Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyrun Açilmasini Istediiiniz Youtube
noelbaba
09-03-2007, 19:34
http://www.youtube.com/watch?v=ORiU_ZkRrsU
ATATÜRKTEN SONRA ----edit----MİLLİ MARŞIMIZADA SALDIRDI
BU MİLLETİ YARATMAK İÇİN KANLARINI DÖKEN BİNLERCE ŞEHİDİN KEMİKLERİ SIZLIO .
Low-Rider
09-03-2007, 19:38
pardon youtube açılmasaydı biz ulaşamasaydık nolucaktı? bu videolar kalkıcakmıydı?
sanki çok büyük zevkle hergün bu videoları izliyoruz.bize düşen "Flag as Inappropriate" e tıklamak şikayet etmek.
noelbaba
09-03-2007, 19:43
haklısın çok sinirlendim düzeltiorum ..
pardon youtube açılmasaydı biz ulaşamasaydık nolucaktı? bu videolar kalkıcakmıydı?
sanki çok büyük zevkle hergün bu videoları izliyoruz.bize düşen "Flag as Inappropriate" e tıklamak şikayet etmek.
Aynen yapıyorum :Deli:
Maxiboost
09-03-2007, 19:44
hiç yakışmayan bir uslup....
noelbaba
09-03-2007, 19:52
kimse kusura bakmasın da daa ağır bi uslupta buluncaktım tuttum kendimi..
Maxiboost
09-03-2007, 20:01
bu uslubu kendine yakıştırıyorsan söyleyecek birşeyim yok....
noelbaba
09-03-2007, 20:05
çok ilginç xtra . keşke ettiim küfürü direk o şahıslara duyurabilsem.. vatanıma edilen saygısızlıa verdiim tepki ne olursa olsun ne şekilde olursa olsun utanmam sıkılmam .. tabi senin fikirlerinede saygım var..
Maxiboost
09-03-2007, 20:06
küfür yerine gerekli merciilere ulaşarak daha yararlı olabilirsin yada o şahısa dava açarak??
bu işin kökten çözülmesi gerek artık... ama nasıl ?
noelbaba
09-03-2007, 20:13
dava ? :D sence kaç yıl sürer ? 5 ? 10 ? 20 ? yoksa zaman aşımından rafamı kalkar ?
peki ilgili mercek ne yapar ? videoyu kaldırır.. güzel .. ilgili mercek sanırım youtube oluo ? ama bu videoya onay veren de youtube.. Eminimki Mustafa Kemal'e yapılan saldırıda yüzlerce şikayet gelmiştir ilgili merceğe.. bak ne oldu ?
peki şöyle düşün farz etki senin resmini biri bulmuş altına seni kızdırcak şeyler yazmış naparsın yapanı bulunca? ya bulamazsan ne yaparsın ? davamı açarsın ? ilgili mercekleremi gidersin ? yoksa bulunca öldüresiye döverken benim sarf ettiim kelimenin 10 katı ağırınımı sarf edersin ?
bu saygısızlıkta senin Marşına yapılıo .. senin kanınla dalgalanan Bayrağına yapılıo ha sana yapılıo ha Bayrağına .. tepkini esirgeme.. 1 ayıp söz az bile ..
youtube'de videolar upload edildikten sonra sanırım bi nevi kontrolden geçiyor ve yayına sokuluyor..peki youtube yönetimi bu videoyu nasıl yayına sokabiliyor..objektif olmaları gerekir...Bence onay muhabbeti yalan..kimse bakmıyor...yüklenen videoyu 3-5 dk. bekletip yayına sokuyorlar sanırım...
noelbaba
09-03-2007, 20:23
bizimde yapmamız çok yanlış iboo aynı küfürleri bizdemi yiyelim .. bunların devlet meselesi haline gelmesi lazım .. anca böle hallolur.. biz tepkimizi 1 2 küfürle yapılan şikayetlerle dile getirebiliriz ancak .. ama devlet büyükleri buna el atmalı die düşünüorum .
