Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yaptı, Porsche'yi bırakıp kaçtı!
İstanbul Mecidiyeköy'de yeni piyasaya çıkan son model Porsche otomobiliyle aşırı hız yaparak, başka bir otomobile arkadan çarpan ve 5 kişinin yaralanmasına neden olan sürücü, yaklaşık 600 bin liralık otomobilini olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı.
Detaylar Linktedir :
Kaynak (http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/08/02/kaza.yapti.porscheyi.birakip.kacti/585357.1.2/index.html#photogal)
biraz önce haberlerde geçti sahibi şase numarasından bulunmuş
haberlerde gördüm bende yaptın bi mok madem bekle niye kacarsınki
VTec_king
03-08-2010, 18:58
adam şu anda zaten türkiye dışındadır
600 binlik aracı binmekle adam olunmuyor demek ki :)
Adam nasıl bir ruh haliyle biniyorsa :)
Gitti canım panerama :p
Hayvan çok piyasada, Allahtan ölen yok.
Dipnot;
Jantlar Techart... :D :cool:
timucintt
03-08-2010, 19:00
dayak yerim diye kaçmıştır...
Adam nasıl bir ruh haliyle biniyorsa :)
Gitti canım panerama :p
panerama gıtsınde dıger aractakılere bısı olmasın ;)
panerama gıtsınde dıger aractakılere bısı olmasın ;)
Olmadıgı icin gitti canım panerama yazdım zaten :)
Ludacris
03-08-2010, 19:06
Vay adi..
Inş yakalanırda cezasını çeker
SekoLive
03-08-2010, 19:07
bu arabayı cumartesi okmeydanından kasımpaşa taksim yönüne doğru sıkarken gördüm acayip süratliydi ve plakasızdı birisine vursa plakası yok muhabbeti geçti dünde patlamıs
valla adam herşeyi yoluna sokmuştur
Selcuk_RoL
03-08-2010, 19:12
iyi kaçmış ama sonra s.... :D
lethaldoze
03-08-2010, 19:16
Ehliyeti yoktur kesin, başkası kullanıyordu falan yapmak için olabilir belki.
yazık olmus caanım arabaya :D
alkollüde olabilir..ya diğer araçtakilere birşey olsaydı.
5 araba onumde oldu saka gıbıydı umranıyeden donuyordum benı solladı falan uzun surmedı arabanın daha koltuklarnda posetlerı duruyordu
büyük ihtimal alkollüydü heralde.allahtan can kaybı olmamış
ahmet3425
03-08-2010, 19:58
alkollu olma ihtimali cok yuksek kazanın sokuyla tırsıp napcagını sasırmıstır muhtemelen ve diğer aractakilere bisey olma ihtimalinide goz onunde bulundurup kacmıstır:D
para ile degil yürek ile adam olunur diye boşa demezler
34btr1907
03-08-2010, 21:57
alkolluydu kesin 1 gun sonra alkollü kullandıgını kimse ispatlayamaz kanında çıkarsa alkol evde stresten içtim diyecektir sonra çıkıp piyasaya korktum kaçtım sıkıştırdılar hakimiyeti kaybettim vurdum dicek hop dışarda bu kadar basit bi şekilde serbets kalcak allahtan ölü yokmuş
alkolluydu kesin 1 gun sonra alkollü kullandıgını kimse ispatlayamaz kanında çıkarsa alkol evde stresten içtim diyecektir sonra çıkıp piyasaya korktum kaçtım sıkıştırdılar hakimiyeti kaybettim vurdum dicek hop dışarda bu kadar basit bi şekilde serbets kalcak allahtan ölü yokmuş
binlerce dansöz var :)
bir panerama gider diğeri gelir böyle tiplere hiç birşey olmaz.
yavuz364
03-08-2010, 22:07
eski model tecart mı araba? ^o) sitesinde göremedim de.. çok beğendim..
Hayvan çok piyasada, Allahtan ölen yok.
