Orijinalini görmek için tıklayınız : focus 3 - focus2 yay uyumluluğu
bi ilanda focus 3 için 3.5 cm yay gördüm , araç dizelmiş, arada 50-60 kg falan fark var bizim focus2 daha ağır 50-60 kilo yani, benimki de dizel, fakat focus 2ye uyarmı bu yaylar hiçbir bilgim yok , almayı düşündüğüm kişi de bilmiyor, belki bilen vardır diye sormak istedim
focus 3 dediğin araç focus 2 nin kapsamlı makyajlısı değilmi zaten? henüz satışa çıkmamış olan yeni kasa değil mi focus 3 ?
makyajlı focus 2 işte :D focus 3 dedim ben :D sonuç olarak uyuyormuş fakat H&R yayların nasıl olduğu hakkında bi bilgim yok
H&R sert sayılır Eibach a falan oranla, bi abim kullanıyordu Focus2 Tdci da 5cm H&R bana göre sert değildi :) Rahatça da kullanılabiliyordu ;)
orhansah
09-08-2010, 17:50
makyajlı focus 2 işte :D focus 3 dedim ben :D sonuç olarak uyuyormuş fakat H&R yayların nasıl olduğu hakkında bi bilgim yok
ben yariste 3,5 lik H&R kullanıyorum gayet de memnunum :)
ben bir de çok sert kullanırım virajlarda focus zor savrulduğundan, savrulunca kolay toplandığından, boşken viraj, adrenalin yaparım hep , bu durumda bir bakla kessem bi sıkıntı olurmu ? sonuçta spor yay zaten ?
Sierra Rs
09-08-2010, 20:11
Kesme yayları tak 3.5cm lik yay yürü,yetmiyorsa 5cm lik bir yay bul onu kullan Mali.
H&R 5 cm gayet tatminkar düşürüyor mali, ön lastik-çamurluk arasına parmak girmez halde hatta lastik çamurluğa gömük halde kalıyor arka az daha yukarda kalıyor.
dragstar
10-08-2010, 17:56
H&R sert sayılır Eibach a falan oranla, bi abim kullanıyordu Focus2 Tdci da 5cm H&R bana göre sert değildi :) Rahatça da kullanılabiliyordu ;)
sen sus snn içine at arabası kaçmış bnm arabama bile yumuşak dedin:D ki harbiden yumuşak
orjinal amortisöre 5 cm fazla glemezmi ?
sen sus snn içine at arabası kaçmış bnm arabama bile yumuşak dedin:D ki harbiden yumuşak
olm benim araba ciddi sert yahu :rolleyes:
orjinal amortisöre 5 cm fazla glemezmi ?
dikkatli kullanırsan kasis ve çukurlara karşı bişeycik olmaz, a3 te focus2 de megane2 de kullandık biz 5 cm lik yayları sıkıntı olmadı.