Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarayburnu boğazın serin suları Gelmek isteyen?

ahmet3425
08-08-2010, 16:48
arkadaslar daha once sarayburnundan denize girdiniz mi bilmiyorum ancak ben ortalama haftada en az 2-3 kez fırsat buldukca bakırkoyden motoruma atlayıp sarayburnunda denize giriyorum pistir demeyin oyle bir akıntı var ki kirli olmasına imkan yok 6 - 7 mt dip gorunuyor o derece temiz...

birazdan cıkıp yine bir aksam sefası yapıcam 1 saatlik falan sahile yakın yerlerde oturan arkadasları da beklerim :)

34btr1907
08-08-2010, 16:54
aynen akıntı fena orda çok çıkarsan cebeli tarık... pislik (görünürde) yok tam olarak nerde denize giriyorsun uzun zamn oldu benim rahat girilcek yerler varmı şu an için

ahmet3425
08-08-2010, 17:01
aynen akıntı fena orda çok çıkarsan cebeli tarık... pislik (görünürde) yok tam olarak nerde denize giriyorsun uzun zamn oldu benim rahat girilcek yerler varmı şu an için

tam olarak kumkapıyı gectikten sonra emin onune giden ve sağ tarafın tamamen bos oldugu yerde ztn insanları gorursun belli bir yer var yogunlugun oldugu akıntının kuvvetli oldugu yerlerde giriliyor denize gayette rahat sıkıntı yok

bu arada dediğin gibi cok acılmamak lazım cebeli tarıktan okyanusa dokuluruz yoksa :D

deniz
08-08-2010, 20:22
dogma buyume Rumelihisarlıyım.ben hıc bır sene gecen sene ve bu senekı kadar temız gormedım denızı .beledıyelerın kurdugu tesısler ıse yaradı heralde bogaz gercekten cok temız suyun dıbı gorunuyor.
ben her ıs cıkısı emırgandan atlıyorum serınlıyorum sonra eve devam : )
gecen hafta sılıvrıdeydım denız tam anlamıyla rezıldı suyun ustunde mazot dan kek paketlerı ve ınanılmaz bır yosun tam anlamıyla rezıldı emırgan bunun yanında bodrum koylarındakı denız gıbı :D:D:D:D

ahmet3425
08-08-2010, 20:25
bencede oldukca temiz masallah... bu arada konudan sonra ben gittim 1 saat keyfimi yaptım geldim yine cok zevkliydi ve acayip serinledim miss...:D

deniz
08-08-2010, 20:26
bende yarın gırerım barı bugun ordan gırılmez emırgan beach ınsan yıgını ahahah:D

SPORTING
08-08-2010, 22:28
her sabah 7de geçlyorum saraybunundan o saatte bile giriyorlar. Solda i.b.b tesisi var can kurtaran girisinin az ilerslnde

Yigit-Y
08-08-2010, 22:30
cepciler çarpsın seni ahmet :hehe:

SekoLive
08-08-2010, 22:30
orda yaz kış sabah 7 civarı denize giren bi amca var varmı onu tanıyanınız adamda nasıl bi olay varsa kışın ortasında bile giriyor sarayburnunda aynı noktadan :D

SPORTING
08-08-2010, 22:43
valla alayı ihtiyar ordakilerin helal olsun buz gibli suya atlıyolar ben sahilden dize kadar su gelince geri d,önmeyi düşünüyorun :)