Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 31 Temmuz 2010 Ankara Kokoreç Buluşması

Sayfa : 1 [2]

TarikS
30-07-2010, 21:38
park caddesındekı hıcbıyer kotu degıldır gıttıgınız yere sureklı nargıleye gıderım nane uzumde guzel yaparlar tavsıye ederım ıyı eglenceler..

bal muz cikolota :)

eyvallah da siparisleri gectik :D

gelen olursa kapimiz acik :icon_tup:

ceskin
30-07-2010, 21:41

bıraz gec haber verdınız yada ben gec okudum:) afıyet olsun hepınıze

DogukanB
30-07-2010, 22:22
tarık bira içmek isteyen olursa park caddesine girdiğinizde çin restoranından sonra ilk sola aşşağı yani indiğinizde taps var, kendi yapım biralarını tadmadan gitmeyin

CasabLanca
30-07-2010, 22:25

yorgunluktan nalları diktim
yarına saklıyorum size olan aşk pıtırcıklarını :hahaha::D

TarikS
30-07-2010, 22:38
tarık bira içmek isteyen olursa park caddesine girdiğinizde çin restoranından sonra ilk sola aşşağı yani indiğinizde taps var, kendi yapım biralarını tadmadan gitmeyin

bi tek bebekokan iciyor onun icin de kalkip gitmeyiz oraya heralde ya sagolasin :)

yorgunluktan nalları diktim
yarına saklıyorum size olan aşk pıtırcıklarını :hahaha::D

tamam yavrum iyice dinlen yarin gorusuruz bol bol :D

mechanıcer
30-07-2010, 22:39
gece nargıle yapak :D

Ertug_T.
30-07-2010, 23:47
Biz bahcelideyiz isteyen olursa buyursun :)

ArMy
30-07-2010, 23:55
Bugun pikoletten ön tadım yaptım..Biz daha önceden kokoreç yemiyormuşuz harbiden 10 numara ..Sebzeli kokoreç:icon_tup:

minimal_freak
30-07-2010, 23:57
Bugun pikoletten ön tadım yaptım..Biz daha önceden kokoreç yemiyormuşuz harbiden 10 numara ..Sebzeli kokoreç:icon_tup:
hoşgeldin dünyaya ;)

se®k@n
30-07-2010, 23:59
Yeni girebildim nete, daha önce görseydim gelirdim yanınıza..

CasabLanca
31-07-2010, 00:08
olsada yisek yarın öğleden sonra hiçbir şey yemeyeceğim :D
kokoreç + midye
yarım ekmek gayet tatminkar doyurucu 7.5 tl hiçbir şey çiflikten daha ucuz daha kaliteli

park felanda sorun etmeyin beyler 2. şeride arka arkaya çektik mi o saatte kimse birşey demez sıkıntı değil yani :D

ArMy
31-07-2010, 00:18
olsada yisek yarın öğleden sonra hiçbir şey yemeyeceğim :D
kokoreç + midye
yarım ekmek gayet tatminkar doyurucu 7.5 tl hiçbir şey çiflikten daha ucuz daha kaliteli

park felanda sorun etmeyin beyler 2. şeride arka arkaya çektik mi o saatte kimse birşey demez sıkıntı değil yani :D

Midyesi tırttı bugun..Kurumuştu..
Ayrıca biz arabayı yatay çektik die polis gelip laga lugalandı..Bakalım yarın nolcak :D

tarantino
31-07-2010, 00:26
mehmet uykum var lan ahahahaa

bu sefer uyumak yok gündüz çıkıcaz yola

ceskin
31-07-2010, 00:28
aman arkadaslar saglam gelınde gec gelın..

EMG
31-07-2010, 01:54
Tekirdağdan geldim sarjım bitmis farketmedim.

Yarın aksam Allahın izniyle ordayız ;)

Su parcalanan egsozu yaptırdıgım gibi yola cıkarız :D

Kim kim kaçta çıkıyosunuz abi bizde yarın akşam 4-5 gibi çıkıcaz

KingoAtmo
31-07-2010, 05:18
sen kupamı bana teslım ettıkten sora gıderız 2. 1.ye veriordu dımı :D
bildigim kadarı ile

3. 2. ye , 2. 1. ye sonra hepsi birinciye .

tarantino
31-07-2010, 10:47
ben yola çıkar ankaraya doğru hakkınızı helal edin 4.30 5.00 gibi ordayım

Dragger
31-07-2010, 11:05
Kim kim kaçta çıkıyosunuz abi bizde yarın akşam 4-5 gibi çıkıcaz

Yolda bulusuyoruz Enesle konustuk ;)

Selman
31-07-2010, 11:20
Lpg'li arabamı bulup gelsem yoksa alıp benzini kendi arabamlamı gelsem litrede 2 lira oynuyor yaw:D

SekoLive
31-07-2010, 11:26
Lpg'li arabamı bulup gelsem yoksa alıp benzini kendi arabamlamı gelsem litrede 2 lira oynuyor yaw:D

selman konyadan lpgli turbu bi şahin bul git ankaraya :D :D

Emre06
31-07-2010, 11:53

insan bizi de çagırır be Army bide biz bakardık tanına :D

Ertug_T.
31-07-2010, 13:20
Herlese iyi yolculuklar biz erkenden slalomda olcaz

Selman
31-07-2010, 17:44
8 gibi yola çıkıcaz inşallah:)

ErmanArseven
31-07-2010, 17:46
selman konyadan lpgli turbu bi şahin bul git ankaraya :D :D

ahahaa :D bu iyiydi işte :hahaha:

ErmanArseven
31-07-2010, 17:49
8 gibi yola çıkıcaz inşallah:)

fazla çene yapma bekliyom cık gel hadi :D

Selman
31-07-2010, 17:50
fazla çene yapma bekliyom cık gel hadi :D

Geliom hazırlan...

oğuzk
31-07-2010, 17:55
Yarış 21.30'da başlıyor 22.00'da kokoya mı gidicez şimdi :) ?

