Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Bayar üniversitesinde okuyan yada izmirde öğrenci?
Başlıktada belirttiğim üzere Celal bayar unıversıtesınde okuyan yada izmirde öğrenci olan (öğrencilikle ilgili işleri bilende olabılır :) ) arkadaslarımız varmı ? Yardıma ıhtıyacım var :o
Şimdiden hepınıze tesekkurler
ege de okuyorum 2005ten beri
celal bayardan mezun iki arkadaşım var mevzu ne?
celal bayardan mezun iki arkadaşım var mevzu ne?
Ya ben celal bayar ıngılız edebıyatı dusunuyorum ama izmire daha yakın dıyolar ordan ulasımı vede ızmırdekı ozel yurt fıyatları hakkında bılgı alıcaktım
3 sene Manisada yaşadım Celal bayara araştırma için falan çok gidip gelmiştim bıyır yardımcı olalım?:)
Edit İngilizce bölümü sanırım Bozköy tarafında yani otostopla maksimum 1 saatte bornovada olursun Manisa seyahat 10 dk'da bir kalkar Bornovadan geçer gidiş ortalama 25 dk bilet fiyatları ne kadar oldu haberim yok ben gidip gelirken 3 ila 5 lira arasında idi. 2003le 2006 arasında :)
ilk kazandığım zamanlar manisa kavşağı(osman kibar kavşağı) orda Hedef Erkek öğrenci yurdunda kalmıştım.45 kişilik erkek öğrenci yurdudur.celal bayarda okuyan oradan gidip gelen bir çok arkadaşım vardı.düşünürsen yarın bi telefonlarını almaya çalışayım?
ilk kazandığım zamanlar manisa kavşağı(osman kibar kavşağı) orda Hedef Erkek öğrenci yurdunda kalmıştım.45 kişilik erkek öğrenci yurdudur.celal bayarda okuyan oradan gidip gelen bir çok arkadaşım vardı.düşünürsen yarın bi telefonlarını almaya çalışayım?
Valla cok buyuk sevap ıslersınız yatar kalkar dua ederım sıze :)
normalde yazın yaz okulu zamanları kapalıdır ama telefon numarasını almaya çalışırım yarın.
özel mesaj atarım.
Çok tesekkur ederım :)
Birde bu manisa turun aracları sehrın heryerınden gecıyormu yoksa bellı baslı yerlermı ?
Unutmadan ekliyeyim. Muradiye kampüsü ise yan tarafta inekler tavuklarla ders işlersiniz. O durumda İzmire gitmeyi hiç düşünme manisa içerisinde yaşamaya bak yoksa yol çok sürer. Muradiye kampüsüne giden dolmuşlar bile farklı Muradiyeye giden her dolmuş Muradiye kampüsüne kadar gitmiyor. Kasabanın merkezinde duruyor. Birde Akhisarda bir fakültesi var ama orayada sadece 2 kere gittim. Tütün eksperliği olduğunu biliyorum orada başka hangi bölüm var emin değilim.
Yeniden edit:
Manisa Seyahat firmasının otobüsleri dolmuş gibi çalışıyor mesafe 30km zaten. Garajdan kalkar, Osman kibar kavşağında tekrar durur. (manisa kavşagıda denilebilir) Sonra oradan yardırıyo manisaya. Bozköydeki kampüsün önünden geçiyor.
http://www.hedefogrenciyurdu.com/
reklam gibi oldu ama lazım olanların işine yarar.
Celal Bayar Üniversitesinde okuyorum ben yardımcı olabilirim.
Unutmadan ekliyeyim. Muradiye kampüsü ise yan tarafta inekler tavuklarla ders işlersiniz. O durumda İzmire gitmeyi hiç düşünme manisa içerisinde yaşamaya bak yoksa yol çok sürer. Muradiye kampüsüne giden dolmuşlar bile farklı Muradiyeye giden her dolmuş Muradiye kampüsüne kadar gitmiyor. Kasabanın merkezinde duruyor. Birde Akhisarda bir fakültesi var ama orayada sadece 2 kere gittim. Tütün eksperliği olduğunu biliyorum orada başka hangi bölüm var emin değilim.
