Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 sorgusu
emre yeşil
29-07-2010, 17:06
Arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum istanbuldan bursaya satılmış aramızda araç hakkında bilgisi olan varmı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-s2000-sahibinden-2005-model-43000-km-de-s2k-28894084/detay
adamın plakasında 2005 model opel astra çıkıyor
adamın plakasında 2005 model opel astra çıkıyor
tramerden mı bakıosun
emre yeşil
29-07-2010, 17:35
afferin lan faruk yine ilk cevabı sen verdin :) iyi şey yakalamışsın ama bu akşam hesap sana kalır haberin olsun öle camdan falanda kaçamazsın :):)
afferin lan faruk yine ilk cevabı sen verdin :) iyi şey yakalamışsın ama bu akşam hesap sana kalır haberin olsun öle camdan falanda kaçamazsın :):)
kefen paramı ayırdım abi :D:D:D
bu araç benm de dikkatimi çekmişti düzgün gibi duruyor ilan ilk açıldığında kazasından bahsetmiyordu.Daha sonra yoğun talep oldu sanırım biraz daha detaylı açıklamasını yazmış genel hatlar olarak düzgün duruyor.s2k arayan bir şahsiyet olarak almak için kışı bekliyorum ne yazık ki fiyatlar çok yüksek bence şuan :(
ümraniyedeki d veya dd plakalı olan olabilirmi acaba ? (güneşliklerinde ekran olan ) aklımda yanlış kalmadıysa yıl km renk (iç-dış) uyuyor , fiyatıda buna yakındı..
ümraniyedeki d veya dd plakalı olan olabilirmi acaba ? (güneşliklerinde ekran olan ) aklımda yanlış kalmadıysa yıl km renk (iç-dış) uyuyor , fiyatıda buna yakındı..
senin dediğin bu olabilir mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-s2000-kara-yilan/detay
senin dediğin bu olabilir mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-s2000-kara-yilan/detay
aynen bundan bahsediyorum , ama bu satılmamış ben baktım ilanını görememiştim , demekki değilmiş..
COOLFEAR
29-07-2010, 19:14
arkadaş hep yanlamayı bilmeyenmi alıyor bu s2k yı yoksa hakkaten arabanın yere tutunasımı yok saka bir yana ikinci aracı ben atakoy zamanı satılırken bakmıştım(ilk sahibi) temizdi son halini bilmiyorum
Boost Up
29-07-2010, 19:16
Bende hatim indirdim bunlara ama kaza durumlarını bılmıyorum, onlar ehliyetten sonra artık:D.
ahmet3425
29-07-2010, 19:25
arkadaş hep yanlamayı bilmeyenmi alıyor bu s2k yı yoksa hakkaten arabanın yere tutunasımı yok saka bir yana ikinci aracı ben atakoy zamanı satılırken bakmıştım(ilk sahibi) temizdi son halini bilmiyorum
genelde gosteris sevenler alıyor ki s2000 yanlama arabası değil yanlamaya calısıncada manzara sahibinden comdaki gibi oluyor patlamaya cok musait bi alet:D
genelde gosteris sevenler alıyor ki s2000 yanlama arabası değil yanlamaya calısıncada manzara sahibinden comdaki gibi oluyor patlamaya cok musait bi alet:D
aynen gösteriş için aldım ben :hehe:
2005-OPEL-ASTRA HB 1.6i 16V ELEGANC
Plaka No : 016-F2425
Şasi No : *************3194
motaport.com da böyle çıkıyor.
COOLFEAR
29-07-2010, 20:02
yuh yigit birde s2kmı aldın ne ettin olm regnumun otopark yetmicek sana bigunde su benikiyde deniyelim hakketen okdar fark oluomu die:D