Onuralp
31-07-2010, 18:44
Yarış 21.30'da başlıyor 22.00'da kokoya mı gidicez şimdi :) ?

Slalom başladı...
Slalomda Palio kitcar'lardan biri park halindeki araçlara kafalama dalmış :D

TarikS
31-07-2010, 19:17
biz kentparktyiz su an birazdan acity'e gecicez

cess
31-07-2010, 19:25
Bende 9 gibi orda olucam..inş gittiğimde herşey bitmiş olmaz:D

TarikS
31-07-2010, 21:03
pikolete geciyoruz birazdan

Ertug_T.
31-07-2010, 22:35
Biz bi grup besevler burgerdayiz. Buyrun

ilkerrrrr
31-07-2010, 22:59
slaloma gittim biraz bakındım sonra döndüm. Yarın yarışta görüşürüz inşallah

ceskin
31-07-2010, 23:50
gosterı araclarından palıo tam gozumun onunde donerken alamadı demır barıyerlere baya gırdı kacabılenler kactı 3 5 kısıyı altına aldı bırtane anne ve cocuguna baya gırdı cocukta bısey yoktu annesı 15 dk yattı yerde ambulansla goturduler allahtan reklam panosu vardı ona denk geldı hızını yavaslatı.kotu oldu.bıtırdıler hemen.motorcular anadollar amerıkanlar ardındanda slalom basladı.sora tech grubu geldı pıkolete gıttık koko ya yarım saat gecmeden polıs geldı duran butun aracların plakalarını almaya basladı adama ıkı kelıme laf ettım mumkun degıl dınlemedı bıle hepımız kacıstık:)ordan park caddesınde bı cafeye gıdıldı dagınık bı sekılde gelemyen kalan bırsuru arkadas vardı gttıgımız yere sıgısamadık ve ınanılmaz sıcaktı ordanda kopuk bı sekılde 75.yıl dıye bı tepeye gıdıldı herkes suan orda bende kızdım eve gectım.gunun ozetı boyledır arkadaslar..

ceskin
31-07-2010, 23:51
slaloma gittim biraz bakındım sonra döndüm. Yarın yarışta görüşürüz inşallah

sana park yerı acmıstım yarım saat durdun gıttın ıyıkıde gıtmıssın:)

cess
31-07-2010, 23:53
O kadar kalabalık olunca haliyle organize olunamadı:) bende ordan eve geldim herkes dağılınca

se®k@n
01-08-2010, 00:59
Saat 20:00-20:30 civarı sevgili serencebey i "Ben acity deyim nerdesiniz?" diye aradım.. O da "Biz Kentparktayız simdi acity e geliyoruz" dedi.. Ben de "İyi gelince bana haber ver, gelince görüsürüz ozaman" dedim.. Kapatış o kapatış, bidaha kimse ne aradı ne sordu.. Saat 22:30 a kadar acity de oyalandım.. Arabayı da özellikle Tarık ın arabasının hemen 2 araba yanına bıraktım.. Baska kimsenin telefonu olmadıgı icin de kimseyi arayamadım.. Vs vs..

Tesekkur ederim serencem, sen de yaptın ya bunu.. Ne diyim... Ankara dısı tt cilerden kimseyle tanısmak nasip olmadı..

Yarın da draglara gitmicem.. Kimsenin keyfini bekleyemem artık bu sıcaklarda...

Hepinize iyi eglenceler, bugün ve yarın için..

ArMy
01-08-2010, 01:36
Saat 20:00-20:30 civarı sevgili serencebey i "Ben acity deyim nerdesiniz?" diye aradım.. O da "Biz Kentparktayız simdi acity e geliyoruz" dedi.. Ben de "İyi gelince bana haber ver, gelince görüsürüz ozaman" dedim.. Kapatış o kapatış, bidaha kimse ne aradı ne sordu.. Saat 22:30 a kadar acity de oyalandım.. Arabayı da özellikle Tarık ın arabasının hemen 2 araba yanına bıraktım.. Baska kimsenin telefonu olmadıgı icin de kimseyi arayamadım.. Vs vs..

Tesekkur ederim serencem, sen de yaptın ya bunu.. Ne diyim... Ankara dısı tt cilerden kimseyle tanısmak nasip olmadı..

Dalgınlığa gelmiştir..Saolsun serence her arıyıcam dediğinde aradı bize bilgileri verdi gidilecek yerler hakkında..
Şimdi küçük evdelerdir muhtemelen ama minasera'nın oralarda diye biliyordum yerini bulamadık tepeden sonra koptk..Bastık bizde eve döndük..
Yarınki yarış senin keyfine asıl gün yarın :)

Ertug_T.
01-08-2010, 01:42
slalomdan çok erken ayrıldı herkes bizde gitmedik o yüzden..

se®k@n
01-08-2010, 02:06
Dalgınlığa gelmiştir..Saolsun serence her arıyıcam dediğinde aradı bize bilgileri verdi gidilecek yerler hakkında..
Şimdi küçük evdelerdir muhtemelen ama minasera'nın oralarda diye biliyordum yerini bulamadık tepeden sonra koptk..Bastık bizde eve döndük..
Yarınki yarış senin keyfine asıl gün yarın :)

Yarış marış hikaye.. Benim amacım diger insanlarla da tanısabilmekti.. Kac kere daha böyle bi ortam olucak ki? Zaten ömrü hayatım boyunca yarıs izledim, izlicem..

Kimse kimseyi aramak zorunda da degil, görüsmek zorunda da degil.. Ben, sert bi tepki vermiş olabilirim bi önceki yazımda.. Öyleyse de özür dilerim.. Ama serenceden beklemezdim tabi ki böyle bişey..

Neyse daha fazla dallandırıp, budaklandırmaya gerek yok.. Konuyu dagıtmaya gerek yok..

