Orijinalini görmek için tıklayınız : 41 TA 548 Siyah 106 Gti 2000 Model Cihan Çizmeci Yeni Aracım
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 17:45
Yine bir 106 Gti ile karşınızdayım.Eski beyazımıda çok seviyordum şuan sevdiğim bir kardeşimde buda en az onun kadar düzgün bir araç yine dayanamadım ve Honda Si ve Vti'da sonra 106 ya geri döndüm.
Not:Tünel videosu 2. msjın sonuna eklenmiştir :heyoo:
Aracım full orjinal 112.000 km de 2000 model değişensiz hiçbir sorunsuz sadece iki parça boyamız var o kadar :) Şimdiye kadar hiç modifiye edilmemiş herşeyi tamamen fabrikadan çıktığı gibi durmakta orjinal teybine kadar.:icon_tup:
Gelelim ilk yaptıklarımıza.Araçta branda altında yatmasından dolayı güneş yanığı vardı ve gidip ilk işlemim önce pasta cila atmak oldu ve arkasından ordan çıktığım gibi gidip parlak siyah kaliteli bir folyo ile güzelce tavanımızı kaplattım :icon_tup:
http://img831.imageshack.us/img831/2972/dsc03546.jpg
Buda işlemimiz bitmek üzereyken.Sonuçtan çok memnunum çok dikkatli dibine inilmedikten sonra hiçbir şekilde farkedilmiyor bile folyo olduğu tavanın.Buda kanıtı :)
http://img205.imageshack.us/img205/6466/dsc03548l.jpg
Pasta cilamızı attığımız ve tavanını kapladığımız gün akşamı edip kapımızın önüne eski aracımızla 1 iki kare çektim.Plakaları söktüm ve eski aracımdan kalan Kaan arkadaşımızda bastırdığım stickerlarımızdan 1 - 2 sini aracıma yapıştırdım ön cama levhanın üstüne ve arka bagaja :icon_tup: Boyamız kendine güzelce geldi ilk aldığımda hare doluydu ve mat halde idi şuan pırıl pırıl maşallah :)
http://img651.imageshack.us/img651/273/dsc03549c.jpg
Arka stickerımızda yapıştırıldı.Hız tümseklerinden nefret ediyorum :D Yoksa orjinal olan ve yüksek halde olan aracımız basılmaya mı yaklaşıyor? :icon_tup:
http://img833.imageshack.us/img833/8365/dsc03557q.jpg
Evimizin önünde yatan aracımıza uzaktan son bir kare o gün için.O orjinal duruşu beni çok mest ediyor :icon_tup:
http://img135.imageshack.us/img135/7463/dsc03564u.jpg
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 17:46
Veeeeee sıra geldi İzmit'imizin ve bizim simgemiz olan basıklığımıza :D Ama bu sefer basamıyorum aracı çünkü kıyamadım gittim ist.ten gidip aldığım 5 cm lik Eibach'larımı araca taktım bizim meşhur Murat abimizde :)
http://img341.imageshack.us/img341/5741/dsc03576b.jpg
Ufak dokunuşlarla orjinalliğimizi bozmadan çalışmalara devam :) Sıra sade olan arabamızın önüne biraz şıklık sertlik ve hava katmak hazır kafamızı basmışken :)
Laguna lipimizde bizlerle.
http://img28.imageshack.us/img28/2572/dsc03590b.jpg
Ön tamponumuzu ve farlarımızı söktüm.Tek duy sinyaller ve uzun kısa xenonumuzu taktım arayada bir role çaktım hem sinyallerimiz yanıyor hemde tek devre parklarımız sağlam yanıyor :)
Hazır ön tamponu söküp lipi takarken gidip orjinal ön çıtalarıda aldım gözüme battılar renkleri soluktu biraz onlarıda değiştirdim.
http://img709.imageshack.us/img709/8517/dsc03591g.jpg
Bu uygulamalarımızdan sonra güzelce elimle cila attıktan sonra güzel birkaç kare :icon_tup:
http://img716.imageshack.us/img716/3474/dsc03595i.jpg
http://img717.imageshack.us/img717/8180/dsc03597o.jpg
Son işlemler olarak gidip plaka bastırdım arkadaşımda öne kare arkayada uzun ve kalın baskı olarak.Buna ek olarak elimde olan eksozumuzunda markası olan Greddy plakalığımda önde kulladım.Aracın dışına yapacağım işlemler bu kadar orjinal olarak devam :icon_tup:
Maşallah diyelim
http://img707.imageshack.us/img707/3078/dsc03598jt.jpg
Greddy eksozumuzunda ufaktan gözüktüğü yandan bir kare.Yine İstanbul'da her zamanki eksozcuma gidip 51'lik düz boru makine ile katsız kıvrımları ile sona kadar tek parça ve sonra Greddy Ti.
http://img844.imageshack.us/img844/1228/dsc03603.jpg
Ve son birkaç kare
http://img299.imageshack.us/img299/4691/dsc03605j.jpg
http://img827.imageshack.us/img827/6553/dsc03609w.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/345/dsc03610z.jpg
Allah'ım daha iyilerini daha güzellerini cümlemize nasip eder inşallah...
Buda ilk gazlama videomuz eksoz var sadece başka hiçbir mod yok.
http://www.streetfire.net/video/106-gti-41ta548-cihan-cizmeci-turkey-izmit-2000_2043544.htm
hayırlı olsun cihan kazasız belasız sürüşler
nicomedia
29-07-2010, 17:52
elinesaglık kardeşim güzel olmuş buda
Hayırlı olsun kankacım.Allah kazasız belasız bindirsin inş. :)
Hayirli olsun komsu Allah kaza beladan korusun Dün Motorcu mehmetin oraya geldik sende ordaymişin arabayi gördüm de 106 aldıgını bilmiyordum yan yana durmuşuz tanişamadık başka sefere inş :) Yakından daha güzel duruyor masallah.
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 17:54
elinesaglık kardeşim güzel olmuş buda
Çok tşk.ler :) İzmit'imize güzel bir araç daha kazındırdık ne mutlu bize :)
Beğenmenize sevindim :icon_tup:
hayırlı olsun cihan kazasız belasız sürüşler
Saolasın Melih'im cümlemize kardeşim :icon_tup:
Day Walker
29-07-2010, 17:55
maşallah kazasız belasız
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 17:57
Hayirli olsun komsu Allah kaza beladan korusun Dün Motorcu mehmetin oraya geldik sende ordaymişin arabayi gördüm de 106 aldıgını bilmiyordum yan yana durmuşuz tanişamadık başka sefere inş :) Yakından daha güzel duruyor masallah.
Saolasın kardeşim :) Evet ordaydım diğer 106'mızın pir problemi vardı onu getirdik bende yanda lastikçinin oraya parketmiştim :) Saolasın beğenmene sevindim keşke tanışsaydık :icon_tup:
hayırlı olsun...
