Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme bir kiii :)
Vts_Power
09-03-2007, 16:15
biz çok eğlendik çığlıklardan belli sanırım :)
http://www.youtube.com/watch?v=3HZ0kDnRej8
M_PROJECT
09-03-2007, 16:17
armagan ısback olmussun :D maşallah gusel deneme olmus
nitrO_Oxide
09-03-2007, 16:17
helal valla :)
bu gecen araba turbo saxomu??
bende çok eğlendim Ahmet defalarca izledim :) Darısı başımıza :)
maşallah süper yürümüşsünüz darısı başımıza :D
cok guzel geceydı abi..wallaha ben deli eglendim...camaronun sesine yorum yapamıyorum...superdı...
emeğinize sağlık kazasız belasız
Istilldo
09-03-2007, 20:34
evet güzel geceydi biraz yorulduk çok yol yaptık ama eğlenceliydi... ahmet abi planları uygulayınca arabaya o zaman nasıl yürüycek çok merak ediyorum:) bu arada amerikan ayrı bişeymiş ilk defa binme şansım oldu american muscle :)
maşallah araclar cok saglam yürümüş;)
VeNoM_35
09-03-2007, 21:19
Gerçekten eğlenmişsiniz:) Tebrikler..
ufukvtec
09-03-2007, 23:10
evet guzel geceydi camoronun nos cok hosdu fakat saxo ve evo denkdi ayrica o videoda onde olan arac evo.
Yuregi-R
09-03-2007, 23:25
Guzel bir geceydi, saxo ile evo denk guclerdeydi bazi denemede evo bazilarinda saxo ondeydi, yanis hatirlamiosam o videoda evo burun farkiyla ondeydi, saxo kisa olmasi nedeniye goz yanilmasi olabilir, ama araclar nerdeyse ayni guclerdeydi, guzelce stres atip sonrada yemek yedik, tum arkadaslara tesekkurler
Sinan'S2k
09-03-2007, 23:45
Eğlenceli bi geceydi, Yüreğir'i ve Tolga'yı yol yorgunu bir de araba denemeye götürdük :) Saxo ve Evo yakın gidiyorlardı gerçekten kim geçti belli değil ama camaro'nun sesi bi ayrıydı gerçekten :)
Gelen yorulan bütün arkadaşlara teşekkürler
bu videoda saxo rahat geçmiş gibi gorunuyor.. diğer videolarda yanyana mıydılar?
emeğinize sağlık kazasız belasız
tolga900
10-03-2007, 16:51
videolar var eklenecek arkadaslar 4 5 tane kafa kafaya yada evonun gectikleri
Gece gece Kendinize dikkat edin arkadaşlar....Bu şekilde Portekizde 3 araç birbirine girdi...4 kişi öldü.... Haberiniz olsun.......
Armageddon
11-03-2007, 01:00
Gerçekten çok güzel bir geceydi. Gece otobanda sadece düz ve ışıklı yerlerde deneme yaptık, kimseyi rahasız etmediğimizi umuyorum :)
Diğer videoları da merakla bekliyoruz. Bende de var bi kaç tane, ben de koyarım en kısa zamanda.
h.guroglu
11-03-2007, 04:17
baya eğlenmişiniz araçlara zaten sölenecek kelime yok
Armageddon
11-03-2007, 08:14
Bu arada bir dahaki sefere devir bandını ben ayarılycam ona göre :p 2500 devirde rolling mi olur :D
Bu arada bir dahaki sefere devir bandını ben ayarılycam ona göre :p 2500 devirde rolling mi olur :D
merak ettim armağan hangi devirde geliyo senin gücün?
Armageddon
11-03-2007, 13:43
merak ettim armağan hangi devirde geliyo senin gücün?
Dereceli egzantrik 4000lerin başında güç üretmeye başlıyor. NOS ise 3200 devirde devreye giriyor.