Eray Yümsel
01-08-2010, 02:11
güzel geceydi aehaebhaeb :D

R-Turbo
01-08-2010, 02:52
1-2 sefer organize olamadık ayrı kaldığımız yerler oldu ama yinede güzel bi geceydi baya güldük eğlendik özellikle son küçük ev kısmında kalabalık baya bi dağılmıştı güzeldi

yanlış yola sapıp, akp önündeki denememiz daha bi güzeldi :D

Berkan
01-08-2010, 03:06

sen hala yazıoyomusun arkadasm hahahahah git işinin basına

CasabLanca
01-08-2010, 03:17
ortam çok kalabalıktı polis yüzünden rahat edebileceğimiz bir yer bulamadık ordan oraya sıçradık her sıçrayışta gruptan kopanlar oldu :heyoo:

gecenin neyi güzeldi :soru::D biz tepedeyken esk. yolundan sesin fena geliyordu :icon_tup:

oğuzk
01-08-2010, 09:56
Acityden 15-20dk da çıkabildim oda kaldırıma çıkarak :)

Dolanırken biri kolumdan tuttu çevirdi çok şaşırdım orda noluyo lan diye yabancı değilmiş :D

Pikolette polisin geleceği belliydi aşırı kalabalıktı çünkü herkes bizden değildi herhalde? (cali,sümbül,beyaz e30 )

Polis gelince park edicez sandım kingpin ile tariks in peşine takildim meğer park caddesine
gidicekmişiz geri döndüm sonra orhan abiyi almak için ama oda binmiş gidiyormuş :D

Xenonlu bir arabanın peşine takıldım oda bakanlıklara döndü bende döndüm yaklaştım bizden değilmiş :) sonra rokkoyu gördüm düştüm peşlerine :D

@Casab tanışamadık ama siz ışıkta beklerken korna çaldım dağıldılar arayın diyecektim bakan olmadı bastım gittim

Emre06
01-08-2010, 11:07
Güzel bir geceydi kokoreçde güzeldi bitane daha yiyimdiye içimden geçiriyodum tam o arada polis amcalargeldi :D ordanda çayyolu ordaki muhabbettde güzeldi

CasabLanca
01-08-2010, 11:27
@Casab tanışamadık ama siz ışıkta beklerken korna çaldım dağıldılar arayın diyecektim bakan olmadı bastım gittim

hangi ışıkta hangi arabaya korna çaldın
ben acityden ilk çıkandım siyah bipper vardı sonra benim arabayı bırakıp passatı aldık

TünayK
01-08-2010, 11:39
serencegay allah belanı versın:D:D:D:Dhahahahahahha

tool
01-08-2010, 11:41
zerencegey ortam adamisin ellam

CasabLanca
01-08-2010, 11:45
serencegay allah belanı versın:D:D:D:Dhahahahahahha

adamın üstüne çok gidiyorsun :D ama mrv mevzusundaki golün dillere destandı :icon_tup::D

DogukanB
01-08-2010, 11:46

bütün gece serence nin yan koltuğunda olan biri olarak söylüyorum, telefonu 2 dk da çalmadan durduysa benim adım doğukan değil :D o kadar arayan oldu ki arada kaynamıştır

o değil de pikolette tek gidiş tek geliş yol gece olmuş 12 beyaz e30un trafiğin ortasında lastik yakması siyah 106 jj plaka habire olduğu yerde kesicide. arkadaş sene 2010 oldu hala mı bunlar? ne gerek var orda o hareketleri yapmaya? verilen mesaj nedir? bizim arabamız lastik yakıyo, bizim arabamız kesiciye giriyo mu? sizin yüzünüzden yarımız yemek yiyemeden ayrıldı. ayıptır

CasabLanca
01-08-2010, 11:49
doğukan sen tüm gece beni aradın yok şurdayız yok burdayız diye 75in orda sen yoktun ne iş :D

tool
01-08-2010, 11:52
o değil de pikolette tek gidiş tek geliş yol gece olmuş 12 beyaz e30un trafiğin ortasında lastik yakması siyah 106 jj plaka habire olduğu yerde kesicide. arkadaş sene 2010 oldu hala mı bunlar? ne gerek var orda o hareketleri yapmaya? verilen mesaj nedir? bizim arabamız lastik yakıyo, bizim arabamız kesiciye giriyo mu? sizin yüzünüzden yarımız yemek yiyemeden ayrıldı. ayıptır

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs293.snc3/28321_120918444600913_120917504601007_239951_57530 89_n.jpg

Chatin
01-08-2010, 11:57
gelen herkes tekrar hoşgeldi. ankara işte arada olur böyle şeyler polisti mekandı ama onları da beraber yaşamak güzeldi. ankaranın sadece keçisi falan degil merve'si de ünlüymüş ülke sınırlarında onu da yaşadık :) 75 tepede tünay saolsun muhabbet gayet güzeldi bir de 10ur_K ayık olsaydı daha bir güzel olacaktı :) kücük ev' de tek aç kalan ise nutella olayını duyan buraktı :)

neyse şimdi msupra kaçta kalkıyor btu ile ona göre gidelim hipodroma yoksa feci yanarız orada..

DogukanB
01-08-2010, 11:59
doğukan sen tüm gece beni aradın yok şurdayız yok burdayız diye 75in orda sen yoktun ne iş :D

kanka 6da evden çıktım draglarda görevliyim sen düşün uyuduğum zamanı :D

Onuralp
01-08-2010, 12:14
Güzel geceydi 75.yıldan sonra ayrılmama rağmen muhabbet alaydı. Bir de 75.yılın orada anadan üryan gezen arkadaşlar bizdenmiydi?

Chatin
01-08-2010, 13:20
Güzel geceydi 75.yıldan sonra ayrılmama rağmen muhabbet alaydı. Bir de 75.yılın orada anadan üryan gezen arkadaşlar bizdenmiydi?

yok onler e30 tayfasıydı... (muştu icin geliyor :D)

Serencebey
01-08-2010, 21:06

Ne desen haklısın Serkan. Yemin ederim son aramaların hepsıne gerı dondum ama seninki arada kaynamıs demekkı Yanımda oturan herkes telefonumun ne kadar caldıgına şahit. keske tarıkların arabayı goremeyınce bı kere daha arasaydın. kaldıkı slalomda bır kısmımızı bırakmıstık.

