Orijinalini görmek için tıklayınız : Sedan Si B16 sorgusu ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-orjinal-vti/detay/
Arkadaşlar bu aracın ilanı uzun süredir duruyor ve ilgimi çekiyordu , Araç hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Motoru kim swapladı, eksiği gediği varmı ? kasa durumu nasıl kazası varmı iç döşemeleri konsolu felan nasıldır vs.. şimdiden teşekkürler
Kardeşim bu araç hakkında bursada fazla bilgi yok sadece Sedan vtilerle Arkadaşlarımızın geçtiğini biliyoruz bu hepsi yürüyüşü pekte iç açıcı deyil gibi swaplama konusunuda kımse bılmıyo yani bilinen bi araç deyil pek çıkan bi araçta deyil
Bulut Y.
15-08-2010, 11:48
izmirde yapılmıstı yanlıs hatrlamıorsam sonra bursaya satıldı satılmadan once güzel yürüyodu diye biliyorum hatta videosu falanda wardı bursaya gittikten sonra yürümez oldu diolardı kasa olarakta düzgün diye hatrlıyorum.
Aracın kasası güzel ya onlarda sıkıntısı yok zaten görüntüsü gayet iyi yani az uğraşır spoon larını koyarsın Kat iptali egzos sonra ver gazı ama dediğim gibi arkadaşım geçti bunu bilgin olsun 97 Vti sedan ona göre hesabını yapabilirsin işte
Site üyelerinenden tuncer in eski aracı bursaya satıldı izmirdeyken güzel yürüyordu ama bursada 5. enjektör gibi garip uygulamalar gördü daha sonra filtre eksoz hıdır lı vtilara geçildiğini gördük..
5 enj. mü hangi zihniyetle yapmış
5 enj. mü hangi zihniyetle yapmış
çok sıkı motor var demek :) bilirizki turk insanımız böyle nerde gereksiz ve bişe var bulur takar sonra yola çıkar offf ne fena oldu der ama bilmezki arabaya belki nasıl bi riske aldığını
araç güzel fotolardan tabi gidilip bakılması lazım motorda ufak dokunuşlarla yerine gelir vtec motor sonuçta kullanılan yapılan parçalar belli ama o paralar verilmez bence. şahsi düşüncem
seyfi 07
15-08-2010, 17:04
tuncerın eskı arabası bu bır ara bende nıyetlenmıstım ama satılmıs nasıp degılmıs tuncer den daha ıyı bılgı alabılırsın............ama temız bır aractı sonrası ne oldu bılınmez...........
ya şu izmirde şöyle yürüodu yorumlarını anlamıyorum araç bursaya geldiğinde hiç ellenmemişken vtec2 ye 4-5 boy anca açabildi izmirden geldiği haliyle.. zaten bursaya geldiğinde gideri buydu sonradan tabi dahada geri çektiler enjektör ile :)
hani öyle bir imaj veriliyorki sanki izmirdeyken uçuyodu bu arabada bursaya gelince yürütemediler gibi :) butür laflar genelde hep izmir ankara istanbul dan çıkıyor şehir dışından gelen aracı soruyorsunuz nasıldır falan deli gidiyo şöle uzar böle yapar 6-7 boy farkı yeyince noldu ya diyosunuz ya bursada bozmuşlar aracı böyle değildi :beuj: :beuj:
kimsenin kafasını karıştırmayalım gideri belli en nihayetinde
ya şu izmirde şöyle yürüodu yorumlarını anlamıyorum araç bursaya geldiğinde hiç ellenmemişken vtec2 ye 4-5 boy anca açabildi izmirden geldiği haliyle.. zaten bursaya geldiğinde gideri buydu sonradan tabi dahada geri çektiler enjektör ile :)
hani öyle bir imaj veriliyorki sanki izmirdeyken uçuyodu bu arabada bursaya gelince yürütemediler gibi :) butür laflar genelde hep izmir ankara istanbul dan çıkıyor şehir dışından gelen aracı soruyorsunuz nasıldır falan deli gidiyo şöle uzar böle yapar 6-7 boy farkı yeyince noldu ya diyosunuz ya bursada bozmuşlar aracı böyle değildi :beuj: :beuj:
kimsenin kafasını karıştırmayalım gideri belli en nihayetinde
valla şöylede bi durumda oluyo genelde gideri kanıtlanmış araça satın alınıyor ve sonra daha iyi gitsin diye uygun olmayan (bilinçsizce) bi kaç işlem uygalanıyor sonra eski halinden beter hale geliyor bunuda unutmamak lazım :)
tabiki öyle bundada yapılan 5ci enjektördü ama enjektör yokkende gideri belliydi :)
:D:D Öyle Demeyin Gider Gider Adam Enjektörleri Ayırmış işte :D 5 tane çalışıyo yetmezmi :D
Araç Bursaya gittiğinde header, beyin s300 vs sökülerek gönderildi. Tamamen stoktu yanlış hatırlamıorsam.
