Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : crx için coilover önerisi

DaRkNeSs-
24-07-2010, 05:05
arkadaşlar bu aralar coiloverlere takmış bulunuyorum
crx için almak istiyorum fiyat olarak çok uçmayacak şeylere bakıyorum
tein in basic coiloveri var ebay fiyatları 750 dolar civarında
aranırken bide 2 marka daha gördüm k sport ve godspeed
bu markaları duyan bilen varmı?
fiyatları makul ve daha kapsamlı.yanlış anlamadıysam kamber ayarı falan var.
godspeed linki
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-91-Honda-CRX-GODSPEED-SS-Coilover-Damper-Kit-89-90-/390215497428?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5adaa7f6d4

ksport linki
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KSport-Kontrol-Pro-Coilovers-89-91-Honda-Civic-CRX-EF-/300363324753?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item45ef0c9d51

işten anlayanlar bi inceleyip yorum yaparsa sevinirim :)
bunlarda yükseklik ayarı var sertlik ayarı varmı mesela?

tein linki
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TEIN-BASIC-COILOVER-DAMPER-HONDA-CRX-89-90-91-DSA36-/180534558817?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a08b2c061

skunk 2 de var tabi,bu güzel gibi ama tr geliş fiyatıyla biraz pahalı olcak gibi :)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SKUNK2-Full-Coilover-Kit-Pro-C-88-91-Honda-Civic-CRX-EF-/250560549791?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a5692939f

skunk2 nin basic bi modeli daha var o da 750 dolar ebay fiyatları.

DaRkNeSs-
24-07-2010, 05:10
böyle bi coilover mi almak daha iyi
yoksa sarı koni + iyi bi yay mı (mesela tein)
biraz konfor olsun da istiyorum yani konfordan kastım tangır tungur etmesin araba :)
2 link daha
godspeed
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GODSPEED-88-89-90-91-CRX-TYPE-RS-COILOVER-SUSPENSION-/290456128989?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43a088cddd

skunk2 pro s series
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SKUNK2-PRO-S-FULL-COILOVER-89-91-HONDA-CIVIC-CRX-/190318939948?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c4fe48f2c

TAM35GNY
24-07-2010, 05:23
Can coiloverla sari koni ve yay bir degil tabikide, illa coil takacam diye de coil takma parani biriktir bineceksen o arabay 4-5 yil daha adam akilli birsey al benim tavsiyem.. O linklerden de en mantiklisi tein ama KW derim ben ;) Ha bir de o linklerdeki fiyatlara + TR kargo ekliceksin ona gore ;)

DaRkNeSs-
24-07-2010, 12:52
arabaya binicem tabi ki uzun yıllar işallah
kw çok yüksek fiyatı o kadar çıkamam hiç bi türlü,2bin doları geçiyor tr fiyatları.
linklerdeki fiyatlara kargo gelecek biliyorum tabi,o yüzden hesaplı olanlara baktım,650 dolarlık şey olcak 900 dolar 1000 dolar falan...
godspeed hoşuma gitmişti ama tein tabi ki linklerden mantıklı olan... skunk lar ne alemde acaba?

Mechanix
24-07-2010, 13:00
CRX'de , EF,EG ve EK civic'lerde camber ayarını coiloverdan yapmak mümkün değil.Sabit aluminyum kule bağlantıları gelir kitlerde.Camber ayarı alt kollardan yapılır.
Linklerdeki ürünler temsili fotoğraftır.

DaRkNeSs-
24-07-2010, 13:19
mustafa xyz ne kdr benim araca senden de fiyat alayım :)

Schumi
25-07-2010, 15:14
XYZ, D2 Racing ve K-Sport aynı fabrikanın ürünleri. Belki Tein coilover aynı paraya Basic serisini veriyordur ve diğer bu 3 marka daha fazla ayar şansı veriyordur ama ben olsam aynı paraya Tein markasını seçerdim. Bu arada neredeyse yanlızca Tein markası hem monotune hemde twintube çeşit coilover üretiyor. Alırken aldığın ürün hangi çeşit olduğuna bakarak diğer markalar ile kıyasla.

stlegal
25-07-2010, 15:56
eğer arabanın yere basmasını isitiyorsan eibach ground controler nokta :) hem ucuz hem çok rahatsız etmez..
http://www.ground-control-store.com/products/description.php/II=643/CA=71

