Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirden Vti sorgu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-bir-garip-honda/detay
Arkadaşlar aranızda bu aracı bilen varmı nesi vardır nesi yoktur bir bilginiz varsa lütfen yazınız şimdiden cevaplarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim :)
Mustafa Birsesli
03-08-2010, 17:44
kazalı alındı toplandı diye biliyorum istersen kaza detayını ögrenirim
dedebeto
03-08-2010, 17:46
evet aynen oyle benim arkadas almisti arabayi onden kazali alindi araba ve komple boyandi
kazalı alındı toplandı diye biliyorum istersen kaza detayını ögrenirim
İlgin için teşekkür ederim detayı öğrenirsem iyi olur şimdiden teşekkürler :)
evet aynen oyle benim arkadas almisti arabayi onden kazali alindi araba ve komple boyandi
Teşekkür ederim dedebeto senin ne kadar bilgin var o araç hakkında onuda öğrenebilirmiyim :)
Mustafa Birsesli
03-08-2010, 17:51
valla araba geldiginde yürür halde deıldı
çekici ile getirdiler işte
ıstanbuldanmı geldı bu arac mustafa abı
Araç bizde abi.Önden ufak bi kazası var.Ön kaput sol çamurluk değişik yaşından dolayıda komple boyalı.Şuan hiçbir sorunu yok aracın linkini verdiğiniz ilan eski sahibinin koyduğu ilandır.Şuanki linki aşağıya paylaşıyorum ilandaki numarayla bilgi alabilrsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-vti-sifir-ayarinda-29256601/detay
dn. aracın üzerinde bulunan advan replica jantlar ve lastikler sıfırdır.araçta headers te olması lazım ve ince conta var bildiğim kadarıyla.
Araç bizde abi.Önden ufak bi kazası var.Ön kaput sol çamurluk değişik yaşından dolayıda komple boyalı.Şuan hiçbir sorunu yok aracın linkini verdiğiniz ilan eski sahibinin koyduğu ilandır.Şuanki linki aşağıya paylaşıyorum ilandaki numarayla bilgi alabilrsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-vti-sifir-ayarinda-29256601/detay
sızmı aradınız benı 99 gorunum tampon ıcın:)
sızmı aradınız benı 99 gorunum tampon ıcın:)
Yok abi ben değildim 1-1.5 ay öncesinden beri bizde araç eğer bu süre içinde aradılarsa onur oto adem usta aramış olabilir.:)
Yok abi ben değildim 1-1.5 ay öncesinden beri bizde araç eğer bu süre içinde aradılarsa onur oto adem usta aramış olabilir.:)
Bide 99 görünümlü derken 96-98 kasaya kaynatılarak uydurulan tampondan bahsediosunuz heralde.Ama araç 99 görünümlü :) yinede ben aramadım :):)
yanlız ESKİ ilanda 145kmde YENİSİNDE 138km_?
saygılar...
Bende kazalı fotoları var yarın şirketten paylaşırım kazası ufak değildi, airbag açmamıştı ama şaseleri fotolardada görürsünüz zaten iyi durumda değildi. istanbuldaki eski MOR 56. Bizim tolganın (KTM) aracı değil o konyaya gitti zaten foruma üye hakan die bi arkadaşta o araçta. karışıklık olmasın die bu bilgiyi yazdım.
saygılar...
Vtecler performans olarak hep iyiye gitselerde kmleri hep geri düşer geri geri gider... Söz meclisten dışarı;)
saygılar...
Onun hakkında bi bilgim yok ama biz geri sarmadık kmyi iki ilandan birinde yanlış yazılmış olabilir.
Onu öğrenip yarın yazarım buraya.
Bide km saatinin gerçek kmsini gösteren vti kolay bulunmaz bence bu zamanda.
Fiyat uygun ama kazalı.karar senin..
Abi araç kazalı tamamda ne kazalı araçlar satılıyor deli paralara kazasız diye.Aracın birtek sorunu yoktur klimasından airbag ine sunroofuna yürürüne motor kondisyonuna kadar.Ben almayı çok düşündüm arac sahibi yakın abim olur hatta yanında çalışıyorum param yetmediği için borcada girmek istemedim 106 gti almayı düşünüyorum param kısıtlı olduğu için yetse 1 dk beklemem.
Bende kazalı fotoları var yarın şirketten paylaşırım kazası ufak değildi, airbag açmamıştı ama şaseleri fotolardada görürsünüz zaten iyi durumda değildi. istanbuldaki eski MOR 56. Bizim tolganın (KTM) aracı değil o konyaya gitti zaten foruma üye hakan die bi arkadaşta o araçta. karışıklık olmasın die bu bilgiyi yazdım.
Aynen mor plakalı araç değil.Airbag de açmadı araç airbagları orjinal ilk günkü gibi duruyor.Şaselerindede bişey olduğunu duymadım kendimde inceledim aracı şaseler temiz göründü bana hergün gözümün önünde duran kullandığım araç.Dediğim gibi şaselerinde bi hata görmedim.Dilerseniz fotoları paylaşabilirsiniz..
araç sahibi gibi bir durumdasın kazalı fotolarını koymamın senin için bi sakıncası varmı??
