PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kum ocakları

ali_utku
30-07-2010, 10:09
istanbul avrupa yakasında yapılacak bir proje için kum ocaklarıyla görüşmem gerekiyor.İstanbul'a 7 ağustosta dönüyorum.o tarihe kadar avrupa yakasındaki kum ocaklarının iletişim bilgilerine ulaşabilirsem istanbul a döndüğümde daha kısa zamanda işimi halledebilirim.internette araştırdım pek bişeye ulaşamadım.

aramızda bu işle uğraşan yada tanıdığı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.

SekoLive
30-07-2010, 10:10
ali istanbulda arnavutköy-karaburun-habibler arası gezinmen lazım genelde bu civarda oluyorlar benim bildiğim kadarıyla kum ocakları.

ali_utku
30-07-2010, 10:15
ali istanbulda arnavutköy-karaburun-habibler arası gezinmen lazım genelde bu civarda oluyorlar benim bildiğim kadarıyla kum ocakları.

abi bu bilgi çok makbule geçti sağol valla.geldiğimde bi gezineyim.numaralarınada bi ulaşabilsem süper olacak :D

Suti
30-07-2010, 10:25
avrupa yakası kum ocakları çatalcada az var kemerburgaz eski kömür ocakları şuan endüstriyel kum satıyolar,

eger inşaat kumu arıyosan silivri, sinekli ve değirmenköy e bakacaksın, ne lazım hemen soylemeye calışayım

ali_utku
30-07-2010, 10:28
bana lazım olanlar kablo kanalı için ince kum, beton kumu , bide kanalı asfalt seviyesine kadar doldurmak için çakıllı malzeme ( tuenen miydi yazılışını tam hatırlamıyorum )

Suti
30-07-2010, 10:30
Dolgu kumu ve yıkanmış kum lazım sana, nereye teslim olcak veya kendi kamyonun varmı, ona göre yakın bir ocak direk tavsiye edebilirim

ali_utku
30-07-2010, 10:33
bağcılar tarafına 8000 m3 dolgu kumu 1600 m3 yıkanmış kum lazım. ayrıca çağlayan tarafınada buna yakın miktarlarda gerekebilir.

ben şantiye teslimi ve ocak teslimi şeklinde iki fiyat öğreneyim diyorum.gerekirse bir kamyon alırım o problem değil.

Suti
30-07-2010, 10:40
özel mesaj attım iletişim kuracağın ve ürün satın alabileceğin yerleri

imparatoR
30-07-2010, 11:02
uzak olmaz dersen adapazarında zebil tabiri caizse.

ali_utku
30-07-2010, 11:03
özel mesaj attım iletişim kuracağın ve ürün satın alabileceğin yerleri

verdiğiniz numaradaki beyfendi çok yardımcı oldu sağolsun İstanbul da yüz yüzede görüşecez son fiyatları verecek.

sizede yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim:icon_tup:

ali_utku
30-07-2010, 11:05
uzak olmaz dersen adapazarında zebil tabiri caizse.

benim konya-karaman-tunceli-elazığ da biton paraya aldığım malzeme istanbul da kullanılmıyormuş :D fiyatları acayip uygun.diğer kum çeşitlerinde de m3 de 12-13 lira oynuyor.

ACTPK
30-07-2010, 11:25
bana lazım olanlar kablo kanalı için ince kum, beton kumu , bide kanalı asfalt seviyesine kadar doldurmak için çakıllı malzeme ( tuenen miydi yazılışını tam hatırlamıyorum )

Benim İzmirde taş ocağım var. İlk aradığınız malzemeyi kum ocağından diğer aradıklarınız yanlış anlamadıysam 0-5 ya da 0-3. (0-3 daha ince bir malzemedir.) Beton santralleri betona karıştırmak için alıyor bizden bu dediklerimi. Yani beton kumu Kum ocaklarında bulamazsınız. Agrega üretimi yapan yerlerde aramanız lazım. İkiside kum kıvamında taş tozlarıdır. Bu arada diğer malzemenin ismi tüvelen.

ali_utku
30-07-2010, 11:45
Benim İzmirde taş ocağım var. İlk aradığınız malzemeyi kum ocağından diğer aradıklarınız yanlış anlamadıysam 0-5 ya da 0-3. (0-3 daha ince bir malzemedir.) Beton santralleri betona karıştırmak için alıyor bizden bu dediklerimi. Yani beton kumu Kum ocaklarında bulamazsınız. Agrega üretimi yapan yerlerde aramanız lazım. İkiside kum kıvamında taş tozlarıdır. Bu arada diğer malzemenin ismi tüvelen.

dediklerinizi araştıracam.bu arada tüvelen i öğrenmem iyi oldu.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler