Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 is motor ışığı
arkadaşlar araca hava flitresi taktım ama arac motor ışığı yaktı bi sakıncası olurmu kullansam yada bu ışığı nasıl halledicez saygılar...
bnm yaklasık 4 aydır motor arıza ısıgım yanıo .
bn kodu okudum oksıjen sensoru cıkmıstı yakıtım artmıstı snr kendılıgınden duzeldı ama ısık hala yanıo .
eger sendede bole bı sorun varsa bırak yansın sorun deıl ama bı arıza okuman lazım cem in alatımıyla nasıl arıza kodu okuyacagın vardı sıtede bı arstırmanı tavsıye ederım.yada servıse gıt baksınlar sondursunler.
orjın fıltreye baglı sensoru nereye taktın
orjın fıltreye baglı sensoru nereye taktın
orjin sensörü boruda delik açtım oraya taktım ucunu :D
manıfolddakı oksıjen sensorunden kaynaklanabılır:)
sende flitre varmı öle bişi başına geldimi peki
aküyü söküp biraz bekleyin sonra takın aslında gösterge sigortasını da söksen olur sonra halen arıza yanıyo mu bak sonra kodu oku kaç olduğunu yaz ona göre önemli mi değil mi yardımcı olalım
bu kod okuma olayını anlamadım nerden okicam o kodu nerde yazicam biraz aydınlatırsanız ne yapmam gerektiğini bakım yazim buraya hemen
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=4917 :icon_tup:
eyvallah çok sağol da o sokacağım metal iletken zımbırtısıın nerden bulcam şimdi toka falan soksam olurmu acaba :D
metal olan bişey sok yeter tel kablo toka mandal :)
bu kablonun tam yeri neresi şimdi bişey falan sökmem gerekmi ulaşmam için kabloya yerini tam anlayamadım
torpidonun altında sağ köşede durur biri 2 li biri 3 lü 2 li olanı kullnacaksın
ok hocam sağolasıon bakıcam peki bu ışık flitreyi taktıkdan sonra yandı hemen böle binsem bi sakıncası olurmu acaba motoru kucaklamıyalım bide :D
öne arızayı oku söyle belki alakasız bi yerin kablosu koptu
öne arızayı oku söyle belki alakasız bi yerin kablosu koptu
eyvallah yarın ilk iş ona bakiyim neymiş derdi anlayalım çok sağol gece gece yordum senide