çamurluğa sürttügünden ötürü kaldım
vede kornadan bıraktı...
sonra orjinal yayla korna takıp gittim direk geçtim
poseidon
20-07-2010, 23:29
2 hafta önc girdim muayeneye.
Kocaman yazı asmışlar cam filmi ağır kusur olarak geçiyor diye.
Yani filmleri unut.
Ayrıca muayeneci eleman Hondacı çıktı biraz muhabbet ettim.
Eğer çamurluk lastik üstüne inmiyorsa yani lastik tam görünüyorsa sorun yok dedi.
Sanırım 5 cm yaylar ile sorun olabilir.
sonradan Xenonlu bir çok araç muayeneden geçti. Yeterki ayarları olsun.
Egzoz konusunda bir şey diyemeyeceğim. Daha deneyimli olanlar zaten cevabı vermiş.
fsunnetci
21-07-2010, 08:31
Valla çoçuklar 200TL'yi veren düdüğü çalıyor bırak cam fimini egzosu tesisatı parayı verdinmi valla blok değişmiş arabayı bile geçirtiyorsun biz yaptık çünkü hemde K20 Type R geçirttik..blok değişmişti:hahaha:
tam tersı olması lazım degılmı ya bızlerı aslında ılk seferde gecırmelerı lazım her yerıne daha ıyısını alıp takıyoruz :D çürük carık patlak catlak olmuyor hıc degılse arabalarda :D
2 hafta önc girdim muayeneye.
Kocaman yazı asmışlar cam filmi ağır kusur olarak geçiyor diye.
Yani filmleri unut.
Ayrıca muayeneci eleman Hondacı çıktı biraz muhabbet ettim.
Eğer çamurluk lastik üstüne inmiyorsa yani lastik tam görünüyorsa sorun yok dedi.
Sanırım 5 cm yaylar ile sorun olabilir.
sonradan Xenonlu bir çok araç muayeneden geçti. Yeterki ayarları olsun.
Egzoz konusunda bir şey diyemeyeceğim. Daha deneyimli olanlar zaten cevabı vermiş.
ağır kusur olarak değil de, hafif ksuur olarak olmasın o?
bende girdi mhafif ksuur geçtim, anonslarla filan da söylüyorlar hatta hafif kusur bizden geçer ama tescilden geçmez diyerekten istasyonda...
başka bir arkadaşım da düşüklükten hafif kusurla geçti
StyleALP
21-07-2010, 09:22
tam tersı olması lazım degılmı ya bızlerı aslında ılk seferde gecırmelerı lazım her yerıne daha ıyısını alıp takıyoruz :D çürük carık patlak catlak olmuyor hıc degılse arabalarda :D
Yanii :D :D
orkungungor
21-07-2010, 19:21
3.5 yay la kaldım :S 205/40/17 jant lastik ölçüleri. ekzostada katalizör yok die kaldık
ben daha ne diyim :D 1. agızdan yayın yapıyor dinleyen yok :D
poseidon
21-07-2010, 22:21
Kusura bakmayın yanlış bilgi verdim.
Filmler hafif kusur olarak geçiyor.
Serkan06
21-07-2010, 23:08
bu dert benim başımdada var, eksoz var f1 korna var 6 cm lik yay var yüklenince sol arka sürtüyor, hatta sürtmekten lastikte çizikler var,çamurluk sinyalleri beyaz stopalr kırmızı, sol salıncak hafif eğri, sisler ayrı düğmeyle yanıyo. böle gidicem ne eksik derlerse sadece onu yaptırıcam gereksiz yere komple orjinale çevirmeye gerek yok. o kadar uğraşıp para veriyoruz sonuçta...
mr.korhan
22-07-2010, 00:01
Ben turboyu, manifoldu downpipe ve sona kadar , yani anlayacağınız sadece egzostu orjinale çevirdim..intercooler duruyordu ağzına bişey tıkadım :D , blow off duruyordu yani coolerdan emmeye giden sistem olduğu gibi duruyordu ,aracın iç aksamında sol sütunda wideband , egt ,boost saatleri, orta göğüste yağ basınç , yağ sıcaklık , su sıcaklık saatleri , yine teybin o tarafta turbo timer ,direksiyonun hemen solunda engine start butonu , fan switch ve boost controller duruyordu , camlar filmli ,215 taban lastik , ve 6cm kesik yay mevcutken girdim..launch vardı zaten ama kesiciyi 4500 e indirmiştim tam gaz yaparlarsa fazla sese yüklenmesin die :) .sonuç muayene tekrarı vermişlerdi 4 ağır kusurum vardı onları sayıyorum.
1- direksiyon mugendi yani küçüktü emniyetsiz dediler. :)
2- korna ferrariydi , dit dit taksi kornası istediler. :)
3- tampon sinyalleri ile far kenarındaki sinyaller, farlar açıken bizde flip-flop şeklinde yanar arabanın orjinalinde , öküz buna hatalı dedi..rapor çıktıktan sonra hemen orada izah ettim üstünü karaladı parafladı.
