Orijinalini görmek için tıklayınız : perşembe akşamı kumburgaz da buluşuyoruz gelmek isteyen olursa bekleriz
yarın akşam kumburgazda buluşcaz gelmek isteyen herkesi bekleriz sohbet amaçlı toplancaz arkdaşlar şimdilik ben tamer sabri büyükbi ihtimal serhat şimdilik kadro bu gelen burdan yazarsa seviniriz.
nerde kumburgazda :D saat kaçta :D yazlık kumburgazda gelebilirim uyarsa
sanırım 9 10 gibi olur buluşma seyranda felan takılırız cogunluk nereyi isterse artık :)
okey gelmeye çalışırım bn de:)
pak tanımıyorum kimseyi ama uyarsa mutlaka gelicem sabri eğer bizim sabri ise onu tanıyorum sbr FN2
pak tanımıyorum kimseyi ama uyarsa mutlaka gelicem sabri eğer bizim sabri ise onu tanıyorum sbr FN2
evet bizim sabri
abi ayıptır ya :D kaç haftadır gidiyorum geliyorum oraya bu hafta gececiyim bu hafta gelceğiniz tuttu he :D iyi sohbetler olsun şimdiden bizimde yazlık orada ama ben çalışıyorum gece.
abi ayıptır ya :D kaç haftadır gidiyorum geliyorum oraya bu hafta gececiyim bu hafta gelceğiniz tuttu he :D iyi sohbetler olsun şimdiden bizimde yazlık orada ama ben çalışıyorum gece.
kısmet artık birdahaki sefere ;)
inş diyelim abi keyifli sohbetler şimdiden...
yarın aksam bende oradayım arabam kaldı onu alıcam sabah dönucem
ah ah işte kumburgazda olmak vardı :) önce balığa çıkılır lüferler yakalanır... mangalda pişirilir yanında rakı içilir :) iştahımı kabarttınız ya :)
ah ah işte kumburgazda olmak vardı :) önce balığa çıkılır lüferler yakalanır... mangalda pişirilir yanında rakı içilir :) iştahımı kabarttınız ya :)
balık hiç yok:) bu sene kurumuş marmara:)
onursumer
21-07-2010, 18:14
zor bı ıhtımal ama belkı ugrayabılırım
balık hiç yok:) bu sene kurumuş marmara:)
o zaman gelmiyim hiç :)
bögürtlen suyu gecede duruma göre dürüm olabilir :)
künefede olsun tam olsun :D
OzanCELENK
21-07-2010, 22:08
+ Zan Orda olucamm :)
+ Zan Orda olucamm :)
listenin başlarındasın zaten gelmek mecburiyetin var :)
Alp arslan gece gelicem kanka
kaça kadar ordasını keyifte mi takılcaksınız
sabri bana haber versin
gece de tekini yagmalayalım :D
SercanTurkoz
22-07-2010, 12:19
Bende gelmek isterim, burdan nerden çıkıcaksnız ?
çıkarken bana haber verirmisnz cebimi yazıyım, uygun olursam gelmeye çalışırım.
537 331 57 64 : sercan
hakotech
22-07-2010, 12:22
abiiiiiiiiiiiiiiii bizimkilere yakalanmamam lazım biliyosun :D :D ama gelmeye gayret edecem geçte olsa :D
abiiiiiiiiiiiiiiii bizimkilere yakalanmamam lazım biliyosun :D :D ama gelmeye gayret edecem geçte olsa :D
hakancım senide davet etmiyorum zorunlu gelecekler arasındasın :)
seyrandan kamiloba yönüne devam edin oba kentin yanında habib usta var dürümcü ufak bir dükkan yanında net cafe fırın var orda dürüm ve künefe yiyin biz saronun arkadşıyız diyin o size gerekli ayarı verip dürüm yapar:D
künefede olsun tam olsun :D
habib ustadan selamımı söylüyerek yiyebilirsin :D
gelebilirsem 11 den sonra gelicem :D
hakotech
22-07-2010, 12:32
hakancım senide davet etmiyorum zorunlu gelecekler arasındasın :)
abi valla gelmeye çalışıcam :) bizim cocuklar geliyomu?
seyrandan kamiloba yönüne devam edin oba kentin yanında habib usta var dürümcü ufak bir dükkan yanında net cafe fırın var orda dürüm ve künefe yiyin biz saronun arkadşıyız diyin o size gerekli ayarı verip dürüm yapar:D
habib ustadan selamımı söylüyerek yiyebilirsin :D
haftasonu dürümü deniyorum ben de o zaman:)
hala denemedin mi abi :) parmaklarını ısırmamaya dikkat et çok tehlikeli yapıyo :D
OzanCELENK
22-07-2010, 14:39
listenin başlarındasın zaten gelmek mecburiyetin var :)
Geliriz abicim sen iste :)
Thracian
22-07-2010, 15:04
Silivri de oturuyorum, yer ve zaman belliyse katılmak tanışmak isterim.
