Orijinalini görmek için tıklayınız : yedek subay aday adayları sonucları bu gece acıklanıyor*
beklenen gun geldı arkadaslar bakalım nerelere düşücez ?
bu gece 1 de açılanıcak dıye duydum sızın bılgınız war mı ?
ptt den şifre alınarak turkiye.gov.tr sitesınde acıklanıyor..
herkez nereye düğtüğünü bu konu altında paylasılsa dahada güsel olur...
heyecan dolu bekleyiş :):)
B.Aktepe
09-08-2010, 12:05
eski foça jandarma komando yedek subay adaylarını bekliyorum bu sefer hadi hayırlısı :)
bu arada arkadaslar ptt den sıfre alınacak we tırkiye.gov.tr adresınden öğrenılıcek sonuclar.. şifre olmadan öğrenemıyorsunuz... bunuda bılelım :D
335.döneme şimdiden hayırlı teskereler.
bu arada arkadaslar ptt den sıfre alınacak we tırkiye.gov.tr adresınden öğrenılıcek sonuclar.. şifre olmadan öğrenemıyorsunuz... bunuda bılelım :D
http://pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx ben burdan ogrenılecek dıye bılıyorum...kesın bı bılgı var mı?
http://pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx ben burdan ogrenılecek dıye bılıyorum...kesın bı bılgı var mı?
wala ben askerıye ıle gorüştüm bna werilen bilgiler bunlar..
google aramalarının hepsı tek bır yere yonlendırıyor,enteresan ıste bızım ısler hep boyle olmadı yarın sabah bakarız artık.
pekı dırek bır lınk verebılır mısın ben o sıteyı ınceledım bulamadım bır sey...
Off Allah sabır versin :)
https://www.turkiye.gov.tr/portal/dt?channel=icerik&icerik.kat=Vatanda%C5%9F/Askeralma+ve+Seferberlik
burda lınk acılcak... öle söyledıler
Görkem.Y
09-08-2010, 15:02
hayırlısı olsun :)
herkese hayırlısı olsun...
torunlarım gıdıyor hadı hayırlısı:P
331. dönemde yaptım askerliğimi. Gece 2 ( iyi ihtimal ) ya da 3 ten önce sonuçları görebilmeyi beklemeyin. Yatın uyuyun, sabaha karşı çişe kalktığınızda bakarsınız.
331. dönemde yaptım askerliğimi. Gece 2 ( iyi ihtimal ) ya da 3 ten önce sonuçları görebilmeyi beklemeyin. Yatın uyuyun, sabaha karşı çişe kalktığınızda bakarsınız.
tmm abicim :D sen bıtırdın yenı geldn :D
hepimiz için hayırlısı ptt olayı nasıl oluyo
VteC_MaNiaC
09-08-2010, 17:31
bende 331dim :D gece 2.30 da o inanılmaz haberi aldım :)
o gün gibi hissettim şu an yazarken ... allah yardımcınız olsun
hadi bakalım hayırlısı olsun herkeze 335 kral devreler :D triplere sokma beni konuda açmış allahım ya :D
DaRkNeSs-
09-08-2010, 17:55
pekı dırek bır lınk verebılır mısın ben o sıteyı ınceledım bulamadım bır sey...
tünay 9 aralık gecesi sen biz sonuç beklerken bizi güldürüyodun biz de seni mi güldürsek şimdi :)
adam haklı beyler :D
335.döneme şimdiden hayırlı teskereler.
bende 331dim :D gece 2.30 da o inanılmaz haberi aldım :)
o gün gibi hissettim şu an yazarken ... allah yardımcınız olsun
aynen bende anılar depreşti :D
stresten titreye titreye gecenin 3buçuğuna kadar beklemiştim sonuç açıklanmasını...ama bu dönem aralık dönemi kadar kalabalık olmaz o kadar sıkıntı olmaz diyetahmin ediyorum :)
tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler
yapın gelin hayat değişmiyo herşey aynı kaldığı yerden devam:D
SertacTDemir
09-08-2010, 18:23
Selam arkadaslar, bende 335. donemde askere gidiyorum :)
E-devlet sifresi ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giris yaptiktan sonra kirmizi ile isaretlenen yerden mi ogrenecegiz sonuclari?