Saolasın Yiğit :) Olum niye bu mesafe kanka görüşemiyoruz diye mi? :)
Hayırlı olsun kankacım.Allah kazasız belasız bindirsin inş. :)
Aminn Eren'im saolasın kanka cümlemize :icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 17:57
maşallah kazasız belasız
Tşk.ler amin :) Cümlemize kazasız belasız inşallah :icon_tup:
Saolasın Yiğit :) Olum niye bu mesafe kanka görüşemiyoruz diye mi? :)
yok be kanka :)
gelen gideni aratmaz inş :icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:07
yok be kanka :)
gelen gideni aratmaz inş :icon_tup:
Eyw kanka amin :icon_tup:
Bi tur versene :D Söz camiye kadar :D
by_hayali
29-07-2010, 18:15
maşallah kardeşim Allah nazarlardan saklasın :)
PPR engineering
29-07-2010, 18:17
I hate you:D:D:D:D arayınca aç olm aç...maşALLAH yavrum çok güzel araç artı güzel dokunuşlar.
Ahmet Bby
29-07-2010, 18:17
Kazasız Belasız Bin Abicim. Maşallah
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:22
Kazasız Belasız Bin Abicim. Maşallah
Amin kardeşim tşk. ederim cümlemize kazasız belasız inşallah :icon_tup:
I hate you:D:D:D:D arayınca aç olm aç...maşALLAH yavrum çok güzel araç artı güzel dokunuşlar.
Tamam kankide bu ara işlerim çok yoğun toplantılar falan açamıyorsam kusura bakma :icon_tup:
Saolasın beğenmene sevindim :)
maşallah kardeşim Allah nazarlardan saklasın :)
Saolasın kanki :) Aminnn cümlemizi :icon_tup:
Bi tur versene :D Söz camiye kadar :D
Gel kanki al senindir :) Ama camiye kadar :D :D :D :hahaha:
StyleALP
29-07-2010, 18:31
Hey Maşallah Cihan Abi, demekki bunla geri döndün. :) Bundan önceki beyaz 106 GTİ 'de bir başkaydı ama Sİ 'yi unutamıyorum. Sarı sarı cillop gibiydi rüyama girmişti bir kere. :)
Çok güzel görünüyor. Maşallah, ALLAH Keyifli Sürüşler Nasip Etsin. :icon_tup:
Plakalık Ve Farlar Cok Gusel Olmus Masallah :)
Hayırlı olsun kardeşim:) Allah kaza bela vermesin.
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:35
Hey Maşallah Cihan Abi, demekki bunla geri döndün. :) Bundan önceki beyaz 106 GTİ 'de bir başkaydı ama Sİ 'yi unutamıyorum. Sarı sarı cillop gibiydi rüyama girmişti bir kere. :)
Çok güzel görünüyor. Maşallah, ALLAH Keyifli Sürüşler Nasip Etsin. :icon_tup:
Saolasın kardeşim :) Allah daha iyilerini daha güzellerini sana nasip etsin inşallah :icon_tup:
Hepsinin tadı bir başkaydı Si'ımı halen bende unutamadım ama nasip kısmet değilmiş kötü bir zamanıma denk geldi ailem ve çevremden kaynaklı nedenlerden dolayı.Olsun olur öyle şeyler.
Beyaza gelince onuda halen unutamıyorum çok keyifli çok düzgün bir araçtı unutamam onu istesemde ama hergün yanımda neredeyse :icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:37
Hayırlı olsun kardeşim:) Allah kaza bela vermesin.
Saolasın kardeşim :icon_tup: Allah cümlemize kaza bela vermesin ;)
Plakalık Ve Farlar Cok Gusel Olmus Masallah :)
Saolasın Mustafa beğenmene sevindim tşk.ler :icon_tup:
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah ;)
Caneration
29-07-2010, 18:40
Maşallah Cihan'ım ALLAH kazadan beladan en önemlisi NAZARlardan korusun kardeşim.
Ellerine sağlık çok güzel omuş aracın siz zaten bu işi biliyosunuz bişey demeye gerek yok :icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:41
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah ;)
Amin sizede hayırlı olsun cümlemize kazasız belasız inşallah :icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:42
Maşallah Cihan'ım ALLAH kazadan beladan en önemlisi NAZARlardan korusun kardeşim.
Ellerine sağlık çok güzel omuş aracın siz zaten bu işi biliyosunuz bişey demeye gerek yok :icon_tup:
Saolasın Caner'im Allah razı olsun :) Cümlemizi nazarlardan korusun rabbim özellikle FJK'mızı :) Nur topu maşallah :icon_tup:
Saolasın kanka beğenmene sevindim :icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:44
maşallah çok güzel :)
Beğenmenize sevindim çok tşk.ler :icon_tup:
Hayırlı olsun cihan. Diğer eski araçların gibi buda çiçek gibi maşallahhhh kazasız belasız:icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 18:50
Hayırlı olsun cihan. Diğer eski araçların gibi buda çiçek gibi maşallahhhh kazasız belasız:icon_tup:
Saolasın kanka.Allah razı olsun beğenmene sevindim cümlemize kazasız belasız :icon_tup:
Maşallah cihan abi...Ok gibi duruyor fotoğraflardan...
Yalnız kaputta bir kaç göcük filan var gibi...Fotoğraflardan mı öyle anlamadım...
Elinden geçen arabaları biliyoruz...Maşallah bu da gidenleri aratmayacak cinsten...
Allah sorunsuz kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
maşallah kardeşim, işi bilen adamların elinde olunca böyle nadir kalmış araçlar bir başka güzel oluyor!
maşallah sade ve çok şık iyi günlerde kullan :)
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 19:02
maşallah sade ve çok şık iyi günlerde kullan :)
Çok tşk.ler beğenmenize sevindim saolun :icon_tup: İzmir kadar güzel araç barındıran bir memleketimden bunları duymak sevindirici :icon_tup:
maşallah kardeşim, işi bilen adamların elinde olunca böyle nadir kalmış araçlar bir başka güzel oluyor!
Saolasın kardeşim Allah razı olsun tşk.ler :icon_tup:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
Amin tşk.ler abi cümlemize :icon_tup:
Maşallah cihan abi...Ok gibi duruyor fotoğraflardan...
Yalnız kaputta bir kaç göcük filan var gibi...Fotoğraflardan mı öyle anlamadım...
Elinden geçen arabaları biliyoruz...Maşallah bu da gidenleri aratmayacak cinsten...
Allah sorunsuz kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Saolasın kardeşim beğenmene sevindim :) Evet bikaç yerinde aracın göçük var taştan yada doludan dolayı sanırım onları çektirmeyi düşünüyorum sihirbaz ile :icon_tup:
Gokhan43
29-07-2010, 19:03
Hayırlı olsun Cihan maşallahı var bunun da :)
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 19:05
Hayırlı olsun Cihan maşallahı var bunun da :)
Tşk.ler beğenmenize sevindim :icon_tup:
Masallah hayirli olsun cok temiz ve tatli Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin :)
Vtec-SEDAN
29-07-2010, 19:06
hayırlı olsun kazasız belasız kullan :icon_tup:
hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız..
Fatih Kavak
29-07-2010, 19:12
Maşallah çok şık olmuş kazasız belasız.
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 19:14
Maşallah çok şık olmuş kazasız belasız.
Beğenmenize sevindim tşk.ler :icon_tup:
hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız..
