Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw x5 hakkinda dusunceleriniz ?
turbo&quattro
08-08-2010, 03:17
Bir musterimize ait..Baska bir x5 aldigi icin satiyormus..2002 model 3.0 benzinli ve 100k milde..$9k istiyor ama pazarlikla fln 8 e iner gibi...Ciddi olmadigim icin detaylica incelemedim ama camdan iceri baktigim kadariyla spor direksiyon ve navigasyon fln yoktu...
Bu model hakkinda dusunceleriniz nelerdir?Kronik sorunlari vs... ?
http://img835.imageshack.us/img835/2913/downsized950806001603.jpg (http://img835.imageshack.us/i/downsized950806001603.jpg/)
Tesekkurler
forumun topluca girişmesini bekliyorum :D 9k$ a x5 bulmuşsun bir de kronik sorun mu soruyorsun diye banlanabilirsin bile ..ulkeden cok uzak kaldıysan hatırlatayım burada o paraya 106 gti falan alıyorsun :D bunun yanında thumbnail yerine daha detaylı bir foto olursa boya ve şase sorunları olup olmadığını SORUN yazıp 3444 e mesaj atmadan bile öğrenebilirsin.
Harbiden şaka bigi : )))) 9.ooo !
forumun topluca girişmesini bekliyorum :D 9k$ a x5 bulmuşsun bir de kronik sorun mu soruyorsun diye banlanabilirsin bile ..ulkeden cok uzak kaldıysan hatırlatayım burada o paraya 106 gti falan alıyorsun :D bunun yanında thumbnail yerine daha detaylı bir foto olursa boya ve şase sorunları olup olmadığını SORUN yazıp 3444 e mesaj atmadan bile öğrenebilirsin.
abi bence 106 gtı alıosun kısmını editle allahıma çöker 106cılar sana şimdi :D başka bir araç örneği ver :D
TAM35GNY
08-08-2010, 08:00
3.0 lari tutulmuyor burda.. Bence pas gec 150 binde de tranny gidecek kronik ;)
3.0 dizel mi? benzinli mi?
Ludacris
08-08-2010, 09:05
Fiyat oraya göre nasıl bilmemde burda çakma vti jantlı birdört esay alamassın. Az bi miktar binilip zararsız satılabilinir kanısındayım.
3.0 ın çok abartıcak bi tarafının olduğunu düşünmüyorum, dizel olanı tork yüzünden oldukça keyifli gidiyordu en azından öyle hissettiriyordu
sekizbin dolara "al istersen" diyesi geliyor insanın :D
Yusuf alma sakın KM çok ilerlemiş sorun çıkarır. Adam nasıl binmiş oda önemli. Güncel kasasını bulabilirsen 10 numara olur:D
onursumer
08-08-2010, 10:13
orda olsam sanırım 4.6 ,4.8 falan tercih ederdim :D
Üzerine 1-2k daha eklyip sıfırını al bence:D
yavuz364
08-08-2010, 10:51
bence de BMW tercih etme, km konusunda dertli olabilir. zaten biliyorsun servis fiyatlarını :)
Amerikadasın neden 3.0 lara bakıyorsun ki :D yok mu şöyle 4.6- 4.8 flan ? yada daha bi amerikan aracı olabilir..
BMW ile uğraşılmaz orda..
3.0 lari tutulmuyor burda.. Bence pas gec 150 binde de tranny gidecek kronik ;)
orda olsam sanırım 4.6 ,4.8 falan tercih ederdim :D
Shadow_Dancer
08-08-2010, 15:09
fiyati gayet normal bence kmsine gore ama amerikadaki iscilik ucretlerini dusunursek bence cok mantikli durmuyor
genel bi göster servise motorun durumuna kompresyona baksınlar altına baksınlar arabanın şanzımana baksınlar dif. baksınlar.. temizse düşünmeden al şunu. mili çok değil.. 9k çok iyi fiyat x5 için orda, normal falan değil?
al sen şunu al
abi bna araba buldun mu 1 haftaya geliyorum:) x5 iyiymiş, mili de iyi bence, 4.4 leri biraz daha pahalı sanırsam...