http://i13.photobucket.com/albums/a283/Memati16v/askerlik2-1.jpg
hadi bakalım hayırlısı olsun herkeze 335 kral devreler :D triplere sokma beni konuda açmış allahım ya :D
yafru sen aldın mı şifreyı :D heyecan dorukta hadı bakalım :D aynı yer olsunda :D
Eee burdan kımse yoqmu askere gidicekler nerelere gidceksınız arkadaslar..
sonuclar acıklandı.... hatay ıskenderummm
sonuclar acıklandı.... hatay ıskenderummm
artı bır bende ıskenderundayım....
denızcımısın sende
denızcımısın sende
evt denızcıyım
evt denızcıyım
bende ole arastırarım bakalım nasıl bı yerr...
SertacTDemir
09-08-2010, 23:47
Benimde SİVEREK ŞANLIURFA 7'nci Kor. 107'nci Topcu A. K.lığı
Buraya gidecek varmi arkadaslar aranizda?
Caneration
09-08-2010, 23:48
hadi hayırlısı bakalımm
Serencebey
09-08-2010, 23:49
denızcımısın sende
Yakın arkadaslarımın 3'ude orda sizle beraber Hatay'a 5 kısı gonderıorum :D
benimde siverek şanlıurfa 7'nci kor. 107'nci topcu a. K.lığı
buraya gidecek varmi arkadaslar aranizda?
memleketıme dusmussun:)
SertacTDemir
09-08-2010, 23:54
Iyimidir bari? Nasildir? :)
gıdenlere hayırlı teskereler
Ben urfa merkezde Tugayda yaptım ama Siverek'e atış yapmaya gittigimizde 107.inci Topçu A.K.lıgında kalmıştım 2 gün.
Çok kebab bi yere düşmüşsün hayırlı olsun.Playstation salonu,Dev ekran tv ,kıymalı pide fırını bile var burda.
Urfa Merkezdeki tugaydan çok daha rahat bi yer diyebilirim.
Ayrıca Urfa'nın ve Siverek'in halkı asker için nerdeyse canını verecek kadar çok seviyor askeri
askerlıgın ıyısı kotusu yok:)
Giden arkadaslarımıza hayirli teskereler..
orhansah
10-08-2010, 00:05
bende ole arastırarım bakalım nasıl bı yerr...
fenaaa sıcak olur hazırlıklı olun :) 1 aylık eğitimden geçeceksiniz. uzun dönem kısa dönem farkı olmayacak acemi birliğinde. yemekleri güzeldir, inşallah denetim zamanına denk gelmezsiniz bu 1 aylık süre içerisinde. denizci olduğunuz için dağıtım olacağınız yerler belli zaten, şanslısınız diyebilirim. şimdiden hayırlı teskereler.
hatunun abısıne ağrı-dogubeyazıt cıktı...
VeNoM_35
10-08-2010, 00:12
benim de iskenderun çıktı %99 belliydi zaten.
hayırlı olsun sertaç hayırlı teskereler :icon_tup:
tünaycım hayırlı olsun kardeşim hayırlı teskeler olsun herkese geçen sene bugün bende aynı duygular içindeydim 329. dönem olarak herkese allah kolaylık versin :icon_tup:
fenaaa sıcak olur hazırlıklı olun :) 1 aylık eğitimden geçeceksiniz. uzun dönem kısa dönem farkı olmayacak acemi birliğinde. yemekleri güzeldir, inşallah denetim zamanına denk gelmezsiniz bu 1 aylık süre içerisinde. denizci olduğunuz için dağıtım olacağınız yerler belli zaten, şanslısınız diyebilirim. şimdiden hayırlı teskereler.
kısa donem benımkı 5 ay.. Allah gonlume gore werdı... mutluyum sımdı :)
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
iSKENDERUN HATAY benımkınde bole yazıyorr
Aday Nu. 1280
Adı ve Soyadı SERKAN COŞKUN
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Gideceği Sınıf Okulu /
Eğitim Merkezi AFYON İL J. K.LIĞI
AFYONKARAHİSAR
SertacTDemir
10-08-2010, 00:32
Ben urfa merkezde Tugayda yaptım ama Siverek'e atış yapmaya gittigimizde 107.inci Topçu A.K.lıgında kalmıştım 2 gün.