DaRkNeSs-
25-07-2010, 18:15
cem abi ground control coil kiti varmı? yani yükseklik ve sertlk ayarı olan bişi istiyorum :)

DetailEF
25-07-2010, 18:18
cem abi ground control coil kiti varmı? yani yükseklik ve sertlk ayarı olan bişi istiyorum :)

Canım o zaman Coilover alacaksannnn :D Bu bildiğimiz coil yay zaten neyin sertliğini istiyosun :heyoo:

stlegal
25-07-2010, 18:22

siparişle getiriim elimde yok alıcaksan bunu al..

DaRkNeSs-
25-07-2010, 18:32
Canım o zaman Coilover alacaksannnn :D Bu bildiğimiz coil yay zaten neyin sertliğini istiyosun :heyoo:

coil yay bende de var bilmiyosun sanki can :D
eibach marka değil ama sonuçta coil yay :)
alacaksam ya sarı koni amortisör alıp elimdekileri kullancam yada komple set alıcam

DetailEF
25-07-2010, 18:39
coil yay bende de var bilmiyosun sanki can :D
eibach marka değil ama sonuçta coil yay :)
alacaksam ya sarı koni amortisör alıp elimdekileri kullancam yada komple set alıcam

İster Eibach ister başka bi marka olsun sonuçta ne kadar sıkarsan o kadar zıplayacaksın bu bi gerçek. Gaddırıgubbak bir materyalden üretilmiş olsa hani kesinlikle zıplamaz dense al diyeceğimde o kadar güçlü olacak bir araçta coil yay kullanmak bence saçmalık olur

Mechanix
26-07-2010, 09:33
XYZ, D2 Racing ve K-Sport aynı fabrikanın ürünleri. Belki Tein coilover aynı paraya Basic serisini veriyordur ve diğer bu 3 marka daha fazla ayar şansı veriyordur ama ben olsam aynı paraya Tein markasını seçerdim. Bu arada neredeyse yanlızca Tein markası hem monotune hemde twintube çeşit coilover üretiyor. Alırken aldığın ürün hangi çeşit olduğuna bakarak diğer markalar ile kıyasla.

Söylediklerinin çoğu yanlış.
XYZ , D2 ve K-Sport ile aynı fabrikada üretilmiyor.

Tein'in Basic modelinde her özellik yok.Sadece markaya para veriyorsun.Ha tabii ki bu markanın belli bir deneyimi var.Ama sadece bu deneyime ve reklamlarına cebimizdeki iki kuruşu harcamak bana göre mantıksız.Başka bir kötü yönü de yine garantisinin olmaması.

Aynı paraya aldığın XYZ de bir coilover da olabilecek çoğu özellik var.Ayrıca 1 sene garantisini veriyorum.Kendiniz yurt dışından bir coilover getirdiğinizde garanti söz konusu olmuyor haliyle.

Tein hem monotube hemde twintube üretiyor evet, ama daha sağlam , uzun ömürlü ve darbeleri abzorbe edebileni monotube'dür.Bu yüzden Tein'in ucuz modelleri twin tube'dür.

XYZ tamamını monotube üretir.

Schumi
26-07-2010, 12:07
Söylediklerinin çoğu yanlış.
XYZ , D2 ve K-Sport ile aynı fabrikada üretilmiyor.

Aksini yazan onlarca yazıyı nette bulabiliyoruz. Fotoğraflar ile vs.vs. kanıtlarıda mevcut. Zaten renk hariç ürünlerin farkları yok. Hepside aynı fren kaliperlerini ve coiloverları farklı renkler ile satmıyorlar mı diyorsunuz ?

Tein'in Basic modelinde her özellik yok.Sadece markaya para veriyorsun.Ha tabii ki bu markanın belli bir deneyimi var.Ama sadece bu deneyime ve reklamlarına cebimizdeki iki kuruşu harcamak bana göre mantıksız.Başka bir kötü yönü de yine garantisinin olmaması.

Bende onu söyledim. Basic'de özellik olmayabilir bu diğer marka aynı paraya daha çok ayar verebilir dedim. Ama deneyim iyi bişidir. Marka güvenide öyle. Yeni firmalara tabiki şans vermek gerekir.

