Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi Alfa Servisi..
Tercihen istanbul içinde işinin piri referans olabileceğiniz Alfa servisi varmıdır ?
2003 156 2.0 selespeed hakkında bir sorunumuz var şanzuman robotu ile alakalı
araç boşta kaldı vitese girmiyor bi 10-15 metre itince kendiliğinden vitese giriyor ve devam ediyor
bu arada vitese geçtikten sonra eğer araba durursa stop ediyor ve boşa geçiyor tekrar itince vitese geçiyor
araç şuanda maslakta maestro serviste ama onlar sabahtan beri pek bir çözüm üretemediler.Kimisi robotun üzerinde bi algılayıcı var ondan olabilir diyor kimisi robotun değişmesi lazım diyor vs vs
Alfacı arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim.
puhahahh ulen bıde bana saplıcaktın bunu hee :D
senın kaderın bu kanka sende bı 15 metre ıtıver canım nolmus yani :D
puhahahh ulen bıde bana saplıcaktın bunu hee :D
senın kaderın bu kanka sende bı 15 metre ıtıver canım nolmus yani :D
hahahah kanka kısmet nerdeyse iteliyodum sana :D
araba bende olsa iterim alışkınımda pederde moruk zor oluyo :D
Shadow_Dancer
04-08-2010, 16:50
Davşannım sayısaldan para çıksın ilk işim sana böyle cillop gibi sıfır bi araba almak olacak :D
nedir arkadaş bu adamın çektigi yaaa
initial-D
04-08-2010, 16:50
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40968
abi bu konuyu hatırlıyomusun:)
SekoLive
04-08-2010, 16:51
abi geçmiş olsn bi kaçtane alfa cı vardı sitede yok servisleri süper v.b. diyen onlar görünce yazacaklardr muhtemelen
sercan keklik'e ulaşırsanız yardımcı olur...
Benden çok yaşa emi :)
Olm benim işimi sen çözdün aynı problem vardı :D problemi çözende aynı yer seninkini neden çözemiyolar :D
Davşannım sayısaldan para çıksın ilk işim sana böyle cillop gibi sıfır bi araba almak olacak :D
nedir arkadaş bu adamın çektigi yaaa
kanka bu alfanın kronik sorunu maalesef :D
eyvallah gülüm bu iyi oldu
abi geçmiş olsn bi kaçtane alfa cı vardı sitede yok servisleri süper v.b. diyen onlar görünce yazacaklardr muhtemelen
aynen gülüm bekliyoruk :D
sercan keklik'e ulaşırsanız yardımcı olur...
ok bi pm atıyorum sağolasın
H22Power
04-08-2010, 16:56
war olmaz olur mu ara beni zaten sölemiştim sana selespeed i kitlediği gün hatırlıyor musun?
ah muştu ah:D
kanka adam kastamonuda yaşadı sorunu ve dün istanbula geldi o arabayla :D benle alakasız yaw :D
Benden çok yaşa emi :)
Olm benim işimi sen çözdün aynı problem vardı :D problemi çözende aynı yer seninkini neden çözemiyolar :D
kanka maestro servisten on numara memnunum aslında ama bizim sürekli görüştüğümüz aracımıza bakan arkadaş senelik izindeymiş :D
sabahtır araba orda ama robot değişecek falan diyorlar ki pahalı bi meret :D en azında bi iki yerle daha konuşayım ona göre hareket edeyim
kanka adam kastamonuda yaşadı sorunu ve dün istanbula geldi o arabayla :D benle alakasız yaw :D
kanka maestro servisten on numara memnunum aslında ama bizim sürekli görüştüğümüz aracımıza bakan arkadaş senelik izindeymiş :D
sabahtır araba orda ama robot değişecek falan diyorlar ki pahalı bi meret :D en azında bi iki yerle daha konuşayım ona göre hareket edeyim
bilmiyorum muştu bilmiyorum:D
bilmiyorum muştu bilmiyorum:D
kanka yolda kalmamız haricinde bi sorun yaşadın mı başına bişi geldimi doğru söyle :D
kanka yolda kalmamız haricinde bi sorun yaşadın mı başına bişi geldimi doğru söyle :D
daha ne yaşıcaz lan:D konuşturma şimdi:D gübre fabrikası saydırdın:D
daha ne yaşıcaz lan:D konuşturma şimdi:D gübre fabrikası saydırdın:D
hacı tövbe o fabrikalar var orada :D :D sen asıl fabrikayı görmedin ama :D
hacı tövbe o fabrikalar var orada :D :D sen asıl fabrikayı görmedin ama :D
ne ülkeymişiz cayır cayır gübre üretiyoruz:D yada arabada bi problem vardı:D of muştu of:D
En iyi diye sorulmuş ama ben İstanbul'da ki Alfa üzerine çalışan tüm özel servislerin bilgilerini veriyorum. Kolay gelsin.