Saolasın kardeşim :icon_tup:
hayırlı olsun kazasız belasız kullan :icon_tup:
Tşk.ler sizin 106 nızda çok güzel duruyor cidden elinizde güzelleşmiş :icon_tup:
Masallah hayirli olsun cok temiz ve tatli Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin :)
Çok saolaun beğenmenize sevindim amin cümlemize :icon_tup:
cRc Ramo
29-07-2010, 19:41
kanka maşallah diyelim allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin :)
gelicem gelicem diyorum bitürlü gelemedim:D geliyimde 3 lü yapalım:D
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 19:43
kanka maşallah diyelim allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin :)
gelicem gelicem diyorum bitürlü gelemedim:D geliyimde 3 lü yapalım:D
Ayıpsın kanka gel başımın üstünde yerinde var :D Burda 4 lüyüz sen gel 5 leriz istersen kova bile yaparız :D :D Puahhaha 3 lü ne kanka :D :D :D :hahaha:
Şuan 4 güzel 106 mız var LT 106 , PE 411 , TA 548 ve NZM 96 gel kanka senin o güzel makine ile yanyana bi koyalım şunları merak ediyorum seninde makinayı çok güzel duruyor maşallah ki senin elinde daha bi güzel kardeşim :icon_tup:
maşşallah cok güzel, hayırlı olsun ...
arka plakayi merak ettim ama arkadan hic fotograf koymamissin Cihan? :D
masallah cok begendim Allah nazardan saklasin ;)
Maşallah cihan kazasız belasız..Güzel araç iyi günlerde kullan.Bendede siyah vardı yıkadığında güzel duruyor 2 saat sonra pert :D:D
Bende alınca gtı mı 6 larız :D:D:D
serhat306
29-07-2010, 20:18
aracı senın aldıgını duyunca bakalım ne zaman konusunu acıcak dıye merak edıyordum hayırlısı olsun kazasız belasız...
R21TURBO 41
29-07-2010, 20:25
Hayırlı olsun kardeşim , güle oynaya , güzel günlerde kullan..
kazassız belasız masallah : )
cıvıc si
29-07-2010, 20:30
Hayırlı olsun kazasız belasız Cihan ;)
iyi günlerde kullanın çok tatlı olmuş :)
cihanım geldiğinde bi okuyup üfleyeyim arabanı bak sonra nasıl gidiyo :D:D:D:D:D:D
Cihan Kazasız Cezasız,Sevindim Bak şimdi.Gene Çok güzel bi araç sahibi olmuşsun..
Bi ara izmite gelip yol kenarında oturmayı izlemeyi düşünüyorum :D
bu arada ön plakalık tuhaf geldi bana yav.Kare olmasından sanırım:)
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 20:54
maşşallah cok güzel, hayırlı olsun ...
Saolun tşk.ler :icon_tup: Sizdede bir 106 vardı balköpüğü sattınız mı :beuj:
Gel kanki al senindir :) Ama camiye kadar :D :D :D :hahaha:
Muhterem cemaaat!!! 106lar alaysunuz ta pilaka PİLAKA lar takaysunuz gazlaysunuz:D:D:D zakatı verdin mi oğlum ondan bahset sen :D su çektirme sonra :D
Shadow_Dancer
29-07-2010, 20:55
Maşallah çiçek. gözüme batan tek şey laguna splitter olmuş.
Cihan Çizmeci
29-07-2010, 20:57
Hayırlı olsun kardeşim , güle oynaya , güzel günlerde kullan..
Saolasın İlker abicim cümlemiz inşallah :icon_tup:
aracı senın aldıgını duyunca bakalım ne zaman konusunu acıcak dıye merak edıyordum hayırlısı olsun kazasız belasız...
Saolasın Serhat abi :) Elimizden geldiğince güzelleştirip sizinle paylaşmaya çalışıyorum :icon_tup:
Maşallah cihan kazasız belasız..Güzel araç iyi günlerde kullan.Bendede siyah vardı yıkadığında güzel duruyor 2 saat sonra pert :D:D
Bende alınca gtı mı 6 larız :D:D:D
Ayıpsın abi her zaman başımın üstünde yerin var benim arabam seni araban sayılır :icon_tup:
Saolasın abi beğenmene sevindim senin beğenmen özel benim için :)
arka plakayi merak ettim ama arkadan hic fotograf koymamissin Cihan? :D
masallah cok begendim Allah nazardan saklasin ;)
Bir türlü arkadan foto çekmeye yerim olmadı hep arabanın arkası kapalı kaldı :icon_tup:
Ayıp ettin kanka koyarım hemen senin için :icon_tup: Saolın beğenmene sevindim :)
Hayırlı olsun Cihan. Güzel araç. Yanlız şu buzlu far camları çok göze batıyo. :)
Hayırlı olsun Cihan. Güzel araç. Yanlız şu buzlu far camları çok göze batıyo. :)
Bence de eski gosteriyor arabayi bi el atmak lazim :)
Saolun tşk.ler :icon_tup: Sizdede bir 106 vardı balköpüğü sattınız mı :beuj:
evet vardı ama sattım malesef gecen hafta :) bunları gorunce ozlenıyor 106 :o
İşte bekledim kareler:D MAŞALLAH MAŞALLAH 41 kere ben kaçırdım bu arabayı ama olsun kıymetini bilicek birine gitmiş abi kazasız belasız inş NAZAR DEĞMESİN... :)
İşte bekledim kareler:D MAŞALLAH MAŞALLAH 41 kere ben kaçırdım bu arabayı ama olsun kıymetini bilicek birine gitmiş abi kazasız belasız inş NAZAR DEĞMESİN... :)
Sen bu arabayı mı kaçırdın.Sen alalı çok oldu bea bal köpüü nü:D:D:D
Sen bu arabayı mı kaçırdın.Sen alalı çok oldu bea bal köpüü nü:D:D:D
Yok sinan abi babamı kandırsam 2 ncisini alıcaktım :D:D oda yok dedi ben kendime evo 9 alıcam dedi uhauahuah:D:D:D
morgy_drag
29-07-2010, 21:27
maşallah..
diğer araçların gibi buda cok guzel,diri..
Allah keza bela vermesın..
bir türlü tanısamadık..bi akşam paslaşalım,oturalım bi yerde artık :)
HarunToprak
29-07-2010, 21:30
MAŞALLAH,çok tatlı duruyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
kanka Allah kaza bela vermesin. cillop gibi bi araç. gözü olanın gözü çıksın. sana da ufaklığa da Allah en ufak bi sorun yaşatmasın. amin
aytek_41
29-07-2010, 21:44
kardeşim maşallah diorum başka bişe demiorum :) gene 106 ya döndün allah kaza bela göstermesin bebeğe :) zaten aracı yakından görme fırsatım oldu gercekten de çok tatlı bi araç :)
Maşallah gerçekten çok güzel duruyor..nazar değmesin
hayırlı uğurlu olsun cihan.maşallah çok güzel allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Yafrum maşallah.......allah kaza bela nazar gostermesın...
