Orijinalini görmek için tıklayınız : EMG Astra GSi vs. UR Clio RS
Alicana nasıl saplanır buyrun :D
şaka bi yana bikaç ay öncesinin videosu güzelde çıkmış yeni elime geçti koyim dedim
astra: egzoz-chip
clio: filtre-egzoz-chip
şöför ukku rezil herif :D
http://www.streetfire.net/video/emg-astra-gsi-vs-ur-clio-rs_2045313.htm
DogukanB
04-08-2010, 00:51
kIralsın gecü :D
redlinemst
04-08-2010, 00:57
bide 250 binde olcak :D Maşallah abi güzel yürümüşsün :icon_tup:
ikina ikina 1 boy gecmi$sin sapladim diyosun, ayip ayip :D
ikina ikina 1 boy gecmi$sin sapladim diyosun, ayip ayip :D
lenslerimi çıkardın naptın temiz 2 boy var arada :D
Yalnız arka amortisörler efsane vites atarken egzoz yere değicek :)
Yalnız arka amortisörler efsane vites atarken egzoz yere değicek :)
aynen arka amortsörlerim fenadır sanırım 16 senedir hiç değişmemiş :D
Maşallah çok beğeniyorum şu Astra GSI ları. Alican yak şu arabayı çabuk :hehe:
Selcuk_RoL
04-08-2010, 07:51
maşşalah emre 10 numura yürümüşsün kazasız belasız
Maşallah maşallah güzel deneme olmuş :)
PPR engineering
04-08-2010, 08:33
maşALLAH araçlara.emre ii yürümüşün gercekten..
KA®ANLIK
04-08-2010, 08:54
Hayvansın :D
Alınık F20 ilanı yakındır :D
motor kulağının nasıl kırıldığı da anlaşılıyor :eek:
Maşşallah, GSI cıların gözbebeği :)
Bülent76
04-08-2010, 08:57
İki araca da maşallah. Aradan yıllar geçti ama şu Gsi'lar eskimedi, hala temiz bir Gsi gördüğüm zaman gözden kaybolana kadar bakarım arkasından.
olum 41 kere maşallah şu arabayı sen değilde enes kullansa kaç boy farkedecek merak ediyorum :D
bu GSİ yi seviyorum.... maşallahhh
arabanın maşallahı var.. ne yaparsak yapalım olmuyor :D
Aferınn lo gecüü maşallah :)
araclara massallah . . .emre ur rste skıntı oldgnu untmayalm ama bu denemede simdiki haliyle alakasi yok.emg gsı da ayrı masallah
maşallah
yalnız sağlıklı bı rs hemıde wimmer chıplı felan seklınde ıse gsi ın gecmesının mumkunatı yok:)
maşallah
yalnız sağlıklı bı rs hemıde wimmer chıplı felan seklınde ıse gsi ın gecmesının mumkunatı yok:)
;) kesınlikle katılıyorum zaten belirttgm gibi ur rste ateslemeyle ilgli sknti wardi bu durumdanda hbrmz yoktu ama emg masallah
Alicanrs
04-08-2010, 10:00
video konulması sorun deil o zaman bende superchips vardı ateşleme sıkntılıydı araba bildiğin yürümüodu ona bakılırsa yusuf vtecle 6 boy geçmişti beni ama şuan her gsi'la seve seve denerim ... sıkıntılı araç geçmek zor deil
Alicanrs
04-08-2010, 10:02
Maşallah çok beğeniyorum şu Astra GSI ları. Alican yak şu arabayı çabuk :hehe:
ne alaka abi sen sanki bilmiosn benim arabanın o zaman hiç yürümediğini beyin deiştiğimide gayet iyi biliosn gazkelebeği potansiyemetremidir nedir o arıza veriodu oksijen sensörü arızası veriodu paso deişmeme rağmen 3 defa 5 bine kdr araba takılıodu bi anda açılıodu ... şuan öyle sorunlarım yok Allaha şükür gidio aracım :D:D sevinsin tombişşşş bu fırsat eline geçmez daha:D
Alicanrs
04-08-2010, 10:04
lenslerimi çıkardın naptın temiz 2 boy var arada :D
emre bana 2 boy atsana şuan :D:D ama headers piston vs koy tombişcim =)
Cihan Çizmeci
04-08-2010, 10:08
Maşallah 2 aracada ;)
emre bana 2 boy atsana şuan :D:D ama headers piston vs koy tombişcim =)
kaşınmaaa :D :D
Alicanrs
04-08-2010, 10:09
kaşınmaaa :D :D
yoo kanka kaşınmıorm gayet ciddiyim sende biliosn o zamanla şu zamanın arasında dağlar kdr fark olduğunu =) dahada iileşicek inş
yoo kanka kaşınmıorm gayet ciddiyim sende biliosn o zamanla şu zamanın arasında dağlar kdr fark olduğunu =) dahada iileşicek inş
biliyorum bilmez miyim.. farkı yapan kim acep :D
sen dediğimi yapmadın di mi hala..