Sürekli online ım
hala denemedin mi abi :) parmaklarını ısırmamaya dikkat et çok tehlikeli yapıyo :D
valla mi melih?:D
bu sene yemedim hiç dürüm filan dur bakalım deneylim bu hafta o zaman:)
Alp arslan gece gelicem kanka
kaça kadar ordasını keyifte mi takılcaksınız
sabri bana haber versin
gece de tekini yagmalayalım :D
kanka ayıp ettin tekin senin emrinde sen yeterki iste adama söylim o zaman satış yapmasın 9 10 gibi gelmeye baslar millet gece takılırız öyle gec saate kadar
valla mi melih?:D
bu sene yemedim hiç dürüm filan dur bakalım deneylim bu hafta o zaman:)
abartmıyorum yeminle fena :D her hafta yiyoruz biz mis mis :D
o zaman akşam şöyle yapalım seyran veya keyif dürüm tekin midye istege göre tatıyla devam ederiz artık :)
SekoLive
22-07-2010, 16:48
aksam kubilayy erken çıkarsa bizde gelebiliriz
herkes gelebilir arkdaşlar gece güzel olcak diye düşünüyorum
ah bide çalışmasaydık gelseydik çok daha güzel olacaktı ama :D
kaan_cupra
22-07-2010, 17:02
efe ben ve serkan da geliyoruz :)
efe ben ve serkan da geliyoruz :)
biri efemi dedi :)
kaan_cupra
22-07-2010, 17:18
biri efemi dedi :)
M3cü :icon_tup:
mechanıcer
22-07-2010, 17:28
Ben,yilmaz gns,tlm gunes ,buyuk ihtimal orda olucaz serhat soledi
hakotech
22-07-2010, 17:30
otarafa giderken biyerde toplanılacakmı??? toplanılacaksa nerde? biri ortaya bi mekan atsın hadin :D
ahmet3425
22-07-2010, 19:33
bakırkoy bahceli evler tarafından gidecek var mı:D:D yada e-5 o istikametten gececek incirli spec yapabilirim:D
beni mutlaka söyle ama yoksa çok sıkı olmuyabilirm kumburgazda üstüne dürüm yemedim 93 ten beri .D
ya ben tam geliyodum siz çıkmıştınız sonra baktım E-5'e roll dönüyo :d
beni mutlaka söyle ama yoksa çok sıkı olmuyabilirm kumburgazda üstüne dürüm yemedim 93 ten beri .D
hem de 93 den beri?!
çok iddialı oldu bu:D
yorumum haftasonundna sonra burada:D
gelen bütün arkadaşlara çok tesekkür ederim herşey çok güzeldi engüzeli güzel hoş sohbetler edip güzelce ayrılmamız ama gogartda metin bana vurdun seni bulucagım :)
hem de 93 den beri?!
çok iddialı oldu bu:D
yorumum haftasonundna sonra burada:D
künefede var ama tavsiyem dürüme duble çektir :D
OzanCELENK
23-07-2010, 09:52
gelen bütün arkadaşlara çok tesekkür ederim herşey çok güzeldi engüzeli güzel hoş sohbetler edip güzelce ayrılmamız ama gogartda metin bana vurdun seni bulucagım :)
Harikaa bi geceydi abicim Katılan herkese tesekkurler :)
Harikaa bi geceydi abicim Katılan herkese tesekkurler :)
aynen ozan süperdi arayı fazla sogutmamak lagzım :)
Tholl-ga
23-07-2010, 10:10
abi son dakka künefe dedin damardan vurdun :) sabah 9 da uyandım işe geç kaldım ahhaha :D
sabri ile gişedeki mangalınız güzeldi :d
OzanCELENK
23-07-2010, 10:16
abi son dakka künefe dedin damardan vurdun :) sabah 9 da uyandım işe geç kaldım ahhaha :D
Sabahhhıın 8inde dükkanı acmakk nasıl bi duyguuu anlatamammm yasamak lazmm :D
Düün ogs giriş cıkıs yaptıgım kadar hayatımdada yapmadm:D:D hahahahaha:D
zaten sabriyle sohbet ederken tlf arabada kalmış dalmışız sohbete sabri dedi du abi tlf bakayım bunlara bişey oldu felan bi baktık tlf full cvp sız cagrı :)
Tholl-ga
23-07-2010, 10:19
ne zaman ıslatıoruz abi :D
ne zaman ıslatıoruz abi :D
Nezaman isterseniz benim icin fark etmez ben hazırım
hakotech
23-07-2010, 12:52
dün cok eglendim gelen herkezin ayagına saglık alparslan abı organızasyonlarının devamını belıyoruz:)
dün cok eglendim gelen herkezin ayagına saglık alparslan abı organızasyonlarının devamını belıyoruz:)
hakocum ayıp ediosun organizasyonlara tamgaz devam umarım herkes memnun ayrılmıştır memnun kalmayan arkadaşlarımızda dile getirise sevinirim.