Valla maşallahı var bnde mat beyazamı boyatsam diye düşünüyorum :)
aLperTunga
29-07-2010, 23:23
kardeşim allah kaza bela vermesin..işte böle güzel 106 yapan adamlara hayranım..emegine saglıkk..
maşallah çok güzel kazasız belasız
cihanım hayırlı ugurlu olsun maşallah boncuk boncuk hemen başlamışsın işlemlere bir lipte
ben istiyorum en sıfırından aklınızda olsun maşallah kardeşime :)
AhmetYılmaz
29-07-2010, 23:29
106 GTI diye buna derim. Maşallah.
Oğuzhan Ç.
29-07-2010, 23:32
Maşallah abi herzamanki gibi tam tadında birşey çıkarmışsın ortaya kazasız belasız =)
Cihan öncelikle hayırlı olsun.Araba gebze de cihandaydı cihandan cihana gitti.Cihan tam bi 106 cı daha önce bilirsin sarı 106 wardı TT plakla sonra 07 vardı siyah ( ben alacaktım anlaşamadık) sonra bu hepsi asırı temizdi.sende aşırı titiz ve temiz bakıyorsun bu demek oluyor ki temiz 106 lar piyasada kalacak. tekrar hayırlı olsun kazasız belasız...
Maaşallah kardeşim,dipdiri duruyor :icon_tup:
kanka maşallah çok iyi çok güzel bir araba aldın,daha da iyi olucaktır,şeffaf far camı lazım bide ben 106 da laguna splitterini beğenmiorum :S
::ZaFeR::
30-07-2010, 00:12
Hayırlı olsun Cihan abi.Kazasız belasız sürüşler : )
tuner faruk
30-07-2010, 00:51
Maşallah Cihan abi kız oğlan kız :D Allah nazarlardan saklasın :)
SekoLive
30-07-2010, 07:54
hayırlı olsn cihan maşallah.
Maşallah cihan cidden tertemiz sade.106 im olmasini istesem kesinlkle böle bi gti binmek isterdm.nazar degmesn.
nitrO_Oxide
30-07-2010, 08:10
Masallah kardesim kazasız belasız inş.
ferhat-a
30-07-2010, 08:14
hayırlı olsun Allah tekerine taş değdirmesin
kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle bin inşallah :)
dragstar
30-07-2010, 08:32
özüne dönmüşün iyi olmuş:D
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin nazar değmesin
Görkem_41
30-07-2010, 09:00
Adamın Hası... :)
Maşallah Kardeşim gene buldun 106 tının çiçeğini...
Döndün özüne gene kardeşim...
Dün gece Polis var diye durdurmadım...
Bi Naila yapalım artık.... ;)
Mehmet Alacicek
30-07-2010, 09:23
Hayırlı uğurlu olsun dostum çok beğendi ben bi hondacı olarak....laguna lıp fena yakışıo bu araca
emeğine sağlık kazasız belasız iii günlerde gazlaman dileklerimle
bide maşallah dielimde nazar değmesin
Maşşallah abi her aracın gibi buda mükemmel duruyor bence bu şekilde kalsın çok hoş :)
hy masallah chan krdesmın arabsna ızmıtte bndm gercektn içi fdışı ılk gunki bbı kazasz belasz kullan knka hersey içinde tkrar tesekurlrr
ooo maşallah maşallah cihanm en sevdiğim rengi GTI'n ve böyle orjınal temiz güzel modlu olunca tadından yenmiyor.. allah kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip etsin kardeşim..:icon_tup:
Cimmeria
30-07-2010, 10:28
güzel güzel kullan, siyah yakışıyor gerçekten 106ya :)
Maşallah Kankacım.
Gördüğüm Ender Güzellikte Bir 106.
Allah Kaza Bela Vermesin.
@Eren, Ben 1 Tur Aldım Hemde Yıkamaya Kadar :D:D
ahmet3425
30-07-2010, 11:04
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın...
Maşallah Kankacım.
Gelecem dediysem gelecem binecem dediysem binecem :D :D :D
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 11:44
Cihan Kazasız Cezasız,Sevindim Bak şimdi.Gene Çok güzel bi araç sahibi olmuşsun..
Bi ara izmite gelip yol kenarında oturmayı izlemeyi düşünüyorum :D
bu arada ön plakalık tuhaf geldi bana yav.Kare olmasından sanırım:)
Kare pek alışıldık değil kardeşim ama yapan arkadaşlar olmuştu zamanında vardırda hala.
Ben güzel olucağını düşündüm yaptım hoşumada gitti öne ayrı bir heyecan katıyor bence :icon_tup:
Gel kardeşim her zaman beklerim :icon_tup:
kitap gibi maşallah..
Çok tşk.ler saolun :)
cihanım geldiğinde bi okuyup üfleyeyim arabanı bak sonra nasıl gidiyo :D:D:D:D:D:D
Hemen geliyorum kanka iman power rulezzzz :D :hahaha:
iyi günlerde kullanın çok tatlı olmuş :)
Amin çok tşk.ler beğenmenize sevindim :icon_tup:
Hayırlı olsun kazasız belasız Cihan ;)
Saolasın Üstadım Si ın gittiğine üzülmüşsündür :) Eskiye geri döndük :)
kazassız belasız masallah : )
Cümlemize tşk.ler :icon_tup:
HaLuK-35
30-07-2010, 11:44
Kardesim Kazasız Belasız,bitmez bu hastalık :D
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 11:47
Bence de eski gosteriyor arabayi bi el atmak lazim :)
Atalım :D
Solasın Şumicim :) bir çar bulursan düz cama yapalım :icon_tup:
Maşallah çiçek. gözüme batan tek şey laguna splitter olmuş.
Tşk.ler :) Valla emin olun canlıda çok güzel topluyor önü.106'da ön tampon biraz ufak kalıyor cüsseye göre ondan böyle bir uygulamaya gittim :icon_tup:
Muhterem cemaaat!!! 106lar alaysunuz ta pilaka PİLAKA lar takaysunuz gazlaysunuz:D:D:D zakatı verdin mi oğlum ondan bahset sen :D su çektirme sonra :D
Puahahahha :D Olum o gece ne güldüydük ya soğuktan :D :D
Alaysunuz eksozlar filtreleri zekatları vermiyisunuz :D :D Filtre zekat :D :D :hahaha:
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 11:49
MAŞALLAH,çok tatlı duruyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Çok tşk.ler amin cümlemize :icon_tup:
maşallah..
diğer araçların gibi buda cok guzel,diri..
