Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni qashqai yol tutuş testi
yasin_38
31-07-2010, 08:55
................................................
helal olsun adamlardaki cesarete
o araçla o hızlarda bu hareketleri yapmak ve esp ye teslim olmak güven özveri tecrübe ister:D
Reklamın bukadar amaçsızı dielim...
bmw ile ben bunu 200-220 arası yapabiliorum. Ne varki bunda??
ESP testi geniş yuvarlakta daha çok belli eder kendini, böle anlık yön vermelerde anlayamassınız bile...
redbaron
31-07-2010, 12:33
ne sacma bi video.
esp testi boyle olur kuru zeminde sag solla hangi arac yoldan cikmis yarim tur bile donmuoy direksiyon esp devreye bile girmez.
http://www.youtube.com/watch?v=G7YNbT5OZDA
_cAgdAsH_
31-07-2010, 13:07
bi kopsa varya görürler espyi yol tutus testini
lethaldoze
31-07-2010, 13:41
Ben clioyla yapıyorum bunları ne var 140 la :D zaten önden kayıyo arkanın kaymasına fırsat kalmıo :)
coolvtec
31-07-2010, 14:19
Türk işi yol testi :)
yasin_38
31-07-2010, 15:31
..........................
:) 140 çekinde görelim clio ile arka arkaya orda aralıksız belki 15 kere yapılıyor boş konuşuyosunuz yerden 20 cm bi araçla
burda denemeyen oldugunu nerden biliyorsunuz?
Xenomorph
31-07-2010, 15:52
izleyemiyorum direk link verebilecek varmı
merak ettım bızım megy ıle yapsak ne olur bukadarı:D
Xenomorph
31-07-2010, 15:59
streetfire'dar direk link verebilirmisiniz mrk ettim :D
yasin_38
31-07-2010, 16:00
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Xenomorph
31-07-2010, 16:02
edit hallettim
streetfire'dar direk link verebilirmisiniz mrk ettim :D
http://www.streetfire.net/video/qashqai-yol-tutu_2038473.htm
al mert:D hyundai>toyota:D
gokcell13
31-07-2010, 16:06
Cok saçma bir deneme yapmıslar ya.Turk işi bu olsa gerek.
Xenomorph
31-07-2010, 16:06
http://www.streetfire.net/video/qashqai-yol-tutu_2038473.htm
al mert:D hyundai>toyota:D
lan yürü çakma mivec....
:D:D
izledim bu arada anlam veremedım :D renault sıze ucretmı verıyor :D
mitsubishi asx yada diğer adıyla rvr'ı bekleyin bence.
biraz daha kır o direksiyonu yeni qashqai tarlaya nasıl dalar testi olur:D
yasin_38
31-07-2010, 16:13
,,,,,,,,,,,,,,
istanbul parkta bmw nin yeni 5 kasasinin test suruslerini yaparken basin mensubu birkaz arkadas fotograf cekimi icin istanbul parkin yanindaki otoparki kullaniyordu .
bi muddet sonra yanimiza geldiklerinde bizim ambulansa gittiler kontrol amacli otoparkta 60 -70 km ile takla atmislardi .
bilmem anlatabildimmi ...
ayrica bu videoyu ceken ve bunu test olarak nitelendiren kimse findik kabugunu doldurucak akli olmadigini dusunuyorum .
sanslilarmis baslarina gecmemis ....
yasin_38
31-07-2010, 16:24
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Xenomorph
31-07-2010, 16:25
hahahaha :D
arkdaşım ilk önce sen bu araçta neler var esp abs tcs ebd cbc amr bmr bunlar ne işe yarar öğren sonra fındık kabuğunu dolduracak bilgin olur belki senin
sen ciddimisin ? kamera sakasimi bu :D ?
ESP testi geniş yuvarlakta daha çok belli eder kendini, böle anlık yön vermelerde anlayamassınız bile...
geniş ve sert virajlar diyebiliriz aynen :)
yasin_38
31-07-2010, 16:40
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
RENC RECARO
31-07-2010, 16:42
cengaverle bi alakan varmı ?
