Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti chip?
merhaba arkadaşlar 106 gti aracıma chip uygulaması yapmak istiyorum. bunun artıları ve eksileri nelerdir? güç alabilirmiyiz?. ve böyle bi uygulamayı nerde yaptırabilirim? (antalyadayım) bu işi yapan sitede arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Valla bnde düşünüyorum ama nasıl hangi modelini yapsam faydalı olur diye düşünüyordum yararlı olmuş :)
Valla bnde düşünüyorum ama nasıl hangi modelini yapsam faydalı olur diye düşünüyordum yararlı olmuş :)
allah yardımcımız olsun :D
yokmu yardım edicek arkadaş? :(
ERkut 205
31-07-2010, 08:38
Buna benzer çok konu konuşuldu forumda.
Konuları aratırsan; kimler yapar, nerede satılır, hangisi iyidir, fiyatı nedir gibi sorularının cevaplarını bulabilirsin.
Buna benzer çok konu konuşuldu forumda.
Konuları aratırsan; kimler yapar, nerede satılır, hangisi iyidir, fiyatı nedir gibi sorularının cevaplarını bulabilirsin.
bu dediğiniz yöntemi denedim. ama aradığım bilgilere ulaşamadım konu açma gereği bu yüzden duydum.
Cihan Çizmeci
31-07-2010, 09:06
Tabiki alırsınız.106'da chip doğru şekilde yapıldığında gayet etkilidir.
Ben Custom yazılmış chiplerden yanayım direk arabanızın özelliklerine göre olduğu için.
Hazırda chiplerden pekte düzgün bir iş çıkacağından şüpheliyim.
Antalya'da olduğunuz için yardımcı olamayacağım bu konuda bu taraflarda olsa imkanlar var.
boosted_pug
31-07-2010, 12:56
eğer daha ilerisi için bişiler düşünürseniz al tak şekilde standalone beyin yapabilirim orjinali söküp direk takıp bilgisayardan istediğiniz şekilde ayarlatırsınız yada ayarlarsınz
eğer daha ilerisi için bişiler düşünürseniz al tak şekilde standalone beyin yapabilirim orjinali söküp direk takıp bilgisayardan istediğiniz şekilde ayarlatırsınız yada ayarlarsınz
aslında çok güzel olur. ama antalyada bunu yapabilecek bir yer olduğunu sanmıyorum. o yüzden chip işini düşünüyorum hazır bi şekilde.
merhaba arkadaşlar 106 gti aracıma chip uygulaması yapmak istiyorum. bunun artıları ve eksileri nelerdir? güç alabilirmiyiz?. ve böyle bi uygulamayı nerde yaptırabilirim? (antalyadayım) bu işi yapan sitede arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
5029 sok baştaş performance ilacın olacaktır.....;)
bende superchips var hayet memnunum cihanda söylemiş araç için custom chip cok daha faydalı olacaktır
baska bir araçtan cıkma chip alıp takmanın cok faydası olacağını düşünmüyorum antalyada
göktan arkadaşımızda söylemiş baştaş performance var oraya gitmeni tavsiye edebilirim
bende superchips var hayet memnunum cihanda söylemiş araç için custom chip cok daha faydalı olacaktır
baska bir araçtan cıkma chip alıp takmanın cok faydası olacağını düşünmüyorum antalyada
göktan arkadaşımızda söylemiş baştaş performance var oraya gitmeni tavsiye edebilirim
peki peugeot sport chip ile superchips arasındaki farklar nelerdir?
Sefa_vts
03-08-2010, 10:01
peki peugeot sport chip ile superchips arasındaki farklar nelerdir?
fark atla deve değil anlamassın bile neyin ne olduğunu.. benim alt devirlerim dolu dolu az yakıyorum günlük kullanımda üstlerde devir dndüremiyor belki ama olsun güzel böyle :)
baştaş erkan abiyle muhabbetin warsa elimde çok güzel yazılım war 106 gti için çata pata şeklinde oldukca iyi ve bi okadarda hissedilir imbo yazılımıda war beyenmessen paran iyade o şekilde bi yazılımm 10 numara baştaş erkan abi proshop hilmi overboos mete abi gil biliyor yazılımı
kop42 nickli arkadasla görüş o yapıyor.
pm atarsan görüşelim yardımcı olabilirim.
Eyup Duygun
17-08-2010, 14:16
Zor bir konu ama yardımcı olucak bayagı bır insan var bu konuda..
arkadaşın işini çözdük
teşekkürler kanka :D çata pata bi yazılım gerçekten herkese tavsiye ederim.
aslında 106 yi da Ems olarak kontrol edililebiliceğini düşünüyorum Emulator yapmak lazım şimdi aslında sefaninda haberiyok amaaa sefa benim kobayım olucak onun orjinal beynini emulator ile programlamayı düşşünüyorum ben FAKKET adam hala arabasını bitiremediği için bilemiyorum Tabiki:)
çip iyi olabilir birde yanında pt52 takarsan 14 60 ile çok zevkli oluyor
Cihan Çizmeci
14-10-2010, 10:58
Çata pata ise dereceli yazılımıdır :) Oz' bey benim aracımda memnuniyetle deneyebilirsiniz ne zaman geliyim :D