Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce alınırmı?
SERHATCAN
01-08-2010, 00:30
arkadaşlar AUDİ A4 1.8T QUATTRO 96--98 model arasında sizce bu araç nasıldır hiç audi ye binmedim böyle bir araç var satılık almayı düşünüyorum bu tür araca binen yada arac hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
quatroysa al derim... ama alacağın araca iyice baktır, ayrıca o model audilerin içi çabuk dökülür derileri çok yıpranır....
Ludacris
01-08-2010, 01:09
Güzel otomobil.
Audi dökülmez heleki o model a6 insan yapımı değil. :) bmw paslanır audi paslanmaz by Ludacris imza ;)
SERHATCAN
01-08-2010, 01:14
abi o model arabada dijital klıma bile var ya
SERHATCAN
01-08-2010, 01:17
acaba yakıt konusu nasıldır bilen varmı acaba
Ludacris
01-08-2010, 02:57
acaba yakıt konusu nasıldır bilen varmı acaba
az yakar heleki hande fiti yay ı satıp alacaksan
ohh miss :) beklemen hata
varmi aracın linki fotosu tanıdık değilse pazarlğini yaparım ölücülüğüm iyidir.
initial-D
01-08-2010, 02:59
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=51453
turbo&quattro
01-08-2010, 05:19
3 senedir a4 quattro kullaniyorum..Ilk quattromu guzel bir rakama sattim model yukseltmek icin ama dayanamadim gittim yine ayni kasa baska bir quattro aldim.Kullanimi cok ama cok keyifli ve uretildigi yillardaki en iyi araclardan biri bana kalirsa...
bazi seriler agzina kadar doludur onceki quattrom gibi..1998 modeldi ve surucu + yolcu koltuk isitma, cruise kontrol, deri, sunroof vs...vardi..Bu arada sunroof standarttir quattrolarda.Kronik pek onemli bir sorunu yoktur vag grubu araclarin hepsinde olan konsol soyulmalari ve sunroof motoru arizasindan baska...Alacagin araba en az 10 yillik olacagi icin kaporta + boyayi fazla dert etmeden motoru saglikli ise alip yazilim, egzost, filtre o bu ile ~200bg + 4 cekerin tadini cikar derim..Zamanla 200bg kesmesse cuzzi rakamlarla k04e gecilip +250 lerde dolasip saka makinasi olursun..
Ludaris az yakar demiste inanma Ona benzini resmen somuruyor :)
Saka bir yana az yakmiyor quattrolar yada ben az yaktiramiyorum :Deli:
stock internallerle tatmin edici gücler alırsın..güzel araba ben al derim
Ludacris
01-08-2010, 11:41
Ludaris az yakar demiste inanma Ona benzini resmen somuruyor :)
Saka bir yana az yakmiyor quattrolar yada ben az yaktiramiyorum :Deli:
adam handeden ayrııp aişe 1.8t kuatro alıcak destek olma amaçlı yazdım :)
şaka bi yana tabiki 4çeker olmanın dez avatajı ile biraz yakar ama insan işi kullanımda 1800santimetreküp bi otomobil 9-10.5 seviyelerinde olur motor sağlığına göre.
Ee 1.6 olan araç 8 yakıyorsa bence bu rakam az.:)
tabi hatatatatata kullannımda ne yakar bilmem sahibini ilgilendirir :) sen al deişiklik iyidir, aşırı besleme iyidir
Ne kadar yenisi denk gelirse o kadar iyidir.. Donanım olarak aynısından 2 tane bulmak çok zordur. Birinde olan diğerinde yoktur mesela. Kafalarına göre takılmışlar o dönem.
Turbo&quattro anlatmış zaten birçok şeyi.
Quattro'yu yoldan çıkarmak çok zor.
Kronik sorunları arasında teyp var, ses düğmesi bozuk zannedersiniz, teyp değiştirmek gerekir. Alır almaz turbo yağmama borusu değiştirin.
Çok güzeldir, sattığıma da çok pişman oldum. Sakin giderken rahat, gaza basınca çizgisinde gider. Ama kazası belası olmasın çok dikkat edin.
Bu arada az yaktıran cidden nasıl az yaktırmış bende merak ettim. Görecelidir az yakma meselesi ama 10 litrenin altına inmez İstanbul'da...