Orijinalini görmek için tıklayınız : Poposuna balık kaçtı!
Day Walker
05-08-2010, 07:30
Yüzlerce yılanbalığının içene düşen adamın popusuna iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğunda yılanbalığı kaçtı :D
Çin’in güneyindeki Guangzhou kentinde meydana gelen olayda yüzlerce yılanbalığının bulunduğu su tankına düşen 43 yaşındaki Horrified Li Chang isimli Çinli ölümden kıl payı kurtuldu.
Dev tankın kenarında çalışan Chang ayağı kayınca ne olduğunu anlamadan kendini yüzlerce yılanbalığının arasında buldu.
“İlk düştüğümde balıklar da benim onlardan korktuğum kadar benden korktu. Her tarafa kaçışmaya başladılar” diyen Chang olayın devamını şu sözlerle anlattı:
“Daha sonra bir kaçı kalçamdan ısırdı. Hatta birinin popomdan içeriye girdiğini hissettim. Tanktan dışarı çıktığımda hiçbir şey olmamış gibi işime devam ettim fakat verdiği acı çekilmeyecek boyuttaydı.”
Daha sonra acıdan kendisinden geçen Chang çevresinde bulunanlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede 4 saatlik operasyondan sonra yılanbalığı çıkarıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren doktorlar hastanın vaktinde hastaneye yetiştirilmemesi durumunda ölebileceğini söyledi.
Adamın poposundan çıkartılan yılanbalığı iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğundaydı.
:D
http://www.milliyet.com.tr/poposuna-balik-kacti-/dunya/sondakika/05.08.2010/1272393/default.htm
ahahaha böyle bi ışıkta görmüşmüdür :hahaha:
acaba bu konuda fok balıkları ne düşünüyor :hahaha:
adam kol gibi yılan balığını almış içine sonra işine devam :D
Day Walker
05-08-2010, 07:35
walla sabah sabah yattım yerlere gülmekten haberi oluyunca :D
abi düşüncesi bile kötü walla :D
Yüzlerce yılanbalığının içene düşen adamın popusuna iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğunda yılanbalığı kaçtı :D
Çin’in güneyindeki Guangzhou kentinde meydana gelen olayda yüzlerce yılanbalığının bulunduğu su tankına düşen 43 yaşındaki Horrified Li Chang isimli Çinli ölümden kıl payı kurtuldu.
Dev tankın kenarında çalışan Chang ayağı kayınca ne olduğunu anlamadan kendini yüzlerce yılanbalığının arasında buldu.
“İlk düştüğümde balıklar da benim onlardan korktuğum kadar benden korktu. Her tarafa kaçışmaya başladılar” diyen Chang olayın devamını şu sözlerle anlattı:
“Daha sonra bir kaçı kalçamdan ısırdı. Hatta birinin popomdan içeriye girdiğini hissettim. Tanktan dışarı çıktığımda hiçbir şey olmamış gibi işime devam ettim fakat verdiği acı çekilmeyecek boyuttaydı.”
Daha sonra acıdan kendisinden geçen Chang çevresinde bulunanlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede 4 saatlik operasyondan sonra yılanbalığı çıkarıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren doktorlar hastanın vaktinde hastaneye yetiştirilmemesi durumunda ölebileceğini söyledi.
Adamın poposundan çıkartılan yılanbalığı iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğundaydı.