Allah keza bela vermesın..
bir türlü tanısamadık..bi akşam paslaşalım,oturalım bi yerde artık :)
Valla Orhan'ın düğününde RS ile gelen sizdiniz sanırım ama konvoydan sonra döndünüz bende ordaydım görüştük sanırım ama tanışamadık :icon_tup: Birgün buluşalım cidden :icon_tup:
Hayırlısı olsun kardeşim :icon_tup: Saolasın
evet vardı ama sattım malesef gecen hafta :) bunları gorunce ozlenıyor 106 :o
Hayırlısı olsun :) Valla bende özlemiştim 106'yı :)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 11:51
hayırlı uğurlu olsun cihan.maşallah çok güzel allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Amin tşk.ler cümlemize kazasız belasız inşallah :)
Maşallah gerçekten çok güzel duruyor..nazar değmesin
Beğenmenize sevindim tşk. ederim :)
kardeşim maşallah diorum başka bişe demiorum :) gene 106 ya döndün allah kaza bela göstermesin bebeğe :) zaten aracı yakından görme fırsatım oldu gercekten de çok tatlı bi araç :)
Saolasın yavrum tşk.ler :)
kanka Allah kaza bela vermesin. cillop gibi bi araç. gözü olanın gözü çıksın. sana da ufaklığa da Allah en ufak bi sorun yaşatmasın. amin
Allah razı olsun kanka ağzından bal damlıyor :)
Cümlemize kardeşim tşk.ler :icon_tup:
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 11:53
maşallah çok güzel kazasız belasız
Çok tşk.ler amin cümlemize :)
kardeşim allah kaza bela vermesin..işte böle güzel 106 yapan adamlara hayranım..emegine saglıkk..
Çok tşk.ler güzel 106 sahiplerinden bu yorumları almak çok güzel tşk.ler :icon_tup:
Valla maşallahı var bnde mat beyazamı boyatsam diye düşünüyorum :)
Ooo fena olur :) Çok tşk.ler :)
Yafrum maşallah.......allah kaza bela nazar gostermesın...
Ufuk'um saolasın kardeşim cümlemize inşallah :icon_tup:
Murat Süslü
30-07-2010, 11:54
maşallah çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin + bi far karartma yapmak lazım farlara :)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 11:54
Maşallah abi herzamanki gibi tam tadında birşey çıkarmışsın ortaya kazasız belasız =)
Saolasın kardeşim beğenmene sevindim :icon_tup:
106 GTI diye buna derim. Maşallah.
Çok tşk.ler kardeşim saolasın :)
cihanım hayırlı ugurlu olsun maşallah boncuk boncuk hemen başlamışsın işlemlere bir lipte
ben istiyorum en sıfırından aklınızda olsun maşallah kardeşime :)
Tamam kanka 1 2 tane var bakıyım en temizini haber veririm :icon_tup:
Saolasın beğenmene sevindim :)
allah kaza bela göstermesin çiçek gibi bir 106 daha çıkmış ortaya. Sonuna kadar basmaya galan gerek yok bencede tam kıvamında harika olmuş maşallah yavrucum :)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 11:59
kanka maşallah çok iyi çok güzel bir araba aldın,daha da iyi olucaktır,şeffaf far camı lazım bide ben 106 da laguna splitterini beğenmiorum :S
Evet kanka şu cam işini bende çözücem gibi :) Valla önü baya opluyor yoksa takmazdım kanka onsuzda çok boş duruyor :icon_tup:
Maaşallah kardeşim,dipdiri duruyor :icon_tup:
Çok tşk.ler beğenmenize sevindim :)
Cihan öncelikle hayırlı olsun.Araba gebze de cihandaydı cihandan cihana gitti.Cihan tam bi 106 cı daha önce bilirsin sarı 106 wardı TT plakla sonra 07 vardı siyah ( ben alacaktım anlaşamadık) sonra bu hepsi asırı temizdi.sende aşırı titiz ve temiz bakıyorsun bu demek oluyor ki temiz 106 lar piyasada kalacak. tekrar hayırlı olsun kazasız belasız...
Çoook tşk.ler :) Evet Cihan ın araçlarını biliyorum hepsini :) TT dede çok gözüm vardı ama o zaman beyaz vardı bendede :) Güzel araçlara sahip oldu oda.Elimizden geldiğince tertemiz bakıyoruz tüm araçlarımıza.Saolun :icon_tup:
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 12:02
kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle bin inşallah :)
Deniz abim tşk.ler cümlemize kaza bela nasip etmesin rabbim :)
hayırlı olsun Allah tekerine taş değdirmesin
Çok tşk.ler amin cümlemize inşallah :icon_tup:
Masallah kardesim kazasız belasız inş.
Çok tşkler kanka cümlemize kazasız belasız inşallah :)
Maşallah cihan cidden tertemiz sade.106 im olmasini istesem kesinlkle böle bi gti binmek isterdm.nazar degmesn.
Saolasın Barış'ım tşk.ler elimden geldiğince ufak ufak bişeyler yapıyorum kardeşim :)
Senin gibi zevkli birinin beğenmesi hoş tekrar saol :)
hayırlı olsn cihan maşallah.
Saolasın Seko cum tşk.ler :)
Maşallah Cihan abi kız oğlan kız :D Allah nazarlardan saklasın :)
Saolasın kardeşim cümlemizi inşallah daha iyileri sizlerin olsun :icon_tup:
Hayırlı olsun Cihan abi.Kazasız belasız sürüşler : )
Tşk.ler kardeşim cümlemize inşallah :icon_tup:
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 12:03
Cuma'dan sonra devam edicez :) Video var dün akşam aldığım bakalım sorun var mı yopksa yüklerim :)
Cuma'dan sonra devam edicez :) Video var dün akşam aldığım bakalım sorun var mı yopksa yüklerim :)kardeşim şöyle güzel 1-2 video çekte canavarın sesini dinliyelim:icon_tup:
burakburn
30-07-2010, 12:08
kardeşim araban çok iyi görünüyor.kazasız belasız kullanman dileğiyle
Mahş nazar değmesin kız gibi ;) Kazasız belasız..
gokhan_205
30-07-2010, 12:50
Maşallah Allah kaza bela vermedin çok temiz ve diri en beğendiğim renk 106 için maşallah :) bir sorum olacak on sinyalleri bağlamak için ciftli duya gerek yokmu siz tek duy demişsiniz bunu bende yapicamda :)
Allah Kaza Bela Vermesin Gerçekten Çok Tatlı Değerini Bilmek Gerekin Birdaha Gelmez Böyle Temiz GTİ'ler
SOMEONESPECIAL
30-07-2010, 12:59
Maşallah Allah kaza bela vermedin çok temiz ve diri en beğendiğim renk 106 için maşallah :) bir sorum olacak on sinyalleri bağlamak için ciftli duya gerek yokmu siz tek duy demişsiniz bunu bende yapicamda :)
Evet Cihan biraz daha açıklarmısın bunu ? Tek duy sarı ampüle nasıl röle çaktın ? :D:D
Arabana Kocaman bir Maaşallah :icon_tup: Kazasız belasız kullan.
maşallak aracın çok güzel kazasız belasız diyorum.orj jantlarıyla da güzel ama birde 206 cc rüzgargülü jantlarını da çok yakıştırıyorum bu araçlar.:)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 13:22
Maşşallah abi her aracın gibi buda mükemmel duruyor bence bu şekilde kalsın çok hoş :)
Tşk.ler kardeşim dışarıdan başka hiçbirşey yapmıyacağım :)
Orjinalliğini hiç bozmıcam bu aracın.
Tşk.ler.
Hayırlı uğurlu olsun dostum çok beğendi ben bi hondacı olarak....laguna lıp fena yakışıo bu araca
emeğine sağlık kazasız belasız iii günlerde gazlaman dileklerimle
bide maşallah dielimde nazar değmesin
Allah razı olsun :) Bir honca'cıdan bile duyduysak bunu geçerli olduğuna kanaat getiririm :) Çok teşk.ler cümlemize nazar değmesin inşallah :)
Adamın Hası... :)
Maşallah Kardeşim gene buldun 106 tının çiçeğini...
