PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğitime Yol Ver | Pekin-Paris 2010

oxygen
06-08-2010, 16:36
Arkadaşlar Pekin-Paris 2010'a otomobilleriyle(ilk kez bir Türk otomobili anadol ile) katılmak isteyen pilotlar arkadaşımın da içinde bulunduğu TOG(TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ)'a bir ricada bulunmuşlar,arkadaşımda benden rica etti yardım etmemi.

Zaten yeteri kadar sponsorları var,telefonla bağış toplayarakta Türkiye'deki eğitim almak isteyen arkadaşlarımıza,kardeşlerimize burs vermek istiyorlar.

Yarışma sonunda da kullandıkları otomobili açık arttırmayla satıp,kazanılan parayıda burs kaynağı yapacaklar.

Hep yardım etmek istediğimizden ve fırsat bulamadığımızdan bahsediyoruz,buyrun bize fırsat.
4555'e atılan boş mesajlar 10 tl ile ücretlendiriliyor ve burs olarak arkadaşlarımıza kardeşlerimize geri dönecektir.

http://img812.imageshack.us/img812/1203/39079406526321593533001.jpg

DOHC
06-08-2010, 22:57
Merakımdan soruyorum,
1 mesaj 10 TL, bunun üzerine KDV, ÖTV, bilmem ne V gelerek fiyatı artıyor mu? Yani 10 TL belirtilen mesaj benim cebime 15 TL olarak mı yansıyor?
Normalde bağışlar vergiden muaftır ama bu tür uygulamalarda nasıl oluyor?

oxygen
07-08-2010, 01:27
bu konu hakkında pek bilgim ama vergi olacağını sanmıyorum ama vergi olsada böyle bişey için problem edilmemesi gerekir bence..tutsun tutsun 15 tl..

Ne ilginçtir ki herkes yırtınıyor yok ne olacak bu ülkenin hali,yok nereye gidiyoruz,yok ne hallerdeyiz ama 1 kişi dışında kimse ilgilenmemiş :)

Kimse yanlış anlamasında forumda bakıyorum parfüm konusu açılıyor herkes en pahalısını kullanıyor,güneş gözlüğü konusu açılıyor D&G'ler armaniler havalarda uçuyor,istanbul'da mekanlar soruluyor abowww millett etiler,bebek,caddeden geri gelmiyor...Kimsenin zevkinde parasında gözüm yok yanlış anlaşılmasın ama atıp tutmaya gelince herkes ölür ülkesi için.gel gör ki ülkesinin gençleri için kimse kılını kıpırdatmıyor,10 tl vermek ilginç mi geliyor nedir anlamadım..Ülkeyi gençleri kurtarır beyler,alttan gelen nesil düzgün yetişirse üstü bastırır..O kadar çok burs bekleyen zeki ve bu ülkesi için birşeyler yapmak isteyen kardeşlerimiz var,10 tlden kimsenin kesesine zarar gelmez..

Bende bi tane boşta duran momo forcefeedback direksiyon(oyun konsolu) var 5 mesaj atana hediye etmek istiyorum onuda ayrıca.

_Burak_
07-08-2010, 03:51
zaten bunu kullananlar moruk işadamları değilmi yamuluyormuyum
ekşın yapacağına sağlasın imkanlarını ne şeyime kasıyor

kendi z.ki sefasına yarışacak onuda biliyorum gayet.net

eee???

ruhlarını mı arındıracaklar bu durumdan
hassimilasyone diyorum

bu dalgalara girmeden prefabriktte olsa okul yapsın o moruklar

zevkinin derdine düşmesinler

kuruş vermem