Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşbulduk
Ben Ankara'dan Yusuf Beyazpınar. Forumunuzdan yeni haberdar oldum. Seviyeli ve düzgün bir forum oldugu belli. Herkese merhabalar. :heyoo:
hoşgeldin tam yerindesin ;)
Hoşbulduk trgy.
Selam Suat ;)
Bizim foruma girilemediği sırada bizde değişik arayışlara girdik işte. :cool:
Vts_Power
09-03-2007, 07:22
Ben Ankara'dan Yusuf Beyazpınar. Forumunuzdan yeni haberdar oldum. Seviyeli ve düzgün bir forum oldugu belli. Herkese merhabalar. :heyoo:
hoşgeldin yenimahalledesin sanırım arabayı orda görüyorum
Evet, iş yerimiz Yenimahalle'de. Konutkent'te oturuyorum aslında. Bi daha gördüğünde bi selam ver tanışalım istersen, veya bizim iş yerine gelebilirsin; Yenimahalla Polikliniği (Reklamlar :D ).
hoşgeldin
iyi forumlar...
Low-Rider
09-03-2007, 19:39
hoşgeldin
iyi forumlar
Arkadaşlar hepinize sıcak karşılamalarınız için teşekkür ederim. :)
Vts_Power
10-03-2007, 13:46
Evet, iş yerimiz Yenimahalle'de. Konutkent'te oturuyorum aslında. Bi daha gördüğünde bi selam ver tanışalım istersen, veya bizim iş yerine gelebilirsin; Yenimahalla Polikliniği (Reklamlar :D ).
2 ay önce falan iğne yemeğe 10 gün boyunca gelip gittik sizin mekana zaten :)
Doktorlar, hemşireler de çok acımasız oluyo ama dimi? :D
Yine bekleriz, söz iğne yok :p Bu sefer uğrayıp bi çayımızı için ;)
haha yusuf fena dagıttın bu gün kardeşim hoşgeldin;) allah kaza bela vermesin
Hoşbulduk Alpcim. Fena dağıttık ciddende. :o Ne ara dağıttığımı bile anlayamadım, çok yorgundum ondan oldu sanırım. Neyse bi dahaki sefere telafi ederiz artık.
akbaba78
12-03-2007, 07:38
hosgeldin:cool:
Hoşbulduk Alpcim. Fena dağıttık ciddende. :o Ne ara dağıttığımı bile anlayamadım, çok yorgundum ondan oldu sanırım. Neyse bi dahaki sefere telafi ederiz artık.
devam devam telafisini daha güzel yapıcaz;)
hosgeldin iyi forumlar...
delsolemrah
13-03-2007, 18:25
iyi forumlar
Hoş Geldn iyi forumlar :)
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar. Gerçekten çok güzel bir forumunuz var. :icon_tup:
vtecilkay
15-03-2007, 10:08
hoşgeldin kardeşim...iyi forumlar
Hoşbulduk İlkay kardeşim...Cümlemize iyi forumlar :)