Orijinalini görmek için tıklayınız : akşam beni geçen 106 dikkatine
halilkarakas
23-07-2010, 16:51
Araç Sahibi : YAŞAR KÖSE
Araç Modeli :1997
Araç : 106 S16
= MOTOR MODİFİYESİ =
KISA ŞANZUMAN 13,59
DÜZ KROM BORU 51
MMS EKSOS
SPOR HAVA FİLTRESİ
KÜÇÜK FİLTRE KRANK FİLTRESİ
bunu bulduk bi yerden ...hani arabada 14/60 wardı ???? nerdeee ...ramazan abim doğru söylemiş ve rexçiler.....bu pejocuları çözemedim...kardeşim bana stock araba getirin benimle aynı specleri olan deneyelim görelim....ama şu yok bu yok dandik malzeme var deyip beni geçenler gelmesin....+++++ birde çelik ince conta var araçta....bu specler bende olsa ben size İLÇE KADAR fark koysam ne olur ?.....arabanın motorundan falan fazla anlamadığım için beni dürttüler akşam...neyse ben bişey demiyorum bana yalan attıkları için açtım bu konuyu...HANİ ARABADA 14/60 VARDI ? YG 106 VE YANDAŞLARI ?
sinirli olabilirsinde neden tüm peugeotcular diyosun genelliyosun onu anlamadım.
birden ahmet abi aklıma geldi tekel savaşçısı abim
halilkarakas
23-07-2010, 16:54
Bu akşam gelecek olan H plakalı sarı gti ya full + full stock diyolar acaba onda ne çıkacak merak içindeyim....tek istediğim insanların benim gibi dürüst olması...çok kötü bi hastalığım var herkezi kendim gibi dürüst zannediyorum ....
hotsauce
23-07-2010, 16:54
Bilmediğimden soruyorum 14/60 ile 13/59 arasındakı fark kac boya tekabul eder
halilkarakas
23-07-2010, 16:55
Bilmediğimden soruyorum 14/60 ile 13/59 arasındakı fark kac boya tekabul eder
1 vites fark var !
BosphorusBoys
23-07-2010, 16:56
Ya bi dur saqin...
Geçmekde war geçilmekde..
Ne oldu çok mu büyüdü sana yalan söyleyince..
sen dürüstlüğünden ödün werme kimin ne olduğunu herkes bilir ztn..
halilkarakas
23-07-2010, 16:57
benim çekemediğim yalan işte...beni geçtiler nooldu artizlendiler bir ilçe koydum arayı falan...bende bu speclerde olsan il koyardım araya ....ben konunun açıklığa kavuşmasını istiyorum ondan açtım konuyu...
_muhaRRem
23-07-2010, 16:58
birden ahmet abi aklıma geldi tekel savaşçısı abim
aynen uahsuhahs :)
alpergti
23-07-2010, 16:58
1 vites fark var !
yapma ya sen ne kadar çok biliyon 106 yı saxoyu 1 boy oynatmaz.sağlıklısına gelince ateşin fırlamış senin :hahaha:
halilkarakas
23-07-2010, 16:59
yapma ya sen ne kadar çok biliyon 106 yı saxoyu 1 boy oynatmaz.sağlıklısına gelince ateşin fırlamış senin :hahaha:
çok daha kısa vites sende biliyosun pejolardan aç yok anlıyosundur !
aynen uahsuhahs :)
benzer hislerde birinin olması gözlerimin dolmasına neden oldu :) ahmet abi nerdesin şişe at abi parasını vericez forumca
halilkarakas
23-07-2010, 17:00
benzer hislerde birinin olması gözlerimin dolmasına neden oldu :) ahmet abi nerdesin şişe at abi parasını vericez forumca
ahmet abiyi çağırsana abicim şu yalan atanların kafasına atsın harbi ben verecem parasını :D
bu işi B.Aktepe nickli yönetici çözer pejo denince akla ilk gelen isimlerdendir kendisi
olmaz olsun boyle sey !!!!
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!!
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!!!
ulasstoprak
23-07-2010, 17:00
adam haklı beyler ...
alpergti
23-07-2010, 17:01
çok daha kısa vites sende biliyosun pejolardan aç yok anlıyosundur !
