Orijinalini görmek için tıklayınız : En hızlı atmosferik Clio RS (Bolt On)
Shellkolik
25-08-2010, 10:21
şöyle bir durumda var. SS chiefkadir rs ten sonra tabloda en hızlı gözüküyor fakat SS istanbulun rs i değil trakyanın rs i plakası 39 SS 550 (Kırklareli/Lüleburgaz) :) Trakyada istanbul ve ankaraya karşı hadi bakalım :D
Trakya süpürür diyorum bennnn :D:D
İbo rs in yarmasından yana gönlüm :D
chiefkadir
26-08-2010, 00:50
Kadir abinin RS de bu haftasonuna kadar çıkacak inşallah.
Brutal ile denesinler, Ankaradaki en hızlı RS ortaya çıkacaktır.
İstanbulda durum nedir kesin olarak bilen war mı? :)Bizim RS bir hafta daha attı geriye,bayramdan sonra ıstanbula anca gideriz rodaj modaj olur:)
kadir üstat denedinizmi rs i hiç ? sağlam bekliyor herkes :) en kısa sürede videolarını görmek dileğiyle :)
chiefkadir
05-09-2010, 14:01
Yarın akşam teslım alacam wıdeband bağlanacak,egsoz yapılacak,caı yapılacak,aku arkaya alınacak vsvs baya eksık ışlerı var,bayram sonrası rodaj esnasında eksıklerı bıter herhalde
ankarada fazla rs yok ve kımın hızlı oldugu konusunda sorunda yok.
su ıstanbul tarafı en hızlı rs ı bı bulsa ıs cozulur.
sonra boluda bı bulusma yapar buluruz en hızlıyı:D:D:D
bence izmirdeki huseyin abinin araci dahil olmadan en hizli bulma cabasi bosuna olur :)
JapanVsGermany
11-10-2010, 13:58
hortlatmak gibi olmasın ama ITBsiz haliyle dahi en hızlı Clio RS chiefkadir'in RS'idir.
Bizzat denedim gördüm :D
SS RS le iyyn ibo kardeşimizin wideosunu izledim, ibo ile denediğimde sonucu da biliyorum.
Baturalp RS ile denedim ki beni geçen tek rs onun RS dir. Son olarak chiefkadir'în RS ile denedim....
chiefkadir'in RS yürümüyor koşuyor mübarek :D
ITB ile ne olur, çok deli olur çook :)
hortlatmak gibi olmasın ama ITBsiz haliyle dahi en hızlı Clio RS chiefkadir'in RS'idir.
SS RS le iyyn ibo kardeşimizin wideosunu izledim, ibo ile denediğimde sonucu da biliyorum.
Baturalp RS ile denedim ki beni geçen tek rs onun RS dir. Son olarak chiefkadir'în RS ile denedim....
ITB ile ne olur, çok deli olur çook :)
Vay Maşallah. Şu anda ayarsız, CAI siz ve içi sökülmemiş hali ile Kproya yakın gidiyor mudur ne dersin?
chiefkadir
11-10-2010, 14:06
ITB ile ne olur, çok deli olur çook :)Eyvallah bro ,sen olmasan ne gittiğini anlayamazdık :) Ben iddia etmiyom en hızlı vs diye ayıp olur denemediğimiz arkadaşlara :)
Vay Maşallah. Şu anda ayarsız, CAI siz ve içi sökülmemiş hali ile Kproya yakın gidiyor mudur ne dersin?Sağol kankam ,Reşat kırmadı geldi görelim dedik ne gidiyo, cai,egsoz,yazılım,sökme vs yapınca yine deneriz ilerimi gerimi en iyi Rol vti ile deneyerek anlarım çünkü elimizin altında :D
JapanVsGermany
11-10-2010, 14:12
Vay Maşallah. Şu anda ayarsız, CAI siz ve içi sökülmemiş hali ile Kproya yakın gidiyor mudur ne dersin?
wallahi KProlu tayyar ile deneseydim yorum yapardım ama Rol Vtec piyasaya çıktı ankarada type r kalmadı deneyecek :D
Şaka bir yana da, bir hayli CLIO rs ile denedim, bir tanesi de ankara drag 1.si batu'nun arabası idi, ama ben böyle giden RS ne gördüm ne duydum :) Üstelik chiefkadir hem baturalpten 20-25kg daha ağır,hem de arabası sökük değilken böyle gidiyor.
Drag Spec sökse clio rs'i, o zaman nasıl gider kim bilir... Hele ki ITB li we Sökük...
hayırlısı :)
chiefkadir
11-10-2010, 14:22
Önlere sparco koltuk aldım orjinalden 5-6 şar kilo hafif,arkalarıda sökecez 30-35kg felan sökmüş olurum o da 1-2 boy civarı etkiler..
Cai,egsoz,walbro pompa,regülatör ve en önemlisi custom yazılım için son 10 gün :)
kadir abi sende cai yok yazılım yokta boyle gidiyor peki ne var abi :) ?
kadir abi sende cai yok yazılım yokta boyle gidiyor peki ne var abi :) ?
Serkan çok cahilsin ya ciğer var ciğer :D:D
chiefkadir
11-10-2010, 14:28
kadir abi sende cai yok yazılım yokta boyle gidiyor peki ne var abi :) ?Yazılım var bro (piyasada mevcut olan)..Biz custom yapacaz az daha taşlar yerine otursunda... Cai'de dandik bişey , onu iynn-rs ile halledecez ..tr.de tek olacak gibi cai'si:icon_tup:
Kadir abi o yazılım OEM egzantrikli RS lerde bile arabayı zenginde yürütüyordu. Senin arabada daha da kötüdür. Yazılım biraz kurcalansın tam net verimi alırsın. Daha bunun custom headersı da var tabii ;)
chiefkadir
11-10-2010, 20:37
Kadir abi o yazılım OEM egzantrikli RS lerde bile arabayı zenginde yürütüyordu. Senin arabada daha da kötüdür. Yazılım biraz kurcalansın tam net verimi alırsın. Daha bunun custom headersı da var tabii ;)Evet Bora bakalım sıra ile yapılacak..Finalde ıtb olur, yapılana kadar motorda 3-4 bin yapmış oluruz :)
H22Power
12-10-2010, 10:32
yaf ne oldu bir sonuca varamadınız mı bu konu ile ilgili en hızlı LAL dedik hala daha boşuna tartışıyorsunuz:D
yaf ne oldu bir sonuca varamadınız mı bu konu ile ilgili en hızlı LAL dedik hala daha boşuna tartışıyorsunuz:D
Üflemeli çalgıları konu dışında tutalım lütfen Mustafacım:D
Sierra Rs
16-10-2010, 09:27
edit : yanlıs konu yanlıs msj..
tabiki chiefkadir in rs üstüne varmı ?
chiefkadir
20-10-2010, 21:11
tabiki chiefkadir in rs üstüne varmı ?Eyvallah Erdi sağolda henüz bir video yok bişey insanlara antipatik gelmesin :) Sen gördün ettin ama bu en hızlı muhabbeti zaten boş :) Kim çok harcarsa onunki yürür , stock hali ile en hızlıyım zanneden yüklü ile deneyince anlar zaten farkı :)
bu anketin 1. ve 2. denesin yanıt bulunsun :)