Orijinalini görmek için tıklayınız : Keçiören Yeni Araç Plaka
Merhaba arkadaşlar,
Keçiören emniyet şubesinden ankara.pol.tr den ayırdığımız plakayı alabiliyor muyuz? Yoksa sıraya göre mi plaka veriliyor illa? Bir de çok yoğun oluyor mu?
k.ören trafik tescil şubesi kapatıldı.. artık emniyet müdürlüğünden işlem yapılacak...
Allah allah, gümrük araç tescili için orayla yazışmıştı bizdeki belgelerin diğer kopyaları da orda. Karışmaz işler umarım.
phantomLord
05-08-2010, 20:31
istediğiniz plakayı hiç biyerde alamassınız sırası gelmeden örnegin ;
06 E İLE baslayan veriyolarsa siz 06 F ile baslayan plaka isteyemezsiniz plakaların dolup F harfine gecmesni beklenir.Umarım anlatabıldım.
Önemli Duyuru :
Ankara plakalı araç satın alanlar, plakasının kayıtlı olduğu tescil kurumundan devir işlemini yaptırabilirler.
Diğer illerden araç satın alan şahıslar, noter satış sözleşmesinde yer alan adreslerin bulunduğu İlçe Emniyet Müdürlüklerinin Trafik Tescil Bürolarına başvurmaları gerekmektedir.
Belge yenileme işlemleri tüm tescil kuruluşlarından yaptırılabilir.
NOT: Çankaya, Mamak, Altındağ, Pursaklar, Keçiören, Yenimahalle İlçelerini adres olarak gösteren araç sahipleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Diğer İlçeleri adres gösteren araç sahipleri, bulundukları İlçe Emniyet Müdürlüklerinden tescil işlemlerini yaptırabilirler.
http://www.ankara.pol.tr/index.php?id=200
kören trafik tescil şubesi rezilliği ve onun uyuz plakası maalesef benim ve forumdan bir kaç arkadaşın başına patladı.. :icon13:
ordaki saygıdeğer entellektüel vatandaşsever memurları saygıyla anıyorum :D
Araç gümrük çıkışlı, herhangi bir devir tescil vs yok. Şaadetnamelerin kopyalarıda Keçiören şubesine yollandı. Nereye gidicem karıştı şimdi, Keçiören'e bakayım yarın en iyisi ben bi. :D
Birde madem plaka vermiyorlar, internetten niye ayırttırıyorlar hala enteresan. :)