PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : typer sorgusu ???

demokena
12-08-2010, 15:19
ilan'daki araç hakkında bilgisi olan varmı ? :soru:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-2004-typer-57-000-km-1/detay

lucky Jackal
12-08-2010, 15:29
walla bi ara konusu açılmıştı sahibi,ben arabayı sanayiye götürmem baktırmam alıcak adam gelir alır falan diyomuş telefonda,konuyu bulamadım şimdi görenler ayrıntılı yazarlar.
bende bunu merak ettim bu arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-acil-29626995/detay

demokena
12-08-2010, 15:32
walla bi ara konusu açılmıştı sahibi cinsin teki yazmışlardı hatta ben arabayı sanayiye götürmem baktırmam alıcak adam gelir alır falan diyomuş telefonda,konuyu bulamadım şimdi görenler ayrıntılı yazarlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-acil-29626995/detay

evet konuyu daha önce görmüştüm fakat bulamadm.. bekleyelim bakalım.:beuj:

YavuzNaz
12-08-2010, 15:39
walla bi ara konusu açılmıştı sahibi cinsin teki yazmışlardı hatta ben arabayı sanayiye götürmem baktırmam alıcak adam gelir alır falan diyomuş telefonda,konuyu bulamadım şimdi görenler ayrıntılı yazarlar.

daha yeni el değiştirdi diye biliyorum selim bayrak ın eski aracı sanırım.

lucky Jackal
12-08-2010, 15:43
daha yeni el değiştirdi diye biliyorum selim bayrak ın eski aracı sanırım.eski eds mi bu araç

YavuzNaz
12-08-2010, 15:52
eski eds mi bu araç

hayır eds değil

KMR2-GT
12-08-2010, 15:56
hayır eds değil

gercekten mı? emınmısın

chiefkadir
12-08-2010, 16:07
gercekten mı? emınmısın
Senin bana Eds diye attığın linkteki arabanın plakası AJL mi neydi nası inceliyon sen arabaları lem:hahaha:

KMR2-GT
12-08-2010, 16:14
Senin bana Eds diye attığın linkteki arabanın plakası AJL mi neydi nası inceliyon sen arabaları lem:hahaha:

ahahah :D

ya abı sıtede konusu gectı bu o dıye o yuzden şaşırdım sordum .eskı eds dıye bılıodum :D

YavuzNaz
12-08-2010, 16:22
gercekten mı? emınmısın
emin değilim

B.Battal
12-08-2010, 16:23

km / fiyat orantısı iyi gibi boyanma sebebini öğrenmek lazım

-Aydın-
12-08-2010, 16:29
Ben aracı biraz araştırdım AJH21 plaka 2006 model hyundai üzerinde takılıymış o araçla 3 kere kaza yapmış tramer sorgulatmayın ynai boşuna bu araca yeni geçmiş plaka ;) Bu araca geçtikten sonra mayısta kaza yapmış sol ön çamurluk ve tampon hasa almış ama ilanda sağ ön ve arka hakkında bilgiler var sadece biraz ilginç geldi ?

vtecburhan
12-08-2010, 16:38
Ben aracı biraz araştırdım AJH21 plaka 2006 model hyundai üzerinde takılıymış o araçla 3 kere kaza yapmış tramer sorgulatmayın ynai boşuna bu araca yeni geçmiş plaka ;) Bu araca geçtikten sonra mayısta kaza yapmış sol ön çamurluk ve tampon hasa almış ama ilanda sağ ön ve arka hakkında bilgiler var sadece biraz ilginç geldi ?

bu aracın sahıbı eskı plakasının 34 eds oldugunu soyluyor

SekoLive
12-08-2010, 16:57
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=61051

al sana typer birader bak kısmet ayağına geldi :)

ReFiK
12-08-2010, 17:15
AJH eski EDS....yani hasarlı

_cAgdAsH_
12-08-2010, 17:17
ilk msjdaki araba nın basından ciddi seyler gecmiş gidip bakanlar yazmıstı

ajh de eds ..

ardacngns
12-08-2010, 17:31
Jap typer I al basin agirmasin gercektn kismet ayagina geldi bnce

demokena
12-08-2010, 17:38
km / fiyat orantısı iyi gibi boyanma sebebini öğrenmek lazım

ok aydınım sağoll..

yusufcan_k
12-08-2010, 18:29
o kadar para verecegine mehmet abinin JAP type R ı almak daha mantıklı geldi bana ama ?

TarikS
12-08-2010, 21:19
ilk mesajdaki type-r bel alti boyali diye hatirliyorum

PPR engineering
12-08-2010, 22:53
ilk mesaj daki typer piyasada gördüğünüz coğu arabadan daha iidir benim görüşüm arabanın şaselerinde hiç bir kusur yok arabayı biliyorum zaten.bir parça boya var diye biliyorum.en azından komple boya yok arabada..boş konuşup günah almak yerine daha ii araştırıp.oturduğumuz yerden yorum yapmıyarak araca gidip bakmak en sağlıklısı benim görüşüm.

