Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgiyi tuşlarla mı yazıyorsunuz..
By_HaNNibaLL
10-08-2010, 21:49
Hep bir yerlere, bir şeylere yetişme telaşındasınız değil mi?
Hiç vaktiniz yok, "Fast live", "Fast food", "Fast music", "Fast love"...
Dikte ettirilen "yükselen değerler", "in" ler, "out" lar...
Buna benzer bir odada, şanslıysanız gökyüzünü görebilen bir pencere ardında bitecek hepsi.
Dostluğu klavyelerinde, yaşamı monitörlerinde arayanlar, Size sesleniyorum!
Hangi tuş daha etkilidir ki sıcacık bir gülüşten ya da hangi program verebilir bir ağaç gölgesinde uyumanın keyfini?
Copy-paste yapabilir misiniz dalgaların sahille buluşmasını?
İçinizi ısıtan gün ışığını gönderebilir misiniz maille arkadaşlarınıza?
Sevgiyi tuşlarla mı yazarsınız?
Öpüşmek için hangi tuşlara basmak gerekir?
Ya da geri dönüşüm kutusunda saklanabilir mi kaybolan zaman?
Doğayı bilgisayarlarına döşeyenler, neden görmezsiniz bahçedeki akasyanın tomurcuklandığını?
Ve ıslak toprak kokusu var mıdır dosyalarınız arasında?
Koklamak, duymak, dokunmak, yok mu yaşam skalanızda?
Bilgi toplumu oldunuz da, duygu toplumu olmanıza megabaytlarınız mı yetmiyor?
Müşfik KENTER
coğumuzun hayati böyle sürmekte özellikle benim :)
Not; Gereksiz görülürse silinebilir.
maskaran
10-08-2010, 21:52
Galiba oyle malesef :( herşey sanal olmaya başladı
sanal bebekle başladı bu iş onu beslerken kendimiz beslenecek hala geldik :D
RottingChrist
10-08-2010, 21:56
sabah 8 den bu saate kadar çalışan birisi olarak katılmamak mümkün değil. oğlumun ilk dişi çıkmış bana 4 gün sonra görmek nasip olmuştu :( arada bir ctrl+alt+del yapmak lazım.
masa bası ve nette cok takılıyrozu belkı cogumuz aılemız salonda oturuken yanlarına bıle gıtmıyoruz herseyden yoksun duruyoruz genellemıyorum ama cogumuz boyledır sanırım...facebok twıtter yok bılmem ne artık bunlar bıle baymaya basladı insanları
By_HaNNibaLL
10-08-2010, 22:00
sabah 8 den bu saate kadar çalışan birisi olarak katılmamak mümkün değil. oğlumun ilk dişi çıkmış bana 4 gün sonra görmek nasip olmuştu :( arada bir ctrl+alt+del yapmak lazım.
bence senin alt f4 yapma vaktin gelmiş.
RottingChrist
10-08-2010, 22:06
bence senin alt f4 yapma vaktin gelmiş.
cai, jant lastik, sun susturucu kim vercek sonra bize :D satılıklar bölümündeki fiyatlar ateş pahalısı valla :) iki plakalık aldık onları da takmak kısmet olmadı :D
By_HaNNibaLL
10-08-2010, 22:18
cai, jant lastik, sun susturucu kim vercek sonra bize :D satılıklar bölümündeki fiyatlar ateş pahalısı valla :) iki plakalık aldık onları da takmak kısmet olmadı :D
gerci siteye girmedin mi de büyük bi eksiklik oluyor ben sabah akşam burdayim hiç sıkıldıgımı bilmem :)
arkadaşlar sizleri bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşursam birçok şeyin eskisi gibi tadı yok ve keyif vermiyor.Çok monoton bir hal aldı yaşam.Yazıyada kesinlikle katılıyorum.
VTec_king
10-08-2010, 22:30
Kız arkadaşımı Fethiyeli Seçtim Sırf istanbuldan kaçmak için
Hayırlısı ile Fethiyeye yerleşmek istiyorum..
onursumer
10-08-2010, 22:30
benim ortaya karışık tam boyle değil :)
RottingChrist
10-08-2010, 22:41
değişik bir yaklaşım olmuş. benim de hep kaçasım var ama o cesareti bulamıyorum bir türlü kendimde :(
Hayatta neden zevk alırsan; ya kanun dışıdır, ya ahlak dışıdır, ya da şişmanlatır demis allen
M_PROJECT
10-08-2010, 22:59
Hayatta neden zevk alırsan; ya kanun dışıdır, ya ahlak dışıdır, ya da şişmanlatır demis allen
baba buyuksun !!
:bravo::bravo:
baba buyuksun !!
Saygıyla eğiliyorum gercekten !! Cok iyiymiş söz :icon_tup:
otuzdört
10-08-2010, 23:45
benim ortaya karışık tam boyle değil :)
Aynen:icon_tup:
fatih(fb)
11-08-2010, 00:48
:Bravoo::bravo::icon_tup:
Facebook'um bile yok :D. Mail adresimin chat özelliği 3 kişiye açık, msn'e ayda yılda bir uğrarım. Bilgisayarı açar Hürriyet okur, mail kontrol eder akşam dizi izlerim. 18 yaşındayım Ankara'dan katılıyorum ameleyim. :D
Şaka bir yana çok güzel yazmış. :icon_tup:
Harika bi yer kıskandım.
Boost Up
11-08-2010, 10:31
Facebook'um bile yok :D. Mail adresimin chat özelliği 3 kişiye açık, msn'e ayda yılda bir uğrarım. Bilgisayarı açar Hürriyet okur, mail kontrol eder akşam dizi izlerim. 18 yaşındayım Ankara'dan katılıyorum ameleyim. :D
Şaka bir yana çok güzel yazmış. :icon_tup:
:hehe::hahaha::hahaha:
Ludacris
11-08-2010, 11:34
Sanaliteye:) o veya bu sebepten bağlıyız.
Ama aşmakta kendi elimizde hep kötü şeylere sebep değil ya.. tabi dozunu ayarlamakta pek yi değiliz tabiri caiz ise faydalıda, biz b*kunu çıkarıyoruz
tuşlarla bile yazamıyorum
Bunu çalıyorum..
by_hayali
11-08-2010, 11:44
bide telefonda mesaj olayı var o da tuşlu olduğu için onuda eklemek lazım :D
sanal ortam zaten adı üstünde SANAL ;)
By_HaNNibaLL
11-08-2010, 12:26
bide telefonda mesaj olayı var o da tuşlu olduğu için onuda eklemek lazım :D
sanal ortam zaten adı üstünde SANAL ;)
Tabiki şarkisi bile var Msn aşkim diye :)