Aynı paraya aldığın XYZ de bir coilover da olabilecek çoğu özellik var.Ayrıca 1 sene garantisini veriyorum.Kendiniz yurt dışından bir coilover getirdiğinizde garanti söz konusu olmuyor haliyle.

Garanti konusunda haklısınız. Yerel bir muhattab bulmak ürün bozulduğu zaman gerekli yedek parçasını beklemeden almak iyi bişi. Ama şunuda göz ardı etmeyelim. Yerel satıcının en büyük artısı lazım olan parçayı parası ile çabuk birşekilde bulmaktır. Elinde varsa oda tabiki. Diğer türlü süspansiyon ürünlerinde cevap genellikle kullanıcı hatası oluyor. İki tarafta aksini ispat edemedikleri için sineye çekiliyor. Bu her markada böyle.

Tein hem monotube hemde twintube üretiyor evet, ama daha sağlam , uzun ömürlü ve darbeleri abzorbe edebileni monotube'dür.Bu yüzden Tein'in ucuz modelleri twin tube'dür.

XYZ tamamını monotube üretir.

Ucuz tein twintube pahalı olan monotube değil. Kullanım amacına ve süspansiyonun bulunacağı asfalt yada diğer materyal koşuluna göre değişiyor. Twintube'ler hasar alsada çalışmaya devam ediyo. Hafif bir eğiklik. Gövdede bir yamukluk yada bir ezik sistemi bozmuyor. Monotube de ise anında süspansiyon kitlenir. Twintube aslında biraz daha konforlu ama monotube asfalt tutunması açısında daha başarılı.

Son olarak ben sizin satmış olduğunuz ürüne kesinlikle çamur atmak gibi bir düşüncem yok. Hatta o mesajımı yazarken sizdende bir cevap geliceğini düşünmüştüm. Bilakis piyasaya kendilerini kabul ettirmek için oldukça iyi bir boya işçili ile geliyor bu 3 markada. Yarış ürünleri üreten markaların bile çoğundan iyi boyaları (öhlins gibi). Bir çok üründe ekstra para ile satılan hatta bazen opsiyonu bulunmayan kamber bazen kamber ve kaster ayarına izin veren pillow topmount bu markaların hepsinde araçlar el verdiğince standart olarak sunuluyor. FK vs. gibi dandik yağ ağırlıklı değil en az 100 bar basınçlı gaz ağırlıklı coiloverlar. Ama bu oyuncaklar biraz pahalı oyuncaklar insanlar alırken ciddi paralar ödiyince karşılığında ne alıcağını bilmeli. Ben sadece seçimlerine yardımcı olmaya çalışıyorum.

Mechanix
26-07-2010, 12:21
D2 ve K-Sport için bende aynı şeyleri duydum ama XYZ farklı bir ürün.

Süspansiyon ürünleride genellikle fabrikasyon hata çıkmadığı doğru.Ama bu çıkmayacak ve sizin 2000$'ınız yanmayacak anlamına da gelmiyor. :)

Schumi
26-07-2010, 12:38
Ya gerçekten uzatmak istemiyorum ama doğru bilgi vermek babına. TUV'den alınmış uyumluluk vs.vs. belgesinde geçen isme bakmamız yeterli sanırım.

http://www.tuvdotcom.com/pi/web/AllSystemCertificate.xml?productid=&option=syscert&certificateid=315825&LanguageSelected=en-us&gqm=56997&strLevel=0&ws=false&um=false&pp=&sc=true&spc=true&tdc=9105039099&strUserId=&strUrlId=1&sLand=&sLang=

suprolla
26-07-2010, 13:00
xyz d2 ve ksport'un aynı fabrikadan çıktığını bende duymuştum
xyz'nin Trdeki artısı bişey olduğunda gidip dert anlatabilceğin birileri olması....ksport aldım bişey olduğu zaman mail atmak zorunda kalıyorum
yakında aynı araç üzerinde ksport ve xyz deneme şansımız olcak aynı ayarlarda hangisi daha performanslı test edicez

Mechanix
26-07-2010, 13:02
Aynı onayı almışlar ama aynı fabrikada üretilmeleri anlamına gelmiyor bu.Her neyse , zaten su anda coilover üretimlerinin %90'ı tayvan da yapılıyor.Belki aynı fabrikada değil yan fabrikada üretiliyorlardır ama onayları aynıdır.
Sonuç olarak , XYZ'nin D2 yada K-sport a göre farkı Tr de somunundan upper mount 'ına kadar yedek parçasının getirilebiliyor olması ve 1 yıllık garantisi.