Döndün özüne gene kardeşim...
Dün gece Polis var diye durdurmadım...
Bi Naila yapalım artık.... ;)
Adamın özü :) Saolasın kardeşim benim Noterin civanım saolasın :icon_tup:
Polis dün plakamı aldı zatende yavaş yavaş devam ettim kanka yoksa durucaktım bende orda ama duramadım.
Naila yapalım tabi kanka ara buluşalım orda :)
özüne dönmüşün iyi olmuş:D
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin nazar değmesin
Herkez aynı şeyi diyor 106 senin için biçilmiş kaftan diye :D Saolasın kanka :icon_tup:
Evet Cihan biraz daha açıklarmısın bunu ? Tek duy sarı ampüle nasıl röle çaktın ? :D:D
katılıyorum. tek duyla yapılıyorsa devre şeması ayrıntılı anlatım istioz :D çift duy ampul bulmak imkansız gibi
maşşallah kazasız belasız kullan çok iyi duruyor..
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 13:26
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın...
Saolasın Ahmet :icon_tup:
Maşallah Kankacım.
Saolasın kankam :) Senin flaşınla ve ele emeğinle çok daha güzel yansır fotolara :icon_tup:
güzel güzel kullan, siyah yakışıyor gerçekten 106ya :)
Saolasın abicim :) Elimizden geldiğince güzel kullanıyoruz abi saolasın :)
ooo maşallah maşallah cihanm en sevdiğim rengi GTI'n ve böyle orjınal temiz güzel modlu olunca tadından yenmiyor.. allah kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip etsin kardeşim..:icon_tup:
Murat'ım seviyorum seni :) Saolasın kanka Allah razı olsun yakın zamanda yanınızdayım kardeşim muhabbetinizi güler yüzünüzü özledim :)
hy masallah chan krdesmın arabsna ızmıtte bndm gercektn içi fdışı ılk gunki bbı kazasz belasz kullan knka hersey içinde tkrar tesekurlrr
Saolasın yavrum :) Ne demek kanka ben tşk. ederim sabah kahvaltısı güzeldi :D :D
Tekrar beklerim kardeşim izmit'e her zaman kapım sonuna kadar açık :icon_tup:
Selcuk_RoL
30-07-2010, 13:31
cihan kardeşim allah kaza bela vermesin maşşallah 10 numara gidip görmüştüm zaten aracı sen almadan önce ama şimdi daha sevindim sende diye güle güle kullan
Kardeşim allah kaza bela vermesin yakışır siyah oğlun hayırlı olsun allah gönlüne göre verir inş herşeyi hayırlısı olsun yeni oyuncağın ;)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 13:40
maşşallah kazasız belasız kullan çok iyi duruyor..
Tşk.ler saolun :)
katılıyorum. tek duyla yapılıyorsa devre şeması ayrıntılı anlatım istioz :D çift duy ampul bulmak imkansız gibi
İmkansız mı?Arabalarınızın orj deki tüm sinyaller çift duy nasıl imkansız kanka? :)
maşallak aracın çok güzel kazasız belasız diyorum.orj jantlarıyla da güzel ama birde 206 cc rüzgargülü jantlarını da çok yakıştırıyorum bu araçlar.:)
Evet ama sadece yakışıyor diğer türlü çok yoruyor 106 ları cc jantı ağır ve büyük bir jant ayrıyetten flanş lazım.Beğenmenize sevindim :icon_tup:
Tam uygulama olarak bir ara fotolarım abi :) Tek duy ampül koyuyorsunuz tam olarak sabit yanıyor çok canlı ve araya role koyduğunuzda devreyi kesip geri getiriyor böylece sinyalide kullanabiliyorsunuz :)
Allah Kaza Bela Vermesin Gerçekten Çok Tatlı Değerini Bilmek Gerekin Birdaha Gelmez Böyle Temiz GTİ'ler
Bizden fazla değerini bilecek var mıdır tr'de orasını bilmiyorum ama varsada bizden farklı değildir :) Cümlemize kazasız belasız :icon_tup:
Aslında var ama biz ayrı bir yöntem geliştirdik o duruma :)
Tek devre yapıyoruz araya rola koyup sinyalleride kullanıyoruz ;)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 13:41
Mahş nazar değmesin kız gibi ;) Kazasız belasız..
Çoooooooook tşk.ler :) Cümlemize :icon_tup:
kardeşim araban çok iyi görünüyor.kazasız belasız kullanman dileğiyle
Saolasın kardeşim Allah razı olsun beğenmene sevindim :)
kardeşim şöyle güzel 1-2 video çekte canavarın sesini dinliyelim:icon_tup:
Çektim kanka dün akşam 1 tane bakıyım sorun yoksa koyarım :)
allah kaza bela göstermesin çiçek gibi bir 106 daha çıkmış ortaya. Sonuna kadar basmaya galan gerek yok bencede tam kıvamında harika olmuş maşallah yavrucum :)
Saolasın kanka valla biliosun başka bir araç olsa dip basıyımda 106 lara kıyamıyorum :)
Böyle güzel Melih bencede sorunsuz tık yok :icon_tup:
maşallah çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin + bi far karartma yapmak lazım farlara :)
Saolasın kardeşim beğenmene sevindim :) Karartma yok yerine düz cam yaptıracaz ;)
Kardesim Kazasız Belasız,bitmez bu hastalık :D
Valla öyle gözüküyor bencede bitmez :) Cümlemize kazasız belasız :)
maşallah.ağız tadıyla binersin inş.
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 13:42
Kardeşim allah kaza bela vermesin yakışır siyah oğlun hayırlı olsun allah gönlüne göre verir inş herşeyi hayırlısı olsun yeni oyuncağın ;)
Saolasın Fatih'im ;) Allah razı olsun kanka cümlemize kazasız belasız :)
cihan kardeşim allah kaza bela vermesin maşşallah 10 numara gidip görmüştüm zaten aracı sen almadan önce ama şimdi daha sevindim sende diye güle güle kullan
Saolasın Selçuk tşk.ler kardeşim :) Aldığım halinden çok daha farklı şuan boyasını yerine getirmeye baya bir uğraştık :) Beğenmene sevindim kanka :icon_tup:
maşallah.ağız tadıyla binersin inş.
Saolasın Hakan kardeşim amin :icon_tup:
yusufbatırel
30-07-2010, 13:46
agız tadıyla bınersın ınsallah cıhancım guzel olmus araban
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 14:18
agız tadıyla bınersın ınsallah cıhancım guzel olmus araban
Saolasın Yusuf abim beğenmene sevindim :) :icon_tup:
cok guzel ama merceksiz xenon olmamis bence
Cihan hayırlı olsun kardeş.
VTec_king
30-07-2010, 15:06
kazasız belasız
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 15:12
kazasız belasız
Saol abi tşk. ederim cümlemize ;)
Cihan hayırlı olsun kardeş.