:D
http://www.milliyet.com.tr/poposuna-balik-kacti-/dunya/sondakika/05.08.2010/1272393/default.htm
oha yav oha :D ne arıomus orda :d abaza yılana denk gelmiş :D
ahahaha böyle bi ışıkta görmüşmüdür :hahaha:
acaba bu konuda fok balıkları ne düşünüyor :hahaha:
adam kol gibi yılan balığını almış içine sonra işine devam :D
potansiyel var bu adamda :D:D
SPORTING
05-08-2010, 07:49
yılan girice yeride biliyo :)
heralde girişi 76lıkmış adamın yoksa koca balığı nası hissetmemiş :D
bi atasözü var hatırlatırım "gülme komşuna gelir başına" :D
cikartilan yilan dusa girmismi acaba:D:D:D:D
VTec_king
05-08-2010, 08:12
sabah sabah ya :)
poseidon
05-08-2010, 08:17
Bu balığın adını kamaşullah koyalım :)
SOMEONESPECIAL
05-08-2010, 08:42
Ya havuzda KALKAN BALIKları olsaydı :D
SOMEONESPECIAL
05-08-2010, 08:45
Haber küpürünün altındaki yorumun biri
geyts - 05 Ağustos 2010, 1:33
Korktugum olay...:)biri bana saka oldugunu soylesin, gecenlerde aklimdan gecmedi degil. . . fantastik bir dusunce saniyordum. . . demek oyle degilmis. . . :D
hahaha pamuğu tıkamışlar :D olum 1 kol uzunluğunda balığı almış adam bide işine devam etmiş helall :D
popoya yılan kaçmiş çıkartacak leylek arıyordur:D
M///maniac
05-08-2010, 08:53
adamın alışı harbiden kuvvetliymis helal:D
yollar genişlediyse daha düşük egt yle gezer artık arkadaş :D
SOMEONESPECIAL
05-08-2010, 08:55
Yalnız burada balığı da tebrik etmek lazım :icon_tup:
He engeller dereler tepeler aşmıştır kimbilir :icon_tup:
fatih(fb)
05-08-2010, 08:57
helal hoş olsun:D:D
YavuzNaz
05-08-2010, 08:58
hayır adamdamı bi bozukluk var dicem anlayamadım kol boyu yılan kaçarda nasıl anlamazsın be adam :D
Yalnız burada balığı da tebrik etmek lazım :icon_tup:
He engeller dereler tepeler aşmıştır kimbilir :icon_tup:
zavallı balık :) büyük ihtimalle intihar etcek yer arıyodur fabrika atıkları zehirli sular filan geziodur öyle kafa bi dünya :D
adam anlamışda çaktırmamaya çalışmış :D
napmayı planlıyordu acaba , eve gidince hanıma çektiriim filan diyemi düşündü .. ameliyatla almışlar bi de :D
tüm ofisi kopardı valla şu konu :D
Nuri Alço nun balık spec i ...
Adamda da ne iş aşkı varmış kolum kadar yılan kaçsa bile devam etmeye çalışmış :)
Nuri Alço nun balık spec i ...
Adamda da ne iş aşkı varmış kolum kadar yılan kaçsa bile devam etmeye çalışmış :)
adamn gay olma riski yüksek :D
Vay Allah başa vermesin çok büyük sıkıntı ,yılanda başka delik bulamamışş sankii :hahaha:
Oldschool
05-08-2010, 09:07
yuhh yaaa ....
ulasstoprak
05-08-2010, 09:08
Guangzhou'nun en işlek caddesinde gece iş başında anlatacak çok güzel hikayesi var adam şehrin anahtarını almış.. :D
ne delik varmış adamda.
bence fake haber...
Guangzhou'nun en işlek caddesinde gece iş başında anlatacak çok güzel hikayesi var adam şehrin anahtarını almış.. :D
ueauhauehuah
SOMEONESPECIAL
05-08-2010, 09:16
adam anlamışda çaktırmamaya çalışmış :D
napmayı planlıyordu acaba , eve gidince hanıma çektiriim filan diyemi düşündü .. ameliyatla almışlar bi de :D
tüm ofisi kopardı valla şu konu :D
Öyle çekmeyle çıkmaz şayet fake değilse bu haber.
Çünkü balığın pullarının dizilişi >>>>>> yönde ve üstüstedir.
>>>>> bir hareketi geriye çekmek imkansız olur...
Ya ameliyat ya da balığın ağzından çıkmasını beklemek lazım olurdu.
Ben gözlerimle buna çok benzer bir olaya şahit olmuştum bir gece bir
hastahanenin acil servisinde, olaya inanamamıştım senelerce !..
Yalnız balığın cinsi ve girdikleri yerler farklıydı :hahaha:
Karanlık deliği görünce girmiş içeri :)