Çok kebab bi yere düşmüşsün hayırlı olsun.Playstation salonu,Dev ekran tv ,kıymalı pide fırını bile var burda.
Urfa Merkezdeki tugaydan çok daha rahat bi yer diyebilirim.
Ayrıca Urfa'nın ve Siverek'in halkı asker için nerdeyse canını verecek kadar çok seviyor askeri
Cok tesekkur ederim :) Benimde duyduklarim hep olumlu seyler, umarim rahat ederim.
Memleketime dusmussun demissin, varsa bir bildigin paylasirsin belki diye sormustum nasildir diye, ukalalik yapmaya gerek yok, askerligin iyisi kotusu vardir, cok rahat yapanlarda var, eziyet cekenlerde.
hayırlı olsun sertaç hayırlı teskereler :icon_tup:
Sagolasin kardesim.
Memleketime dusmussun demissin, varsa bir bildigin paylasirsin belki diye sormustum nasildir diye, ukalalik yapmaya gerek yok, askerligin iyisi kotusu vardir, cok rahat yapanlarda var, eziyet cekenlerde.
.
şakamısın sen ben sana guzel nıyetle yazdım lafını bıl;)
evt denızcıyım
asker cocugu olunur da bu kadar alenen torpil yapilmaz bundan iyi miami sahil guvenlik aq.
torun geceler uzun otmez borun:)
Serencebey
10-08-2010, 00:42
Bu şekilde bi cevap vericeksen hiç verme bencede.
asker cocugu olunur da bu kadar alenen torpil yapilmaz bundan iyi miami sahil guvenlik aq.
torun geceler uzun otmez borun:)
:D:Dhahahahah miami sahıl guvenlık nedır abı yaaa:) bız aslında new york ordu evı ıstemıstık ama tam yapamamısız abı torpılı:)
TricksTeR
10-08-2010, 00:45
15 ay yapıcaklar ne zaman açıklanıcak 3 ler için ? 2 sene geç olsada gidelim artık.. Onlarda bu gece değildir inş. !
:D:Dhahahahah miami sahıl guvenlık nedır abı yaaa:) bız aslında new york ordu evı ıstemıstık ama tam yapamamısız abı torpılı:)
cok kebap yer, aslinda ben sende bir astek komando tipi goruyordum ama kismet degilmis:D
SertacTDemir
10-08-2010, 00:47
Gitmeden basladik sabir cekmeye, hayirlisi....
su106GTI
10-08-2010, 00:47
iskenderun rahat edersiniz bu mevsımde sıcak olur 2005 te acemi birliğini yapmıstım (kısa donemlerden talim öğretmeni yaparlar bol bol )komutan olursunuz yani.ama 6hafta eğitim var yemin töreninden sonra öle bir eğitim olamaz cok zor sonrası ise kral olursunuz.
cok kebap yer, aslinda ben sende bir astek komando tipi goruyordum ama kismet degilmis:D
ben kendıme 10 sene aralıksız baksam komando goremem abı sen nasıl gordun?:Dhayırlısı artık zaten ordan yuzde 90 dagıtım olucak artık soyle daha serın bı yerlere gıderız ınsallah:)
VeNoM_35
10-08-2010, 00:51
bütün sınıf arkadaşlarım iskenderunda yaptı 15 kişi aynı dönem fln, iskenderunun tek sorunu yazın sıcağı. güneş kremi tavsiye ettiler unutmayın almayı.
arkadan bakinca gorunuyor tunay sen o acidan bakmamissindir hic o yuzden gorememissindir,
komutan sana cesme veya ayvalik sahil guvenlikten yer ayirtmistir zaten olum yeme bizi:D
TricksTeR
10-08-2010, 00:53
15 ay yapıcaklar ne zaman açıklanıcak 3 ler için ? 2 sene geç olsada gidelim artık.. Onlarda bu gece değildir inş. !
hiçmi uzun dönem yok arkadaş yaaaa ! :)
YARIN ılk ısım krem almak olucak :D
TricksTeR
10-08-2010, 01:10
YARIN ılk ısım krem almak olucak :D
iskenderunda ihtiyacın olucağı kesin :)
Kısa Dönem Er - BİLECİK 9'UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY K.LIĞI
var mı herhangi bir fikri olan ?
