Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MetroNet nasıldır ?

dragonflydesing
30-07-2010, 19:29
Bu sınırsız internetin bu kadar yavaş olmasına rağmen bu kadar pahalı olması benimde babamında cebini yakıyordu,sözleşme bittiğinden değiştirelim artık dedik,benim aklımda doping vardı babamda onaylamıştı doping bağlatma işini fakat bugün geldiğinde ''MetroNet'' bağlattım dedi,daha önceden duymamıştım ne olduğunu,bugün baktım fiber kabloyla prizden internet veriyormuş,2mb'lik paketten almış babam daha denemedim,bu ayki ücreti ödediğim için ttnet kesilene kadar kullanıcam,fakat kullanan yada bilgisi olan varsa nasıldır hızlımıdır,iyimidir,bağlantı sürekli koparmı merak ediyorum ?

dragonflydesing
30-07-2010, 20:05
bilen yokmudur yav ?

redbaron
30-07-2010, 20:08
metronet i ilk defa duyuyorum ama superonline fiberi tavsiye ederim 10mbps sinirsiz kullaniyorum,hem cok hizli,hemde cok ilgileniyorlar simdilik:) kac kere kapima gelip memnunmusunuz diye sordular.ustelik 3 aydir 44tl vermem gerekirken ilk gelen 30lu birseydi 2.fatura 10 tl geldi simdide 42 geldi:)

Deagles48
30-07-2010, 20:11
Harbiden çok iyimiş ya 10Megabit internet 44tl biz TTNETİN 8megabite kadar dedigi nette en fazla 5 6 megabit görüyoz ve daha fazla para ödemek zorunda kalıyoruz

dragonflydesing
30-07-2010, 20:16
metronet i ilk defa duyuyorum ama superonline fiberi tavsiye ederim 10mbps sinirsiz kullaniyorum,hem cok hizli,hemde cok ilgileniyorlar simdilik:) kac kere kapima gelip memnunmusunuz diye sordular.ustelik 3 aydir 44tl vermem gerekirken ilk gelen 30lu birseydi 2.fatura 10 tl geldi simdide 42 geldi:)

zaten ilk planımda o vardı onu bağlatıcaktım ama burada 4. etapta var 5.etapta yok maalesef :(

Onrcn
30-07-2010, 20:20
superonline fiber aslinda sinirsiz degildir. Esitlik kuralina gore bilmemkac gb kotadan sonra 512 e duser. gizli bir sozlesmedir TTnet in batmamasi icin

B.Koçer
30-07-2010, 20:25
superonline 50 gb download 10 gb upload sınırı var diye biliyorum bende limitsiz paketlerde

redbaron
30-07-2010, 21:07
superonline fiber aslinda sinirsiz degildir. Esitlik kuralina gore bilmemkac gb kotadan sonra 512 e duser. gizli bir sozlesmedir TTnet in batmamasi icin

hic biri sinirsiz degilki ttnettede var o olay,kotadan sonra hizin 512 ye dusmesi ttnetteydi 10mbps baglantida daha az dusuyor ama ne kadar oluyor hatirlayamadim.kotada 50gb di sanirsam.

Oytun
30-07-2010, 21:12
metro:) başka birşeydir o.. metro dediğin büyük şirketler, isp lere verilir.. ayda +2,000 tl vermiyorsanız metro değil o.

dragonflydesing
30-07-2010, 21:21
metro:) başka birşeydir o.. metro dediğin büyük şirketler, isp lere verilir.. ayda +2,000 tl vermiyorsanız metro değil o.

sizin dediğiniz metro ethernet ttnet'in büyük şirketlere bağladığı,benim dediğim MetroNet http://www.metronet.com.tr/

Oytun
30-07-2010, 21:23
sizin dediğiniz metro ethernet ttnet'in büyük şirketlere bağladığı,benim dediğim MetroNet http://www.metronet.com.tr/

evet metro ethernet ten bahsediyorum çünkü metronet diye birşey yok sanıyordum :)

dragonflydesing
31-07-2010, 00:19
bende daha önce adını duymadım,bakalım ilk deneyen biz olcaz tt'den harhalde :) ağustosun 5'inde başlıyor üyelik.

StyleALP
31-07-2010, 09:52
İsmini yeni duydum ancak keşke SuperOnline bağlattırsaydınız.

O olayın ADSL 'de geçerli olduğunu tahmin ediyorum. 15 GB 'den sonra 512 Kbps 'ye düşüyordu sanırsam ama çoğu kullanıcı düşmediğini iddaa ediyor.

Schumi
02-08-2010, 00:55
Elektrik hatları üzerinden sağlıyorlar hizmeti. SmileADSL yada BiriADSL gibi ara satıcı değiller. Farklı bir altyapı kullanıyorlar. Ve gene site mantığı şeklinde bina yada semt semt uygulamaya geçiyorlar..

Buğra A.
02-08-2010, 01:59
İlk defa duydum.QuikNet'i denemeni öneririm.

Buğra A.
02-08-2010, 02:00
O olayın ADSL 'de geçerli olduğunu tahmin ediyorum. 15 GB 'den sonra 512 Kbps 'ye düşüyordu sanırsam ama çoğu kullanıcı düşmediğini iddaa ediyor.

Yok,o sistem QuikNet'in uygun paketlilerinde var.Parayı ödedin mi öyle bir sınırsız oluyor ki :)

dragonflydesing
06-08-2010, 10:59
Hakkında bi kaç araştırma yaptıktan sonra adamın biri internette ''her binaya tek ip veriyorlar'' demiş,bilirsiniz tek ip ise rapidden ve diğer sağlayıcılardan free indirme yok,bende gidip sordum dediler ''evet öyle tek ip veriyoruz,zaten rapid üyelikleri ucuzladı fln fln'' dedi tabi bende dedim babamla durumu konuşayım dedim eğer gerçekten öyleyse bağlatmicam dedim,ayrıca kullananlardan yazılanlara göre her odada çalışmayabiliyormuş yada prize bi fiş taktığınızda internet gidebiliyormuş vs. vs. başarılı olabilecek bi sistem fakat bu tek ip olayını kesinlikle çözmeliler ve sistem altyapısını biraz daha iyileştirmeliler,kullananlar internet hızından ve bağlantı kolaylığından çok memmunlar ama bir iki basit sorunlar oluyormuş.

ILHAN K
06-08-2010, 12:40
İsmini yeni duydum ancak keşke SuperOnline bağlattırsaydınız.

evet bende kotayı aşıyorum ama hızım düşmüyor :))

clioGT
28-04-2011, 14:38
Hakkında bi kaç araştırma yaptıktan sonra adamın biri internette ''her binaya tek ip veriyorlar'' demiş,bilirsiniz tek ip ise rapidden ve diğer sağlayıcılardan free indirme yok,bende gidip sordum dediler ''evet öyle tek ip veriyoruz,zaten rapid üyelikleri ucuzladı fln fln'' dedi tabi bende dedim babamla durumu konuşayım dedim eğer gerçekten öyleyse bağlatmicam dedim,ayrıca kullananlardan yazılanlara göre her odada çalışmayabiliyormuş yada prize bi fiş taktığınızda internet gidebiliyormuş vs. vs. başarılı olabilecek bi sistem fakat bu tek ip olayını kesinlikle çözmeliler ve sistem altyapısını biraz daha iyileştirmeliler,kullananlar internet hızından ve bağlantı kolaylığından çok memmunlar ama bir iki basit sorunlar oluyormuş.

bu bilgi iyi oldu, ücretsiz şekilde bizim apartmana gireceklerdi, gerek yok demek ki:)