Ranthor
26-07-2010, 13:56
Forumlarda bir çok dealer bunlar aynı yerde yapılıyor diye açıklama yapıyor. Bizzat satanlar.

Bu arada ben d2 kullanıyorum çok memnunum ama araç beton gibi. Hatta arka yaylar için Mustafa sormuştum 5.5 kg yerine 3.5kg likleri vardı. XYZ inkiler benimkine cuk oturuyor biliyorum.

ALın pişman olmazsınız.

TAM35GNY
26-07-2010, 18:45
Ground control coil over sistemi degil cok baska birsey haberin olsun Can ;) Alanlar memnun ama kesinlikle coil over sistem degil ..

Mustafa Birsesli
26-07-2010, 18:56
can burakla bi görüş bulmuş sana bişeyler ;)

stlegal
26-07-2010, 19:29
CAN sana kabaran bir şeyler var :D

Burak Kasim
28-07-2010, 02:13
can burakla bi görüş bulmuş sana bişeyler ;)

Halledioruz Can'in isini abicim.

Bu arada goruselim yarin, sana suprizlerim war :D

dragstar
28-07-2010, 12:30
xyz d2 ksportun aynı olduğunu bende okumuştum yabancı forumlardan

gokhan035
28-07-2010, 16:58
Can gel bi gün sür benim arabayı D2 racing hakkında fikir sahibi olursun. Ben onu kullanıyorum ve çok memnunum ;) Tein de kullanmıştık Tein i de şiddetle öneririm.

DaRkNeSs-
28-07-2010, 20:36
gökhan sendekiler sadece yay mı komple coilover mi?

gokhan035
28-07-2010, 20:58
gökhan sendekiler sadece yay mı komple coilover mi?

komple moruk, yay may değil

SifirinciMurat
28-07-2010, 21:07
can eğer ciddi ciddi time trial yapacaksan alabileceğin en sert yayı seç. caddede beton gibi ayarladığın araba piste girince palio van gibi yatıp can sıkıyor sonra.

Schumi
28-07-2010, 21:41
D2 nin zaten yayı yok. Coilover olarak var.

Crx-Si
29-06-2011, 10:29
Konunun üzerinden epeyce vakit geçmiş ama merak ettim can ne aldı ne kadara aldı taktırdı crx ine bilen varsa crx sahibi bizler içinde güzel bir referans olacaktır.

DaRkNeSs-
29-06-2011, 11:54
Onur daha bisey alamadim malesef :)
Aklimda k sport var arada benim araba masraf acti biliyosun o yuzden alamadim coil
Bu aralar da gumrukler cok sıkı gumruk vergisi odemeden bisey almak zor. O yuzden biraz beklicem gibi...

Jehuty
29-06-2011, 12:02
Benim Crx'e D2 takılıyor kısa zamanda test ettikten sonra buraya yazarım..

DaRkNeSs-
29-06-2011, 13:07
nerden kaça aldığın bilgisini bana pm atabilr misin?

mustafa_KYR
29-06-2011, 14:26
bende istiyorum o PM den :D

16EC813
29-06-2011, 14:33
o dediginizden ben de istiyom :D

elpadre
29-06-2011, 14:42
Bende merak ettim şimdi fiyat bazında ve nerden alındığı :)

16EC813
29-06-2011, 14:43
Bende merak ettim şimdi fiyat bazında ve nerden alındığı :)

bende seni merak ettim niye bukadar geç geldin diye :D

erdemx
29-06-2011, 14:44
buraya yazıverde herkes öğrensin :D

elpadre
29-06-2011, 14:44
Bekliyoruz merakla :D

Günkut
29-06-2011, 14:56
uehahshdue bende istiyorum :D

gürsel aga son fiyatı ne zaman sorcan :D:D

Osman Bahadır
29-06-2011, 15:39
Çok araştırdım. Elin gavurunda para var, hangisi iyiyse onu alıyordur, bakalım onlar ne alıyor dedim. Neredeyse tüm honda forumları bu konuda hemfikir ki en güzel setup eibach yaylı ground control coil springs + koni yellows.