Çok tşk.ler :icon_tup:
cok guzel ama merceksiz xenon olmamis bence
Saolun tşk.ler Bende sarı far sevmiyorum pek hem görüşümü olumlu yönde etkiliyor şekil için takılmamıştır onun için görselliği mühim değil :icon_tup:
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 16:41
Birazdan video geliyor :D İlk video dün akşam çektim konuyu açtıktan sonra.
Zaten araba ile toplam 4. , 5. gazlayışım bu :)
Bir 10 dk ya 2 . mesajın sonuna ekleyeceğim videoyu :)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 16:49
Video aktif oldu :)
http://www.streetfire.net/video/106-gti-41ta548-cihan-cizmeci-turkey-izmit-2000_2043544.htm
2Fast4Me
30-07-2010, 16:51
seste çok güzel, kazasız belasız maşallah :)
Cihan Çizmeci
30-07-2010, 16:52
seste çok güzel, kazasız belasız maşallah :)
Tşk.ler :icon_tup: Cümlemize kazasız belasız inş
Videolandık günceli :D
frankurtlu
30-07-2010, 17:14
Kardeşim tekrardan maşallah,allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diyelim,gerçekten bu aracı almana en çok sevinen kişi ben oldum:)Bu arada belki kızıcaksın,belkide seviniceksin ben arabayı satmaktan vazgeçtim kesin olarak,yakında tüm eksiklerini tamamlayıp :heyoo::heyoo::heyoo::D:icon_tup:
olcay_bora
30-07-2010, 18:08
herşeyden önce kompozisyon süper gerçekten araçta bi o kadar harika e sahibide öle olunca insanın karşısına böle bişey çıkıo güle güle kullan kanka :)
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ..MAŞALLAH..
Video aktif oldu :)
http://www.streetfire.net/video/106-gti-41ta548-cihan-cizmeci-turkey-izmit-2000_2043544.htmMaşallah cihancım ses etkili ve tatlı:icon_tup: Allah kaza bela göstermesin.;)
Hayırlı ugurlu olsun.Maşallah
MaşAllah kardeşim, Allah kaza bela vermesin.. İnşallah buna uzun zaman binersin..:)
ve
O lipi sök Cihan..
maşallah Allah kaza bela vermesin
morgy_drag
30-07-2010, 21:11
aynen..orhanın dugunde gelmıstım rs le..
o gün bayaı sıkıntı actı bana..marş dınamosu gıttı o gun arabanın..bayaa rezıllık..sonra moralım bozuldu,konvoydan sonra devam ettım dondum..
Görkem.Y
30-07-2010, 21:13
Maşallah Cihan abi yine bomba gibi :)
Sarı si'ın yeri bende bi ayrıydı ama tünel vidyosu cidden çok iyi :)
Cihan dostum masALLAH kazasiz belasiz umarim .. cok guzel diri araba bayagi bir bakmistim ilanina :D
Ama lipi oyle kasarak orta bosluga dayayarak yazik ettin be kardes orjinalden oyle kivrilan lip yok ALLAH askina indir onu :D
dumduz dursun iste ..
HaLuK-35
30-07-2010, 23:05
Cihan dostum masALLAH kazasiz belasiz umarim .. cok guzel diri araba bayagi bir bakmistim ilanina :D
Ama lipi oyle kasarak orta bosluga dayayarak yazik ettin be kardes orjinalden oyle kivrilan lip yok ALLAH askina indir onu :D
dumduz dursun iste ..
lipleri hiç affetmiyosun valla :D
lipleri hiç affetmiyosun valla :D
2 sene once almistim ben o'nu gene oyle takan yoktu baba :D yani seni anladim bahanen var .. zaten 106'nin tampon altinda ki 3 cm genisliginde siyah plastik band o arada ki boslugu kapatiyor onden bakildiginda arkada ki fon koyu oldugundan bisey gorunmuyor , arabanin burnu yere daha yakin gorunuyor .. Bir de istedigin yere surt lipi biliosunuz hos kullaniyosunuz :)
Maşallah kardeşim ALLAH kaza bela vermesin...
Cihan kardesim hayırlı olsun. Kazasız belasız. rengide araçta çok güzel.
Cihan Çizmeci
31-07-2010, 09:27
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ..MAŞALLAH..
Saolun tşk.ler cümlemize kazasız belasız :icon_tup:
herşeyden önce kompozisyon süper gerçekten araçta bi o kadar harika e sahibide öle olunca insanın karşısına böle bişey çıkıo güle güle kullan kanka :)
Olcay'ım saolasın kardeşim :) Beğenmene sevindim sizlerinde beğenmesi benim için çok güzel :icon_tup:
Kardeşim tekrardan maşallah,allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diyelim,gerçekten bu aracı almana en çok sevinen kişi ben oldum:)Bu arada belki kızıcaksın,belkide seviniceksin ben arabayı satmaktan vazgeçtim kesin olarak,yakında tüm eksiklerini tamamlayıp :heyoo::heyoo::heyoo::D:icon_tup:
:heyoo::heyoo: Bunlar ne olum sen bekle :D Yaslıcam sana :D
Kanki senide anlamıyorumki bir satıyım artık çocuk mocuk diyosun bir satmıyorum sana yaslıcam diyosun :D :D :hahaha: Ben san ayaslayınca satarsın :D :D :hahaha:
Cihan Çizmeci
31-07-2010, 09:32
Maşallah Cihan abi yine bomba gibi :)
Sarı si'ın yeri bende bi ayrıydı ama tünel vidyosu cidden çok iyi :)
Saolasın kardeşim Sarı nın yeri bendede bir ayrı :)
aynen..orhanın dugunde gelmıstım rs le..
o gün bayaı sıkıntı actı bana..marş dınamosu gıttı o gun arabanın..bayaa rezıllık..sonra moralım bozuldu,konvoydan sonra devam ettım dondum..
Sağlık olsun nazar değmiştir :cool:
Tekrar denk gelirsek tanışırız bu sefer :icon_tup:
maşallah Allah kaza bela vermesin
Allah razı olsun saolsun :icon_tup:
MaşAllah kardeşim, Allah kaza bela vermesin.. İnşallah buna uzun zaman binersin..:)
ve
O lipi sök Cihan..
Saolasın Göki abim :) Cümlemize kazasız belasız ;)
Lipi sökmiyim bee yapmayın :D Valla diğer türlü çok boş duruyor :) Ne yapıyım çözüm sunun sökücem :D
Hayırlı ugurlu olsun.Maşallah
Tşk.ler cümlemize :icon_tup:
Maşallah cihancım ses etkili ve tatlı:icon_tup: Allah kaza bela göstermesin.;)
Tşk.ler :icon_tup:
Cihan Çizmeci
31-07-2010, 09:35
Cihan kardesim hayırlı olsun. Kazasız belasız. rengide araçta çok güzel.
Çok tşk.ler kanka beğenmene sevindim :)
dumduz dursun iste ..
Saolasın kanka :) Tam o bağlantı yerlerine bi falçada liptei plastiğe arkadan çözülür sorun :D
Maşaallah
Allah kaza bela göstermesin Cihanım
Maşaallah
Sen nerelerdesin cemm :D:D:D:D
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
hayırlı olsun maşallah çok güzel gözüküyo
Hayırlı Olsun Cihan Abi Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler.