4- son susturucu çıkma orjinal susturucuydu fakat hafifden elyaf kaçırmıştı patlak dediler değiştim..yani nelere takacaklar derken ne kadar ufak şeylere takıldılar :) ve geçmiştim.
aracınıza turbo sc yada farklı bi değişiklik yapmayı düşünüyorsanız yapmadan 1günönce gidin erken muayeneye sokun 3yıllık muayene yapmış olursunuz erken yaptığınız için onun için aracınıza bişiyapmadanönce muayeneyi rken yapın 3yıl boyuncada rsahat rahat gezin
NOT MUAYENE YAPTIRMAYA GİTTİĞİNİZDE ERKEN MUAYENE YAPILACAĞI İÇİN MUAYENE TEKRARI FİŞİ ALIN BEKLEMEDEN İÇERİ GİRİN
Yay film egzost ve özellikle xenondan kalır aracın
Diğerleride etken senin için ama en göze batanlar bunlar.
Dudullu'yu tavsiye ederim, en az kıllık orda yapılıyo
bende girdi mhafif ksuur geçtim, anonslarla filan da söylüyorlar hatta hafif kusur bizden geçer ama tescilden geçmez diyerekten istasyonda...
evet bende cam filmindende, düşüklüktende hafif kusurla geçtim
ve 5cm yayla geçmez demiş çoğu kişi ama benim aracımda da var, kusur verildi ama hafif kusur olarak verildi, bundan ötürü kalacağını sanmam filmlerdende.. tabi ben yaptıralı oluyo baya eylülde yaptırmıştım, yeni bir değişiklik varsa bilmiyorum
xenondan ayarlıysa hiç kalmıyo zaten
sonradan takılma xenon da vardı hatta o araçta
far yıkama filan olmayanından yani:)
kusur dahi yazmadılar:)
xenondan kalmaz,
süspansiyondan eğer yaptıkları kontrolde sürterse çamurluğa çamurluk içine ondan kusur alır
scream3057
22-07-2010, 12:05
bir çok arkadaşın verdiği modifiye listesine göre full stock olan arabamla(1 numara cam filmi,ferrari korna, 15"jant)muayene girdim ve korna dan ağır kusurlu olarak kaldım...muayene istasyonunun parkında halen aracın üzerinde mevcut olan orjinal kornasını taktım(klipsi orjinale uymadı,kablolarıdan hallettim) ve aracımı 10 dakika sonra tekrar muayeneye soktum...sonuçta cam filmi ve lpg çıkartmaları olmaması sebebiyle hafif kusurlu olarak geçmiş bulundum...muayeneyi yapan arkadaş arabamı teslim etti biraz bekler misin dedim :) tekrar ferrari kornasını taktım dedim hadi allaha emanet,kornayla da bi kaç tık selam verdim :D ...
SekoLive
22-07-2010, 12:07
ferrari kornayla cidden kalıyormuyuz??
scream3057
22-07-2010, 12:08
ben kaldım :) orjinale çevirdim geçtim,sonra tekrar taktım :) ...
ben ferrari korna ile geçtim, dat dat daaatt şeklinde çaldılar hatta duyuldu :D hafif bile yazmadılar :D
bir mikatmı eğer öle bişi varsa değil bir miktar baya miktarı çıkarırım abicim ben gözden
sordunda yokmu dedim umut :) adanada hallederim istersen ;)
crazydog
22-07-2010, 15:06
sonradan takılma xenon da vardı hatta o araçta
far yıkama filan olmayanından yani:)
kusur dahi yazmadılar:)
çok tanıdık geldı ahhuahuuha :D
yay amortısor kat ıptalı xenon yarıs dıreksıyonu yarıs koltugu bunlarla gecılmez falan diyodu bir cogu kısı gayet hafif kusurla gectim :icon_tup:
ferrarı kornası gecmıyor yav bende kornayı cok sevdıım ıcın gıdıp ferrari aldım yanı napım cok guzel korna değer:D
sağolun arkadaşlar, kafamda artık birşeyler iyice oluştu, arabam sade ve temiz görünüyor, gıcır gıcır, biraz yerde ama sade işte:) zenon mercekli olduğu için dursun diyorum ama gerekirse artık mecburen:) neyse iki şeye karar verdim:
1- Aşağıdaki parçaları orjinale çevirip gidebilirim:
- ferrari korna
- katalitik, son susturucu
- cam filmi (açık siyah, kapkara değil)
- hava filitresi kitini orjinal sisteme çevirmek
- bagajdaki subwoofer kutusunu çıkarıp gitmek
2- sadece kornayı değişip gidicem
dudullu dendi, oraya gidicez galiba:) dışarıdan halletme olayı için çözümlerin olduğunu da anladım ama biraz tuzlu geldi, aracım da sonrada turbo vs olsaydı ya da vakit nakittir dediğim bir işim olsaydı mecburen alternatif yollara girecektim ama uğraşırım gibi görünüyor, herkese teşekkürler ...