Soledıgın lafların hepsını samimiyetimimize dayanarak kardeşçe söylediğinden en ufak suphem yok kardeşim.

Tekrardan senden binlerce kez ozur diliyorum.

Dip Not Olarak: Ben bi organisazyon yapmadım plansız programsız organızasyon olmaz altı ustu kokorec yedirmekti niyetim sorası Allah kerim. Yani benim bi planım olsaydı herşey daha farklı olurdu diye dusunuyorum. Neyse; yinede elimden geleni yaptım biliyorum herkesi memnun etmek mumkun degil ancak memnun olanda olmayanda saolsun. Elimizden geldiğince iyi agırlamaya calıstım herkesi umarım memnun kalmıssınızdır :)

CasabLanca
01-08-2010, 21:31
gelen herkes tekrar hoşgeldi. ankara işte arada olur böyle şeyler polisti mekandı ama onları da beraber yaşamak güzeldi. ankaranın sadece keçisi falan degil merve'si de ünlüymüş ülke sınırlarında onu da yaşadık :) 75 tepede tünay saolsun muhabbet gayet güzeldi bir de 10ur_K ayık olsaydı daha bir güzel olacaktı :) kücük ev' de tek aç kalan ise nutella olayını duyan buraktı :)

neyse şimdi msupra kaçta kalkıyor btu ile ona göre gidelim hipodroma yoksa feci yanarız orada..
mrv12yle herkesin bir anısı varmış bunuda öğrendik :D:D

yok onlar bizden değildi rampanın aşağı tarafına doğru duranlar mı :D aküleri bitti şarj ettiler

Ne desen haklısın Serkan. Yemin ederim son aramaların hepsıne gerı dondum ama seninki arada kaynamıs demekkı Yanımda oturan herkes telefonumun ne kadar caldıgına şahit. keske tarıkların arabayı goremeyınce bı kere daha arasaydın. kaldıkı slalomda bır kısmımızı bırakmıstık.

Soledıgın lafların hepsını samimiyetimimize dayanarak kardeşçe söylediğinden en ufak suphem yok kardeşim.

Dip Not Olarak: Ben bi organisazyon yapmadım plansız programsız organızasyon olmaz altı ustu kokorec yedirmekti niyetim sorası Allah kerim. Yani benim bi planım olsaydı herşey daha farklı olurdu diye dusunuyorum. Neyse; yinede elimden geleni yaptım biliyorum herkesi memnun etmek mumkun degil ancak memnun olanda olmayanda saolsun. Elimizden geldiğince iyi agırlamaya calıstım herkesi umarım memnun kalmıssınızdır :)
ilgine ve alakana teşekkürler emeğine sağlık terazine tıkladım :icon_tup::D

Onuralp
01-08-2010, 21:41

Organizasyon mu ne organizasyonu? :D Kardeşim herşey çok güzeldi boşver sen... Kimse İstanbullu'lar geliyor diye üzerine alınmadı ama sen elinden geleni yaptın, önemli olanda bu. Kimse ortada kalmadı şükür. :icon_tup:

mrv12yle herkesin bir anısı varmış bunuda öğrendik :D:D

yok onlar bizden değildi rampanın aşağı tarafına doğru duranlar mı :D aküleri bitti şarj ettiler

Benim MRV ile ilgili anım yok yau, iyi yırtmışım. :D

Herif cıbıl geziyordu her gören "o ney ya" diye tepki veriyordu. :hahaha:

Herşey bir yana güzeldi herşey... :cool:

DogukanB
01-08-2010, 21:51
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/1/3851.jpg

oğuzk
01-08-2010, 22:00
hangi ışıkta hangi arabaya korna çaldın
ben acityden ilk çıkandım siyah bipper vardı sonra benim arabayı bırakıp passatı aldık

Tansaşı geçtikten sonraki ışıkta parka gidiyordunuz ordanda ayrılmıştım ben

füme passat arkasında a3 vardı

CasabLanca
01-08-2010, 22:05
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/1/3851.jpg
bizimki mrv12 10 değil :D

Organizasyon mu ne organizasyonu? :D Kardeşim herşey çok güzeldi boşver sen... Kimse İstanbullu'lar geliyor diye üzerine alınmadı ama sen elinden geleni yaptın, önemli olanda bu. Kimse ortada kalmadı şükür. :icon_tup:

Benim MRV ile ilgili anım yok yau, iyi yırtmışım. :D

Herif cıbıl geziyordu her gören "o ney ya" diye tepki veriyordu. :hahaha:

Herşey bir yana güzeldi herşey... :cool:
elbet birgün seninde olur :D

Tansaşı geçtikten sonraki ışıkta parka gidiyordunuz ordanda ayrılmıştım ben

füme passat arkasında a3 vardı

ümitköyde mi diyorsun ya yardırıyorduk o sıra görmemiş olabiliriz kusura bakma :D

mrtngn
01-08-2010, 22:06
Ne bu merve-mrv12-mrv10 :D:D:D

TünayK
01-08-2010, 22:12
Ne bu merve-mrv12-mrv10 :D:D:D

serencebey anlatsın:)

oğuzk
01-08-2010, 22:14
@CasabLanca

yok yav ışıkta bekliyordunuz 2 kere dıt dıt ettim bakan olsaydı dağıldılar arayın diycektim :))

CasabLanca
01-08-2010, 22:26
@CasabLanca

yok yav ışıkta bekliyordunuz 2 kere dıt dıt ettim bakan olsaydı dağıldılar arayın diycektim :))

tesko açıktır o zmn, korna duydu mu radarı dikerim
zaten arabaları park caddesine park ettik tek araba burgera geçtik ordan tepeye

