Orijinalini görmek için tıklayınız : küçük ege sizlerle
ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum :icon_tup:
ege ege :) yanlış yere açmışsın konuyu
imparatoR
27-07-2010, 09:26
ege hoşgeldin..
hoş geldin egecim şimdi oldu :)
ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum...
RENC RECARO
27-07-2010, 09:32
hoşgeldin ege
VTec_king
27-07-2010, 09:33
Hoşgeldin Minik Adaş
hoşbulduk:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
hoşgeldin nerden bulaştı bu virüs bu yaşta :)
abi ya küçüklükten beri arabaları çok seviyorum saolsun mustafa abim=ARP de modifiyeyi bulaştırdı böyle gidiyor ne olacak bilmiyorum valla:D:)
slowmotion
27-07-2010, 10:14
Hoşgeldin kardeşim,Ben senin yaşından daha küçükken başladım arabalarla ilgilenmeye. sen çok şanslısın, internet var. ben her hafta yeni araba dergisinin çıkmasını beklerdim. Bu site sana yeterince bilgi sahibi yapacaktır. İyi forumlar dilerim
modifiye bir hastalık yhaaaa:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
StyleALP
27-07-2010, 10:54
Hoşgeldin Aramıza. :) Keyifli Dakikalar Dilerim... :icon_tup:
JumboAli
27-07-2010, 11:08
hosggeldın egecım :)
ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum :icon_tup:
otomobil ortami icin para lazim, getirisi yuksek bir meslek sec otomobil hobin olsun ;)
B.Aktepe
27-07-2010, 11:30
yol yakınken sağlığına zihnine ve vücuduna yararlı olucak başka bir hobi seçersin umarım.
hoşgeldin Ege :)
keyifli ve saygılı forumlar
emirhan sph
27-07-2010, 13:39
Hosgeldin kardes :)
Ege hoşgeldin :) Sanırım forumun en minik üyesisin, hayırlı olsun :D
hakotech
27-07-2010, 13:58
hoşgeldin ege :)
egecim hoşgeldinn.kim bulaştırdı sana bu hastalığı? hangi terbiyesizzz? söyle çekelim onun kulaklarını:D olmazki bukadar modifiyenin yaşını 13e kadar düşürdüler yaa. aaaa çok ayıpp
teşekkürler abi arabaları çok seviyorum bu siteyede beni mustafa abim=ARP alıştırdı o yeterince modifiye dünyasının için de olduğu için bende ondan biraz birşeyler kapmaya çalışıyorum forum da da çok bilgi verici güzel şeyler var teşekkür ederim.
M///maniac
27-07-2010, 15:35
hosgeldin kardesm allah en iyisini sana nasip etsn insaallah
hoş geldin Ege
Benim aşırı yaşım olmamasına rağmen 11-12sene önce tarla bayır mekan olarak çok yer vardı senin yaşlarında
Senin işin zor
Allah kolaylık versin
Aramıza hoşgeldin
5seneden geriye saymaya başla:)
zaten allah uzun ömür verirse abi sayılı zaman çabuk geçer ama 18 yaşına gelince ilk işim eski güçlü bir araba alıp modifiye dünyasının içine girmek örn:şimdinin turbo audi 80 gibi o zaman eski bir araba alıp çok güçlendirmek:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
sonra işi büyütüp evo,s line falan:D:D:D
hoşgeldin ege keyifli forumlar dilerim :)
hoşgeldin keyifli forumlar
Boost Up
27-07-2010, 18:21
hoş geldin Ege
Benim aşırı yaşım olmamasına rağmen 11-12sene önce tarla bayır mekan olarak çok yer vardı senin yaşlarında
Senin işin zor
Allah kolaylık versin
Aramıza hoşgeldin
5seneden geriye saymaya başla:)
Ben son 2 yıldır felaket sayıyorum, kaldı 1 ay:hehe:
Hoşgeldin bu arada, epey bilgilenirsin :)
ocean0636
28-07-2010, 02:22
Hoşgeldin kardeşim, otomobil guzel bır hobı ama sen genede kendını fazla kaptırmamaya bak :)
ByShaGGy
28-07-2010, 07:55
sen 18 ine gir 207 GT falan alırsın bence o zaman o arabalarda modelli olur hoş geldin :) bende 12 13 yaşlarımda başlamıştım aynen senin gibi
SekoLive
28-07-2010, 08:07
Hoşgeldin genç modifiyeci :)
yol yakınken sağlığına zihnine ve vücuduna yararlı olucak başka bir hobi seçersin umarım.
haha ürkütme bilal abi :D:D
hosgeldin ege :)
muraterg
28-07-2010, 23:00
Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar:)