BurakCengizhanoğlu
31-07-2010, 16:43
ya sonuçta adamlar kendi çaplarında bi test sürüşü yapmışlar iyi kötü niye bu kadar anormal karşıladınız
aahahahah adam haklı beyler dağılalım:D yasin fındık kabugunu doldurcak bilgi sahibi ol dediğin bir çoğumuz daha pist yarışı organizasyon ne daha yeni duyarken onları düzenliyen kişiydi bilmem anlatabildimmi
herkes şaka gibi zaten :)
ole tabi net bi cevap alabilirmiyim acaba ? yukada yazdiklarinda ciddimiydin ?
forumda mimikler gorunmuyor neyazikki :D
ya sonuçta adamlar kendi çaplarında bi test sürüşü yapmışlar iyi kötü niye bu kadar anormal karşıladınız
normal olmasi icin test olmasi lazim .
test surusu saga sola direksiyon cekip " takla atmadik ozaman fenaa yol tutuyo "" demek degildir .
o nedenle normal karsilanicak bir taraf goremiyorum .
yasin_38
31-07-2010, 16:49
,,,,,,,,,,,,,,,
BurakCengizhanoğlu
31-07-2010, 16:49
normal olmasi icin test olmasi lazim .
test surusu saga sola direksiyon cekip " takla atmadik ozaman fenaa yol tutuyo "" demek degildir .
o nedenle normal karsilanicak bir taraf goremiyorum .
abi haklısın ama bişey merak ediyorum o hareketleri aynı classta başka bi jeep le yapsalar aynı şekilde yolu tutarmı araç? (kayserili değilim :D )
Day Walker
31-07-2010, 16:50
virajda denense daha iyi olurdu 140 la viraja girip öyle deneseydiniz ne şimdi bu test sürüşümü
yasin_38
31-07-2010, 16:52
,,,,,,,,,,,,,,
yasin_38
31-07-2010, 16:56
...............................
SerkanKurt
31-07-2010, 16:57
ve açıkçası buranın seviyeli bi form olduğunu duyarak üye oldum ama iyi bi tanışma olmadı birbirimiz farklı tanıdık sanırım
Burda ne yaparsan yap eleştri mutlaka geliyor. Beğenilen video çok az gördüm bu tarz şeylerde. Onun için en iyisi paylaşım yapmıycaksın :)
BurakCengizhanoğlu
31-07-2010, 16:57
Burda ne yaparsan yap eleştri mutlaka geliyor. Beğenilen video çok az gördüm bu tarz şeylerde. Onun için en iyisi paylaşım yapmıycaksın :)
katılıyorum
arkdaşlar sizlerin hiç birini tanımıyorum ama yaptığınız yorumlarda dalga geçme boyutuna geçtiniz farkındaysanız saece düz yol değil biz her testi yapıyoruz her çeşit viraj stapze dahil ama o k dar küçümseyeyen tavırlarla gelmezseniz daha seviyeli bi şeklde bilgilerimizi paylaşırız benimde yaşım ve otomotiv konusunda deneyimim çok şükür tanıyan bilir bu sektörde 8 yıldır varım arkadaşlar
test dediğin böle olmaz ıslak bi zemin bulursun kukalarla yol çizgileri belirlenir viraj şekli verilir bu trafiğe kapalı alanda olur! esp açık esp kapalı 2 tane video çeker dersinizki nissan ın esp si her hava şartında aracı yolda tutmada başarılı yada durma testi yaparsınız mesafe kaç ona bakarsınız yol testindede şehiriçi trafikte kıvraklığı park kolaylığı uzun yoldada rahatlığı tüketimi vs bunlara bakılır test dediğin böle olur bu video daki hareketler aracı yüksek hızda savurmaya çalışmaktan başka bişi değil ayrıca gereksiz kullanan kişi nin o direksiyonu bi elinden kaçırması değil esp hç bişi o aracın trafiğe açık yolda bazı durumlara sebebiyet vereceği gerçeğini değiştirmez haaa ayrıca cevap vereyim burdaki çoğu kişi emin ol bu hareketlerden daha kötülerini denemiştir kalkıp bende yaptım demek istemiyorum illa da göstermek isteseydiniz yol tutuşunu bunu virajda deneseydiniz
SerkanKurt
31-07-2010, 16:59
Ayrıca esp devreye girmiyor diyenler varda mis gibide esp devreye giriyor. :)
dostlar, burası paylaşım forumu... eğer burada her paylaşım taşlanıyor diorsanız zaten baya bir süre hala forumu anlamamışsınızdır. Sadece bir paylaşım yaparken daha dikkatli adlandırmalı videoyu. ESP testi değilde, "biz bu arabayı bu hızlarda yanlatmaya çalıştık, gayet satbildi" denilse sadece "trafiğe açık alanda yapmasaydınız keşke" gibi eleştirel cevaplar gelirdi.
