Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yere basılan aracın arka fren limitörü

DarK_DrivE
21-07-2010, 00:30
Aracımın arkasını bastım önlerden 2cm kadar alçak oldu önleride indireceğim fakat amortisörlerim gelene kadar böyle dolaşmalıyım.Asıl sorunum şuanda arka limitörün yanılmasından dolayı arka lastiklerin kitlenmesi ve savrulması. Bu limitörün ayarı elle yapılabilecek birşey değilmiş konuyla ilgili birşeyler okudum farklı aletler ve ustalık gerektiren bir iş denilmiş. Bu konuda sorun yaşayan yada bilgisi olan arkadaş nasıl halledebileceğimizi yazarsa çok sevinirim. Ciddi sıkıntı yaratıyor.

NOT:Yere basma olayım aceleye geldi dengesiz iş yapmış oldum biliyorum ama görüntü çok tatlı önlerede yakın zamanda kısmetse :) zaten şuanda bilinçli kullanıyorum aracı o yüzden sorun yok yüklenmiyorum.

musa ALP
08-08-2010, 08:39
işçilik konusunda sana yardım edecek bi fikrim yok ama sende lastik kilitlenmesini fren yaptıgında arkanın savrulmasını saglan şey limitör olduguna emin olabilirsinn.limitör sen frene bastıgında aracınn arka tekerlerine ön tekerlerden bikaç saniye sonra fren hidrolıgı gitmesini ve önlerden biraz daha geç ve hafif derecede fren tutmasını saglar.fren limnitör fiyatlarıda tofaş kuş serisi en ucuzları 25 liradan başlıoo kdv dahil . fazla bi para olacagını sanmam ama tigra için arıosann opelin parçaları biraz pahalı die duydumm.hayırlısı olsunn kardeşiimm ben ist. dayımm alma niyetin olursa ben alır kargo fln yollarım sana yardımcı olurumm..