Kısa Dönem Er - BİLECİK 9'UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY K.LIĞI
var mı herhangi bir fikri olan ?
arkadaşım 2gün önce geldi burdan ve çook rahat biyer olduğunu söyledi:)
DaRkNeSs-
10-08-2010, 05:45
herkese hayırlı tezkereler
gökhan sen ne zamandır yoktun demek askere gitçeğin için soyutlamışın kendini ortamdan :) hayırlı tezkereler iskenderun iyidir,tünayla kanka olursunuz artık :D
bu arada askerin iyisi kötüsü olmaz lafına katılıyorum en rahatında bile bütün sevdiklerinizden ortamınızdan 5 ay uzaksınız ama katlanıyorsunuz :)
allah hepinize hayırlı tezkereler nasip etsin arkadaşlar :) yapınca cidden bi rahatlama hissetçeksiniz :)
ben kendıme 10 sene aralıksız baksam komando goremem abı sen nasıl gordun?:Dhayırlısı artık zaten ordan yuzde 90 dagıtım olucak artık soyle daha serın bı yerlere gıderız ınsallah:)
Tünay hayırlı olsun. Benim bir arkadaşımda geçen sene oraya düşmüştü ve dağıtımda istanbula çıktı.
Umarım seninde öyle olur.
Hayırlı teskereler.
M U R A T
10-08-2010, 07:25
iskenderuna düşenler güneş kremlerini kesinlikle unutmasınlar ve tüm ihtiyaçlarını çantalarına koyup gitsinler ordanda alınabilir ama 5000 tane askerle sıra bekleyip almaktansa tedarikli olmak daha iyidir 20 gün civarı sıcak ve susuzluktan sonra güzel yerlere düşüceksiniz..
herkese hayırlı teskereler..
KingoAtmo
10-08-2010, 07:49
Hayırlı olsun sertaçcım ;)
SekoLive
10-08-2010, 08:42
arkadaşlar hepinize hayırlı teskereler sağ salim gidip gelirsinz inş
arkadaşlar hepınıze hayırlı tezkereler:) umarım rahat edersiniz.
Istilldo
10-08-2010, 09:58
hepinize hayirli tezkereler;
leader_T
10-08-2010, 10:07
Ankara yok mu yaww??
Ankara Beytepe konusunda yardımcı olabilirim.
herkeze hayırlı tezkereler inşallah
evt denızcıyım
gazi üniversitesinde denizcilik bölümü mü var:D
herkes mi iskenderuna çıkmış benim arkadaşlardan da iskenderuna çıkan olmuş hayırlı teskereler
arkadaşım 2gün önce geldi burdan ve çook rahat biyer olduğunu söyledi:)
Çok teşekkürler, bu taraflara giden hiç olmamışı etrafımda, bakalım nasıl olucak...
Aday Nu. 1280
Adı ve Soyadı SERKAN COŞKUN
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Gideceği Sınıf Okulu /
Eğitim Merkezi AFYON İL J. K.LIĞI
AFYONKARAHİSAR
Hayırlısı Serkan.
Afyon ufak şehir. İl Jandarmadan dağıtılırsın en fazla ilçelere :) Bu aralar Afyon çok sıcak değil. Akşama yardımcı olurum
gazi üniversitesinde denizcilik bölümü mü var:D
okyanustan cıkma bolumu var sahınK da bızım fakulteden mezundur:)
bu arada herkese taşşakkurler beyler:)
B.Aktepe
10-08-2010, 17:40
tünayım hayırlı teskerelerin olur inşallah. forumu eksik bırakma oradan da bekliyoruz:)
tünayım hayırlı teskerelerin olur inşallah. forumu eksik bırakma oradan da bekliyoruz:)
eywallah kardesım saolsın fırsat bulursam gırerım tabı:)
emrah type-r
10-08-2010, 17:49
331 ksd olarak yaptım askerlıgı urfa cıkınca sok olmustum ama ıyıkı dogu olmus cok rahattım..o yusden dogu cıkanlar hıc uzulmesın...