K sport alan 32 kademe sertlik ayarının homojen dağılmadığından şikayetçi, skunk2 alan yayından şikayetçi, vs vs... Ama ground control + koni yellow ayarlı amortisör kullanıp şikayet edeni görmedim.

Jehuty
29-06-2011, 17:02
Benim bir önceki setup blistein ve eibach 3.5 tu. çok stabil ve keyifliydi ama artık kafama göre yükseltip alçaltmak istiyorum onun için D2 takılacak. Kimseye tek tek pm ile aynı şeyi yazamayacağım saklayacak bir şey de yok arkadaşımdan aldım 2. el. Fiyatıda bedava :D

DaRkNeSs-
29-06-2011, 21:49
Tolga ne guzel bi arkadasmis o ya :D
Eski setup da iyiymis senib aslinda
Eski amortisorlerin duruyosa dusunur aslinda biraz daha hesapli olur coilden hem :D
Bu arada ksportta tek sikayet 32 kademe sertlik ayarinin homojrn dagilmamasiysa yerim oyle sikayeti :D ben zaten gunluk en yumusak gazlamalik en sert seklinde 2 kademede kullanicagim icin sikinti yok :)

kadirsa
29-06-2011, 23:13
layyynn rex'ciler çete misiniz ortak bir konu bulunca doluşmuşsunuz hemen :D

rex'e coil güzel gider, az da kamber vermeyi unutma Can ;)

Tolga bahsettiğin setup'ı taktıktan sonraki görüşlerini bekliyorum, ben de merak ettim ;)

DaRkNeSs-
29-06-2011, 23:45
Kadir ben kamber vermicem yol tutusu fena bozuyor
Hele 300 bg bi arabada kabus :)

elpadre
29-06-2011, 23:46
Kadir ben kamber vermicem yol tutusu fena bozuyor
Hele 300 bg bi arabada kabus :)

bebebgımm sen ne kullanıyorsunn bakem yay amortusor ?

DaRkNeSs-
30-06-2011, 04:33
Simdilik oem amortisor ve bomz coil ( ahmet marka) coil yay.
Alabilirsem bi coilover alcam ama butce tukendi malesef :D

16EC813
30-06-2011, 09:01
layyynn rex'ciler çete misiniz ortak bir konu bulunca doluşmuşsunuz hemen :D

rex'e coil güzel gider, az da kamber vermeyi unutma Can ;)

Tolga bahsettiğin setup'ı taktıktan sonraki görüşlerini bekliyorum, ben de merak ettim ;)

hastasıtııııııızz dedeeeeeeeeee :D bendeee bende :D

elpadre
30-06-2011, 09:15
Simdilik oem amortisor ve bomz coil ( ahmet marka) coil yay.
Alabilirsem bi coilover alcam ama butce tukendi malesef :D

banada al ızmıre geldıgımde sneın arabayı kullanmak ıstıryorumm ona gore :)

Jehuty
30-06-2011, 10:43
Can dediğim gibi eski setuptı blistein ve eibach. Blisteinları başka amortisör bulamadığım için eski EF civice eibach yaylar ile takmıştım. Satarken hiç aklıma gelmedi sökmek öyle verdim. Crx üzerinde şuan eibach yay , amortisörler tokiko diye hatırlıyorum.

DaRkNeSs-
30-06-2011, 22:31
üzerinden çıkan yay ve amortisörlere bakayım bi tolga coile param kalmadı gibi ama arka amortisöre ihtiyacım var benimkiler patlak durumda sanırım :D
eibach lar 5 lik ise ayarlı yaydan da vazgeçebilirim :)

Jehuty
01-07-2011, 07:54
eibach 3.5 luk aracı getirince veririm amortisörleri eğer ihtiyacın varsa ayrıca orjinal bir takım yay ve amortisörde var elimde ama onlarda istanbulda kaldı :(

DaRkNeSs-
01-07-2011, 15:33
bana bi pm atsana tolga eibach ve amortisörler için :)

Crx-Si
21-05-2012, 11:07
Konuyu hortlatayım dedim :) Can ne yaptın ne taktın bu konudaki paylaşımlarını bekliyoruz.