ALFIST
Her türlü mekanik bakım ve tamiratlar.
0 216 575 7650
0 535 209 1563 - 0 542896 8037 (Ecevit Aslan)
0 532 511 3320 (Durmuş Çetinkaya)
Bostancı Oto Sanayi Sitesi E Blok No: 24
Bostancı-Kadıköy/İSTANBUL
http://www.alfaromeoservisi.com
ecevitaslan@hotmail.com (MSN)
CARIUM
Onur - Zeki Usta
Bostancı Oto Sanayi
Tel: 0216 575 44 57
Gsm: 0532 324 83 00
Gsm: 0532 245 58 20
http://www.alfaservisi.com
http://www.alfacarium.com
info@alfacarium.com
MILANO
Bahattin Çoruk - Yılmaz Atıcı
Tel: 0212 286 52 70 - 0212 285 15 82
Atatürk Oto San. Sit. 2. Kısım 4067 Ada 5. Parsel No: 544-6
info@milanoalfaromeo.com
http://www.milanoalfaromeo.com/
SPORTİVO
Yılmaz ve Güngör Usta
Bostancı, Sanayi Sitesi Doğanbey Cad.a Kılıç Sok. No:7/1 Bostancı / Kadıköy
Tel: 0216 / 575 12 98 - 99
Gsm: 0532 / 598 11 20 - 0544 575 12 99
ALFA TEKNİK
Her türlü mekanik-kaporta bakım ve tamiratlar.
Serkan - Erkan UstaAtatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 23. Sokak No:805-806 Maslak / Istanbul
Tel: 0212-276-60-83
Faks: 0212-276-60-84
7/24: 0532-541-85-50
www.alfateknik.com
GENÇ SERVİS
Her türlü Mekanik-Elektrik bakım ve tamiratlar.
Kaporta ve Boya için ayrı bir dükkanımız vardır.
Mehemt Ali-Ramazan usta
Bostancı Oto Sanayi Sitesi I Blok No:2 Bostancı/Istanbul
Tel: 216 575 43 38
Gsm: 533 350 50 40
ne ülkeymişiz cayır cayır gübre üretiyoruz:D yada arabada bi problem vardı:D of muştu of:D
Arabada Muştu seri üretime geçmişti kanka sorun bundan kaynaklandı :D :D
@ Muştu olm benkle adam gelsin izinden ozaman :D
çok teşekkür ederim dostum peki bunların içinden ss şanzuman ile ilgili olarak senin önerebileceğin bir yer varmıdır
Arabada Muştu seri üretime geçmişti kanka sorun bundan kaynaklandı :D :D
@ Muştu olm benkle adam gelsin izinden ozaman :D
fabrika muştu:D zaten karnına masaj yapmasından anlamalıydım reaktör gibi adam:D
fabrika muştu:D zaten karnına masaj yapmasından anlamalıydım reaktör gibi adam:D
Sen indikten sonra yolun kalan 250+ km kısmını hayal et bide :D
punto_multijet
04-08-2010, 17:21
Tercihen istanbul içinde işinin piri referans olabileceğiniz Alfa servisi varmıdır ?
2003 156 2.0 selespeed hakkında bir sorunumuz var şanzuman robotu ile alakalı
araç boşta kaldı vitese girmiyor bi 10-15 metre itince kendiliğinden vitese giriyor ve devam ediyor
bu arada vitese geçtikten sonra eğer araba durursa stop ediyor ve boşa geçiyor tekrar itince vitese geçiyor
araç şuanda maslakta maestro serviste ama onlar sabahtan beri pek bir çözüm üretemediler.Kimisi robotun üzerinde bi algılayıcı var ondan olabilir diyor kimisi robotun değişmesi lazım diyor vs vs
Alfacı arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim.
İzmirde bildigim iyi biyer var İzmire yolun düşerse tarif edeyim
Sen indikten sonra yolun kalan 250+ km kısmını hayal et bide :D
çakmağı çakıcaktınız bence:D
Ben İstanbul'da yaşamadığımdan ss şanzımandan en iyi anlayanlar kim bilmiyorum ama piyasada en çok Carium, Milano ve Sportivo'yu duyuyorum. Bilen birisi konuyu görürse yazar sanırım. İzmir'de olsa kolaydı =)
egeturbo
04-08-2010, 17:34
abi yazılana çizilene bakma
maslak sanayisine gidiyorsun avk servisin karşısında rosso corsa ferhat abimiz var diyorsunki izmirden ege turbo arda benim arabam bu gerekirse burdan telefonda açarız biz seni en ucuza en iyi şekilde ordan gönderir
egeturbo, yazılana bakmayacak olsa bu konuyu açılmazdı herhalde.