Berkan
01-08-2010, 23:12
Aspava takımı seretsin ahahaha

http://www.facebook.com/photo.php?pid=14040701&id=581480248#!/video/video.php?v=148481031835841&ref=mf

Gokhan43
01-08-2010, 23:40
Serencebeyim Allah razı olsun herşey çok güzel çok hoştu 3 günlük güzel bi Ankara gezisi oldu kendi adımıza da :) Kokoreç buluşması bahane Techturkey ekibi olarak Ankara muhabbeti şahaneydi diyeyim :)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=14040701&id=581480248#!/video/video.php?v=148481031835841&ref=mf

Ben sadece foto çekiliyo sanmıştım video da varmış vay arkadaş :D

CasabLanca
01-08-2010, 23:45
serencebey anlatsın:)

bu yorumu yeni gördüm :D anıları anlatmakla bitmez :hahaha:

Ahmet Saraçoğlu
01-08-2010, 23:49
mrv muhabbeti beyaz SUV lu ablamı?:D

oğuzk
02-08-2010, 00:04

Çok güzeldi çok sağol abi seni en çok telle meşgul edenlerden biride benim herhalde kusura bakma :)

Bir ara tel açık kaldı senin önündeki arabaya feci sövüyordun 15-20sn kesintisiz :D

Berkan
02-08-2010, 00:24
mrv muhabbeti beyaz SUV lu ablamı?:D

önden fitesli infinity miş auhauhuahu detayını unuttm şimdi :D

R-Turbo
02-08-2010, 00:27

Gardaş ben almayim künefe yiycem :D:D

mmustu
02-08-2010, 07:15
rezalettiiiiiiiiiiii :(

Tünay Kardişiiimmm :D

XoR
02-08-2010, 07:44

Kardeşim saolasın herşey için :) Baban ve sen bizi çok güzel ağırladınız :)

mmustu
02-08-2010, 08:08
aynen serence Allah razı olsun kankucum

Serencebey
02-08-2010, 09:19
gine beklerik :D

douu
02-08-2010, 11:06
güzel akşamdı teşekkürler serence :)

mustafa_KYR
02-08-2010, 11:46
evet güzel bir geceydi,akşam akşam ankara'yı tavaf etmiş olduk :D bu arada serence senin levin çok sağlam duruyor, eksikleri var dedin ama onları da halledince cok daha sağlam olacağından eminim:D

ayrıca aksam içinde teşekkürler yanlız bırakmadın bizi:)

TarikS
02-08-2010, 12:05
Olm hep bi aksilik cikti konvoy esnasinda Ankara yollarinda bi sakin gidemedim paso gazladim bir yerlere yetisecegim diye, kameralara falan takilmamisizdir insallah.. :D

Ankara'da kirmizi isikta durulmaz dediler durmadim nerdeyse hic birinde, ceza falan gelirse aynen gonderirim.. :D

Allah razi olsun herkesten, guzel 2-3 gun gecirdik, yine geliriz insallah.. :)

mustafa_KYR
02-08-2010, 13:43
TarıkS kardeş corsan çok güzeldi eğer karıştırmıyorsam :D allah kaza bela vermesın tekrar söyleyım:) bu arada artık ERA'lara pek bulaşmazsın sanırım :D

Dragger
02-08-2010, 13:49
Kokorec kötüydü ama muhabbet şahaneydi, tüm Ankara tayfasına tesekkürler ;)

Serence yavrum sana ayrıca tesekkürler :D

Dragger
02-08-2010, 13:50
Olm hep bi aksilik cikti konvoy esnasinda Ankara yollarinda bi sakin gidemedim paso gazladim bir yerlere yetisecegim diye, kameralara falan takilmamisizdir insallah.. :D

Ankara'da kirmizi isikta durulmaz dediler durmadim nerdeyse hic birinde, ceza falan gelirse aynen gonderirim.. :D

Ben 2 kavsakta tamamen tersten girdim kamera da varmıs sanırım öpecekler artık :D

Serencebey
02-08-2010, 13:54
utanmadan kara kuvvetlerı komutanlıgının onunde yaptın bıde bunu :D

Berkan
02-08-2010, 14:00
Bu arada unutmuşum dünkü yorgunlukla Serenceyanlız bırakmadı 2 gün minibüsüyle dolustuk alısveristi kıldı yündü tünayda ve tüm ankaralılarda drag günü güneş yagı servisi saglayan burak ve getirdigi su ve abur cuburlarla bizi besleyen Orhan abi ve eşinede ayrıca teşekkür :D

Orhan
02-08-2010, 14:01
Ankara'da kırmızı ışıkta durulmaz lafını söyleyen hemşerimi esefle kınıyorum elimede düşmesin kalbini pis kıracağım.
Misafir ve Ankara'lı dostlarım iyi varsınız bu hafta sonum sayenizde çok keyifli geçti

Berkan
02-08-2010, 14:02
Ankara'da kırmızı ışıkta durulmaz lafını söyleyen hemşerimi esefle kınıyorum elimede düşmesin kalbini pis kıracağım.
Misafir ve Ankara'lı dostlarım iyi varsınız bu hafta sonum sayenizde çok keyifli geçti

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bakıp gecin demiştim yanlısa cekmişler :D:D

Dragger

Allah razı olsun, sayenizde cok güzel 2 gün gecirdik.

