Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de opelden anlayan usta/servis tavsiyesi
yan sanayi bobini orjinal fiyatına veren değiştirdim deyipte buji kablolarını değiştirmeyen sadece yağ pompasının temizliğine 300 lira fiyat çeken karter contasından sızıntıyı yapmaya 300-400 lira isteyen ve sonunda söylemediğim halde kendince arka frenlere ayar çekerek balataları yakmama ve yaptığı mükemmel ayarla %41 farkla muayeneden ağır kusur sebebiyle kalmama yol açan çeşitli KASAP lar yüzünden yeri geldiğinde ufak tefek şeylerle bile uğraşabilecek,opeller böyledir bunlarda bu hastalık demeyecek,yan sanayi parçaları orjinal parça fiyatlarına satmaya kalkışmayacak,fiyat olarakta hakkı neyse onu isteyecek bir usta servis arıyorum.
özet geç diyenler için : izmirde işinin ehli hakkını alan dürüst bir opel ustası/servisi arıyorum
SifirinciMurat
06-08-2010, 20:24
3. sanayide mehmet savran var eski opelci, çok gitmiştim zamanında.
6.sanayi Onur oto Adem usta.
cagrı-35 nickli uye ile iletişime gec derim. seni en güzel ve güvenilir yere yönlendirir emin ol.
Ata Sanayi Ergöçen Opel, Erdinç
cagrı-35 nickli uye ile iletişime gec derim. seni en güzel ve güvenilir yere yönlendirir emin ol.
Çağrı alınsın diye demiyorum ama bunların çoğunu zannedersem Çağrınında gittiği servis yaptı. İsmini hatırlamıyorum servisin ama yolda kaldığında adamı arayınca adam gelmiyor Melihi kurtarmaya ben gidiyordum...
Çağrı alınsın diye demiyorum ama bunların çoğunu zannedersem Çağrınında gittiği servis yaptı. İsmini hatırlamıyorum servisin ama yolda kaldığında adamı arayınca adam gelmiyor Melihi kurtarmaya ben gidiyordum...
valla biz expertize göturmuştuk orada bir aracı ve arabayı satanın soylemedigi herşeyi soylemişti usta. onun sayesinde arabanın fiyatını 1.500 lira kırmıştık. adam beyaz saclı ve sacı traşlı bir usta idi. bana güvenilir gelmişti. hatta adı mustafa idi sanırım. boyle mavi gozlu beyazlamış ama traşlı kısa saçları. o adam iyi biri onu bilirim ona da bizi cagrı yonlendirmişti.
edit: mustafa usta olmaması sevindirdi beni. valla merkez opel iyi yer arkadaş onu bilir onu söylerim. ve mustafa ustaya yaptıracaksın herşeyini. huyunu suyunu bilemem ve onemli de degil bununla birlikte iyi usta onu soylerim
cagri-35
07-08-2010, 15:49
Alican :) Şimdi olay şöyle . Çetin ile Serkan GTS almaya geldiklerinde detaylı ekspertiz için Merkeze götürdük. Oradaki ustalarıda arkadaşım vasıtası ile tanıyorum çok çok güzel bakmışlardı. Bu arada Fil hafızandan dolayı kutluyorum seni dostum adı gerçekten Mustafa :) Gts yılan olmuş bu arada Allah nazarlardan saklasın :)
Benim bildiğim kadarı ile Best Opel den bahsediyorsun sen. Zamanında yanlış hatırlamıyorsam bizim yönlendirmelerimizle gitmişti zaten Melih. Ben bayadır görüşemiyorum zaten fakat gsi ı varken gidiyordu diye hatırlıyorum ben şahsen halen bakımlarımı vs. yaptırıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama doğrudur olmuştur yani şimdi bişey diyemem sonuçta yaşanan bir şey varki bir süredir aracını götürdüğü servisten vazgeçmiş Melih. Durduk yere kimse böyle birşey yapmaz. Başlıkta diğer adı geçenlerden Erdinç'i tanırım Ergöçenden onlarıda önerebilirim bu arada Ata sanayii ne kadar gitmek istemezsen Erdinçlerin 2. sanayidede yerleri var bu arada ilk adı geçen diğer servisede ortaklar diye biliyorum yani denenebilir.