Yeniden edit:
Manisa Seyahat firmasının otobüsleri dolmuş gibi çalışıyor mesafe 30km zaten. Garajdan kalkar, Osman kibar kavşağında tekrar durur. (manisa kavşagıda denilebilir) Sonra oradan yardırıyo manisaya. Bozköydeki kampüsün önünden geçiyor.
Muradıye kampusunde ıngılız dılı edebıyatı ama ızmırden her 10 dkda bır manısa seyahat var kapıya kadar goturuyor dıyolar :o kampusun yerı cok onemlı degıl hem acıkırsak keser yerız tavukları :D
Muradıye kampusunde ıngılız dılı edebıyatı ama ızmırden her 10 dkda bır manısa seyahat var kapıya kadar goturuyor dıyolar :o kampusun yerı cok onemlı degıl hem acıkırsak keser yerız tavukları :D
her 10 dakkada bir garajdan var öğrenci servisleri belli noktalardan belli güzergahlardan geçer sabah 7de sonra 10 30da ve öğlen 15 00 ikinci öğretimler için var.
her 10 dakkada bir garajdan var öğrenci servisleri belli noktalardan belli güzergahlardan geçer sabah 7de sonra 10 30da ve öğlen 15 00 ikinci öğretimler için var.
Pekı cok zorlanırmıyım ? Yoksa manyakmısın gel manısadamı otur dıyorsun :D
Bu arada yine aklıma gelmişken Manisa seyahat'in Celal Bayar üni için Balçova Buca Karşıyaka ve Bornovanın içerisinden servis gibi otobüsleri kalkıyor. Aynı şekilde Muradiye kampüsündende izmire kalkıyor.
Edit:Yazılmış zaten ben yazana kadar:)
Pekı cok zorlanırmıyım ? Yoksa manyakmısın gel manısadamı otur dıyorsun :D
Valla bana sorarsan ben Manisada kalamam kafayı yerim benim sınıfımdaki çoğu arkadaşım bornovadan ev tuttu öle sölyiim ama kişisel tercih belki manisa sana güzel gelir:)
Valla bana sorarsan ben Manisada kalamam kafayı yerim benim sınıfımdaki çoğu arkadaşım bornovadan ev tuttu öle sölyiim ama kişisel tercih belki manisa sana güzel gelir:)
Yok ben izmir taraftarıyım bırde ozel yurtlarının fıyatı hakkında bılgı sahıbı olsam cok guzel olcak :) ılk seneden eve cıkılmaz :)
Yok ben izmir taraftarıyım bırde ozel yurtlarının fıyatı hakkında bılgı sahıbı olsam cok guzel olcak :) ılk seneden eve cıkılmaz :)
Yurtlar hakkında pek bir bilgim yok açıkcası.
Yurtlar hakkında pek bir bilgim yok açıkcası.
Pekı sız muradıye kampusundemısınız ?
Pekı sız muradıye kampusundemısınız ?
Yok Cbü kampüslerine göre en güzel kampüsdeyim ben merkezde bizim :)
Merkezden izmir zor olmuyomu :)
Merkezden izmir zor olmuyomu :)
Çoğu zaman arabayla gidiyorum gitmediğim zamanlarda ise servis kapımdan alıo kapıma bırakıo Manisa seyahat öğrenci servisi bir nimet :)
Çoğu zaman arabayla gidiyorum gitmediğim zamanlarda ise servis kapımdan alıo kapıma bırakıo Manisa seyahat öğrenci servisi bir nimet :)
İçimi ferahlattınız valla ne dıyım tesekkur ederım :)
İçimi ferahlattınız valla ne dıyım tesekkur ederım :)
Dahada rahatlatıyım İzmirden Manisa yakındır ferah tut içini servisde var :)
izmir manisa otobüsle bile 40 dk
dip dibeler
rahat olun:)
Bu servıs dedıgınız 3 4 saatte bır felanmı yoksa daha kısa aralıklarlamı :)
Bu servıs dedıgınız 3 4 saatte bır felanmı yoksa daha kısa aralıklarlamı :)
Yazmıştım diğer sayfada ama okumamışsın heralde sabah 7 sonra 10 30 öğlen 15 00 bu saatlerde geçer hangi güzergahdaysan.