Yanlış anlaşılma olmasın sonuçta 2. viteste basacağız dedik ama diğer araçların 2. vitesleri Camaro'dan daha kısadır diye düşünüyorum. Belki de yanlıştır :) Denemelerimizde benim devir hep 2000-2500 arasındaydı.
tolga900
11-03-2007, 23:05
gucun geldigi bir devirden ziyade nosun patlama olayi guzel.:D
deathofacar
12-03-2007, 06:30
geçmiş olsun tolga debriyajın kaçırıyomuş galiba...
tebrikler ikisi de neredeyse aynı güçlerdeymiş ortalama ve çok iyi yürümüşler
serhatayasli
12-03-2007, 11:46
tolga araban canavar gibi :icon_tup:
coolvtec
12-03-2007, 12:20
Yarışı önde bitiren araba camaromu şu bayanların konuştuğu tam anlamadım yaw. Amerikan sesi geliyor sanırm o.
denk yürüyo arabalar ellerinize saglik
ehehehe vidsoları bekliosss
Vts_Power
12-03-2007, 17:24
tekrar denendi bu sefer beyaz saxo ile,evonun ayarı çok farkettirmiş ilk önce öne çıkıyor evo ama saxo arkadan yetişiyor.ben tolganın yanına bindim evonun verdiği his çok güzel ama yanyana aynı devirlerden basıldı ve saxo 4-5 boy civarında fark attı yinede tebrikler
maşallah eğlencelı geçmiş...
sami_z01
12-03-2007, 18:27
selam
oz videolar yarin hazir olur insallah edit isleri :) (sana orj atiyorum msnden seyret)
arkadaslar hayirlisyla donsunler de...
gozler yanilir AMA videolar asla
saygilar
sami
ben ıkı denemedede ordaydım...ilk gun zaten ahmet abının arabasıyla evo kafa kafaya gıttıler...bırı bırınden ııdır denemezdı..bugunku denemede ne oldu ben hıc bırsey anlamadım evonunda onde oldugunu gordum satonunda....onemlı olan keyıf almaktı zaten...
tabiki önemli olan keyif almak arkadaşlar saxo basarılı tebrik etmek lazım.
şimdi bizzzat ben izledim videoları gerçekten 4-5 boyu göremedimki o arabaya beyin programınıda kendimiz Yaptık gecenin 1 köründe araba gerçekten görülür şekilde iyileşti kesinlikle bahane değil bu ama ewonun debriyaj nanay şekildeydi sanırım 4-5 kere denemişler 1 kere vites kaçmış videolar editlenmediği çin koyamıyorum arkadaşımız koyucaktır kesinlikle izleris görürüs ki şöle bi sorun var 3000~3500 de 2 bara oturabilen ve 6 ileri bir makina nasıl oluyor da saxonun arkasında kalabiliyor yani kalabilir tabiki ve arabanın maximum torku 4500~5000 arasında olan bir makina heleki demek istediğim şugüçlü olduğunu anlayabiliyorus arabanın tek kötü bandı var 1000-3000 arası oda bi zahmet olmalı saten :) neyse bu mukayesinin yapmak istemiyorum ben videodan gördüklerimi konuşuyorum kırmızı araba Hangisi ise hep önde gidiyor extradan Ewonun maknasında kutu içi filitre beyin programı komple egsozt 1,5 peak 1.4 cont gittiğini düşünürsek ewoya göre yabana atılmayacak bir güc bence
Armageddon
12-03-2007, 18:58
gucun geldigi bir devirden ziyade nosun patlama olayi guzel.:D
Tabi canım Nosun yeri apayrı :) Aslında önce Nossuz deneyeyim dedim ama baktım devir çok düşük, basayım gitsin dedim :D
Bu arada ne hikmetse benim arabanın yağ kaçırdığı, motorda problem olduğu gibi söylentiler geldi kulağıma, öyle birşey yok arkadaşlar, sadece zengin yakıyor, yağı tam, herşeyi normal :)
Bugün ne zaman denendi yaw?? Araba garajda da en azından izlerdik, epey güzel oluyor... Eve yeni geldim işten, bi baktım deneme olmuş :rolleyes:
Armageddon
12-03-2007, 19:25
Yarışı önde bitiren araba camaromu şu bayanların konuştuğu tam anlamadım yaw. Amerikan sesi geliyor sanırm o.
