Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da iyi bi sunroofcu ?
2 gün önce sunroof'um bozuldu..Sağ kızak halatı diş atlıyor..Her diş atlamasında kızak hizaları çarpaza döndüğü için en sonunda sağ arka ayak yarınden çıkıyor..Bi sunroofcu arka ayak diyor,servis sunroof şasisi değişicek diyor halbuki halat atlama sesi geliyor..Ben motorunu ayırıp kızakları hizaladım kapattım şimdilik sunroof'u..Ama varken de kullanmamak olmuyor..Siteden sizlerden veya çevresinde bu sunrooflardan çok iyi anlayan birileri varsa yardımlarınızı istiyorum..
Vts_Power
05-08-2010, 09:11
kardeş bana ulaş kuzenim sunroof işinden iyi anlar ivedik de
Allah kolaylık versin clioların bu kasasında sunroof hep hastalıktır. çok zor adam olurlar defalarca yapılan sunrooflar biliyorum halende adam olmazlar lanet olsuki.
Allah kolaylık versin clioların bu kasasında sunroof hep hastalıktır. çok zor adam olurlar defalarca yapılan sunrooflar biliyorum halende adam olmazlar lanet olsuki.
Saolasn abi bakalım napıcaz..
Ahmet abi saolsun gittik görüştük kendimi topladığımda gidip yaptırıcam muhtemelen olup da kullanmaması kafa bozuyor biraz...
Alternatif olarak çevresinde tanıdk bilindik sunroofcu olan kimse yok mu?