Yazmıştım diğer sayfada ama okumamışsın heralde sabah 7 sonra 10 30 öğlen 15 00 bu saatlerde geçer hangi güzergahdaysan.
K.bakmayın araya kaynadı herhalde :( bıde bunun dısında manısa seyahat dedıgımız ulasım ımkanımı var ? Bılıyorum cok soru sordum sımdıden özür dilerim
Google da aratsan çıkardı :)http://www.manisaseyahat.com/
F.A.T.İ.H
21-07-2010, 23:06
Bende bişey sorayım bu işletme iktisat vb bölümler merkezdeki kampüstemiydi?
Manisada kalma olayına gelince tavsiye etmem yapılcak bir şey yok diyolar okuyan arkdaşlar.İzmirde metroya yakın bir yerde kalman avantaj olur Bornovada oturmucaksan.
Bende bişey sorayım bu işletme iktisat vb bölümler merkezdeki kampüstemiydi?
Manisada kalma olayına gelince tavsiye etmem yapılcak bir şey yok diyolar okuyan arkdaşlar.İzmirde metroya yakın bir yerde kalman avantaj olur Bornovada oturmucaksan.
işletme iktisat merkeze yakın 5dakka falan diğer bölümler Muradiyede birde Besyo merkezin içinde.
merhaba arkadasım yurt la ilgili sorun var sanırım ben bornovada 4 senedir yurt işi yapıyorum hedef ve orkunun sahıpleri cok yakın arkadasım ayrıca yenı bır yurt daha acıyorum kayıda geldiğin dönemde yardımcı olabılrıım
Ahmetfikri
21-07-2010, 23:20
muradiye kampüs yeni yeni gelişiyor çıplak bi yamaçta kurulu 3-4 binadan ibaret ders aralarında kendini araziye vurup enerjini atabilirsin :)
gece hayatıyla aran iise manisada kalma adam gibi 1-2mekan var onun dışında her yer aileçay bahçesi :)
bornova yada karşıyakada ev tutarsan yada yurt bulursan daha ii olur
merhaba arkadasım yurt la ilgili sorun var sanırım ben bornovada 4 senedir yurt işi yapıyorum hedef ve orkunun sahıpleri cok yakın arkadasım ayrıca yenı bır yurt daha acıyorum kayıda geldiğin dönemde yardımcı olabılrıım
Peki tesekkur ederım sıze ulasabılcegım bı telefon varmı yoksa burdan ozel msjmı atayım ? tabı hıc bısey kesın degıl daha tercıh yapcaz :D
hayırlısı olsun ne demek kardeşim teli özelden yolladım ;)
hayırlısı olsun ne demek kardeşim teli özelden yolladım ;)
Çok tesekkur ederım eger Allah nasıp ederde gelebılırsem ılk sızı arıcam :)
Çok tesekkur ederım eger Allah nasıp ederde gelebılırsem ılk sızı arıcam :)
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tekrardan hayırlsıı olsun ;)
1. sınıf bitti egede okuyorum bende sabancı öğrenci sitesi diye bi yurtta kaldım çok lüks biyer ama fiyatları biraz pahalı yemek dahil 710 tl gibi bi fiyat olması lazım ama yaşam standardı çok yüksek bi yurt aramanı tavsiye ederim http://www.sabanciogrencisitesi.com/ sitedeki resimlerin hepsi yurda ait odalar falan aynı göründüğü gibi gidecek olursan ismimi vermen faydalı olucaktır emin ol
Yanımda iki tane stajer bayan var o okuldan 375tl aylıkla özel yurtta kalıyorlarmış
bolumm ne_? bende dusunuyorum celal bayar yazmayı.. ama bornovada ev tutmayı dusunuyorum.. manısada daralırımm ben:)
yollarıda guzeldır:) sabuncubelinden gecerken saglam viraj yaparsın:)
UĞUR YUMAK
22-07-2010, 12:33
Ya ben celal bayar ıngılız edebıyatı dusunuyorum ama izmire daha yakın dıyolar ordan ulasımı vede ızmırdekı ozel yurt fıyatları hakkında bılgı alıcaktım
Otostop delisi olursun Manisada okursan eğer araban yoksa.