Evet araç Camaro, araçta 2 erkek; ben ve Sinan (Sinan'S2k) ve 1 bayan vardı Övgü (G R Unique).
tekrar denendi bu sefer beyaz saxo ile,evonun ayarı çok farkettirmiş ilk önce öne çıkıyor evo ama saxo arkadan yetişiyor.ben tolganın yanına bindim evonun verdiği his çok güzel ama yanyana aynı devirlerden basıldı ve saxo 4-5 boy civarında fark attı yinede tebrikler
ahmet abı soylemıs olayı zaten....
tolga900
12-03-2007, 19:45
emekleri ve katliarindan dolayi sami abime ozgun ve yuregire tesekkurlerimi sunuyorum sagolun arkadaslar hepinizin ellerine saglik. videolar herseyi gosterecek sadece bekleyip gorelim arkadaslar.:)
elinize sağlık süper olmuş:)
Istilldo
12-03-2007, 20:13
güzel oldu hareket geldi :) kimin geçtiği çok da önemli değil bence üç aşşağı beş yukarı denkti arabalar güzel eğlence oldu herkes keyif aldıysa ne güzel :)
armagan seninle denemek isterim :) keske programdan sonratekrar deneseydik :(
Vts_Power
13-03-2007, 05:45
tabiki önemli olan keyif almak arkadaşlar saxo basarılı tebrik etmek lazım.
şimdi bizzzat ben izledim videoları gerçekten 4-5 boyu göremedimki o arabaya beyin programınıda kendimiz Yaptık gecenin 1 köründe araba gerçekten görülür şekilde iyileşti kesinlikle bahane değil bu ama ewonun debriyaj nanay şekildeydi sanırım 4-5 kere denemişler 1 kere vites kaçmış videolar editlenmediği çin koyamıyorum arkadaşımız koyucaktır kesinlikle izleris görürüs ki şöle bi sorun var 3000~3500 de 2 bara oturabilen ve 6 ileri bir makina nasıl oluyor da saxonun arkasında kalabiliyor yani kalabilir tabiki ve arabanın maximum torku 4500~5000 arasında olan bir makina heleki demek istediğim şugüçlü olduğunu anlayabiliyorus arabanın tek kötü bandı var 1000-3000 arası oda bi zahmet olmalı saten :) neyse bu mukayesinin yapmak istemiyorum ben videodan gördüklerimi konuşuyorum kırmızı araba Hangisi ise hep önde gidiyor extradan Ewonun maknasında kutu içi filitre beyin programı komple egsozt 1,5 peak 1.4 cont gittiğini düşünürsek ewoya göre yabana atılmayacak bir güc bence
evonun öncesine göre çok fark var özgün tebrikler ayarları çok güzel olmuş.evoyu yabana atan yok.beyaz saxoya enjektörlerimizi taktık ve 1,3 cont. yürüyen 900 kiloluk bi makina, ancak debriyaj bu gücü kaldırmadı ve kaçıra kaçıra denedik.debriyajı iyice soğuttuktan sonra tolganın evoya ben geçtim ve 5 boydan fazla fark oldu doğrumu tolga??
evonun öne çıktığı vidyoyu koyun bende onların başlangıcını koyacam ok?