Alicanrs
04-08-2010, 10:12
biliyorum bilmez miyim.. farkı yapan kim acep :D
sen dediğimi yapmadın di mi hala..
hemen yapıorm aşağı sarkozi :D:D:D onn için tamam emg maşallah o kmde çok diri vs ama 3-4 ay öncesi videosu gereksiz bence yeni deneme yapılıp konursa millet yanlış anlamaz 2 boyu o zmn görim :D:D rs senden sora rs oldu :D
Ahmet_28
04-08-2010, 10:13
benim tanıdığım emre gene dener :D
Alicanrs
04-08-2010, 10:15
benim tanıdığım emre gene dener :D
:D:D:D bu gece gelirim öyle bişi olursa
gece gelirsen bi de ben geçiyim :D
Alicanrs
04-08-2010, 10:30
ayarlayın emreyi siyah 182 yi turşu vs gelmeyen :D:D:D
Araçlara maşallah. Alican neettin yaav:)
video konulması sorun deil o zaman bende superchips vardı ateşleme sıkntılıydı araba bildiğin yürümüodu ona bakılırsa yusuf vtecle 6 boy geçmişti beni ama şuan her gsi'la seve seve denerim ... sıkıntılı araç geçmek zor deil
ahahha ben anlamam gardaş sapladımmı sapladım :D deneriz sıkıntı yok biraz beklicen ama yine:)
emre maşallah kardeşim :)
Siyah 182 cuma veya c.tesi farketmez hazır ve nazır ;)
yavuz364
04-08-2010, 15:05
noldu stock 1.8t ile RS mi geçicen ? :D :D kendi tezini çürütmeye mi karar verdin :D
Walla eğer bu Utkunun aldığı 1.8T o akşam Utku ben Alican yürüdüğümüz zaman gelen 1.8T ise şaka yapar akıllı olun :D
ne alaka abi sen sanki bilmiosn benim arabanın o zaman hiç yürümediğini beyin deiştiğimide gayet iyi biliosn gazkelebeği potansiyemetremidir nedir o arıza veriodu oksijen sensörü arızası veriodu paso deişmeme rağmen 3 defa 5 bine kdr araba takılıodu bi anda açılıodu ... şuan öyle sorunlarım yok Allaha şükür gidio aracım :D:D sevinsin tombişşşş bu fırsat eline geçmez daha:D
Alican yak şu arabayı diyorum sana essikibin alacam söz :D
Şaka yapıyorum bu arada. Alicanın makinanın benimle yürürken ki halinden daha iyi olduğunu biliyorum ve ciddi yürür o makina. GSI' ın ben tutunabileceğini hiç ama hiç zannetmiyorum.
Emre yanılt bizi :D
gsi güzel gitmiş maşalllah
Deneriz görürüz bencede rs geçer ama bakalım :)
ben gsi dan umutluyum, geçmesi hususunda değil tutunsa bile yeter.
masallahh ıkısınede
astra sıkı yuruyo ekstradan bı masallah daha :)
Alicanrs
04-08-2010, 17:27
Deneriz görürüz bencede rs geçer ama bakalım :)
kanka şaka maka maşşallah o kmde o dirilik 41 kere maşallah o zmnki halimle şuanki halim ztn %100 farklı sende biliosn denemek önemli deil maksat dostluk :) 10 boy geçim 10 boy geçiliyim sorn deil biliosn :) ama o zmn bariz çok ama çok sıkıntım vardı şuan ciddi ciddi farklı yürüo bakarsın yürümez senin ASLANIN YANINDA =)
kilo yıl yorgunluk her türlü sen avantajlısın zaten geçemezsen otur ağla :D
son dokunuşlar az daha bekle yavru
o yorgunluk ve yıl konusu senin araç için geçerli olamamış bence emre-g, o yüzden yorgunluk filan deme maşallahı var GSİ 'ye aşık olmamı sağlayan araçtır seninki si YSJ ile birlikte :)
DipNot: komple egzos yaptırmayı düşünüyordun sanırsam ondan önce deneme derim..