Dipnot;
Jantlar Techart... :D :cool:
Kaskosuda yoktur. Haşırt.
dragstar
03-08-2010, 22:38
dayak yerim diye kaçmıştır...
aynen öyle
onursumer
03-08-2010, 22:43
alkolde varsa karambole gitmesin diye kaçmıştır
Almanci Tane-R
03-08-2010, 22:49
Olay yerinden kacmak yaralilar varken dogru degil ama bazen kacip teslim olmak gerekiyor. Dayak yiyen bir suru bildigim insan var bu yuzden
34tb9544
03-08-2010, 23:00
olay pazar gecesı oldu araba bebekte vale alırken gordum bu eskı abbasın yerınde bu GODOMANLARIN yemek yedıgı bı balıckı var poseıdon du galıba gecerkken jantlarına arbaya cok baktım baya bı baktım (gozum kaldı galıba) bende bı mekana gırdım yemek yedım baya bı takıldım yaklasık 3 saat sonra cıkarken onumden gıttı etılerden gıttı ben sahılden e5 e gırdım cok trafık wardı baya bı kufur edıp sahıle dondum demek bu gavatmıs (balık lokantasında kesın alkol aldı o yuzden kactı)
İçinden yine iyi sağ çıkmış
_cAgdAsH_
03-08-2010, 23:23
alkollüdür muhtemelen nıe kcrki insan baska türlü
olay pazar gecesı oldu araba bebekte vale alırken gordum bu eskı abbasın yerınde bu GODOMANLARIN yemek yedıgı bı balıckı var poseıdon du galıba gecerkken jantlarına arbaya cok baktım baya bı baktım (gozum kaldı galıba) bende bı mekana gırdım yemek yedım baya bı takıldım yaklasık 3 saat sonra cıkarken onumden gıttı etılerden gıttı ben sahılden e5 e gırdım cok trafık wardı baya bı kufur edıp sahıle dondum demek bu gavatmıs (balık lokantasında kesın alkol aldı o yuzden kactı)
plakası yokmuydu?
aynen bende yuruyusteydım..haberı gordugumde dırek o gun aklıma geldı..
Aykut106
03-08-2010, 23:42
plakası yokmuydu?
Bu plakası daha çıkmamış olan Porsche sanırım.
bende alkollü olduğunu tahmin ediyorum kullanan kişinin..neyseki ölen olmamış..
Neyse ki ölen yok, alkollü olmasa da kaçmazdı zaten alkollü olmasa böyle bir kaza yapmazdı bence fakat ne cesaret aracı alır almaz yaptıklarına bakın.
Kaskosuda yoktur. Haşırt.
kaskosu olmasa nolcakki buna gariban adam binmez yani dokunmaz amcama merak etmeyin :icon_tup:
Tuning055
04-08-2010, 00:36
valla bu aracı kaskosuz dışarı cıkarcaklarını hiç sanmıyorum bunlar pintidir biraz:D neyseki ölen yok..
kim bilir ne içti neye inandı nasıl bi ruh halindeydi de bıraktı kaçtı.belkide daha ehliyeti bile olmayan bir zengin bebesidir.babası oğlunun alına vermiştir makinayı.oda patlamıştır.orda bir kazasaya sebep olur yaralı insanları o durumda bırakıp nasıl kaçabilirki bir insan.hiçmi vicdan yok hiçmi merhamet yok ya
aracı geçen hafta ekenlerde gördüm kazadan çıkmış yapılıyodu jantlar sarı klperler aynıdı plaka yoktu
olcay_bora
04-08-2010, 09:43
iide o üst yolda nereye kaçtı bu herif anlamadım
SekoLive
04-08-2010, 09:45
iide o üst yolda nereye kaçtı bu herif anlamadım
olcay muhtemelen araç tek değildir 2-3 araba olup arkadan gelenler almıstır diye düşünüyorum yoksa orda insanlar illaki yakalarlardı kaçmaya çalışsa dediğin gibi viyadük üstünde olms nereden kaçacak başka türlü
leader_T
04-08-2010, 09:55
Ehliyeti yoktur kesin, başkası kullanıyordu falan yapmak için olabilir belki.
katılıyorum. böyle bir şey planlamış olabilir.
birde yaww bu araç günlerdir böyle plakasız geziyor ve kimse bir şey yapmıyor mu??
pintidir
alkolludur değildir hep ihtimal üzerinden yazmışız... o kısımları için birşey diyemem de...
böyle durumlarda kaçanın vicdanı nasıl rahat eder onu anlayamam bir türlü...