deathofacar
13-03-2007, 06:16
aslında esas problem araçları kaldırma esnasında oluştu. iki aracı yan yana getirirken gazdan ayağı çekip tekrar basmalar saxo nun alt devirde boğulmasına neden oldu. kaçıran debriyajdan dolayı sürekli kesiciye girmesi de işin cabası. debriyaj soğuduktan sonra dönüş yolunda rampa aşağı basıldığında -ki gruptan ileride basıldı ben arkalarından bastım videosu olduğunu zannetmiyorum- saxo en az 3-4 boy açtı arayı. bir tanesi hariç diğer denemeler de ise evo öne fırladı, saxo boğdu ve arkadan yetişip kafa kafaya bitirdi. bir tanesinde ise ara kapanmadı ve evo 3-4 boy önde bitirdi. tahminlerime göre evonun o akşamki hali 400 hp civarında idi. ve sadece egsoz+yazılım+evc ile bu kadar iyi yürümesi takdire şayan. ama ben ce saxonun debriyaj sorunu çözülür çözülmez tekrar denenmeli. ve hatta 0 dan kalkılmasına kimsenin itirazı olacağını zannetmiyorum. en azından saxo adına bunu söyleyebilirim. son birşey, burada herkes koskoca adamlar. dün akşam en az 20 kişi vardı. 40 tane göz eder. kimsenin sözlerini ispat için videoya ihtiyacı yok. futbol maçı da değil ki yorum yapsak. herhangi bir farklı görüşü olan varsa 3-4 gün içide tekrar deneme yapılır, konu çözülür.
Vts_Power
13-03-2007, 06:41
evt kürşat ;
4X4 evo vs saxo turbo sıfırdan kalkış 1 km bence süpper olur
serhatayasli
13-03-2007, 07:32
bu videolar deneyen arabalarin icinden cekilirse hic boyle polemikler yasanmaz. gecenlerde bizim 9u denedik tolganin arabasiyla ve gecildik sonucta tebrik ettik oturduk muhabbet ettik...bisde kendi aramisda denemeler yapioruz cok supriz arabalarda gectik ama tutupta foruma yazmamaya calisiyoruz, cunku ortam her turlu geriliyor.... Tolganin arabasina gelince; oz yazmis zaten neler oldugunu neler yapildigini... gercekten alt devirleri cok canli 9un..uzun uzun gittik 260lara ciktik... eger saxo arkadan gelip 4 5 boyda atiyorsa ciddi gucler cikartiodur? dynoya gidildimi oncesinde hic? 800kglik bi araba 217hp ile 400luk evoya kafa tutabilir bence ama 4 5 boy zor olur kesin bir sorun vardir diger arabada. neyse videolar konulsun izleyelim hepberaber.
TAM35GNY
13-03-2007, 13:09
Ankara ve adana araçları kağışıyor he...:D
Armageddon
13-03-2007, 16:14
armagan seninle denemek isterim :) keske programdan sonratekrar deneseydik :(
Deneriz kardeşim seninle :) Sen hiç uğruyor musun bu taraflara arabayla?? Programdan sonra da denemezdim ben zaten merak etme. Sık aralıklarla denemeye gerek yok. Ayrıca birşeyin değişeceğini de düşünmüyorum açıkcası.
Deneriz kardeşim seninle :) Sen hiç uğruyor musun bu taraflara arabayla?? Programdan sonra da denemezdim ben zaten merak etme. Sık aralıklarla denemeye gerek yok. Ayrıca birşeyin değişeceğini de düşünmüyorum açıkcası.
neyse hayırlı ile gelince deneris sen geçen 1 wrx le bastın temde ozaman ben içindeydim onun :)
Armageddon
15-03-2007, 08:02
neyse hayırlı ile gelince deneris sen geçen 1 wrx le bastın temde ozaman ben içindeydim onun :)
Tamam sen gelince haber ver :)
Evet WRXde senin olduğunu biliyorum ama ben TEMde basmadım yanlış anlaşılma oldu heralde, 5. viteste normal hızlandım sadece. TEMe çıkmadan Hipodrom önünde bastım 1 kere doğru düzgün onda da zaten geride kaldınız. Etrafta araçlar çoğalmaya başladığından sonradan yavaşladım, sağdan makas atıp gittiniz :) Ama biliyorsun zaten doğru düzgün bir deneme olmadı.
Ayrıca Evo'yla denediğimiz geceyle WRXle beni gördüğün gün Camaro'nun gidişinin aynı olduğunu düşünmüyorsun heralde değil mi ;)
Bu arada İstanbul'da güzel hazırlanmış Amerikanlar var onlarla hiç deneme imkanın oldu mu??