Aralarında nasıl bir fiyat farkı var bilmiyorum, sizin zevkinizi de bilemiyorum tabi de ben olsam Escalade falan tercih ederdim :p
timucintt
08-08-2010, 16:42
KM si yüksek değil fiyatı hiç değil ama ilk çıkan base X5 lerden sanırım bu... daha az donanım ve elektronik daha az masraf... eğer düzgün yollarda ve düzgün sahibi olmuşsa düşünmeden al bence.. 1 2 günde bozulacak değilya yürüyen aksamı türkiyede 200K kmde olup eşşeğe biner gibi X5 lere biniyorlarda birşey olmuyor amerikada düzgün X5 kullanan adamın aracımı 100bin mildemi bozulacak ???... içine sinmişse araç al bence..
KM si yüksek değil fiyatı hiç değil ama ilk çıkan base X5 lerden sanırım bu... daha az donanım ve elektronik daha az masraf... eğer düzgün yollarda ve düzgün sahibi olmuşsa düşünmeden al bence.. 1 2 günde bozulacak değilya yürüyen aksamı türkiyede 200K kmde olup eşşeğe biner gibi X5 lere biniyorlarda birşey olmuyor amerikada düzgün X5 kullanan adamın aracımı 100bin mildemi bozulacak ???... içine sinmişse araç al bence..
:icon_tup:
Shadow_Dancer
08-08-2010, 17:36
bilen bilmeyen konuşuyor
genel bi göster servise motorun durumuna kompresyona baksınlar altına baksınlar arabanın şanzımana baksınlar dif. baksınlar.. temizse düşünmeden al şunu. mili çok değil.. 9k çok iyi fiyat x5 için orda, normal falan değil?
al sen şunu al
elimde bu ayın chicago cars dergisi var.. ortalama olarak 9 11 arası degişiyor x5 3.0lar
alman arabalarının servis giderlerinin fazla olduguda aşikar orada..
elimde bu ayın chicago cars dergisi var.. ortalama olarak 9 11 arası degişiyor x5 3.0lar
alman arabalarının servis giderlerinin fazla olduguda aşikar orada..
bitikler en aşağı 9000$ genelde.. temizler 12 civarı bu araba temizse eğer gayet ucuz fiyat.. almanın servis gideri japonun servis gideri diye birşey yok orada işçilik pahalı malzeme ucuz ufak tefek şeyleri kendinde yaparsın. y usufun 350z si vardı o ne kadar sorun cıkarabilecek bir arabaysa x5 de o kadar ;)
eski camry den daha sorunsuz bir araba olacağına adım gibi eminim ayrıca
Shadow_Dancer
08-08-2010, 17:48
Valla ben eski camry'i felan bilmiyorum.. defaeten gittim amerikaya orada yaşayan arkadaşlarımdan kullananlardan duyduklarım bu..
Standart bi amerikan arabasının ufak tefek işlerini herhangi bi özel serviste güzel paralara hallettirebilecekken x5 tarzı bi araba da o işin maliyeti çok oluyor.
şu servis pahalı muhabbetini kapatalım artık konu o değil kronik sorunları var mı sorunlu arabamı diye sormuş oda biliyor servis pahalımı ucuzmu kaç senedir amerikada.
x5 sorunlu bir araba değil düzgün binildiği sürece
Shadow_Dancer
08-08-2010, 18:00
şu servis pahalı muhabbetini kapatalım artık konu o değil kronik sorunları var mı sorunlu arabamı diye sormuş oda biliyor servis pahalımı ucuzmu kaç senedir amerikada.
x5 sorunlu bir araba değil düzgün binildiği sürece
Alım sonrası için konuşuyorum bende.. yoksa x5'in ne oldugunu 5 yaşındaki çocukta biliyor da sende ki bu sıkıntının sebebi nedir.. efendi gibi fikir beyan ediyorum.. Bi derdin felan varsa alayım sıkıntını özelden?