Ancak siz bu videonun, ESP testi olduğunu savunarak buraya koyarsanız, düzeltmeler geldikten sonrada "ben otomotiv tarihine adımı altın harflerle yazdırdım, komşu sen kimsiz?" modu yaparsanızda alacağınız cevaplar bundan farklı olmaz.
yasin_38
31-07-2010, 17:03
,,,,,,,,,,,,,,,
tebrikler. bende doblo var 140 gibi deniyorum esp yok, jdm var süper yol tutuşa sahibim
siz rica edersem 180 + deneyerek video çekerseniz ve bizimle paylaşırsanız çk sevinirim.
kaşkayi alacaksam testlerini özenle araştırırım . 180 üstü de kontol sağlanıyorsa ben talibim
yasin_38
31-07-2010, 17:09
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
yasin_38
31-07-2010, 17:09
,,,,,,,,,,,
arkdaşlar sizlerin hiç birini tanımıyorum ama yaptığınız yorumlarda dalga geçme boyutuna geçtiniz farkındaysanız saece düz yol değil biz her testi yapıyoruz her çeşit viraj stapze dahil ama o k dar küçümseyeyen tavırlarla gelmezseniz daha seviyeli bi şeklde bilgilerimizi paylaşırız benimde yaşım ve otomotiv konusunda deneyimim çok şükür tanıyan bilir bu sektörde 8 yıldır varım arkadaşlar
aslinda dalga gecmekten ote samataya vurup seni kirmamak icin indanlar kibarca yazmislar bence.
gelgelelim seviyeye forumun ve uyelerin seviyesi ile ilgili bir gariplik sezmedim ben acikcasi .
simdi gelelim su test olayina :
test etmek icin sabit birimlerinizin miktarlarinizin bir test programinizin olmasi gerekir (birim yol ,birim sicaklik,birim lastik basinci ,birim agirlik,birim ruzgar yonu ve hizi ,vb...).
ayrica trafige acik bir yolda gerekli guvenlik onlemlerine sahip degilken boyle "test"ler yapiyorsaniz bence videolari bikac acidan cekin daha sonra ncap ile kiyaslarsiniz ...
"test" ettiginiz otomobil hangi acida % kac savruldu yada sole soriyim "test sonucu nedir elimizde olmedik sag kaldik disinda nevar ?"
Yola cikip saga sola direksiyon cevirmek ve aa bakin haalen yasiyoruz olmedik demek nasil bir test tir ?
otomobilimi yoksa sansinizimi "test" ediyorsunuz anlamak pek mumkun degil.
ayrica merakimdan soruyorum 8 yildir otomotiv sektorunun hangi kisimindasiniz ?
Day Walker
31-07-2010, 17:13
video yu koyan arkadaş nissan bayisinde satış danımı yoksa teknisyenmi merak ettim
esp testi demiyoruz zaten suv gurubunda olan yerden 20 cm olan bi aracın yol tutuşunu gösteriyoruz
2. yada 3. kez yazmissiniz aracin yerden 20 cm yuksek olmasi neyi degistirir aciklarmisiniz ?
sen dobloya bin :)
pardon agbi
pardon agbi
Hem doblon var hem hala forumda oraya buraya yazıon, ezikmisin oğlum sen ??
pardon agbi
hasan husein atin la buni disari ne isivar doplosuyla forumda :D zuahhahaha
SifirinciMurat
31-07-2010, 17:18
saçmasapan bir video.
ıslak zeminde geyik testi yapın görelim, bu ne şimdi...
yasin_38
31-07-2010, 17:18
,,,,,,,,,,,
Hem doblon var hem hala forumda oraya buraya yazıon, ezikmisin oğlum sen ??
ben 8 yıldır doblo kullanıcısıyım abiler .ama artık tak etti şurama kadar geldi
hep eziliyorum forumlarda . ben geldim aranıza diyorum jeep kullanıcılarında 15 20 slmy azısı var .bende 1 2 nedir bu çektiğim arkadaş satıcam doblo yu dacia destur alıcam
ezilmeye sooon
doğru siz aşmışınız biz anlamıyoruz amatörce ölmedikten başkada bişeyimiz yok :) daha fazla uzatmayalım arkadaşlar eğer yetkili kişiler varsa bu kouyu silerse hatta üyeliğide silerse sevinirim
ef186 sen yetkili bir agbiye benziyorsun:soru:
ef186 sen yetkili bir agbiye benziyorsun:soru:
kamyoncuyum ben anlamam :D
doğru siz aşmışınız biz anlamıyoruz amatörce ölmedikten başkada bişeyimiz yok :) daha fazla uzatmayalım arkadaşlar eğer yetkili kişiler varsa bu kouyu silerse hatta üyeliğide silerse sevinirim
kimse nirvanaya ulasmis edasinda degil senin disinda bilmiyorsan ogrenmekten daha guzel ne olabilir ?