Alicanrs
04-08-2010, 17:37
emre naptırıosan yaptır ben sadece bekliyorum tombişim =) şu ara çıkarsan iyi olur ama :D
o yorgunluk ve yıl konusu senin araç için geçerli olamamış bence emre-g, o yüzden yorgunluk filan deme maşallahı var GSİ 'ye aşık olmamı sağlayan araçtır seninki si YSJ ile birlikte :)
Eyvallah sağolasın:) zamanında anasını ağlatmışlar gsi'ların o yüzden millet yürümez çekilmez zevksiz dertli arabalar olarak biliyor ama alakası yok:)
emre naptırıosan yaptır ben sadece bekliyorum tombişim =) şu ara çıkarsan iyi olur ama :D
Filtre,son susturucu,headers hazır bekliyo canem, sadece ara boru ve muayene kaldı onlarıda halledeyim çıkalım şöle uzun uzun gazlayalım:)
Alicanrs
04-08-2010, 17:41
Filtre,son susturucu,headers hazır bekliyo canem, sadece ara boru ve muayene kaldı onlarıda halledeyim çıkalım şöle uzun uzun gazlayalım:)
tamam kanka yap bende üstüne bişiler katım deneriz uzun uzun :D:D
emre gecemediğin rs ı bana pasla :D
Alicanrs
04-08-2010, 17:43
emre gecemediğin rs ı bana pasla :D
tam klasımızsın hee kpro vs :D bi 20 boyu var:d
H22Power
04-08-2010, 17:44
Alican senden utanıyorum:hahaha:
Alicanrs
04-08-2010, 17:45
Alican senden utanıyorum:hahaha:
=) eyw kanka öpüyorum seni kıllı maymn :D
H22Power
04-08-2010, 17:49
=) eyw kanka öpüyorum seni kıllı maymn :D
gel deneyelim bir akşam utkuyuda gaza getir bir film çevirelim şöle +18 ahahaha
Alicanrs
04-08-2010, 17:50
+18 18T olmasın :D:D:D bir akşam denicez çağran çağrana ztn :D benzinim yok arkadaş denemiorm :d
H22Power
04-08-2010, 17:52
+18 18T olmasın :D:D:D bir akşam denicez çağran çağrana ztn :D benzinim yok arkadaş denemiorm :d
Ağlamaktan gözünün feri kaçtı hee :D gel haftaiçi birgün :D
Maşallah anti opelciyim ama GSİ ayrı ya :)
Alicanrs
04-08-2010, 17:59
Ağlamaktan gözünün feri kaçtı hee :D gel haftaiçi birgün :D
sorma kanka çok tırstım yaa :D:D denemiorm arkadaş:D:D
Alicanrs
04-08-2010, 18:15
Alican yak şu arabayı diyorum sana essikibin alacam söz :D
Şaka yapıyorum bu arada. Alicanın makinanın benimle yürürken ki halinden daha iyi olduğunu biliyorum ve ciddi yürür o makina. GSI' ın ben tutunabileceğini hiç ama hiç zannetmiyorum.