kardeşim ikisi arasında 7 veya 8 km oynar o araba seni standart şanzumanlada geçer sıkma canını boşuna üzülme bozuk arabalarla dene sen.bak ne güzel keyfin yerindeydi kaçırdın keyfini:icon_tup:
ahmet abiyi çağırsana abicim şu yalan atanların kafasına atsın harbi ben verecem parasını :D
ben onun çağırmıcaktım ama
B.Aktepe
23-07-2010, 17:01
buyrun benim :)
orhansah
23-07-2010, 17:02
10 karakter
bunu yapan çıkmadı daha hadi nerdesiniz
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
senna, Ahmet Saraçoğlu, alpergti, B.Aktepe, car wolf, coskan, DERAN_TUYNER, ertan typer, feRRo, halilkarakas, hotsauce, Jerky, OmerRS, orhansah, pnrkc, punto_multijet, Ramiz, rapture, rdmmm, RS609, serdar_07, SeRKaN, Talih.b16, ulasstoprak, Xdream, zafer_0403, _muhaRRem
B.Aktepe
23-07-2010, 17:03
Konuyu Toplam 31 üye okuyor. (29 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
B.Aktepe, 10ur_K, Ahmet Saraçoğlu, alpergti, car wolf, coskan, DERAN_TUYNER, ertan typer, feRRo, halilkarakas, hotsauce, Jerky, nakayama, OmerRS, onurars, pnrkc, punto_multijet, Ramiz, rapture, rdmmm, RS609, serdar_07, SeRKaN, snan1910, Talih.b16, ulasstoprak, Xdream, zafer_0403, _muhaRRem
benimkini 31 kişi okuyor :D
ya konu acmak istiyorum,cisim geldi bakirkoydeyim yakinlarda tuvalet varmi bilen varmi diye..anasini satim arkadas..millet techturkeyi google.com gibi kullanmaya calismiyomu ayar oluyorum ! :@
bu arada ahmet abi nerde? Geldi mi ?
halilkarakas
kardeşim ikisi arasında 7 veya 8 km oynar o araba seni standart şanzumanlada geçer sıkma canını boşuna üzülme bozuk arabalarla dene sen.bak ne güzel keyfin yerindeydi kaçırdın keyfini:icon_tup:
ya bi sus yaa ne kadar anladığın belli...ben burda bişeye açıklık getirmeye çalışıyorum sen ne yapıyosun
alpergti
MMS egsoz ne bide onu anlamadık supersprint magnum yazcaktın heralde:D
ahmet abi yolda gelicek
sal çocuğum ılık ılık sal gitsin
_muhaRRem
B.Aktepe ve pejo citiay :D
B.Aktepe
bu konuyu cem paklar :)
ulasstoprak
23-07-2010, 17:04
Alper bi an aklıma bizim Ft geldi ... :D
orhansah
ya konu acmak istiyorum,cisim geldi bakirkoydeyim yakinlarda tuvalet varmi bilen varmi diye..anasini satim arkadas..millet techturkeyi google.com gibi kullanmaya calismiyomu ayar oluyorum ! :@
nasıl bir cisim geldi??
püff tatsız
halilkarakas
bana burdan artislik yaptığı için herkez görsün diye açtım...sende amma artizsin yaa her konuda bi **şşak ...sanamı sorucaz nereye yazıcağımızı...adminmisin sen...admine ters geliyorsa kilitler bu kadar basit :)
B.Aktepe
23-07-2010, 17:05
bi cisim yaklaşıyor.. :D
ya bi sus yaa ne kadar anladığın belli...ben burda bişeye açıklık getirmeye çalışıyorum sen ne yapıyosun
alper ne salak adamsın kardeşim birazcık anlat şuna 106 nedir die:hahaha:arabasını çözsün:D
alpergti
allah akıl fikir versin sana yazmayım dedim tutamadım kendimi dahada yazmam 106 sahibinide kınıyorum burda haberi olsun ayıp etmiş :icon_tup:
B.Aktepe ve pejo citiay :D
hondacı olduğuna bakma asıl pejocudur kendisi :D inanmıyosan sor:D
B.Aktepe
ranthor tabiri cazise quaife kilit ozan deriz kendilerine bi o kitler bu konuyu anca..
Ahmet abiye selam soyleyin,geldiginde belki ben burda olmam..cisimi yapmam lazim ilik ilik bisey olmaz heralde..neyse ben dusha giriyorum xD gorusmek uzere.. bu arada ne sapladi beee ouuuuuufff hahahah yakinda arabanin konusuda acilir xxx araci gecen turkiye 1.si 19391milyar diye hahaha neyse ya bu konu sarmadi beni ,haydin gorusuruk :D anadolu yakasinda olan varsa arasin cepten beni HAHAH
kilitçi geldi hanım.
Nasıl bir hal almaya başladı burası anlamıyorum.
forumda böyle konulara izin vermiyoruz arkadaşlar.
BAHADIR24
23-07-2010, 17:06
106 da crx de güzel yürüyen araçlar; ne biri uçar ne öteki ışınlanır abartmaya gerek yok;)
B.Aktepe
hondacı olduğuna bakma asıl pejocudur kendisi :D inanmıyosan sor:D
eski pejoculardan kim kalmış bea :D
aslan amblemi takmıştım nıf a :D
alpergti
Alper bi an aklıma bizim Ft geldi ... :D
sorma ulaş ft yine çabuk anladı baksana adama tt camiası anlatamadı daha :D
ahmet abi gelmeden kilitlendi kusura bakmayın