Bi celal bayar mezunu olarak bunu garanti ederim. Ayrıca EGE yi seçme şansın varsa hiç düşünme.
Çünkü CBÜ yü ve arkasından EGE yi gördükten sonra çoook pişman olacaksın :D
Ahmetfikri
22-07-2010, 16:57
ayrıca kayıt için gelirsen eğer özel servislerle muhattap olma kafasına göre hareket ediyorlarmış
F.A.T.İ.H
22-07-2010, 17:42
Otostop delisi olursun Manisada okursan eğer araban yoksa.
Bi celal bayar mezunu olarak bunu garanti ederim. Ayrıca EGE yi seçme şansın varsa hiç düşünme.
Çünkü CBÜ yü ve arkasından EGE yi gördükten sonra çoook pişman olacaksın :D
Orası öylede CBÜ EGE arasında dağlar kadar puan farkı var.
ayrıca kayıt için gelirsen eğer özel servislerle muhattap olma kafasına göre hareket ediyorlarmış
Özel servis derken ?
1. sınıf bitti egede okuyorum bende sabancı öğrenci sitesi diye bi yurtta kaldım çok lüks biyer ama fiyatları biraz pahalı yemek dahil 710 tl gibi bi fiyat olması lazım ama yaşam standardı çok yüksek bi yurt aramanı tavsiye ederim http://www.sabanciogrencisitesi.com/ sitedeki resimlerin hepsi yurda ait odalar falan aynı göründüğü gibi gidecek olursan ismimi vermen faydalı olucaktır emin ol
Bu kac kısılık oda ıcın 710 ?
Şuna bir güncel çekiyim :) Özel servisten kasıt neydı orda bı turlu anlamadım ?
egeyı sec cbude pısman olursun hergun yol yol araban yoksa otostopa basvrcan gereksız ege ıyıdır ortamıda manısadan 1o kat daha ıyıdır
aynen ege üni ye girebiliosan egeye gir 6 sene cbü maliyede okudum her gün izmirden git gel yaptm kabus gibiydi..bence ege ye girmeye çalışş hem ortamı süpper hemde bornovanın göbeğinde ..
Keşke ege olsa :( 9 eylül 1.sırada zaten eger o olmazsa 2.sırada celal bayar gelcek cocuklugumdan berı izmir istiyorum cunku :rolleyes:
Birde soyle bır durum var suan oturdugum evden okulum hergun 45 dk ! yola alıskınım yanı 45 dakıkadan fazla surermı izmir muradiye arası ?
Manisada öğrenci hayatı var ama izmir gibi eğil :) ben cbü den mezun oldum arkadasım egeye gitti o hale okumaya çalısıyo. ege de cok gıcık hocalar hepsi sorun cbü daha rahattır o bakımdan eğer hayatımı yaşıcam diosan ege ama yok ben bi an önce hayata atılcam fln diosan cbü birazdaha toleranslı o konularda :D zaten manisa izmir arası 45dk ve dedikleri gibi 10 dk da bir otobus var. fiyatıda enson öğrencye 3.5TL di galiba
Birde soyle bır durum var suan oturdugum evden okulum hergun 45 dk ! yola alıskınım yanı 45 dakıkadan fazla surermı izmir muradiye arası ?
Muradiyeden zaten servisler kalkıyo volt lar fln arabalar hep hızlıda gidiyo sabuncuyu iyi tırmanıyolar dizel :D ben arabala 15 dk da giriyorum onlarda 25 dk fln surer
cbu'nun isletmesinde olan varmidir forumda?
Muradiyeden zaten servisler kalkıyo volt lar fln arabalar hep hızlıda gidiyo sabuncuyu iyi tırmanıyolar dizel :D ben arabala 15 dk da giriyorum onlarda 25 dk fln surer
Teşekkür ederim :)