Orijinalini görmek için tıklayınız : eskişehir yolu ve uygulamalar "dikkat"
serhatayasli
09-03-2007, 06:46
dün gece 23.30 civarı denk geldim radar cevirmesi vardı ulusoya gelmeden, ilerisinde 2 cevirme daha varmış subaru evo ne varsa alayını cekiolarmış sinir bozuyorlarmış dikkat edin :icon_wack
koray@si
09-03-2007, 09:09
Gazetede okudum dün.Bu kaza yuzunden herkez polislere yüklenmiş denetim yapılmıyor die.Bundan sonra polisler göz açtırmayacakmış.Ayrıca "ELEKTRONİK GECİŞ SİSTEMİ"die bişey uygulanacakmış yakın zamandan itibaren.Bu sistemin ne olduğuna dair bir açıklama yapmamışlar.Sanırım sabit radar veya kamera sistemi olabilir.
Emniyet müdürlüğü ise bu kazada büyükşehir belediyesini suçlamış.Daha once Tam 4 kez yazı yazmışlar bariyer yapılması hakkında bu yola.
Bende hergün bu yolu kıllanıyorum.Kazadan beri adım başı polis goruyorum.Tamda egzoz takmışken bu iş iyi olmadı yauuu
Cosmicboy
09-03-2007, 10:12
gazatede bariyer yapilcak diye bir haber okumustum insallah biran once yaparlarda biraz olsun rahatlariz..
gunduz öğlen abuk saatlerde bile oluyor radar dikkat edin keşke sadece radar olsa normal çevirme olmasa eskişehir yolunda zaten her gece çevirme vardı
mgnPower
09-03-2007, 13:40
hic ii olmadi bu gelismeler.
her isimizde oldugu gibi is isden gecince isguzarlik yapiyorlar o kadar.
izmirdekı muhabbet sıra ankarada dıkkatlı olun ceset torban yoksa bıle kapatyolar:)
serhatayasli
09-03-2007, 21:46
hmm kamera olcaksa iii spray temin ederiz
evet arkadaslar cevirme var ben eksozdan cevirdiler ama aracı ben kullanmıyodum annem kullanıyodu zar zor yırtmıs sabahta tekrardan beni cevirdiler ama araca silincerı takmıstım allahtan. bu cevirmeler sıklaşıcakmış haberiniz olsun. subaru evolar daha dikkat etmesi gerek;) benim sorum su oldu şimdi siz bizi cevirmenizin nedeni hız yaparım diyemi yoksa aractan dolayımı durdurdunuz oldu her ikiside diye bi cevap aldım artık bölemiş:rolleyes:
ALPER-VNS
10-03-2007, 21:40
iyi oldu bence
Standart arabaya binmenin güzel kısmı bu olsa gerek:) Ne çevirmeden kaçıyosun ne de başka birşey.
serhatayasli
17-03-2007, 02:08
Standart arabaya binmenin güzel kısmı bu olsa gerek:) Ne çevirmeden kaçıyosun ne de başka birşey.
ulam STANDART kamyonla yanyan gidiosun cevirmeye :)
Serencebey
17-03-2007, 10:49
eskisehir yolunda cevırıyorlarsa paralelındekı cevre yolu var yahu :)
orda da bi yerde var sadece alkol ıcın onunda yerı son dısa donuk hatalı vırajı gecıncekı duzlukte :) sag tarafta orman arazısıne gıren bı tali yol var oraya cekıyolar bilginize :)
ulam STANDART kamyonla yanyan gidiosun cevirmeye :)
memur bey arabanın arkası boş kıçı atıyor benim elimde olan birşey değil :soru:
kazadan sonra başladı bu uygulama, sabah veya gecenin absurt saatlerinde olabiliyor, radar olsun tabi kimse gazalmasın ama bizim araçlara takmanın alemi yok 4-5 defa denk geldim bende allahtan yoğunlardı çevirmediler...
Cosmicboy
19-03-2007, 15:05
dün gece saat 10 civarlarında radar vardı benzinliklerin orda arkadaşlar
dikkatli olsun hızlı arkadaşlar :)
serhatayasli
19-03-2007, 15:12
haftasonu bi kaç kukaları uctu memur beylerin neyse helal etsinler artık
helal ediyolarda 2 ay sora geliyo 200 ytl cezaa :)
Cosmicboy
19-03-2007, 15:21
terbiyesiz herif ne istiosun kukalardan :D
bizim eski depoda bir sürü kuka var istesen ben verirdim sana, özel slalom tipi kuka :D
serhatayasli
19-03-2007, 15:24
terbiyesiz herif ne istion kukalardan :D
bizim eski depoda bir sürü kuka var istesen ben verirdim sana, özel slalom tipi kuka :D
haahhahah halen duruomu lan onlar :D tamam biara dizelim onları arda dizsin hatta standart kamyoncu :hahaha:
serhatayasli
19-03-2007, 15:25
helal ediyolarda 2 ay sora geliyo 200 ytl cezaa :)
geniş olalım gencayım napalım artık :cool:
geniş olalım gencayım napalım artık :cool:
durdursa da daha az yazmazdı ztn belki çektirirdi bile ii olmuş boş ver ;)
dün bende gezici radar tarafından cevrildim eksozdan dolayı neyseki kolay atlattık uzun uğraşlar sonucu
terbiyesiz herif ne istiosun kukalardan :D
haahhahah halen duruomu lan onlar :D tamam biara dizelim onları arda dizsin hatta standart kamyoncu :hahaha:
onları toplayan kişi olarak dizmekte benim görevim :) ey gidine atraksiyon yapmıştık bütün ankaradan kuka topladık.:D
sen benim standart kamyonuma kurban ol her yere gidiyor dağ falan dinlemiyor :)
lan geçen adamlar kukaları düseltiodu senmıydın o :) bende dedim herhalde yenı başlıo cevirme