Bildiğin neyse yaz, ukalalık yapma...
Ben İstanbul'da yaşamadığımdan ss şanzımandan en iyi anlayanlar kim bilmiyorum ama piyasada en çok Carium, Milano ve Sportivo'yu duyuyorum. Bilen birisi konuyu görürse yazar sanırım. İzmir'de olsa kolaydı =)
teşekkürler ilginiz için alfa tekniğede uğramışlar bugün ama çözülemedi sanırım yarın başka yerlerede gideceğiz
abi yazılana çizilene bakma
maslak sanayisine gidiyorsun avk servisin karşısında rosso corsa ferhat abimiz var diyorsunki izmirden ege turbo arda benim arabam bu gerekirse burdan telefonda açarız biz seni en ucuza en iyi şekilde ordan gönderir
sağolasın gülüm zaten sabahtan ilk oraya gideceğiz bakalım
şimdi probleme gelince
aracı teste bağlıyorlar ve araçta ve robotta hata çıkmıyor testte vitesler falan geçiyormuş
ama arabayı çalıştırınca vitese geçmiyor araba itmeyince :D
birkaç kardeşim daha aradı rosso corsa ya muhakkak göster diye sabahtan ilk oraya gideceğiz bakalım :icon_tup:
0533 241 84 13 fırat usta ara görüş abi bi ara elinde aynı sorunla alakalı araç vardı bişeler yapmıştı. sorunu çözmüştü maslakta 2. kısımda..
egeturbo
04-08-2010, 21:56
egeturbo, yazılana bakmayacak olsa bu konuyu açılmazdı herhalde.
Bildiğin neyse yaz, ukalalık yapma...
ukalalık falan yaptığım yok sadece direk gitsin ve işi görülsün diye yazıyorum nie üstüne alınıyorsun ?
milano servise git bahattin yada yılmaz usta yardımcı olur fiyattada üzmezler 2.kısımda yerleri robot konusunda baya bilgililer
SerkanKurt
05-08-2010, 11:45
Bostancı sanayide Alfisti var ecevit usta yardımcı olucaktır.
Maxiboost
05-08-2010, 11:56
Servis isimleri super haha paso italya :D
mmustu yazmis ya taa bilmem nerede oldu ariza benle alakasi yok diye
o yazidan benm anladigim mmustu nun kapsama alani genislemis abi :D
mmustu yazmis ya taa bilmem nerede oldu ariza benle alakasi yok diye
o yazidan benm anladigim mmustu nun kapsama alani genislemis abi :D
hahahah vadafone gibiyim moruk sürekli bi gelişim :D
muştu e21 diyim megatron diyim kapsama alanına gel auhauhauha:D lost muştu:D
CARIUM derim kesinlikle,bostancı oto sanayide..
onur usta ve zeki usta bu işin piri olmus.
initial-D
05-08-2010, 12:03
rosso corsa ferhat abi
Carium, Milano ve Sportivo
Alfisti
rosso corsa ferhat abiye çok güldüm bende:D
valla el elden üstündür diye boşuna dememişler
bugün bir kaç servis daha dolaşmış pederler hepsi şanzuman robotunun değişmesi gerektiğini falan söylemiş
derken bu yukardaki servislerden biri bir elektronikçiye yönlendirmiş bizimkileri robotun üzerindeki bir elektronik devre değiştirmişler ve sorun çözülmüş çıkmasına 1500-2000 lira civarında istenen robotu 500 liraya tamir ettirdiler ;)
Servis hanigi servis abi, biliyormusun ?
bro alfa tekniğede gitmişler robot değişmesi lazım demiş
rosso corsa ya gitmişler ferhat ustanın ve yine maestro servisteki asıl bizle ilgilenen ama şuanda izinde olan elemanında fikriyle yine sanayi içinde bi elektronikçiye göndermişler robotu adam 1 saat sonra geri göndermiş şuanda sıkıntı yok :)
Tamamdır abi, teşekkür ederim. Geçmiş olsun sanada =)
eyvallah elektronikçiyide tahmin ediyorum aslında subaru yerkanın karşısında pasajın köşesinde bir yer var beyin abs beyni vs tamir eden sanırım orası :)
Aklımda olsun bu, bir sürü selespeed kullanan tanıdık var, bir gün lazım olur =)
muştu rosso corsa muştu maslak 2. kısım 35. sokak no 1466 muştu fırat usta muştu
kanka gittik orayada sağolsun çok yardımcı oldu