Artık bi istanbul yapın da biz de agırlayalım :)

Orhan
Bu arada unutmuşum dünkü yorgunlukla Serenceyanlız bırakmadı 2 gün minibüsüyle dolustuk alısveristi kıldı yündü tünayda ve tüm ankaralılarda drag günü güneş yagı servisi ve getirdigi su ve abur cuburlarla bizi besleyen Orhan abi ve eşinede ayrıca teşekkür :D

Valla günün kıyağı güneş kremiydi xor allah senden razı olsun günümüzü sen kurtardın kardeşim:D

Dragger
02-08-2010, 14:03

Ahahaha saglık olsun :D

Eray Yümsel
02-08-2010, 14:07
1-2 sefer organize olamadık ayrı kaldığımız yerler oldu ama yinede güzel bi geceydi baya güldük eğlendik özellikle son küçük ev kısmında kalabalık baya bi dağılmıştı güzeldi

yanlış yola sapıp, akp önündeki denememiz daha bi güzeldi :D

aahaha aynen dostum " hacı burda basma sakın akp binası var :soru::soru::soru::heyoo: hahaha tatatatata :hehe: " tam adamına diyosun basma diye :D

ortam çok kalabalıktı polis yüzünden rahat edebileceğimiz bir yer bulamadık ordan oraya sıçradık her sıçrayışta gruptan kopanlar oldu :heyoo:

gecenin neyi güzeldi :soru::D biz tepedeyken esk. yolundan sesin fena geliyordu :icon_tup:

bende sizin yanınızda olup dinlemek isterdim ama işe gitmem lazımdı biliyon :hehe:

Berkan
02-08-2010, 14:10
eray gecenin 3 bucugunda foruma yazmayı biilion işmiş bırahhhhh ahahahahaha

elimde çok kötü şeyler var eray ahahahaha

Orhan
02-08-2010, 14:16
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bakıp gecin demiştim yanlısa cekmişler :D:D
senmi dedin len sen bittin kardeşim :D
cezaları gönderin ödesin ;)

umarım gelmek lazım bide istanbulda uykuluk yemek lazım

Eray Yümsel
02-08-2010, 14:17
eray gecenin 3 bucugunda foruma yazmayı biilion işmiş bırahhhhh ahahahahaha

elimde çok kötü şeyler var eray ahahahaha

devre arasında bi bakayım dedim tech e :D

Berkan
02-08-2010, 14:27
hahaha hadi ordan Eray drag de nirdeydin seen :D

Orhan abi sen o sular getirdin ya hahaha alayını öderim :p:D

Chatin
02-08-2010, 14:29

Ne demek..Sizlerin de ayağınıza sağlık yeniden görmek güzel oldu. Sayenizde bizim de 2 günümüz güzel geçti. Serenceye de ilgisi için koca bir teşekkür.

İnşallah biz de bir çayınızı içmeye geliriz böyle kalabalık halde..

Eray Yümsel
02-08-2010, 14:31
hahaha hadi ordan Eray drag de nirdeydin seen :D

Orhan abi sen o sular getirdin ya hahaha alayını öderim :p:D

padok taydım yeğen s3 ün turbo yağ vermeye başladı hemen onu sanayiye götürdük değiştik ama zaman yetmedi giremedik yarışa ama genede bozuk turboyla iyi süre çıkardı.

Gokhan43
02-08-2010, 14:33
Ah Berkan kırmızı ışık mevzusu bomba harbiden alıştırdın anasını satayım şimdi Eskişehir'de de durasım gelmez artık benim zaten bi yanıyo 60 sn falan bekletiyo :D :D
Burdan ceza yersem Kalabak Suyu (Eskişehir'in suyu) ile ceza makbuzlarını kargolarım kardeşim :D :D

Ayrıca kokoreççinin önüne gelen polis herhangi bi cezai işlem falan uyguladı mı hiç bizden birilerine ?

Berkan
02-08-2010, 14:36
çok kibarsın gökhan cezai işlem diyen dilini eşşek arısı soksun emi hahaha

Gokhan43
02-08-2010, 14:40

Ne dicektik gardaş:cool: :D :D

StyleALP
02-08-2010, 14:40

Hahahha :D

Berkan
02-08-2010, 14:41
o değilde su küçük evdeki resimleri döksene GÖkhan bir hahahaha

Gokhan43
02-08-2010, 14:45
o değilde su küçük evdeki resimleri döksene GÖkhan bir hahahaha

Olm orda bi kaç foto çekildi makine cortladı anasını satayım pil almam lazım :D Draglarda en azından yine kendi fotolarımızı çekerim diye yanımda dolaştırdım makine ama piller cortlamış tüm gün boşu boşuna ağırlık yaptım kendime :D PCye atınca eklerim ama :)

Dragger
02-08-2010, 15:08
Ne demek..Sizlerin de ayağınıza sağlık yeniden görmek güzel oldu. Sayenizde bizim de 2 günümüz güzel geçti. Serenceye de ilgisi için koca bir teşekkür.

İnşallah biz de bir çayınızı içmeye geliriz böyle kalabalık halde..

Bekleriz cetinim ;)

KingoAtmo
02-08-2010, 15:10
Ben yiyemedim kokoreç; burakla sertaçıda esir ettim onlarda aç kaldı :) ,
slalomun bitmesini beklemedien ayrılan arkadaşlarada teessüf etmem , en iyisini yaptılar...

Serencebey
02-08-2010, 15:13
Ben yiyemedim kokoreç; burakla sertaçıda esir ettim onlarda aç kaldı :) ,
slalomun bitmesini beklemedien ayrılan arkadaşlarada teessüf etmem , en iyisini yaptılar...

walla yemedım :D

Gokhan43
02-08-2010, 15:19
Serencebey senin aradığın bu muydu :D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/28200/

TarikS
02-08-2010, 15:19
Kokorec guzeldi bence ama 7.5 lira cok fazlaydi :D Yandaki bakkaldan AOÇ dondurmasi yemekse paha bicilemez :D Ozlemisim yav..

