Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti sorgusu
arkadaşlar aracı bilen warsa yardımcı olursa sevinirim...
Hani araç nerde hemen yardımcı olalım :)
Hiç kaçırma bu fiyata bulabilecegin en güzel araba :D:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-en-temiz-gti-28557775/detay
pardon arkadaşlarrrrr
Tüp takılmamaıştır diyor alınmaz o zaman bu araç :)
Valla paşam o paralara araba bkıyorsanız işinize karışmak gibi olmasın ama hiç keyfinizi bozmaya bile değmez 106 bu kötüsü hadım iyisi adam eder ;)
Ben aracı tanımıyorum yakınsanız gidip bakın ama uzakdaysanız dediğim gibi yerinizde kalın ;)
97 model airbagi değişmiş..Yanına gitsen neler neler çıkar..
adapazarindayim yarin ogleden sonraya kadar.. bir ugrayip bakabilirim dusunurseniz ama ben de pek de tavsiye etmem ilandaki gorunumune bakarsak
boşver rahatını bozma kardeşim yorum yapmak isterdim ama herkezin arabası kendine gzl bu kdr diyebiliorum ;)
adapazarindayim yarin ogleden sonraya kadar.. bir ugrayip bakabilirim dusunurseniz ama ben de pek de tavsiye etmem ilandaki gorunumune bakarsak
sevinirimm bi hbr werirsen ben denizlideyimm çünkü gitsem bir dünya yolll vakit hbr werirsen sewinirim
bu aracı kendinemi düşünüosun ??
97 model airbagi değişmiş..Yanına gitsen neler neler çıkar..
öle bişi yazmıyorr ama airbag hakkında sadace sol çamurluk ded tlfnda tabi ne kadar dogruu onuda bilemem
öle bişi yazmıyorr ama airbag hakkında sadace sol çamurluk ded tlfnda tabi ne kadar dogruu onuda bilemem
Yazmaz çünkü sahibi arabada airbag varmı yok mu onuda bilmiyordurkı..işi bilmeyen adam olduğu belli..:D:D:D
Yazmaz çünkü sahibi arabada airbag varmı yok mu onuda bilmiyordurkı..işi bilmeyen adam olduğu belli..:D:D:D
:D:D:D:D:icon_tup:
bu aracı kendinemi düşünüosun ??
ewet nasipse
ewet nasipse
Annadım hyrlısı olur inş ama araç resmleri dikkatli inceleynce pek iç açıcı deil gibi ama alıcak olan sensin tabi ...
arabaya 2-3 hafta once adapazarından gecerken baktık... akıo akıo :) heryerı ellenmıs bı arac...
hava yastıgı surucu dıo.. oyle bısey yk partner dıreksıonu var arabada ıyıce bakarsan... falan fılan bosuna yol masrafı bıle yapma..
ewet nasipse
sevki altinda ki aracin suyu mu cikti oglum o kadar 106 varken neden bu ?
SDY'ye ye n'oldu ?
11TL'ye benzin poması atıyorsa lasitkleri yere basıyorsa tamam'dır :)
"sanruuf" !!! bile varmış bak :D
sevki altinda ki aracin suyu mu cikti oglum o kadar 106 varken neden bu ?
SDY'ye ye n'oldu ?
serdar 2 hafta oldu sarı satılalı krdşimm
3 kuruşluk fan ızgaralarını alıp takmıyan adamdan araba alınmaz.inan biraz bakar arabasına resmen leşş.aracı kötülemiyorum ve bilmiyorum ama satıcı kesinlikle araba sever değil.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-monster-106-gti-bi-bakin/detay?
uyarsa bunu verelim 13e
Cihan Çizmeci
21-07-2010, 15:18
Arkadaşım bu arabaya denizli'den gittiğine burak deymeyi dokunmaz bile :)
Hayat zevkini bozma bence :)
Bence hic bulasmayın :)
Bir arkadasım bakmıstı , yanına gitmiş 5dk bakıp geri dönmüştü.
yani bencede yazık :) antalya da bir saxo 2 var mavi 2000 model ona bir göz atabilirsin yakın fiyatlarda.
34btr1907
21-07-2010, 15:55
hiç kaçırma bu fiyata bulabilecegin en güzel araba :d:d
:d:d:d:):)
Sevki arabayi sariyi iyi paraya sattin da uste para arttirmaya mi calisiyorsun :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-monster-106-gti-bi-bakin/detay?
uyarsa bunu verelim 13e
Motor Gücü (hp)176 - 200 arası
yazıyor net gücü nedir acaba.?
arkadaşlarr 106 yazgeçtim bugün vti aldım iykide almışım yok byle bişi kullanım zawki bi başka kim ne derse desin 5.5 den sonra araba hayat başka sanki aslan kükremesi gibi bişi bide vtec deniyelim bakalım
Kağan Celep
22-07-2010, 00:15
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
OnurÖzden
22-07-2010, 01:02
arkadaşlarr 106 yazgeçtim bugün vti aldım iykide almışım yok byle bişi kullanım zawki bi başka kim ne derse desin 5.5 den sonra araba hayat başka sanki aslan kükremesi gibi bişi bide vtec deniyelim bakalım
Doğru yolu bulmuşsun hoca:D
Hayırlı olsun.
bu 106 hala yaşıyormu zaten eski CEC bu kmside geri sarıyor galiba perperişan bir 106
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
amin cümlemizee
sakaryadrag
23-07-2010, 16:47
bende sakaryalıyım bu arc yenı alındı bıda satılıyoo ıstersenız arastırılır ama yolda hıc gormedım
minimal_freak
23-07-2010, 16:57
:beuj::beuj: km bayaaa iyiymiş 123.000 ????? :heyoo:
yokmu vtecin fotoları hayırlısı olsun :)
sakaryadrag
23-07-2010, 17:53
hayırlısı olsun vtec
eywallah.. eksikleri biter bitmez fotoları atarım yakında
minimal_freak
23-07-2010, 22:30
hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin, bence en iyisini yaptın ;) keyfine bak (fazlasıyla ve her bindiğinde alıcaksın çünkü bu keyfi)