PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefonun İçine Nasıl Edilir Part I

Ae86
28-07-2010, 19:39
2004 yılından beri K 750 kullanıyorum hadi biraz model yükseltelim dedim Vivaz aldım.Telefonu alalı 2 gün oldu ekran gitti ruha fatiha :heyoo:neyse gönderdim servise ama servis italyada çünkü İtalyadan aldım.Tabi bu telefonun uluslararası garantisi bizim memlekette geçmiyor o ayrı konu:Deli:.Bu ekran gibi sorunları başka bir dokunmatik telefonda da yaşadım ve ilk çıktığında aldığım sim plus kartını günah keçisi seçip Vivaz servisten gelmeden sim kartımı yeniledim.Telefon geldi yeni kartla düzgün çalışıyordu... ben dün yazılımını güncellemeye kalkana kadar... Update services programını çalıştırdım tam telefona yüklemeye başladı % 80 geldi bende ekrana bakıyorum mal mal hatayı yapıştırdı.Hata mesajı sanki ekrandan bana hareket çekiyordu o derece koydu:Deli:...Gelelim öze telefon açılmıyor.Bu işlemi yaparken telefon full şarjı vardı.Bu olaydan sonra şarja bıraktım tık demiyor arasıra pili çıkarıyorum takıyorum bekliyorum biraz sadece yanındaki kırmızı ışık yanıyor başka tepki yok offf.Bana yardımcı olabilecek varmı aramızda?:beuj:

Schumi
28-07-2010, 19:51
Şimdi bakındım biraz netten de. XS++ diye bir program işini görücek sanırım.

Ae86
28-07-2010, 19:56
Araştırayım bir programı çok teşekkurler.

Swift
28-07-2010, 21:59
tekrar güncellemeyi denediniz mi?

Ae86
28-07-2010, 22:01
Tekrar güncelleyemiyorum çünkü aptal program şebekeye bağlanma hatası veriyor :( Yani internete bağlanamıyor.

Swift
28-07-2010, 22:10
tamam o zaman meraklanmayın bilgisayıda kapatmayın o şebeke problemi çözülünce kaldığı yerden devam etmesi gerek.en azından bende defalarca öyle oldu :)

Ae86
28-07-2010, 22:20
Olay dün oldu güncellemeye başlatmadan önce telefon ile bağlan dedim program başladı sonra bağlantı seçeneğini modem üzerinden yaptım.Program ilk önce güncel yazılımı indirdi sonra telefona yüklerken hata verdi devam etmedi.

Swift
28-07-2010, 22:25
siz en iyi google da mobil-forum u aratın üye olun sony ericsson bölümünde yazım sorunları bölümüne sorununuzu yazın.orda işin uzmanları yardımcı olurlar