E.ORANLI
15-08-2010, 18:55
97 Sedan Headers/Filtre/Egsoz olan VTI sıkıntısız geçmişti Elimde Fotoraf ve videosu vardı ama nereye attığımı arastırmam gerek belkıde formatta silinmiştir.
benım eskı aracım dı. swap konusunda hıç kuşkunuz olmasın 10 uzerınden işçilikle yapıldı.. kasısıda düzgün dü bendeyken şuan nedir ne değildir bilmem... motoru çok sağlıklıydı kendı setupında hiç bir araca geçilmedi, sonradan 5.enjektör felan yapmışlar bişeyler olmuş. vtec2 konusuna gelınce despe diye bi arkadaşındı galıba o araçta stock bi vtec2 değil di bildiğim kadarıyla.. yoksa çok daha farklı olurdu..
tabiki öyle bundada yapılan 5ci enjektördü ama enjektör yokkende gideri belliydi :)
arabayı çok iyi biliyomuş gibi halin var nasılmış gideri bahsetsene bi.?
Maxiboost
15-08-2010, 23:40
Ya bursada kim adam gibi saglikli giden araba yapabiliyor ki? Geldikte sonrada 5. Enjektor takilmis durum ortada...
benım eskı aracım dı. swap konusunda hıç kuşkunuz olmasın 10 uzerınden işçilikle yapıldı.. kasısıda düzgün dü bendeyken şuan nedir ne değildir bilmem... motoru çok sağlıklıydı kendı setupında hiç bir araca geçilmedi, sonradan 5.enjektör felan yapmışlar bişeyler olmuş. vtec2 konusuna gelınce despe diye bi arkadaşındı galıba o araçta stock bi vtec2 değil di bildiğim kadarıyla.. yoksa çok daha farklı olurdu..
Evet Despe Emrenin ARacı normal bi Vtec2 Deyil Emme manifoltu felan değişik olması lazım para harcadı hafiften iyi yürüyo yani hafife alıncak bi araba deyil :)
kimse almasın o arabayı kaka ee piss :D
ben alcam o arabayı eskisinden daha iyi yürücek:china:
yok hacım eksik biliyorsun. izmirdeki hali ile gelmedi bursaya :)
araba ahkkında en ıyı bılgıyı ben vereyım arkadaşlar :D
araba bursaya hıdırlı, supersprınt son susturuculu, filtreli geldi, araca s2000 hava kompresörü mü nedir bır parca takıldı ve sonra emme borusuna vtec selenoıdınden tetik alan 5. enjektör takıldı bunu yapan arkadaşlar sonradan konustugumuzda bilinçsizce yaptıklarını kabul ettıler, onlara hadı 5. enjektörü taktınız extra havada yolladınız ama hangı pıston zengın yakıo hangı pıston fakır yakıo nasıl garanti edeceksiniz, karışımı emme borusunda yapıosunuz bu arac gıdecekse bıle gıtmez deyınce ve arkadaslar bıraz da kafa yorunca haklı olarak yaptıklarının yanlış oldugunu anladılar, araç şu anda yürürü süper bir şekilde kullanılıor hiçbir sıkıntısı yok, gecenlerde uzun süreli kullanmıştım ve bu araç gercekten can yakar, ikinci olarak b16eg yi gecen clc vtec te hiç hafife alınacak bir araç değil bunuda belirtmiş olayım alacak arkadaş motorundan yana hiç düşünmesin şu anda araç çok güzel yürüyor
yalan atma la dandik yürüyo ben alcam düzeltçem :D
yalan atma la dandik yürüyo ben alcam düzeltçem :D
bu aracı düşünen arkadaşım bakma sen bu despeye düşünmeden al derim kasa olarakta motor olarakta güzel araç
kifanhom
16-08-2010, 16:49
oo denon bey ne güzel yorumlar duyuyoruz senden öyle :)
oo denon bey ne güzel yorumlar duyuyoruz senden öyle :)
işi gücü üç kiyat :D
E.ORANLI
16-08-2010, 18:30
kesin bi çıkartı vardır denonun bu işten :D :D
dooru konuşalım beyler ne cıkarım olacak, bıze yaptıkları yamugu unutmuşta değiliz si diye b16eg getırdıklerınde en agır konuşmayıda bu sitede ben yaptım, herkes ne konuştuğunu bilsin
bahsi gecen Vtec2
Dc 4-2-1 Ceramic Race Headers
51 mm düz boru + Megan Racing Carbon 60mm
D16y8 intake manifold + custom intake pipe + aem dry flow
D17 ecu + Safc2
Competition Clutch Stage2
14'' teneke jant
yürürü gercekten iyi olan bi vtec2
ulasstoprak
17-08-2010, 08:36
Bursada geçilmesine pilotaj faktörüde olabilirmi acaba ..
herşey olabilir :D
gerçi aracı sürende honda servisinde çalışmış hondanın yarışlarında teknik eleman olarak görev almış bi arkadaş. sanmıyorum kötü süreceğini