Ankara tayfasi gelsin bekleriz cok da keyifli olur ama Agustostan sonra gelin ben yokum o zamana kadar :D
Bebekokan sanslisin ben istanbulda degilim, cezalar gelse de ev bos karsilayacak kimse yok, ptt'den de iade olur gider onlar :D

Bu arada yazilimli Era iyiymis yav masallah 4 kisiyle cok rahat uzadi yanimdan :)

Serencebey
02-08-2010, 15:21
Serencebey senin aradığın bu muydu :D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/28200/

hahaahahha hay cok yasa :D

Gokhan43
02-08-2010, 15:24
hahaahahha hay cok yasa :D

AVM süperdi ama koca avmde apachi müzikleri çalıyo ardı ardına :D :D

KingoAtmo
02-08-2010, 15:48
walla yemedım :D :hahaha:

bende bunu yedim

DogukanB
02-08-2010, 15:49
kıçımız reyzing motordo gördü eray abi saolsın :D

Berkan
02-08-2010, 15:58
dometesli biberli kokorecide sebzeli diye gazladılar .es gecmemek lazım :hehe::hahaha:

kıçımız reyzing motordo gördü eray abi saolsın :D

daha kimleri gördü o MOTORRR :hahaha::hahaha:

SekoLive
02-08-2010, 15:59
dometesli biberli kokorecide sebzeli diye gazladılar .es gecmemek lazım

istanbulun alayı sebzeli ozaman :hehe:

tarantino
02-08-2010, 16:04
senmi dedin len sen bittin kardeşim :D
cezaları gönderin ödesin ;)

umarım gelmek lazım bide istanbulda uykuluk yemek lazım
abi gel uykuluk yemeye biraz da istanbul trafiğini karıştıralım hahahahahah

-subarunun önünde ki kimin arabası
-beniiiimmmm
-belli istanbullu olduğu

hahhahhhaaa

oğuzk
02-08-2010, 16:10

Seni aradığımda orda bekliyordum habire ıslık sesleri geliyordu sonra elinde tüfekli bi asker koşarak geliyordu topukladım bende :D

oğuzk
02-08-2010, 16:14
Kokorec guzeldi bence ama 7.5 lira cok fazlaydi :D Yandaki bakkaldan AOÇ dondurmasi yemekse paha bicilemez :D Ozlemisim yav..

Ankara tayfasi gelsin bekleriz cok da keyifli olur ama Agustostan sonra gelin ben yokum o zamana kadar :D
Bebekokan sanslisin ben istanbulda degilim, cezalar gelse de ev bos karsilayacak kimse yok, ptt'den de iade olur gider onlar :D

Bu arada yazilimli Era iyiymis yav masallah 4 kisiyle cok rahat uzadi yanimdan :)

Senin corsa chipsizmiydi? keşke deneseydik :)

bu arada yoldan geldin gezdin abi hala toz yoktu üstünde neyle yıkıyorsun :D

Onuralp
elbet birgün seninde olur :D

Aman gardaş o gırığımış :D :D :D

Allah razi olsun herkesten, guzel 2-3 gun gecirdik, yine geliriz insallah.. :)

Kim demişse atmış :D(Berkan:hahaha:) , Geçmiş olsun hele ki Pikolet'in oralarda Anıtkabir'den dolayı dolu kamera var. :D Dua et memurlar o sırada cips kola yapıyor olsunlar. :D

:hahaha:

bende bunu yedim

Yemiştir o 2 güne bir Pikolet Pikolet diyip duruyor. :D

mmustu

ya moruk 7,5 liralık kokoreç mi ? yoksa 25 liralık aspava mı :D

hani olum aspavada herşey ikramdı 1,5 dürüm döner+cola+künefe 25 lira :D

ama salatasıydı patatesiydi cacığıydı falan derken iyi geldi :D :D

Gokhan43
02-08-2010, 16:16

Abi sorma 1.5 dürüm + Kola 19 lira :D

Ama "Aspava = Allah sağlık para afiyet versin amin" kısmındaki para versin kısmını şimdi daha iyi anladım :D :D :D

EMG
02-08-2010, 16:17
kokoreç diye geldik yine burger yedik iyi değişiklik oldu :D aspavayada gidemedik içimde kaldı bidahakine artık

ankaralı arkadaşlara, faberge ibocuma ve şöförümüz enese teşekkürler

TarikS
02-08-2010, 16:18
Senin corsa chipsizmiydi? keşke deneseydik :)

bu arada yoldan geldin gezdin abi hala toz yoktu üstünde neyle yıkıyorsun :D

yazilim var bende

yok ya toz vardi da belli etmiyordu kendini pek, su anda tamamen le$ vaziyette :)

Kim demişse atmış :D(Berkan:hahaha:) , Geçmiş olsun hele ki Pikolet'in oralarda Anıtkabir'den dolayı dolu kamera var. :D Dua et memurlar o sırada cips kola yapıyor olsunlar. :D

ehuehe pikolet'in oradaki i$iklarda da gec kaldim diye millet duruyorken gectim :hahaha: pikolete gittim ki kimse yok ben herkesten once gelmisim :D

KingoAtmo
02-08-2010, 16:18

ama salatasıydı patatesiydi cacığıydı falan derken iyi geldi :D :D:hahaha:
sende rekor denemişsin , az bile almışlar

TarikS
02-08-2010, 16:19

tabi ki aspava canim :D kunefe de canim cekti ama tok gelmistim zaten 1 porsiyon doneri zor bitirdim :D

Bestsi
02-08-2010, 16:21
ben cok gec geldim ama uzun zmandır gormedigim arkadaslarımı gordum cok iyi oldu saol serencem ;) koray sanada kocaman bir maaşallah akrdeşim en az 5 yıl geri atmışsssın diete devam !

mmustu
02-08-2010, 16:21
:hahaha:
sende rekor denemişsin , az bile almışlar

hahah bro zaten aç geldik 2 tabak cacık yuvarladım önden :D sonra tünay xor ben 2 tabakta patates yidik :D işte suydu colaydı falan sonra 1,5 dürüm :D en son bide künefe patlattım :hehe:

oğuzk
02-08-2010, 16:25

Ben b.ku yedim o zaman :) sizin önünüzden 2 kırmızıda geçtim o kavşakta

Onuralp
02-08-2010, 16:37
Hayırlısı olsun o zaman :D, bende eskişehir yolundakini unuttum ama infraları yanmıyordu. :D