Şööyle bi 6 senelik bi hort yapiyim... Sadece 30 cm lik bi bas ve amfisi var bagajda muayenem yarın bi sıkıntı olurmu aceba bilgisi olan ?
Şööyle bi 6 senelik bi hort yapiyim... Sadece 30 cm lik bi bas ve amfisi var bagajda muayenem yarın bi sıkıntı olurmu aceba bilgisi olan ?
Yok canım onada mı karışacaklar :)
_driver_
09-03-2016, 21:58
Haftada kaç kere yapabiliyoruz diye de sorardım tüve yerinizde olsam ona da kusur yazarlarsa :)
Yahu ne biliyim bunların sagı solu belli olmuyo :) cok teşekkürler cevaplar için
Hocam Sub varken patronun aracını götürdük muayneye (2005 getz) kıl bi saygıdeğer arkadaş geldi muayne yapmaya. subwoofer için sıkıntılı bu bagajda yeriniz kalmamış falan dedi kestim kabloları aldım :D istediğin yer olsun ben açarım sıkıntı yok falan diye sert çıkışınca biraz zoruna gitmiş vatandaşın sapasağlam arabaya frenleri tutmuyor diye geri çevirdi.. :/ girmeden 2 gün önce tüm fren bakımları ve kontrolleri değişen bi araca bunu söylediler yani.. ve ne garipdir ki arkadaşımın yürüyen mezarlık 131 i tek seferde geçti :D abi biriniz beni vurun be :D
noelbaba
10-03-2016, 18:58
benimde az kaldi muayneye lpg var ama isli degil sokturecegim icin isletmedim simdide sokturup girsen bile isletmedigin icin kabul etmezler diyorlar.
Erman067
11-03-2016, 09:42
benimde az kaldi muayneye lpg var ama isli degil sokturecegim icin isletmedim simdide sokturup girsen bile isletmedigin icin kabul etmezler diyorlar.
Lpg tesisatını komple söküp girer iseniz kimse bir şey diyemez sonuçta araba benzinli olacak ruhsat da benzinli yazıyor böyle bir durumda neden bunun lpg si işli değil demeye biraz g*t ister :D
Paraya gozden cikarirsan pm atabilirsin. Eger istanbuldayssn
benim ekk24 girermi vizeye ? araçın içi bomboş sökük :) camlar pleksi kapı içleri kesik
örnek olarak:
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/996591_10151595561482759_65286054_n.jpg?oh=6af7ab9 3cb0a2073cb96ff80916ff097&oe=578D4791
benim ekk24 girermi vizeye ? araçın içi bomboş sökük :) camlar pleksi kapı içleri kesik
örnek olarak:
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/996591_10151595561482759_65286054_n.jpg?oh=6af7ab9 3cb0a2073cb96ff80916ff097&oe=578D4791
Koltuk sayısı hatası ağar kusur bütün minibüslerin korkulu rüyası. Peleksi cam için işten anlayan adam bırakmaz ama bilmeyen takar gibime geliyor
orochi-x
12-03-2016, 19:07
Düzenleme Gerekçesi : Konu çok eskiymiş, sonradan fark ettim :-)
canozgur106
13-03-2016, 13:22
örnek olarak:
Erol abi bul bi kanal seninkinin yanında bende geçeyim:)
yaw araç içini toplamasıma toplarım bir şekil:) dee motor sesini nasıl yaparız bilmiyorum :)istasyonda pıtır pıtır öten bir ek :D
Dump valve ve kemer uyarı iptali sorun olur mu acaba? Dump valve muhtemelen olur da kemer iptali ağır kusura girer mi? Ve Ankara'da hangi istasyona gitsem daha iyi olur bilen var mıdır?
Dump valve ve kemer uyarı iptali sorun olur mu acaba? Dump valve muhtemelen olur da kemer iptali ağır kusura girer mi? Ve Ankara'da hangi istasyona gitsem daha iyi olur bilen var mıdır?
DV den bir sorun olmaz, en azından bende olmadı :)
Kemer iptali de beyinden yapıldıysa, kemer tertibatına herhangi bir müdahele yoksa olmaz.
DV den bir sorun olmaz, en azından bende olmadı :)
Kemer iptali de beyinden yapıldıysa, kemer tertibatına herhangi bir müdahele yoksa olmaz.
İkisi de sorun değilse süper, vanalıyı söker giderim. Aldığım arkadaş dvyi sök, kemerlerin de hepsini tak dedi de saçma geldi. Tüm kemerler takılı gidersem kıllanmazlar mı asıl :D
İkisi de sorun değilse süper, vanalıyı söker giderim. Aldığım arkadaş dvyi sök, kemerlerin de hepsini tak dedi de saçma geldi. Tüm kemerler takılı gidersem kıllanmazlar mı asıl :D
Ben iki muayenede de dv ile geçtim.
Kemerlerin de muayene girişinde hepsinin yuvalarına takılı olmasını istiyorlar zaten, gergilerini kontrol ediyorlar tekrar söküp takmadıkları için de sorun olacağını sanmıyorum.