Emre yanılt bizi :D
wallahamı alcan mı s2k :D:D gözünün önünde nasl yakarım varya :D:D içinde seni bile yakarım abi :D:D
dragstar
04-08-2010, 19:54
ikisinede maşallah gsi nasıl 250 binde yaa:D
wallahamı alcan mı s2k :D:D gözünün önünde nasl yakarım varya :D:D içinde seni bile yakarım abi :D:D
Vay alçak vay! :hehe:
alicanı geçmeyen varmı ya hahahahha
Alicanrs
04-08-2010, 20:49
alicanı geçmeyen varmı ya hahahahha
evet 4 ay önceye kdr öleydi :D:D:D zaman deişti yavrm :D hiç deilse sıcakta çıkabiliorm be canım benim :D
Alicanrs
04-08-2010, 20:50
Vay alçak vay! :hehe:
ne zaman alıosun s2k mı :D yakıcam gözünün önünde :D hem kaskodan para hem s2k turbolarm :d:D:D:
evet 4 ay önceye kdr öleydi :D:D:D zaman deişti yavrm :D hiç deilse sıcakta çıkabiliorm be canım benim :D
hahahah öpüyorum canım :D
nolmuş öyle yaw ben de Emrenin gsi la denemek istiyordum ama unutıyım gitsin :D
Alicanrs
04-08-2010, 20:58
nolmuş öyle yaw ben de Emrenin gsi la denemek istiyordum ama unutıyım gitsin :D
tırsma dene bu deneme 3-4 ay önce :D yürümüodu benim araç seninki gibi gidiodu :D:D gördün ya bi gece 3 e attım gitmedi yağmurlu gündü filtre su çekti aynı öleydi ahaha:D
tırsma dene bu deneme 3-4 ay önce :D yürümüodu benim araç seninki gibi gidiodu :D:D gördün ya bi gece 3 e attım gitmedi yağmurlu gündü filtre su çekti aynı öleydi ahaha:D
hacım yüreğime su serptin :) o zaman bu video yu tarihe gömücek videonun çekileceği gün benide yazın kara listeye :D
Alicanrs
04-08-2010, 21:07
hacım yüreğime su serptin :) o zaman bu video yu tarihe gömücek videonun çekileceği gün benide yazın kara listeye :D
ahahaahaha gaz verimde dene emrenin yeni hali ile :D:D bende denicem bakalım tombiş şaka yapıcakmı bu sefer sorunsuz deneme olcak :D
ahahaahaha gaz verimde dene emrenin yeni hali ile :D:D bende denicem bakalım tombiş şaka yapıcakmı bu sefer sorunsuz deneme olcak :D
doktor çok korkuyorum acır mı ?? :D:D:D
Alicanrs
04-08-2010, 21:15
doktor çok korkuyorum acır mı ?? :D:D:D
korkma o tombul beceremez :D:D önünü görmüo :D
:hahaha::D:D:D herkese gaz allah sonumuzu hayır etsin :D
Cliosportve
04-08-2010, 22:10
UR Clio RS şimdiki hali bence alakası yok
GSİ da maşallah yalnız cigerden gelen ses var arabada
lexmaull ????
lexmaul emme tek başına pek bi işe yaramıyor beyin port polish vs ile zevki çıkıyor
tamam kanka yap bende üstüne bişiler katım deneriz uzun uzun :D:D
ben bitek egzoz yapıcam olm sende filtre egzoz chip olcan işte ne yapmayı düşünüyosun :D
göstercem ben sana önü arkayı sağı solu :D
ikisinede maşallah gsi nasıl 250 binde yaa:D
256.600 km de maşallah diyelim nazar değmesin:)
onursoytam
04-08-2010, 23:00
maşallah araçlara GSI helal yürürlü valla :)
noldu stock 1.8t ile RS mi geçicen ? :D :D kendi tezini çürütmeye mi karar verdin :D
benim RS'imi geçemeyeceğime eminim de, alicanınki gibi turşularla belli olmaz :D :D
haha ezik renocularla yarışacak kadar düşmedik di mi musti :D
Alican da Emre de sevdiğim kardeşlerim...
Çıkalım hep beraber izleyelim yakın zamanda, bana uyar :)
Ama Alican'ın arabası çok hızlandı eskiye nazaran.. El attığım yürüyor arkadaş :hahaha:
haha ezik renocularla yarışacak kadar düşmedik di mi musti :D
Alican da Emre de sevdiğim kardeşlerim...
Çıkalım hep beraber izleyelim yakın zamanda, bana uyar :)
Ama Alican'ın arabası çok hızlandı eskiye nazaran.. El attığım yürüyor arkadaş :hahaha:
aynen hacı renölarla muhattap olmayalım alamancılar olarak ezikler sizi :D
tam klasımızsın hee kpro vs :D bi 20 boyu var:d
alicn gecemedğin kproluyu bana pasla:)) ihi