Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya alakasız olucak ama biri bana yardım edebilirmii :(((((
sabah windows media player güncellemsi yaptım 11 yükledim yani,açılmadı windowsunuzun orjinallğini ispatlayyın flm dedi..bnmkide orjinal diil tabi..hay dedim içine geri 10u yükledim oda açılmıo şimdi aynı nedenden..hiçte çakmam şu bilgisayrdan napcam bn yaf bilen flm varsa bi yardım etsn fıttrcam :o :o :o :)
orjinal değildir aynısı bana oldu geçen gün 11 i silip 10u tekrar kurdum düzeldi...
media player neymiş, winamp kullan :D
yaw 10da açılmıo artık :D hay yaa kaybettk artık media playerı :(
11 i komple kaldır,pc de kayıtlı olan 10 exe'sini yeniden kurmayı dene ben öyle yaptım düzeldi...
yok işte kalkmıyoki,hata diyo kaldırılamaz diyo..içine ediyim bn böyle microsoftun..kurdurdu olmadı kaldrtmıoda..başka programlarla idare edices artık..seviodum media plyerı ama formatsız çalışmıcak gibi..
media player 11 i güncelleme deilde tam sürüm indir... kur
sora program ekle kaldırdan kaldır 10 u geri kur
işe yarıycaktır die düşünüyorum...
walla 1 saatr bi araştırma yaptım meersem bnm gbi maadur olupta hatta microsofta saydıran baya kşi varmış nette :) neyse ordaki yardınmlarla halletm 10a geri kavuştum..sizde çok saolun arkadaşlar ;)
VteC_MaNiaC
12-03-2007, 15:56
walla 1 saatr bi araştırma yaptım meersem bnm gbi maadur olupta hatta microsofta saydıran baya kşi varmış nette :) neyse ordaki yardınmlarla halletm 10a geri kavuştum..sizde çok saolun arkadaşlar ;)
bende onlardan biriyim
media player neymiş, winamp kullan :D
haha tabi olm winamp, firefox rules elimden gelse icq ya da dönerim :D
Aynısı bana oldu gece gece şok ! Tamda film izlicektim..
Abarthın dediği gibi 11'i silince otomatikmen kendisi 10'a döndü sorun yaşamadım..
Ferhat_V
12-03-2007, 19:52
bende 11 var orj. olduğu için sorun yok :D:D:D yaa lisans böle bişe :D
Low-Rider
12-03-2007, 19:58
müzik için winamp
film için bs player ya da km player :)
MuratCokol
12-03-2007, 21:01
benimki lisanslı ama mp11 crack var isteyen olursa buyursun (lisanssızlar için ) :)
http://dosyam.net/?id=3zsgq8
(crack dosyası içindeki dosya mp11 ıcıne yapıstırılacak.diger dosyaya tıklayıp ewet demenız yeterlı)
Jam da Joker
12-03-2007, 21:07
Sistemi geri yükle yaparsan düzelir
aynısı banada oldu ingilizce 10 yükledim tıkır tıkır çalışıo
müzik için winamp
film için bs player ya da km player :)
media player classic olm, 1 saat önce 1080p lik HD drift belgeseli izledim hala kendime gelemedim :hahaha:
Low-Rider
13-03-2007, 16:10
media player classic olm, 1 saat önce 1080p lik HD drift belgeseli izledim hala kendime gelemedim :hahaha:
mplayer classic kasıyo be gülüm:)
şu hd drifti bi ben indiremedim :Ç
Pugcu_Atakan
13-03-2007, 17:09
Bende denedim 11'i yüklemeyi orjinalliğini bişey bişey yapın diyodu(şimdi hatırlamıyom) kopyacılık mağduru olabilirsiniz falan yazdı:o bana kaç gündür yeni güncelleştirmeleri yapmak için soruyo ben yapmıyorum bence sizde sakın güncelleştirmeyin benden söylemesi...