Ludacris
08-08-2010, 18:00
Evet ya type-r dururken neden x5 ?
Hem hande ile bmw yi geçersiniz.
alman arabası acayip masraflıdır x5 dediğin melet 100k kmde motor ister 150k kmde dökülür.
***** abd de ki yollar ve benzin ülkemizdeki kadar Kaliteli değil...
Alım sonrası için konuşuyorum bende.. yoksa x5'in ne oldugunu 5 yaşındaki çocukta biliyor da sende ki bu sıkıntının sebebi nedir.. efendi gibi fikir beyan ediyorum.. Bi derdin felan varsa alayım sıkıntını özelden?
Alım sonrasını sormuyor adam arabayı soruyor. 5 yaşındaki çocuğu getir anlatsın sana x5in kronik sorunlarını o zaman. seni tanımam etmem ne derdim olacak, yazdıklarıma yapışan sensin, işine bak çekil önümden.
Shadow_Dancer
08-08-2010, 18:05
senin yazdıgına ne yapışacam lan ben artist.
Adam konu açmış bende yorum yapıyorum...
Sana mı soracam ne yazacagımı..
Adamın açtığı konuya yorum yap o zaman benim yazdıklarıma cevap yetiştirme. kendinle çelişiyorsun boş konuşuyorsun, uzatma.
Shadow_Dancer
08-08-2010, 18:13
Burası forum isteyen istedigi yerden alıntı yaparı fikrini beyan eder..
Eger fikrine karşıt görüş istemiyosan yorum yapmazsın olur biter...
önüme gelene sallayım ne de olsa bana bişe olmaz mantıgıyla hareket ediyosun, ters ters konuşup cevabını almayacan felan sanıyosun..
Bak ben açık açık yazdım oraya varsa derdin çözelim diye.
lann saçma sapalak konuşmayın :D
yemişim olum kronik sorununu 9000 dolara 2003 model x5 alacaksın bineceksin daha ötesi varmı servise götürür baktırırsın sıkıntı yoksa paşalar gibi binersin
turbo&quattro
08-08-2010, 18:16
Nolmus burada yaw....Herkes olumlu/olumusuz dusuncelerini paylassin bos yere tartismasin...
Su aralar yeni bir araba bakmiyorum..Sadece musterimin boyle bir arabasini gordum ve fiyatida cok abarti gelmedi..Acabami dedim ve daha onceden suv ve bmw kullanmadigim icin buradan sorayim dedim...Gorunen o ki su an su sartlarimda bmw almak hem gereksiz hemde macera olacak...Evo alana kadar sabir artik...
Tesekkurler herkese.
turbo&quattro
08-08-2010, 18:17
Bu arada Soner / Oytun bos yere tartismayi birakin abicim..
Burası forum isteyen istedigi yerden alıntı yaparı fikrini beyan eder..
Eger fikrine karşıt görüş istemiyosan yorum yapmazsın olur biter...
önüme gelene sallayım ne de olsa bana bişe olmaz mantıgıyla hareket ediyosun, ters ters konuşup cevabını almayacan felan sanıyosun..
Bak ben açık açık yazdım oraya varsa derdin çözelim diye.
Boş konuşuyorsun... fikrime karşıt görüş olmayacak diye birşey yok fikrime karşıt bir fikrin varsa paylaşırsın benimde fikrimi genişletmiş olursun paylaşma yazma yazamazsın bana diyen yok sana. Ben sana konuya cevabın varsa ver konuyu başka yere çekme diyorum anlayabildiysen.
Benim derdim yok gereksiz uzatıyorsun senin derdin varsa buyur gel çözeriz nasıl istiyorsan.
yemişim olum kronik sorununu 9000 dolara 2003 model x5 alacaksın bineceksin daha ötesi varmı servise götürür baktırırsın sıkıntı yoksa paşalar gibi binersin
bu kadar basit ;)
Shadow_Dancer
08-08-2010, 18:23
Bu arada Soner / Oytun bos yere tartismayi birakin abicim..
