Orijinalini görmek için tıklayınız : Kumaş Branda.
Shadow_Dancer
11-08-2010, 15:44
Kız arkadaşıma yeni bi araba aldık, kendisinin ehliyeti yok henüz araba bi müddet yatacak haliyle.. Havalarda çok sıcak oldugu için hem boyaya zarar vermemesi hem de ufak tefek çiziklerden korunması için brandayla örtmek istiyorum..
Tavsiye edeceginiz kumaş branda dikebilecek bi yer var mıdır.? Diger materyaller içinde tavsiyenizi bekliyorum.
not: araç pug 206.
olcay_bora
11-08-2010, 15:45
sitede biri vardı pamuk gibi bişeyden yapıodu
Ahmet_28
11-08-2010, 15:47
soner arabanın üzeri açıkta kalacaksa tavsiye etmem branda ama araç kapalı garajda duracak ise branda ile güzel muhafaza olur .tel no yok ama ikitelli org.sanayi bağcılar güngören san.sitesinde her araca göre hazır brandalar var
Shadow_Dancer
11-08-2010, 16:01
soner arabanın üzeri açıkta kalacaksa tavsiye etmem branda ama araç kapalı garajda duracak ise branda ile güzel muhafaza olur .tel no yok ama ikitelli org.sanayi bağcılar güngören san.sitesinde her araca göre hazır brandalar var
kardeşim aslında kapalı garajda var havalimanının otoparkı, ama açıkta kalıncada güneşin altında boş yere yanıyor araba.. o yüzden kumaş istiyorum.. Ben şahinde 14 yılda kafadan 7.8 tane kumaş branda eskittim.. arabanın boyası ilk gün kü gibi, ki Adana sıcagı *****
ya benimde aracım genelde yatıyo, bende yıkayıp cilalayıp bırakıyorum boş yere toz içinde kalıyo, ama işte kapalı garaj yok. güneşin altında yanıyo, böyle birşey düşündüm ama açıkta insanlar sürtünür eder kurcalarsa koruyalım derken daha beter çizilmesinden korktum boyanın. böyle kesinlikle çizmicek zarar vermicek bir malzeme bulunabilirmiki acaba
Zamanında aracımıza bizde yaptırdık...Çadır işleriyle ugrasan birine yaptırmıstık...
Asker desenli kumas öle ici pamuklu falan değil,içi normal...Hiçbir çizme boyaya zarar verme falan bisey yoktu..
Aracın üzerinde bikac gün kaldıgında biraz ince toz oluyodu ama üfleyince bile gidiyodu tozlar..Sıkıntı olmuyodu yani.
Aman naylon su geçirmeyen seylere dikkat edin derim.Komsumuz internetten gri renk naylondan,su geçirmeyen branda aldı ve ilk yağmurda arabanın tavanı kaputu gri renk oldu ve hiçbir boyacı cıkaramadı...Verniğin altınamı gecti nedir anlamadım
ulasoztas1
11-08-2010, 19:28
benimde bu aralar aracım sürekli yatıyor ve hem güneşten hem kuşlardan korumak için bende branda düşünüyorum, kumaş brandanın herhangi bir zararı war mıdır acaba ?
fastkamil
11-08-2010, 19:32
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=32770&highlight=branda&page=2
olum mezaramı goturcen bısey olmaz :D:D:D
s2000 ve typer için banada lazım kapalı garaj için...
nereden temin edebilirim hazırda satılanları mevcutmu ?
Ersin YILDIZ
11-08-2010, 22:41
ben 2006 dan berı 206 yı kapatıyorum branda ıle ne cızıldı ne ettı ozel kumas dıktırdım daha sonra aynı kumastan bulamadık suan hala kullanıyorum eskımedı bıle branda boya ya cok faydası var baska aracların boyaları solmus bıle
kendiniz de yaptırabilirsiniz..sümerbank tan %100 pamuklu metre ile satılan araç kurulamada kullanılan bezden ihtiyacınız kadar alıp brandacıda üzerini de ince branda kaplattırıp yaptırabilirsiniz..çok güzel olur diye düşünüyorum çizilmez de :) normal araç brandasının altında da miflon var fakat diğeri daha sağlıklı olur gibime geliyor.
Shadow_Dancer
11-08-2010, 22:50
Bakalım custom bi şekil ayarlayacaz artık :) Sagolun arkadaşlar tavsiyeler için.
Bakalım custom bi şekil ayarlayacaz artık :) Sagolun arkadaşlar tavsiyeler için.
Çözüm hakkında bizi de bilgilendirin. Ben de düşünüyorum bayadır.
nasyonel
10-04-2014, 23:53
mrb herkeze bu konu hakında aksesura bolumde garaj ici branda konusunu actım bakın ıstersenız
_driver_
11-04-2014, 01:12
4 senelik horrtt :D :D
nasyonel
16-05-2014, 23:07
:heyoo: mnbmçnöm.lm
Bıktım vallahi bıktım ...