bizimde yapmamız çok yanlış iboo aynı küfürleri bizdemi yiyelim .. bunların devlet meselesi haline gelmesi lazım .. anca böle hallolur.. biz tepkimizi 1 2 küfürle yapılan şikayetlerle dile getirebiliriz ancak .. ama devlet büyükleri buna el atmalı die düşünüorum .
biyerden başlamak lazım değilmi?tamam bize yakışmaz ama bişeyler yapmalıyız
Maxiboost
09-03-2007, 20:26
dava ? :D sence kaç yıl sürer ? 5 ? 10 ? 20 ? yoksa zaman aşımından rafamı kalkar ?
peki ilgili mercek ne yapar ? videoyu kaldırır.. güzel .. ilgili mercek sanırım youtube oluo ? ama bu videoya onay veren de youtube.. Eminimki Mustafa Kemal'e yapılan saldırıda yüzlerce şikayet gelmiştir ilgili merceğe.. bak ne oldu ?
peki şöyle düşün farz etki senin resmini biri bulmuş altına seni kızdırcak şeyler yazmış naparsın yapanı bulunca? ya bulamazsan ne yaparsın ? davamı açarsın ? ilgili mercekleremi gidersin ? yoksa bulunca öldüresiye döverken benim sarf ettiim kelimenin 10 katı ağırınımı sarf edersin ?
bu saygısızlıkta senin Marşına yapılıo .. senin kanınla dalgalanan Bayrağına yapılıo ha sana yapılıo ha Bayrağına .. tepkini esirgeme.. 1 ayıp söz az bile ..
evet youtube olur yetkili mercii mercek deil, youtube a bir video upload ettiğinde anında yayına geçtiğini bilirim sanırım sadece şiddet ve cinsellik kontrolünden hızlı bir şekilde geçiyor diye düşünüyorum her videoyu tek tek izlemeye kalksan yetişmez o videolar bir sürü insan gerekir neyse, youtube a bildirerek yayından kalkmasını sağlayabilirsin, dava açmaktan kaçıyorsun resmen? youtube a ne uğraşıcam diyorsun burda bunu yazmanın ne yararı oluyor bana onu söylermisin? nerden nasıl bulucaksın döveceksin biraz daha sağlıklı düşün kendi ülkende konuşanlar şimdi nerelerde neyse ben gerekli tepkimi zaten verdim, youtube engellense tr den onun ne yararı olacak?
noelbaba
09-03-2007, 20:28
ya uzun lafın kısası biz bişey yapamayız :) acı ama gerçek tepki vererek Bayramıza ve Marşımıza sahip çıkmaktan başka yol yok sanırım .. yani bence böle
Maxiboost
09-03-2007, 20:31
bende onu diyorum zaten ama birşey yapacaksan, kendine, vatanına ve bayrağına yaraşır şekilde yapmak gerek diye düşünüyorum
Low-Rider
09-03-2007, 20:32
biz birşey yapamayız diye birşey yok,madem onlar türkleri küçük düşürücü videolar koyuyolar,sende türkiyenin güzel yönleini gösteren,o videolarda ki yalan yanlış şeylere cevap niteliğinde düzgün bir video koyarsın en azından birşey yapmış olursun
noelbaba
09-03-2007, 20:34
ben burda bu konular hakkında tartışmalar oluo die koydum dedim ilgilenenler var yararım olsun bilgilendirme olsun amaç anladınmı ? peki ozaman güzel kardeşim sen bi dava aç öncü sen ol yaaaw :) ben dava açmaktan korkmuorum neden korkiim ama olmicak duaya da amin denmez.. youtube a da şikayette bulun .. ha unutmadan ben bulursan ne olur ? bulamazsan ne olur ? die sordum .. ki bulamazsan olucakları söledim .. bende biliorum bulunamaycağını o yüzden tepkimi böle dile getirdim .. ben çk sağlıklı düşünüorum ve konuşuorum ama bu konu hakkında da tartışmam tatsızlık çıkmasın boşu boşuna fikirlerine saygılıyım
Maxiboost
09-03-2007, 20:40
bende saygılıyım :) uslub farkı eheh
Tholl-ga
09-03-2007, 22:17
noelbaba burası dingonu forumu deil ulu orta öle küfür yazamassın.