Melih sen gelsene benim servise ne kastırıyon babacım ya, italyan ruhu işler içine cdti'ın. =)
Bu arada benim ustada cdti combo vardı yakın zamana kadar, opele bakıyorlar zaten.
caglarcb
07-08-2010, 17:22
Opel EGEM iyidir. ;)
Alican :) Şimdi olay şöyle . Çetin ile Serkan GTS almaya geldiklerinde detaylı ekspertiz için Merkeze götürdük. Oradaki ustalarıda arkadaşım vasıtası ile tanıyorum çok çok güzel bakmışlardı. Bu arada Fil hafızandan dolayı kutluyorum seni dostum adı gerçekten Mustafa :) Gts yılan olmuş bu arada Allah nazarlardan saklasın :)
Benim bildiğim kadarı ile Best Opel den bahsediyorsun sen. Zamanında yanlış hatırlamıyorsam bizim yönlendirmelerimizle gitmişti zaten Melih. Ben bayadır görüşemiyorum zaten fakat gsi ı varken gidiyordu diye hatırlıyorum ben şahsen halen bakımlarımı vs. yaptırıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama doğrudur olmuştur yani şimdi bişey diyemem sonuçta yaşanan bir şey varki bir süredir aracını götürdüğü servisten vazgeçmiş Melih. Durduk yere kimse böyle birşey yapmaz. Başlıkta diğer adı geçenlerden Erdinç'i tanırım Ergöçenden onlarıda önerebilirim bu arada Ata sanayii ne kadar gitmek istemezsen Erdinçlerin 2. sanayidede yerleri var bu arada ilk adı geçen diğer servisede ortaklar diye biliyorum yani denenebilir.
Evet cagri sen soyleyince hatirladim simdi best opeldi orasi. Diger servis nasildir bilmem ama benim dediklerim best opel icin. Bobin deisimi yapacak hala oras gsi icin . Satildigi sirada trigel deisti diye faturasini istemeye gittiginde bunun trigeli deismedi anca 1 hafta garanti veririm dediler. Hemde Satilmak uzere olan araca. Konu detayini melihle gorusmen lazim acikcasi cokta muhattab olmamaya dikkat ettim orayla. Ama kimseye onerecegim biryer degil acikcasi.
açıkcası isim vermeden genel hatlarıyla başımdan geçenleri anlattım ben.alenen isim veripte kimsenin ekmeğiyle oynamam.ama belirli bir tecrübeden sonra ne kendim giderim nede eşimi dostumu gönderirim haliyle.neyse zaten konu x servisin y ustası bunu yaptı değilde bunları yapmayacak yer tavsiyesiydi.
opel egem iyidir iyi olmasına ama araçtaki arızanın tesbiti için bıraktığımızda bunun aküsünü değiştirmeden bişeyine bakmayız aküyüde illaki buradan sıfır alacaksınız diye diretip baktırmaktan vazgeçince üstüne ücret istemeye niyetlenmeleri hoş olmadı.
@Can_t ailemizin çekicisi kurtarıcısı :D
@ATA156 hacı hani tech2 olsa daha iyi olacak sanki ondan opelci dedim.ama olmadı oraya götürürüm hiç olmadı hakkını isteyen işinin hakkını veren biri gördüğüm kadarıyla.
Onlardaki cihazın markasını unuttum ama senin aracın incığını cıncığı görür, baya güzel bir examiner cihazları var.
cagri-35
07-08-2010, 23:49
wow olabilir genelde wow un bir cihazını kullanıyorlar onuda würth satıyor zaten bütün cihazları görebiliyor.
eyvallah cagrıcım ama senin hakkın odenmez o donem cok yardımcı oldun bize..
mustafa usta yani merkez opel olmaması hoşuma gitti cunku usta iyi birisydi ve en hoşuma giden yonu harbi usta idi. aracın incigini cincigini dokmuştu. eger amacınız iyi bir usta ve servis ise ben onerebilirim merkez opeli. cunku o usta belli dogru bildiginden şaşmayan birisi. gerisini bilemiyorum.
gecmiş olsun bu arada.
cagri-35
08-08-2010, 00:51
Ne demek kardeşim her zaman ;)