Alıcının düşüncesini tamamen aydınlatır.
Edit: paylaş yazmışsın yarın sabahtan şirkete gidince koyacağım o zaman
Burada yayınlamak yerine isteyen kişilere özelden gönderirseniz daha iyi olur hatta banada gönderirseniz iyi olur.Araç 1-1.5 aydır bizde kazalı halini görmedim bende görmüş olurum.
sen nasıl istersen. bende kazalı fotoları mevcut dediğim gibi. istersen buraya koyarım istersen pm atarım sen söyle ona göre hareket ederim.
banada tutulma bende birçok vtec in kazalı fotosu mevcuttur ;) pek çıkarmam piyasaya ;)
İsteyen olursa özelden gönder abi sen banada gönderirsen sevinirim.
EfeTopcu
03-08-2010, 22:26
tamamdır ;)
herkes mutluysa problem yok dimi abi :D
ha_SaaaN
03-08-2010, 22:35
bende ıstıyorum fotolarını abi banada gonderebilirmısın?
bu arac ilk alındıgında toplandıgında bana geldı yay problemı vardı coil takmıslar memnun olmadıkları için bir iki fikir verdım o aradada ınceleme fırsatım oldu kı sahibinide tanırım su anda 2010 civic aldı kafam rahat diodu en son gordugumde. Bende ne kadar problemı varsa nasıl toplandıysa ogrenırım ama fotoları bende ıstıyorum gorunce fotoları ne oldugunuu anlarız
34tb9544
03-08-2010, 23:06
kagıthanedekı mor plakalı sahıbındende hasarlı olan v tec mı acaba bu arac vtecr baskan
Arkadaşlar hepinizin düşünceleri ve paylaşımları için teşekkür ederim resimleri rica etsem bana pmden atarmısın VTEC :)
abim bende merak ettim bende fotolarını alabilir miyim
Bende merak ettim acıkcası +1
merak etcek bsy yok arac satılmıs gozukuor
Arac satılmadı eski sahibinin ilanı aktif duruyordu hala onu kaldırttık kendi ilanımız var şuan sahibindende.Önceki sayfada ilan linkini paylaştım
herkes mutluysa problem yok dimi abi :D
Aynen :)
bende ıstıyorum fotolarını abi banada gonderebilirmısın?
bu arac ilk alındıgında toplandıgında bana geldı yay problemı vardı coil takmıslar memnun olmadıkları için bir iki fikir verdım o aradada ınceleme fırsatım oldu kı sahibinide tanırım su anda 2010 civic aldı kafam rahat diodu en son gordugumde. Bende ne kadar problemı varsa nasıl toplandıysa ogrenırım ama fotoları bende ıstıyorum gorunce fotoları ne oldugunuu anlarız
PM attım
kagıthanedekı mor plakalı sahıbındende hasarlı olan v tec mı acaba bu arac vtecr baskan
Aynen o araç 34 MOR 56
Arkadaşlar hepinizin düşünceleri ve paylaşımları için teşekkür ederim resimleri rica etsem bana pmden atarmısın VTEC :)
PM attım
PM attım.
tuner faruk
04-08-2010, 17:18
Bende hatırlıyorum bu aracı hatta kazalı fiyatı çok iyiydi kazalı fotolarınıda hatırlıyorum pek bişey yok gibiydi öndendi darbesi cesaret etseydim ben toplicaktım babamla bile görüşmüştüm ama cesaret edemedim şuanki fiyatıda iyi;)
caglarcb
04-08-2010, 18:04
biz almaya niyetlenmiştik , ön iki çamurluk farlar tampon kaput ön panel komple değişik die söylenmişti telefonda.
Bu araç KTM nicki abinin eski aracı değil o arac konyada.Araçta çok büyük bişey yok evet ön sağ sol çamurluk panel kaput değişik ama şuan normal kazasız bi vti den bi farkı yok isteyen gelir görür hiçbir masrafı sıkıntısı yok aracın.Fiyatıda fazla değil ufak bi pazarlık yapılır yine fiyatta.
benimkiyle karıştıran oluyor.benimkinin eski plaka 34 MOR 76
bu ilandaki araç 34 MOR 56.
benimkiyle karıştıran oluyor.benimkinin eski plaka 34 MOR 76
bu ilandaki araç 34 MOR 56.
Aynen abi.
Resimleri alabilirmiyim mümkünse.
çağlarcoskun
05-08-2010, 00:18
kazalı halde 9 lira falan isteniyodu demir jantları vardı hatta o vti mı bu acaba ? eğer oysa o baya kazalı diye hatırlıyorum yaa ama yanılıyoda olabilirim bende pm alabilirmiyim bi sakıncası yoksa
tuner faruk
05-08-2010, 00:29
kazalı halde 9 lira falan isteniyodu demir jantları vardı hatta o vti mı bu acaba ? eğer oysa o baya kazalı diye hatırlıyorum yaa ama yanılıyoda olabilirim bende pm alabilirmiyim bi sakıncası yoksa
O kuzen ;) Zaten Türkiye'de 3 tane var bu renk