SertacTDemir
10-08-2010, 20:07
Hayırlı olsun sertaçcım ;)
Sagolasin kanka :) Konusamadik ama sanada iyi yolculuklar, haberlesiriz, kendine iyi bak :)
Ersin YILDIZ
10-08-2010, 20:09
sınava ne zaman gırdınız arkadaslar bende seneye gıdıcem de kısa donem agustosa yetısebılces mı aöf den mezun olunca
Hepinize hayırlı teskereler arkadaşlar:) Sertaç ben gideli 4 sene bitti 5 e girdim bende diyarbakırın ilçesine gitmiştim hiç takma kafaya , şalterleri indir otomatik pilota geç git gell :):)
VTec_king
10-08-2010, 21:12
Hepinize Hayırlı Teskereler Sayılı gün geçer :)
Siz Vatanı Koruyinki Biz burda rahat uyuyalım
SertacTDemir
10-08-2010, 23:06
Hepinize hayırlı teskereler arkadaşlar:) Sertaç ben gideli 4 sene bitti 5 e girdim bende diyarbakırın ilçesine gitmiştim hiç takma kafaya , şalterleri indir otomatik pilota geç git gell :):)
Sagolasin Emre cok tesekkur ederim, otomatik pilota bugunden gectim bakalim :)
tender06
10-08-2010, 23:08
331 ksd olarak yaptım askerlıgı urfa cıkınca sok olmustum ama ıyıkı dogu olmus cok rahattım..o yusden dogu cıkanlar hıc uzulmesın...
bende 331 istanbul beşiktaştaydım resmen süründük yani inanamazsın herkes kısmet desin gitsin uzun dönemlerle arasını ii tutsun komutanlarıda ii çıkarsa paşa gibi askerlik yaparsınız
gökh@n_gr
15-08-2010, 11:55
acemiliği yiyin bitirinde bizim askerlik bitsin artık:)hayırlı teskereler şimdiden herkese..
hatunun abısıne ağrı-dogubeyazıt cıktı...
fena... ben nereye geldim Allahım diyecek, tabur ve bölüğünü yazarmısın
afyon il jandarmadan ilçeye dağıtıldık 10 numara askerlik yapıyoruz :d allah herkese böyle rahat askerlik yapmayı nasip etsin
dağıtımda il kötü dediler birde ceza evi şükürler olsun ikiside cıkmadı ilçede takılıcaz artık:D
eywallah kardesım saolsın fırsat bulursam gırerım tabı:)
Hortlatayım :D
efsane tünay dan haber varmı ya, gece gece aklıma geldi adam hayrolsun :D
M_PROJECT
04-12-2010, 01:13
Hortlatayım :D
efsane tünay dan haber varmı ya, gece gece aklıma geldi adam hayrolsun :D
caglar ve alper ziyaretine gitmislerdi bir sure once sanirim , facebooktan fotograflarini gormustum . fotolarda keyfi yerinde sanki :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs703.snc4/62349_10150284657830717_728365716_15080129_4872387 _n.jpg
Tholl-ga
04-12-2010, 01:16
tünaaay kavgalarını atarları giderlerini iğneleeyici alaycı postlarını özledik :D
caglar ve alper ziyaretine gitmislerdi bir sure once sanirim , facebooktan fotograflarini gormustum . fotolarda keyfi yerinde sanki :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs703.snc4/62349_10150284657830717_728365716_15080129_4872387 _n.jpg
vay goçum benim :D :D:D
saolasın bro
takıpteyım beyler:)herkes ayık olsun....keyıfler ıyı bartındayım denız us komutanlıgı. yaramazlık yok...44 gun sonra gelıcem hazırlıgınızı yapın..cok canım sıkılıyor burda forumdan alıcam hırsımı:D:Dgorusmek uzere:)
Low-Rider
05-12-2010, 12:48
tünaaay gel artıkkk
bak evine dön çok özledikkk tünayyy böhühühühü
:D
atarsa 43 harbiden nasıl geçti anlamıyorsunuz :D
tünaaay gel artıkkk
bak evine dön çok özledikkk tünayyy böhühühühü
:D
gelıcem yawru az kaldı donusum muhtesem olur ınsallah:)
Low-Rider
05-12-2010, 12:52
gel gel malzeme bollaştı senin yokluğunda çok eğleniceksin:D
Eray Yümsel
05-12-2010, 12:54
tünaaaaaay ne olur dönnn
http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw
vNpF8wnP_Kw
Çetindemir
05-12-2010, 13:03
Hay arakdaş ya hortlamış neyse...
............................
HOrtlamış bari yazalım.
Kardeşim 337. Dönem olarak İskenderuna düştü :)