haberlerde duymuştum.Bu arada ilk sayfadaki 3 arkadas Panarama demişler :D
Panamera olacak arkadaşlar :D
34tb9544
04-08-2010, 11:05
arac gecıcı plakalıydı ben bebekte gordugumde jantları cok hosuma gıtmıstı kalıperlerıde sarıydı poseıdonda kesın rakı balık yapmıstır arabayı ıslatmıslardır belkıde :D
emirhan sph
04-08-2010, 11:11
Abi nasil bsiidir bu ya e5 deneme pistimi ne die basio bu millet ya hicmi dusunmuo basina gelebilcekleri. Hayvan dolu okuz dolu Turkiye ya yazik gunah su insanlarin haline bak asfaltta yatiyo adam herif kacmis gitmis. Allah bildigi gibi yapsin. Bole hayvanlar yuzunden ne canlar yaniyo ne insanlar sakat kaliyo.
arac gecıcı plakalıydı ben bebekte gordugumde jantları cok hosuma gıtmıstı kalıperlerıde sarıydı poseıdonda kesın rakı balık yapmıstır arabayı ıslatmıslardır belkıde :D
bahcelıevlerde bı galerıde vardı gecıcı plaka o olmasın
34tb9544
04-08-2010, 12:00
bahcelıevlerde bı galerıde vardı gecıcı plaka o olmasın
kanka bu arabaydı o gece bebkte gordugum cunku ben sahılden o etılerden cıktı e tabı o bıraz hızlı ben ancak gıdebıldım e5 e onun yuzunden gırmedım gulbagdan kactım
orkungungor
04-08-2010, 15:57
bence 18 yaşını bile doldurmamış zengin pçlerden biridir şase numarasıda babasının abisinin üstünedir oh oldu bitti işte kurtuldu.
birde yaww bu araç günlerdir böyle plakasız geziyor ve kimse bir şey yapmıyor mu??
Ben 90 gün ön arka plakasız gezdim hilbişi olmuyo. Hatta balayına Balıkesire gittim geldim. Bir kere radara yakalandım yolu kesip aldılar genede çok problem olmadı. :D
http://www.milliyet.com.tr/kaza-yapan-porsche-nin-sahibi-teslim-oldu/turkiye/sondakika/05.08.2010/1272407/default.htm
Low-Rider
04-08-2010, 23:51
Kimse birsey yapmiyor.karsi apartmanda oturan bir dayi var,yaklasik 1yildir gecici plaka var merc s serisinde.bir onceki aracida o sekildi
http://www.milliyet.com.tr/kaza-yapan-porsche-nin-sahibi-teslim-oldu/turkiye/sondakika/05.08.2010/1272407/default.htm
sağ şeritteki araç sinyal vermeden aniden önüme geçti. Ona çarpmamak için sol şeride geçtim. Araçlar yavaşlamış şekildeydi. Frene bastım ama duramadım.
citroen be frene basmış duramamış. serbest kalmış tabi yapcak bişey yok
34tb9544
04-08-2010, 23:58
plaka cıkmamasının sebebıde ruhsata 2011 model yazılması
Geçici plakalarında çok ucuz miktarlı sigortaları oluyor diye biliyorum. Onun için hiç bir şey olmaz bu adama. ;)
leader_T
05-08-2010, 09:36
Ben 90 gün ön arka plakasız gezdim hilbişi olmuyo. Hatta balayına Balıkesire gittim geldim. Bir kere radara yakalandım yolu kesip aldılar genede çok problem olmadı. :D
Kimse birsey yapmiyor.karsi apartmanda oturan bir dayi var,yaklasik 1yildir gecici plaka var merc s serisinde.bir onceki aracida o sekildi
Aracın en önemli parçalarından biri olan açıkçası kimlik kartı üzerinde yok ve kimse durdurmuyor. ancak eksoz yada cam filmi olunca anında durduruluyor. hatta trafikten men ediliyor. Akıl almaz bir şey....
600 binlik aracı binmekle adam olunmuyor demek ki :)
Heralde yani..;)
Aracın en önemli parçalarından biri olan açıkçası kimlik kartı üzerinde yok ve kimse durdurmuyor. ancak eksoz yada cam filmi olunca anında durduruluyor. hatta trafikten men ediliyor. Akıl almaz bir şey....
asıl onu durdururlar arabadan dolayı plaka olsada olmasada.. denk gelmemiş demekki..