Orijinalini görmek için tıklayınız : At Çiftliği- Mangal Vs..
Merhaba
Kız arkadaşımla gidebileceğimiz, onun seyis eşliğinde biraz ata binebileceği,mangal yapabileceğimiz istanbul ya da civarında mekan bilen var mı?
Şimdiden teşekkür ederim
ekmekarası
30-07-2010, 11:27
kocaeli kartepe green park tesisleri.
yavuz364
30-07-2010, 11:29
durusu doğa parkı olabilir. ama orda serbest mangal yakmaya izin vermiyor olabilirler.. göl kenarında güzel yerler var..
gürpınar world point sport center olabilir bit elefon edip görüşün isterseniz..
Çok teşekkür ederim herkese.
world point baya güzel bi yere benziyor.Oraya bakacağım
Güncel
World Point'le görüştüm.Günübirlik değil de doğrudan binicilik eğitimi veriyorlarmış.O da sadece haftaiçi..
www.kenanbeybinicilik.com
Samandıradaymış tesis..
teşekkür ederim.
Az önce aradım.Mangal vs zor ama en azından ata biniliyormuş.
Çok teşekkür ederim bi aksilik olmazsa yarın gideceğim.
Dilenirse konu silinebilir.
yavuz364
30-07-2010, 15:06
konu kalsın bence, memnun kalırsanız bizde düşünüyoruz böyle birşey :)
bizim buraya gel :D:D:D
veliefendi hipodromu camdan bakında gözüküyor,, arka tarafında piknik yeri var,, pazar gunleri aileler cok gelyo.. ata binmek için ufakta olsa bi yerde var :icon_tup:
karar senin ..
saygılar
Rıdvan.
zeytinburnu bana da 10 dakika aslında.Kenanbey binicilik hem seyis eşliğinde tur atma (15 TL ) hem de 40 dakikalk eğitim imknı ( 45TL) sağlıyormuş.Ama ama saece ta binmekten ziyade hem kendin pişir kendin ye modunda takılıp sıkıdıkca da ata binmem.Muhtemelen bu imkan kenanbeyde yok.Bakalm bi aksilik olmazsa yarın oraya gideceğim gibi duruyor.
ya da hazır şimdi zamanım varen bi gidip bakim veli efendi civarına.kendin pişir kendin yetarzı yerler mevcut mu
SekoLive
30-07-2010, 15:46
zeytinburnu bana da 10 dakika aslında.Kenanbey binicilik hem seyis eşliğinde tur atma (15 TL ) hem de 40 dakikalk eğitim imknı ( 45TL) sağlıyormuş.Ama ama saece ta binmekten ziyade hem kendin pişir kendin ye modunda takılıp sıkıdıkca da ata binmem.Muhtemelen bu imkan kenanbeyde yok.Bakalm bi aksilik olmazsa yarın oraya gideceğim gibi duruyor.
ya da hazır şimdi zamanım varen bi gidip bakim veli efendi civarına.kendin pişir kendin yetarzı yerler mevcut mu
veli efendiye giden yolda bp yi geç sahil yoluna doğru orda güzel bi yer var kendin pişir kendin ye
Serkan ikisibilikte lazım abi.hani atıcam mangala etleri.yedircem bizim kıza.Sonra hadi koş bin atına da erit bakim yediklerini dicem
Artık nası bi doğum günü hediyesiyse bu..
SekoLive
30-07-2010, 15:49
Serkan ikisibilikte lazım abi.hani atıam mgala etleri.yeircem bizim kıza.Sonra hadi koş bn atına da erit bakim yediklerini dicem
Artık nası bi doğum günü hediyesiyse bu..
allah yardımcın olsn ozaman ne diyeyim :) inş bulursun
Bana kalsa penirli sandviç hazırlar götürürüm evden de ölümlü dünya.Gerçekleşirmek lazım sevdiklerimizin hayallerini olabildiğince
Teşekkür ederim tekrardan
1. belgrad piknik vs masa hepsi mevcut koy malzemeni git + at turu 5 lira 10 dk bindiriyo ver 20 lira doya doya gezdirsin.
2- biraz daha lüks istersen çatalcada yerler var bir netten araştır derim
3. saklıköy mü saklıkent mi bir yer var riva taraflarında orayı araştır.
Bugün Kenanbey Binicilik Klubüne gittik.
Sessiz,sakin,uygun ve güzel bir mekan.Çalışanları da gayet kibar ve ilgili insanlar.
tavsiye ederim
volkan_gs
07-10-2011, 22:16
güncel :) aynı şekil mangalımızı yapabileceğimiz, ders şeklinde değilde gezmelik falan ata binebileceğimiz yer lazım arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacımız var..
SekoLive
07-10-2011, 22:17
kilyosda bi at binme ciftliği var adı tam aklımda deil googlden bi aratmanızı öneririm
Hadimkoyde sunflower ewlerini gecince var oraya gidin hafta sonlari hurrem sultan bile orda :)
Babam orada biniyor ata da ben kari kiz kesmeye gidiyorum :D
halilkarakas
08-10-2011, 01:08
çatalca bahşayış köyünde bir yer var ama isteyen binebiliyormu onu bilmiyorum...
devil_berk22
08-10-2011, 01:19
çatalca tarafında var ben tepekente giderken yolu kaçırmıştım otobana çıkan yolda sağ tarafta mangal + at a binme yeri vardı deve falan vardı hatta
halilkarakas
08-10-2011, 01:23
çatalca tarafında var ben tepekente giderken yolu kaçırmıştım otobana çıkan yolda sağ tarafta mangal + at a binme yeri vardı deve falan vardı hatta
orda var ama atın sahibi gezdiriyo bineni :D
ben yeğenlerimle kardeşimi bindirmiştim
volkan_gs
09-10-2011, 14:16
Teşekkürler yorumlar için, baktım tüm dediklerinize kafama yatan bulamadım henüz..
Yıldönümümüz var önümüzdeki ay, güzel bi hsonu planlıyorum bunuda plana dahil edebilirim ama bakalım..