Yanlisi duzeltmek icin bilgi edinsen fena mi olur ?
Bu tip bu tarz ben cok bilirim yaptigim dogrudur edalariyla yazma arkadasim foruma ne kendine nede baska bir uyeye 1 gr faydan dokunmaz bilgi acisindan ....
haala nerde yanlisimiz var bir yazsin hele bilelim bizde yazamiyorsun o nedenle bence de bu forum seni asar cunku biz burda bildigimizi paylasir bilmedigimizi sorar ogreniriz yas bas is guc at kenara sende ben bu potansiyeli sezemedim ....
Sana sektorunde eglenceli gunler dilerim basarilar .
Maxiboost
31-07-2010, 17:29
ya arkadaşı vitoya davet ediyorum esp kapalı :D
test dediğin verilere dayanır sağa sola değil :)
videoyuda izledim bunları istanbul s virajında accentlerle fln çekip yanladık diye youtube a koyuyorlar :D e böyle bir nitelik taşımayan videoyu test diye koyarsan millet tabi ti ye alır.
160- 180 km hızda dahi kontrol sizde diye yazarsan yorumlar iyice dalgaya dönüşür. Bence 160-180 de kontrol sizde falanda yazıp insanların hayatını tehlikeye atma. Sen bu haraketlerle yolda kalırsın denyonun biri gelir bi koparır arkasını bilerek veya bilmeyerek sonra vicdan azabı yaşarsın.
konu silinmeden yetiştim :D:D
modlar da off takılıyor bu aralar bekleyelim :)
Maxiboost
31-07-2010, 17:40
Ayrıca esp devreye girmiyor diyenler varda mis gibide esp devreye giriyor. :)
mis gibi esp oh gözümülen baktımmıydı anlarım esp mis gibi girmişmi yeee
bmw ne ama? yüksek araba bu aynı şeymi
da bunlar zorlayamamış kız gibi direksiyon çeviriyolar birşey yaptıkları yok:) qashqai bundan daha iyi kendim denedim
http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=18458
Maxiboost
31-07-2010, 17:44
bmw ne ama? yüksek araba bu aynı şeymi
da bunlar zorlayamamış kız gibi direksiyon çeviriyolar birşey yaptıkları yok:) qashqai bundan daha iyi kendim denedim
biri 160-180 öbürü 200-220 :D
bu arada biliyosun dimi ben sıkıldıkça 200 220 ile giderken fln sağ sol yapıyorum otobanda çok zevk alıyorum.. Bazı denyolar 180 le giderken el freni falan çekio arabada haber vermeden
bu arada biliyosun dimi ben sıkıldıkça 200 220 ile giderken fln sağ sol yapıyorum otobanda çok zevk alıyorum.. Bazı denyolar 180 le giderken el freni falan çekio arabada haber vermeden
AHAHAHAHA sıkı tutun el freni cekiyorum dediktensonra espirisi kalmıyo işin
o kaşkayı ben deviremedim daha kimse deviremez otobanda
Maxiboost
31-07-2010, 17:46
ahahahah bu ne ya süper bişi ahahah :D citröen saxo nunda böylesi
evet ole denyolar var aramizda mesela oytun okuzu el freni gordumu tutasi geliyo dayanamiyo sonra ver elini arabic dancing baby :D
Maxiboost
31-07-2010, 17:47
AHAHAHAHA sıkı tutun el freni cekiyorum dediktensonra espirisi kalmıyo işin
o kaşkayı ben deviremedim daha kimse deviremez otobanda
lan bilmeden accent era testi yapmışız haberimiz yokmuş :D kontrol bendeydi ama çektiğinde :cool:
ohaaa mutisssshh oha filan falan oldum
gibi yorumlar bu sitede yazilirsa bende bu ulkeyi terkederim :D
lan bilmeden accent era testi yapmışız haberimiz yokmuş :D kontrol bendeydi ama çektiğinde :cool:
doğru sıkı tut diyecektim :D direksiyonuna güvenmesem cekermiyim lan zaten cem kapıyı acıp duruyo 200le giderken ilk ben ölürüm a.k
Day Walker
31-07-2010, 17:53
puaahahahhaaha :)
redbaron
31-07-2010, 18:17
http://www.youtube.com/watch?v=rZOP4Raindw&feature=related
haci bak dunya uzerinde esp testi buna deniyor buda qq dan 10 cm daha yuksek bir arac.sizin yaptiginiz araci yalpalatmak.direksiyonu kirmiyorsunuz bile yarim tur donmeden araci yalpalatiyorsunuz.qq nin zaten yol tutusu kotu ,suspansiyonda orta sert konfor bazli sayilir saga sola yatip duruyor arac.bilmem anlatabildimmi?