KMR2-GT
12-08-2010, 22:55
peki sahıbı arabaya baktırmaya neden yanaşmıyor?

PPR engineering
12-08-2010, 23:03
peki sahıbı arabaya baktırmaya neden yanaşmıyor?

malumatım söle ustayı getirin baktırın veya yakında bi yerlere gidilsin istiyor üsküdardan karşıya onca trafikte arabayı götürmek istiyenler oldu her kez öle istese sen düşün halini...benimde bildiğim ustayı alır gelirsin veya yakındaysa rica edersin su garajda bakıcaklar dersin.oda anlıyacaktır..diye düşünüyorum

EM-RE
13-08-2010, 08:40
askerden geldikten sonra bahsettiğiniz araba 2 gun bende kaldı gayet güzel giden bir araba bana cigerli gibi geldi içi filan tertemiz zaten bana kalırsada piyasadaki bir çok typerdan daha temizdir.Çok çok büyük kazalı olsa sağı sola oynardı ben 260 la gidiyorken sigara içiyordum gayet stibilizeydi.Sahibininde ugrasmamasının sebebi işlerinin yogunlugu olabilirmi?Kıl filan demek bence hoş deil.

fastkamil
13-08-2010, 08:47
İşin raconu alıcı kapora verir arabayı baktırmak için çıkarır , satıcının dediği gibiyse başka bişey çıkmazsa ve alıcı cayarsa kapora yanar ama satıcının dediğinden farklı kusurlar çıkarsa alıcı kaporasını geri alır herkes yoluna bakar.

fsunnetci
13-08-2010, 08:59
EDS 10 numara arabaydı bence halende öyle.. kazası vardı hasarlı fln diyenler boş konuşuyorlar bence arabanın gideri yürürü önemli bence kaportasının boyası veya kaşı gözü değil hala VTI motorlu arabalarda hasarsızlık arıyorsunuzya şaşıyorum doğrusu:confused:

turkerrr
13-08-2010, 09:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-civic-si-2-0-160-ps-19-500-km-abd-den-ithal-orijinal-hatasiz/detay

bende bunu çok merak ediyorum sunrooflu olması çok ilgimi çekti...

2.0 160 bg bu motor nedir type-r motorundan çok farklımıdır ?

şanzımanda 5 ileri bundan bir type-r yaratmak kaça patlar acaba ??

fsunnetci
13-08-2010, 09:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-civic-si-2-0-160-ps-19-500-km-abd-den-ithal-orijinal-hatasiz/detay

bende bunu çok merak ediyorum sunrooflu olması çok ilgimi çekti...

2.0 160 bg bu motor nedir type-r motorundan çok farklımıdır ?

şanzımanda 5 ileri bundan bir type-r yaratmak kaça patlar acaba ??

Aslında motor olarak Type R motorundan çok daha sorunsuz bir motora sahip ve de bir kaç modifikasyonla zaten Type R gibi yürür bu araba ama Type R parasına gelir o yüzden Stock olarak kullanman daha mantıklı:soru:

turkerrr
13-08-2010, 09:17
Aslında motor olarak Type R motorundan çok daha sorunsuz bir motora sahip ve de bir kaç modifikasyonla zaten Type R gibi yürür bu araba ama Type R parasına gelir o yüzden Stock olarak kullanman daha mantıklı:soru:

bu motor tr de herhangi bir başka honda modelinde var mı accorda ki crv de ki 2.0 la falan alakası var mı birde bu motorun kodu nedir ?

ben type-r ı motorunun sesi için alırım bunda o sesi yakalayabilir miyim ? sanırım type-r dan daha az devir çeviriyor bu si...

fsunnetci
13-08-2010, 09:25
bu motor tr de herhangi bir başka honda modelinde var mı accorda ki crv de ki 2.0 la falan alakası var mı birde bu motorun kodu nedir ?

ben type-r ı motorunun sesi için alırım bunda o sesi yakalayabilir miyim ? sanırım type-r dan daha az devir çeviriyor bu si...
Her iki kasada EP3 kasa olarak geçiyor..
Si motoru Vtec motor K20A3
Type R motoru Vtec II motor K20A2
aslında aralarında dünya kadar fark yok ses olarak her ikiside kükrer yeterki Sİ araca güzel bir CAI KİT koy ve inan tercihim Si'dan yana olurdu sorunsuz şekilde paşa paşa binersin 6 ileri şanzıman yok sanırım ama sonuçta DOHC VTEC 160PS bir motoru var az bir güç değil o kasa için..:beuj:

fsunnetci
13-08-2010, 09:34
eğer devir çevirmek istiyorsan tabiki Type R 8200rpm redline :)
Civic Si ile ancak 7000rpm dönersin...

turkerrr
13-08-2010, 10:19
Her iki kasada EP3 kasa olarak geçiyor..
Si motoru Vtec motor K20A3
Type R motoru Vtec II motor K20A2
aslında aralarında dünya kadar fark yok ses olarak her ikiside kükrer yeterki Sİ araca güzel bir CAI KİT koy ve inan tercihim Si'dan yana olurdu sorunsuz şekilde paşa paşa binersin 6 ileri şanzıman yok sanırım ama sonuçta DOHC VTEC 160PS bir motoru var az bir güç değil o kasa için..:beuj:

bu sunroof sevdası başıma iş açıcak ama ciddi değerlendiricem bu aracı :)

teşekkürler bilgiler için...

fsunnetci
13-08-2010, 10:29
bu sunroof sevdası başıma iş açıcak ama ciddi değerlendiricem bu aracı :)

teşekkürler bilgiler için...

