Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövmeci
olcay_bora
06-08-2010, 12:31
istanbul özellikle avp yakasında olursa ii olur önerebileceginiz dövmeci var mı ??
avcılarda var arkaasım orda yaptırmıstı:) ne işsin gene ne çevirion kırık:D
Google'ın seçimi
http://www.dreamtattoo.com/
valla imhotep özgür daha yeni yaptırdı bir pm at istersen
olcay_bora
06-08-2010, 12:34
hemen :D . . ..
olcay_bora
06-08-2010, 12:35
avcılarda var arkaasım orda yaptırmıstı:) ne işsin gene ne çevirion kırık:D
yok be abi abartma :D
caglarcb
06-08-2010, 12:38
İzmire gelebilirsen Coşkun şakredir bu işin üstadı, yok dersen aşağıdaki linkteki adamlarda iyi işler yapıyor. Hayırlısı olsun. :)
http://www.dreamtattoo.com/iletisim.html
VTec_king
06-08-2010, 13:54
Bağdat Caddesinde divanın karşı tarafında
Diagon Tatoo var babasından oğluna geçti..Sonat Gökdel
Hatta Roberto Carlosada o yaptı :)
http://www.diagontattoo.com/site/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=25
Jam da Joker
06-08-2010, 14:04
Dream tattooda calisan Kurtulus okuldan arkadasim kendini cok gelistirdi bu tarafta yapmayi dusunursen Kadikoyde Danny Garciada isinin en iyisidir..
Tribal ise Danny duyduğuma göre en iyisi diil ama genel olarak Danny tek kalem . Sacred Ink Murat var eli çok hafif bildiğim
şişlide caminin yanında hanın içinde mali var dövmeci cok profosyonel ve siteril bi yer..
SOMEONESPECIAL
06-08-2010, 14:16
Ben sana çok yakınım gel bi döveyim sağlamından :D:D
Sana tavsiyem eski sacred ink şimdiki Lucky Hands Murat abi bitanedir ve işinin ehlidir. ayrıca aynı yerde çalışan Emrahda bu konuda çok başarılıdır. Yerleri Taksim'de 360'ın Binası 4. kat yani Mısır Apartmanı GS lisesini geçtikten sonra House Cafenin binası... Hiç bence başka yere gitmene gerek kalmaz.. Fiyatlarda oldukça uygundur. Ayrıca Steril olayı tartışılamaz derecede iyidir.
Ben sana çok yakınım gel bi döveyim sağlamından :D:D
ahahahaha kopardın benı abı:D:D:D:D
olcay_bora
06-08-2010, 14:59
Kerem abi benide kopardı ztn :D lucky hands i bir çok kişiden daha duydum bakalım bu sölediklernizin hepsiyle görüşcem tabi ki en önmli öncelik steril ortam olması
Day Walker
06-08-2010, 15:00
döveriz..... :D
pöffffff
Serhat Y.
06-08-2010, 15:05
taksim istiklalde tunele doğru giderken sol tarafta "blacksea tatoo" ruhsel araştırırsan en iyilerinden olduğunu göruceksin
biraz seçicidir ama, her önüne gelene yapmaz,
beylikdüzü plaza iş merkezi 5. kat ;) yeni açılmış ofise el ilanı gönderiyolar.fiyat alda banada pm at
34btr1907
06-08-2010, 16:41
şişlide caminin yanında hanın içinde mali var dövmeci cok profosyonel ve siteril bi yer..
dün randevu alan herkeze bedava atatürk imzası yaptı, benım 3 tane dövmemi yaptı kendisi eli hafiftir yeteneklidir mali
olcay_bora
08-08-2010, 16:01
beylikdüzü plaza iş merkezi 5. kat ;) yeni açılmış ofise el ilanı gönderiyolar.fiyat alda banada pm at
bizim burdaymış gidip ögrenirim abi. ama baksana millet atatürk imzasını beleşe yapıormuş denk getirmek lazım aslında
Boost Up
08-08-2010, 16:02
Barlar sokağındaki dövmecide iyimiş, isim cisim bilmem ama:D.
34btr1907
08-08-2010, 16:09
bizim burdaymış gidip ögrenirim abi. ama baksana millet atatürk imzasını beleşe yapıormuş denk getirmek lazım aslında
6cm lik bi imza yapıyordu tekrar öle bi durum yaparsa burdan haber veririm de bence iyi bi pazarlama tekniği bedava dövme yapmak...
1 dövme 2 ay sonra başka dövme yapmaya itecek...bağımlılık yaptığı kesin bende 5cm lik yaptırmıştım hevesimi alıyım diye 8 tane var şu an için 8tane daha olsa hayır demicem:D
Burda saat isciligi 100 ile 200 $ arasinda degisiyor 1 aydir para biriktiriyorum dovme yaptiricam dige .. ah turkiye'de yaptirmak vardi.
Google'ın seçimi
http://www.dreamtattoo.com/
ben burayı incelemiştim en iyileri Fatih die biliyorum. birde istiklalde Benettonun olduğu pasajın içinde bi dövmeci var, orada güzel işler çıkartıyor ;)
Caneration
08-08-2010, 23:06
bakırköy vagon derim ben
feneryolu, Hakan Gerçek...
Musti PoweR
09-08-2010, 08:04
abim yapıo. pm at istersen abi.
gursel mahallesinde murat var işçiliği ve fiyatları 10 numara.. özellikle fiyatı piyasanın yarısı gibi.
RottingChrist
09-08-2010, 08:49
Kim bu Murat ya, Benim de bir arkadaşım var GOP da adı Murat o da dövmeci. Bir kaç kişi MUrat demiş aynı kişiden mi bahsediliyor acaba? Soyadını bilen var mı?
murat aybar..
http://i447.photobucket.com/albums/qq199/ef8vtec/mercan_dede_ebru_gunay.jpg
murat bu murat mı ?
bunun yeri taksimdeydi sonra taşınmış cep telide değişmiş ulaşamıyorum kendisine.
aynen murat abi bu taşındı mısır apartmanına bu arada soyadı Yapıcı
aynen murat abi bu taşındı mısır apartmanına bu arada soyadı Yapıcı
cok teşekkürler.cok makara biridir kahrımızı az cekmedi :D
yerini öğrendiğim iyi oldu;)
Cimmeria
09-08-2010, 18:02
dannye tribal yaptırmanın anlamı yok, old school olacaksa başkasını aramaya gerek yok :)
barışbazan
09-08-2010, 18:43
bakırköy marmara çarşısında street body art reşat abi baya iyi ve steril iş yapar bora:)
askere gitmemiş olanlar bir daha düşünsün dövme yaptırmayı...
Bulut Y.
09-08-2010, 21:54
askere gitmemiş olanlar bir daha düşünsün dövme yaptırmayı...
Nolucak ki ??
Nolucak ki ??
arkadasim kollari dolu diyarbakirda yapti bisey olmadi mesela
bakırköy vagon derim ben
aynen ben 2 dövmemi de orda mehmet'e yaptırdım tavsiye ederim..
yucelebeci
09-08-2010, 23:48
secred ink yeni ismiyle lucky hands'i öneririm murat abi bu isin ustası bence ayrıca muhabbeti fenadır :)
TricksTeR
10-08-2010, 00:51
gene ne işler çeviriyosun pis emlakçı :D