http://www.youtube.com/watch?v=rZOP4Raindw&feature=related
haci bak dunya uzerinde esp testi buna deniyor buda qq dan 10 cm daha yuksek bir arac.sizin yaptiginiz araci yalpalatmak.direksiyonu kirmiyorsunuz bile yarim tur donmeden araci yalpalatiyorsunuz.qq nin zaten yol tutusu kotu ,suspansiyonda orta sert konfor bazli sayilir saga sola yatip duruyor arac.bilmem anlatabildimmi?
yol tutuşu kötü değil qqnın. iyi de değil ama kötü değil
videoda oynamışlar zaten sağ sol sağ sol başkabirşey yok yol tutuşu esp testi falan hikaye
redbaron
31-07-2010, 18:24
yol tutuşu kötü değil qqnın. iyi de değil ama kötü değil
videoda oynamışlar zaten sağ sol sağ sol başkabirşey yok yol tutuşu esp testi falan hikaye
ya evet kotu derken ole aman aman iyi degil demek istemistim fazla yatiyor arac cok hizli girilmiyor tedirginlik veriyor ama kotu denilemez.ben bide 3008le arasinda deneme yaptim 3008e gore cok kotu geldi bana gerci 3008 ,qqdan 3 cm daha alcak onunda etkisi var.
biz bunların peterini 90 larda şahinle yapıyoduk demek bizim şahindede esp varmış :D
redbaron
31-07-2010, 18:27
biz bunların peterini 90 larda şahinle yapıyoduk demek bizim şahindede esp varmış :D
hahaha aynen:D sahinde leylek gibi qq dan asagi kalir yani yok yani:D gizli espsi varmis demek
kardes siz ne anlarsiniz bu islerden peh :D
sen once esp pes pig duk muk pip imo nedir biliyonmu onlari bilsen bole yazmazsin :D
kardes siz ne anlarsiniz bu islerden peh :D
sen once esp pes pig duk muk pip imo nedir biliyonmu onlari bilsen bole yazmazsin :D
yok kanka bilmiyom en son bindiğim arabada acs vardı oda aç camı serinleymiş :D
yok kanka bilmiyom en son bindiğim arabada acs vardı oda aç camı serinleymiş :D
tabi bilmezsin senin kac senelik otomobilgilligin var bakim ...
hahahha :D
tabi bilmezsin senin kac senelik otomobilgilligin var bakim ...
hahahha :D
yalanmı söyliycez kardeşim al videolarım var :D
http://www.reklam.tv/player/PlayerPublic.swf?v=8CBB448AB084EA0
emre yeşil
31-07-2010, 18:32
aynen X5 le çok çok rahat 200 üstü makaslara giriliyor.
aynen X5 le çok çok rahat 200 üstü makaslara giriliyor.
Video isteriz :)
yalanmı söyliycez kardeşim al videolarım var :D
http://www.reklam.tv/player/PlayerPublic.swf?v=8CBB448AB084EA0
arkadas cikarttirma bana simdi sipaysil videolarimi :D
benim 0403 le ne anilarim var ahh ahh :D zuahahha
yohkiiiiiii :D Hadi koysana videoları yohkiiiii :D
yohkiiiiiii :D Hadi koysana videoları yohkiiiii :D
kanka adult icerik var simdi otobuste genc kardeslerimize kotu ornek olmayalim:D zuahahhahahaha
sen 403 ü ne bin uzatma artık bu konuyuda:heyoo:
kanka adult icerik var simdi otobuste genc kardeslerimize kotu ornek olmayalim:D zuahahhahahaha
sitede ne admin var ne mod herkes nakavat :D
sen 403 ü ne bin uzatma artık bu konuyuda:heyoo:
peki aggbi
sitede ne admin var ne mod herkes nakavat :D
kirmizi baslikli kizim nerdeymis benim :D
http://www.youtube.com/watch?v=LcM9hkWrImU
Citroen başarılı değendim.
ahmet3425
01-08-2010, 13:00
reklam kokan hareketler bunlar:D
biz esp siz aracla 160 170 le yanlıyorduk 200 u bile gordugumu biliyorum:D
http://www.youtube.com/watch?v=F5bDD7kRsEY