en kısa zamanda yine buluşalım oZAN seni özel bekliyorum :D
ziyaaa 93 mü :D
aslında bp nin orda dürümcü vardı çok eskiden patlıcan ezmesi fln efsaneydi sonra noldu bilmiyorum :)
orası değil :D bizimki önceden gece barın karşısında tezgahtaydı şimdi dkkan açtı az ilerisinde :)
SekoLive
23-07-2010, 23:05
saroo sen 93 de kaç yaşındaydın lo :D
4 :D :D
93ü geçin ya :D biz ona 2006 dan beri falan diyelim bizim için habib ustaaaaaaa :D
ziyaaa 93 mü :D
aslında bp nin orda dürümcü vardı çok eskiden patlıcan ezmesi fln efsaneydi sonra noldu bilmiyorum :)
93 te kebap yoktu ama kokoreçti 2006 yılında dürüme geçti
saroo sen 93 de kaç yaşındaydın lo :D
kanka ufaklıktan beri aile olarak yeriz :)
4 :D :D
93ü geçin ya :D biz ona 2006 dan beri falan diyelim bizim için habib ustaaaaaaa :D
sen 2006 da başladın benim için çok daha önce 2006 yılında tam olarak dürüme geçti çünkü daha önce sucuk domates ve kokoreç :D
buluşma direk sucuk ekmek dürüm kokoreç salata künefe olmuş :)
kaan_cupra
24-07-2010, 00:51
gerçekten çok güzel bi akşamdı..en yakın zamanda tekrarlayalım derim :)
gerçekten çok güzel bi akşamdı..en yakın zamanda tekrarlayalım derim :)
aynen bencede tekrarlıyalım ramazanda geliyo inşallah daha güzel olur.
yemek konusunda her konuda bir kıvılcım yangın çıkarıyo techte :)
OzanCELENK
24-07-2010, 10:31
en kısa zamanda yine buluşalım oZAN seni özel bekliyorum :D
Bu sefer gelişimm farklı oluuurrrr :D:D Sonraa sana önden :heyoo: yaparımmm :P :D:D Sana özel gelicemm :p
Bu sefer gelişimm farklı oluuurrrr :D:D Sonraa sana önden :heyoo: yaparımmm :P :D:D Sana özel gelicemm :p
alparslan abi kamerayla çeker işte sonucu görürüz gerçi ben biliyorum sonucu megane rs ten yola çıkarak :hahaha:
ozan acilen atak yapman lagzım söylim kardeşim gaza bak :)
OzanCELENK
24-07-2010, 12:41
ozan acilen atak yapman lagzım söylim kardeşim gaza bak :)
abii ben 19'' larla gelip el sallarım bazılarına :D:D bekle benii SBR seni ZAN altında bırakmaya geliormm :heyoo::D
abii ben 19'' larla gelip el sallarım bazılarına :D:D bekle benii SBR seni ZAN altında bırakmaya geliormm :heyoo::D
bence 18 le gel bahanen olmaz :D:D
OzanCELENK
24-07-2010, 13:58
bence 18 le gel bahanen olmaz :D:D
tamam kankamm sen iste saçlarla geliyim :D:D
tamam kankamm sen iste saçlarla geliyim :D:D
ba ba ba havalara nasılda geriniyo ozançelenkim benim nasılda kasılıyo :hahaha:
bi saplim yemegi ısmarla bana :D
bu hafta sabri fena geliyo ozanım sen gene benı dinle ::)firsat her zaman insanın ayagına gelmez kaçan balık buuyk olur üzülürsün :P
OzanCELENK
25-07-2010, 12:56
ba ba ba havalara nasılda geriniyo ozançelenkim benim nasılda kasılıyo :hahaha:
bi saplim yemegi ısmarla bana :D
kankamm sarkıda yazarmıs banaa :D saplıcamm yemegide ben ısmarlıcam tamam :D
OzanCELENK
25-07-2010, 12:59
bu hafta sabri fena geliyo ozanım sen gene benı dinle ::)firsat her zaman insanın ayagına gelmez kaçan balık buuyk olur üzülürsün :P
abii bazı sıkıntılardan kacırıorm o fırsatıı :)
mechanıcer
25-07-2010, 13:24
guzel aksamdı. cartıngde alayına go derken bosa demedıgım anlasılmıstır sonuncu baslayp lıderlıge gectım :D tekrarını ıstıyoruz mumkunse cumartesı aksamı olsun sabaha kadar takılalım ıcelım :D persembe yapmayın .. ayrıyetten seyran = victorıa screet olmus :D
guzel aksamdı. cartıngde alayına go derken bosa demedıgım anlasılmıstır sonuncu baslayp lıderlıge gectım :D tekrarını ıstıyoruz mumkunse cumartesı aksamı olsun sabaha kadar takılalım ıcelım :D persembe yapmayın .. ayrıyetten seyran = victorıa screet olmus :D
bi nargile içirtmediler sana :D