Emre06
02-08-2010, 16:51
bi ara eskişehir yolunda siyah corsacı makas ata ata gidiyodu inşallah kameralara yakalanmamıştır o sırada

KingoAtmo
02-08-2010, 16:59
Yemiştir o 2 güne bir Pikolet Pikolet diyip duruyor. :D

son dakika : İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre pazartesi sendromunu atlatmanın en iyi yolu haftaya kokoreçle başlamakmış :rolleyes:

desem

Berkan
02-08-2010, 17:02
kinkpin gaz verme hahahaha vurun dediysek öldürün demedik :D alayında gecin demedim :D:D durmaya bilirsiniz dedim hahahaha

Hayırlısı olsun o zaman :D, bende eskişehir yolundakini unuttum ama infraları yanmıyordu. :D

buarada infra dedign su kameranın icindki kırmızı noktalar dimi :rolleyes: ahahaha yoksa

gidiş geliş yonunde olmak üzere abime en güüzelinden 1i garanti 2 ceza yollicam :D

DogukanB
02-08-2010, 17:20
20 dk park yeri aradıktan sonra burak abinin ben zaten gelmicektim bi gidip gelicem demesi de ayrı bi güzeldi :D

Gokhan43
02-08-2010, 17:22
20 dk park yeri aradıktan sonra burak abinin ben zaten gelmicektim bi gidip gelicem demesi de ayrı bi güzeldi :D

Harbiden ha o kadar dön dolaş aşağı kapalı otoparka in sonra da ben bi gidip geliyorum lafı bitirdi zaten :D :D

Orhan
02-08-2010, 17:43
abi gel uykuluk yemeye biraz da istanbul trafiğini karıştıralım hahahahahah

-subarunun önünde ki kimin arabası
-beniiiimmmm
-belli istanbullu olduğu

hahhahhhaaa

allah cezanı verecek yeşilli :D

tarantino
02-08-2010, 17:50
hahah bro zaten aç geldik 2 tabak cacık yuvarladım önden :D sonra tünay xor ben 2 tabakta patates yidik :D işte suydu colaydı falan sonra 1,5 dürüm :D en son bide künefe patlattım :hehe:

allah belanı vermiye daha ne yicem utanma beni ye olm senin için kokmuştur o günden sonra hahhaha:D:D

Serencebey
02-08-2010, 17:56
Harbiden ha o kadar dön dolaş aşağı kapalı otoparka in sonra da ben bi gidip geliyorum lafı bitirdi zaten :D :D

hıc acma o konuyu kendımede kızdım sora :D

Gokhan43
02-08-2010, 17:58
hıc acma o konuyu kendımede kızdım sora :D

Herşeyin sebebi çevre yolunda o beyaz Bipper'lı dayıydı :D

Berkan
02-08-2010, 18:05
Trafik king çekiciydi unutmayalım hahaha :D

ağıza kırma styla

R-Turbo
02-08-2010, 19:50
aahaha aynen dostum " hacı burda basma sakın akp binası var :soru::soru::soru::heyoo: hahaha tatatatata :hehe: " tam adamına diyosun basma diye :D

kaç araba değiştirdiysem hepsiyle o yolda 3047329874928 kere yakalandığım için demiştim ama ona rağmen yinede hepimiz bastık hoş ben vites kaçırdım belki ondan görmezlikten gelmişlerdir :hahaha:

Bu arada İstanbul tayfası ayağınıza sağlık tanıştığıma çok memnun oldum, gerçekten güzel bi haftasonu geçirdik sayenizde :icon_tup:

TarikS
02-08-2010, 20:44
bi ara eskişehir yolunda siyah corsacı makas ata ata gidiyodu inşallah kameralara yakalanmamıştır o sırada

yakalandıysak da nasip kısmet :D

Trafik king çekiciydi unutmayalım hahaha :D

ağıza kırma styla

adam çukurdan kaçıyordu olm hakkına girmeyelim :rolleyes: :hahaha:

CasabLanca
02-08-2010, 22:57
küçük evdeki E30 muhabbetinden sonra e30.tc sitenin girişine Serencenin resmini koymuş plakayla wanted diye :D:D

Chatin
03-08-2010, 00:02

hacettepe nin oradaki kameralardan bahsediyorsanız eylül ayına kadar çalışmıyor. yani ankaradaki tüm o kameralı geçitler eylül ayına kadar çalışmıyor.

Onuralp
03-08-2010, 00:05
son dakika : İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre pazartesi sendromunu atlatmanın en iyi yolu haftaya kokoreçle başlamakmış :rolleyes:

desem

Çok geç desem... :D

kinkpin gaz verme hahahaha vurun dediysek öldürün demedik :D alayında gecin demedim :D:D durmaya bilirsiniz dedim hahahaha

buarada infra dedign su kameranın icindki kırmızı noktalar dimi :rolleyes: ahahaha yoksa

gidiş geliş yonunde olmak üzere abime en güüzelinden 1i garanti 2 ceza yollicam :D

Hacı kameranın yanında duran led ampül topluluğuna benzeyen alet. :D

oğuzk
03-08-2010, 00:06
hacettepe nin oradaki kameralardan bahsediyorsanız eylül ayına kadar çalışmıyor. yani ankaradaki tüm o kameralı geçitler eylül ayına kadar çalışmıyor.

İstanbul yolu ?

Chatin
03-08-2010, 00:21
İstanbul yolu ?

hepsi oguzcum hepsi ama sen yine de çalışıyormuş gibi geç :)

Onuralp
03-08-2010, 08:35
Amaaan gardaş biz yavaş geçelim yalnız Çayyolu'nun oradaki otoban'da 50kmh yazıyor 50 ile mi geçeceğiz oradan?

oğuzk
03-08-2010, 11:08
Ben alayından 80le geçiyorum eskişehir-ist-konya yolu.

Geçen transporterin arkasına saklanmaya çalıştım yinede görürmü acaba :D