Cem abi ground control demiş ama onu takınca hoplamalarda zıplamalarda yerinden çıkma olayı oluyor mu onu merak ettim?

dc_crx
21-05-2012, 11:14
yolu daha iyi tutması için oturması için koni+eibach işini çok çok görecektir..

16EC813
21-05-2012, 11:24
laa olum siz nası bi insansınız :D

E0041
21-05-2012, 11:39
oem amortisör civic 5 cm eibach yay önlerde 1.5 derece negatif kamber arkalarda 1 derece negatif kamber + olarak arka tekerleklerde 1 derece içe rot ayarı ben bu şekilde kullanıyorum

DaRkNeSs-
21-05-2012, 13:46
onur sağlam hortlatmışsın :D
en son olarak arabanın üstünde şuan sarı koni var ek kasa için olanlardan.ön tarafta amortisör çatalını değiştirip takabiliyosun ek amortisörlerini,arka çatalları da biraz genişletiyosun oluyor.
yay olarak da megan racing ayarlı yaylar var.
ama yol tutuş testi yapadım daha araç sağlıklı yürüemdiği için :D yürüyünce deneyimleri yazarım ;)

Yiğit G.
21-05-2012, 17:58
Sarı koni ve 4.5 cm lik ap var yinede süper değil..

elpadre
21-05-2012, 18:05
Emusa Coil over kullanıyorum çok keyifli :)

Sercanius
21-05-2012, 21:40
Madem o kadar paralara verilecek ben ısrarla ''H&R Monotube'' diyorum. Aslında bunu ben demiyorum Almanyada Hondalarla ve Porschelerle Nürburgring pistinde yarışlara katılmış özellikle EF kasa ile (EE8 & EE9) ile önemli başarılara imza atmış ve halen bir çok yarış aracını hazırlayan çok önemli bir Motorsporları garajı olan ''Kruger Motorsport'' EF kasada tüm coilover markaları denedikten sonra overallde en yüksek performansı açık ara H&R Monotube ile aldıklarını ayrıca sokak kullanımı içinde çok uygun, çok komforlu bir ürün olduğunu bizzat kendileri söylediler. Özellikle diğer markaların H&R nin yanına bile yaklaşamadıklarını da söylediler...

Crx-Si
24-05-2012, 17:21
Emusa Coil over kullanıyorum çok keyifli :)

Melii nerden temin ettin abi? İlk defa duyuyorum.

Ebayden baktım ama bizim kasa için olanından yok ne yazık ki ağırlıklı olarakta mitsu ve nissan için var.

Ne kadara temin ettin? Bu aralar bende kaşıntı varda :)

Crx-Si
24-05-2012, 17:22
onur sağlam hortlatmışsın :D
en son olarak arabanın üstünde şuan sarı koni var ek kasa için olanlardan.ön tarafta amortisör çatalını değiştirip takabiliyosun ek amortisörlerini,arka çatalları da biraz genişletiyosun oluyor.
yay olarak da megan racing ayarlı yaylar var.
ama yol tutuş testi yapadım daha araç sağlıklı yürüemdiği için :D yürüyünce deneyimleri yazarım ;)

Konileri ne kadar temin ettin can bir de nereden aldın?

Oktaykan power haricinde satan bir yer var mı?

DaRkNeSs-
25-05-2012, 13:15
ben konileri 2. el olarak aldım
bir tanesinde sertlik ayarı orta serte sabit. hesaplı bi rakama aldım. sıfırları 1000 tl civarı bildiğim kadarıyla..

elpadre
25-05-2012, 13:34
ben konileri 2. el olarak aldım
bir tanesinde sertlik ayarı orta serte sabit. hesaplı bi rakama aldım. sıfırları 1000 tl civarı bildiğim kadarıyla..

aga ne kadara aldın ?

DaRkNeSs-
25-05-2012, 18:54
hatırlamıyom ki 400 müydü? :D 300-400 öyle bişeydi :D

Chn53
31-05-2012, 16:59
. Raceland coil alicaz 2. El alirken nelere dikkat etmek lazim?