Sunroof sevdası var ise zaten seçimini mecbur bu arabadan yana yapacaksın başka türlü sunrooflu EP3 sahibi olamazsın:D
Bu arabanın motorunu Type R motoru yaparsın aslında egzantrik,yay şapka,yüksek sıkıştırma piston ile Type R yaparsın böylelikle sunrooflu type R'ın olur:D

Cimmeria
13-08-2010, 10:46
malumatım söle ustayı getirin baktırın veya yakında bi yerlere gidilsin istiyor üsküdardan karşıya onca trafikte arabayı götürmek istiyenler oldu her kez öle istese sen düşün halini...benimde bildiğim ustayı alır gelirsin veya yakındaysa rica edersin su garajda bakıcaklar dersin.oda anlıyacaktır..diye düşünüyorum

40 milyar para verip spor araba alırken kimse kusura bakmasında uzak yere gitmem ya da ustayı burayı getirin diyen adamın arabası daha çok bekler satılmak için.

Ben arabamı alırken araba tuzladaydı yetkili servise gaziosmanpaşaya götürdüm arabayı, 2 saat full ekspertiz yapıldı arabaya. eski sahibi orası uzak ben gelmem dese güler o zaman bende almam derdim.

Adam malını satmak istiyorsa biraz zahmete katlanacak. Ayrıca kazasız yazılan o arabanın airbaglerini bir detaylıca sordurun bence açılıp açılmamışlarmı diye benden söylemesi.

emrah type-r
13-08-2010, 11:12
bnce jap ı al bak ısıne ya tertemız araba:)

Sefa_vts
13-08-2010, 11:14
ilk mesaj daki typer piyasada gördüğünüz coğu arabadan daha iidir benim görüşüm arabanın şaselerinde hiç bir kusur yok arabayı biliyorum zaten.bir parça boya var diye biliyorum.en azından komple boya yok arabada..boş konuşup günah almak yerine daha ii araştırıp.oturduğumuz yerden yorum yapmıyarak araca gidip bakmak en sağlıklısı benim görüşüm.

Düşündüğün ya da bildiğin şeyleri sorgulaman lazım...

_muhaRRem
13-08-2010, 15:45

k20a2 veya k20 a bu kadar sorunlumu veya sorunları ney ? Bu ilandaki arabadan 40 hp çıkartmak için neler yapmak lazım ?

turkerrr
13-08-2010, 19:30
Sunroof sevdası var ise zaten seçimini mecbur bu arabadan yana yapacaksın başka türlü sunrooflu EP3 sahibi olamazsın:D
Bu arabanın motorunu Type R motoru yaparsın aslında egzantrik,yay şapka,yüksek sıkıştırma piston ile Type R yaparsın böylelikle sunrooflu type R'ın olur:D

benim gözümde type-r ın en büyük dezavantajı sunroof u olmaması idi bunu type-r yapabilirsem benim için on numara olur bide beyaz a boyatınca tadından yenmez :D

ahmet3425
13-08-2010, 19:36
k20a2 veya k20 a bu kadar sorunlumu veya sorunları ney ? Bu ilandaki arabadan 40 hp çıkartmak için neler yapmak lazım ?

sanırım:D

piston exantrik emme egzos manifoldu ve beyin ile typera donusebilir:D

KAAAN
13-08-2010, 20:20
K20a2 ile a3 arasinda daglar kadar fark var.bildiginiz gibi amerikadaki tum ep3 ler k20a3 le geliyor ve type r la uzaktan yakindan alaksi yok.vtec aciyomu napiyo ne edio orasi bile belli degil:)ayni filtre sistemini kullaniyoruz nebir kurkreme ne bir ivmelenme:)
Sirf sunroof var diyede o arac alinmaz bence,pasa pasa type r varken:)

JenGoO
13-08-2010, 20:34
Ben anlamıyorum millet temiz typer arar biz satarız giderler kazalı arabaları soruştururlar..Kimse benim gözümde alıcı değil istiyolarki fabrikadan çıktığı gibi typer olsun niye her alıcı alıp kullanmayı bilmiyo bu araçları kırarım çarparım ederim bilmemne, amma büyütüyosunuz yaa. Şahsen bende satıyorum aracımı ve hata olmayan bir arac ama satma gönlüm var mı yok aslında bu piyasaya arabamı satmaya hiç niyet edemiyorum nedense..

PPR engineering
13-08-2010, 23:22
Düşündüğün ya da bildiğin şeyleri sorgulaman lazım...

senin yazdığından bi şey anlamadım kardeşim..