Göktürkm
01-08-2010, 12:30
maşallah :icon_tup:
dangerahmet
01-08-2010, 18:22
Aracı Biliyorum Hayırlı Olsun Öncelikle Güle Güle Kullan :) Maşallah Çok Temiz Bir 106 GTI Akü Kapağının ,Filtre Kapağının ve Koruma Bandının Durması Dikkatimi Çekti Maşallah
Sierra Rs
01-08-2010, 21:10
Konuyu yeni gördüm maşallah Cihan güle güle kullan :)
güle güle kazasız belasız kıyamıyorum edemiyorum demişsin ama bayada yol almışsın :D
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız
plakalık çok hoşuma gitti özellikle
masallah cokguzel kazasiz belasiz bin..
Cihan Çizmeci
03-08-2010, 10:34
hayırlı olsun maşallah çok güzel gözüküyo
Çok tşk.ler saolun
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Tşk. ederim kardeşim :icon_tup:
Maşaallah
Vayyyy saolasın Cem abim :)
Honda da çok güzeldi bu da öyle ALLAH kaza bela vermesin. lip çok ttalı durmuş.
buda benden :)
http://i30.tinypic.com/23kuql4.jpg
Cihan Çizmeci
04-08-2010, 09:10
masallah cokguzel kazasiz belasiz bin..
Tşk.ler abi cümlemize kazasız belasız inş
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız
plakalık çok hoşuma gitti özellikle
Saolasın kardeşim sanda hayırlı olsun GZA'da çok beğendiğim bir araçtı hatta niyetlendim bir ara ama modelden dolayı vazgeçmiştim sadece güzel bir araç aldınız :icon_tup:
güle güle kazasız belasız kıyamıyorum edemiyorum demişsin ama bayada yol almışsın :D
Eğer birşeyi yapıosan hakkını vereceksin :D :D :D
106 üstünde büyüyüp bu işleri öğrendim desem yeridir :)
Konuyu yeni gördüm maşallah Cihan güle güle kullan :)
Sorun değil :) Çok tşk.ler saolun :)
Aracı Biliyorum Hayırlı Olsun Öncelikle Güle Güle Kullan :) Maşallah Çok Temiz Bir 106 GTI Akü Kapağının ,Filtre Kapağının ve Koruma Bandının Durması Dikkatimi Çekti Maşallah
Çok tşk.ler beğenmenize sevindim :icon_tup:
maşallah :icon_tup:
Saol kardeşim Saxo nunda maşallahı var belli :icon_tup:
Hayırlı Olsun Cihan Abi Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler.
Saolasın kardeşim :icon_tup: Cümlemize
Cihan Çizmeci
04-08-2010, 09:11
buda benden :)
http://i30.tinypic.com/23kuql4.jpg
Anam :D Spy foto ile yakalanmışız :D :D Saolasın Gökhan'ın tekrar beklerim kardeşim :icon_tup:
Honda da çok güzeldi bu da öyle ALLAH kaza bela vermesin. lip çok ttalı durmuş.
Çok tşk.ler :) Cümlemize kazasız belasız :icon_tup:
kanka hayırlı olsun güle güle bin.allah kaza bela vermesin.ama o lipi çıkart bence.en güzel 106 orjinal kız gibi duran 106.en ufak bir oynamada bence o araba dğeer kaybediyor.bak orjin hali nekadar yakışıklı bence.
Cihan Çizmeci
04-08-2010, 11:19
kanka hayırlı olsun güle güle bin.allah kaza bela vermesin.ama o lipi çıkart bence.en güzel 106 orjinal kız gibi duran 106.en ufak bir oynamada bence o araba dğeer kaybediyor.bak orjin hali nekadar yakışıklı bence.
Allah razı olsun saolasın :) Valla bakalım biraz dursunda belli olmaz sağım solum çıkarabilirim :icon_tup:
kzasız belasız cihan
Çok tşk.ler :) :) Cümlemize
Allah kazadan beladan korusun iyi günlerde kullan:)
Cihan Çizmeci
06-08-2010, 10:09
Allah kazadan beladan korusun iyi günlerde kullan:)
Amin tşk.ler :icon_tup:
anaa NZM'ye bak maşallah araçlara ikiside çok güzeller... :icon_tup:
Saolasın kardeşim sanda hayırlı olsun GZA'da çok beğendiğim bir araçtı hatta niyetlendim bir ara ama modelden dolayı vazgeçmiştim sadece güzel bir araç aldınız :icon_tup:
sağolasında araç hala bende cihan satmadım zaten eski sahibiyim hala :Düyelik böle açmıştım böle kaldığı için nick öle
ByShaGGy
06-08-2010, 21:28
JJ ye cok benzior ya maşallah kazasız belasız istanbulda GZA plaka wardı o aracada cok benzio
ugurseyhan
07-08-2010, 01:20
ALLAH kaza bela vermesin kardeş hayırlı uğurlu olsun....
Painkiller
07-08-2010, 01:46
Hayırlı olsum toprağım kazasız belasız önceki araçlarını da görmüşlüğüm var canlı olarak eski beyazı halen çok görüyorum maşallahı var araçlarına iyi bakıyosun 2 sene önce tanışmış olsaydık 106'ımı almaya seninle giderdim :) benim kuzenle tanışıyomuşsunuz ne zaman 106 modifiye mevzusu olsa senden bahseder umarım tanışırız bi gün
ERkut 205
07-08-2010, 09:19
Hayırlı olsun,kolay gelsin.
serkan demir
07-08-2010, 09:24
cihanım hayırlı olsun kardeşim yeni oyuncağın :)
cagalazade
07-08-2010, 23:46
Cihan'cım hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız... :)
Cihan Çizmeci
10-08-2010, 12:45
Serkan'ım ve Hakan abim ayrıyetten saolun :)
Herkeze tşk.ler.
Bu arada JJ kardeşim Pug araçta aynı model ve renk araç ne kadar faklı olabilirki birbirinden? He bazı şeyler kast ediliyorsa ben benzer olan şeyleri bundan 4 5 sene öncede yapıyordum 106 da kardeşim ;)
ALLAH kaza bela vermesin kardeş hayırlı uğurlu olsun....
Saolasın Uğur abim :icon_tup:
Up306Gti
10-08-2010, 13:18
maşallah kanka resimleri yeni gördüm kazasız belasız binersin inş.
Lip'i sokme .. Millet yana yana Laguna Lip ararken sokmek akil kari degil.. Hicte orjinallik falan bozmuyor .. Sen yanlizca o lip'i olmasi gerektigi gibi tak kanka .. Oyle tampon altina yapistirip kastirarak taktiginden cidden igrenc duruyor .. :)
Yani dusun hangi arabada orjinalinin yamru yumru durdugu bir Lip var :)
Mucx
hayırlı olsun maşallahı var kazasız belasız :)
hddsheriff
11-08-2010, 02:25
Hayırlı uğurlu olsun Cihan :)
Cihan Çizmeci
13-08-2010, 14:11
Herkeze teker teker tşklerr :)