Benim bi sıkıntım yok kardeşim efendi gibi fikrimi beyan ediyorum. Ama arkadaşı sıcak bunaltmış galiba, attıgı ilk mesajda bilen bilmeyen konuşuyor yazmış..
Artık milleti küçümseyince eline ne geçecekse.. top gearda staj felan yapmış sanırım..
neyse konun dagıldı kusuruma bakma artık.. inşallah gönlüne göre olur ;)
Benim bi sıkıntım yok kardeşim efendi gibi fikrimi beyan ediyorum. Ama arkadaşı sıcak bunaltmış galiba, attıgı ilk mesajda bilen bilmeyen konuşuyor yazmış..
Artık milleti küçümseyince eline ne geçecekse.. top gearda staj felan yapmış sanırım..
neyse konun dagıldı kusuruma bakma artık.. inşallah gönlüne göre olur ;)
Anlaşıldı sen ona gerilmişsin.. sana demedim onu ben. Bilen konuşur bilmeyen susar top gearda staj yapmaya gerek yok bunun için ;)
huahdua yaw çok komik buradaki 94 honda si parasına x5 vay arkadaş :D
Shadow_Dancer
08-08-2010, 18:31
Anlaşıldı sen ona gerilmişsin.. sana demedim onu ben. Bilen konuşur bilmeyen susar top gearda staj yapmaya gerek yok bunun için ;)
ortaya laf söylersen konunun içindeki herkes üzerine alınır.. kimi kastediyorsan ondan alıntı yaparsan daha mantıklı olur ;) kaldı ki bilen bilmeyen konuşuyor tarzında bi girişe de hiç gerek yoktu.
neyse uzatmayalım akşam akşam canımız sıkılmasın. Selametle.
Tuning055
08-08-2010, 19:18
ulan araba hem ucuz hemde bı ogretmen dişini sıksa orda 6 ay para bırıktırse alır bıner valla hahaha:D:D:D
ya 2 dk şurda kardeş kardeş oynayamadınız ya
oradaki piyasası eğer araç için istenen 9000 $ dan fazlaysa alınır satılır ....
ahmet3425
08-08-2010, 19:29
oradaki piyasası eğer araç için istenen 9000 $ dan fazlaysa alınır satılır ....
ulan 2 dk da isi ticarete doktun hasta mısın olm sen:D
huahdua yaw çok komik buradaki 94 honda si parasına x5 vay arkadaş :D
e yani :) arkadaş hala macera diyor.. hacı naptın sen ? ne macerası bak somalilinin beşamel soslu pekin ördeğine baktığı gibi bakıyoruz burda sen macera diyorsun. hem forumda da karizman olur bak otomobil bolumune x5 yazarsın.. reputation ın artar falan terazine dokunuruz..
şaka bi yana ne macerası 9k i ver bin işte bi suv a bin gez suv diyoruz ne suv u x5 bu :) hoşuna gitmedi mi ? çat diye satarsın. win-win yani ;)
(zorla aldıracağız forum ahalisi olarak. olmadı para toplarız aramızda inat etme artık)
Fiyat iyi fena degil ama Ben alacaksan sonrasinda satis acisindan kolaylik olmasi icin Makyajli almani tavsiye ederim. Bir de biraz daha donanim, navigasyon en azindan onemli. KM icin konusulmus sorun cikarir diye :) komik cidden... 100k mil hic bir sey bu araclar icin. Uzerindeki motor en dengeli motorlardan. Icine sindiyse al, bence rengi ve donanimsizligi harici bir eksisi yok.
redbaron
09-08-2010, 02:19
9k x5 ... sorman hata:).3.0i orada benzin sorunda degil hic dusunme...
Kelly blue degerine baktim adam baya bi assasina satiyor,eger sorunsuzsa ve almaya ihtiyacin varsa alinir..
Kbb fair kondisyonu icin 10500 dio..Good icin 12000$
X5 dusunuosan craiglistten daha bi guzel renklisini felan dusurebilirsin diye dusunuyorum:)