Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülsemmi Ağlasammı Bilemedim yorum sizin:)
Alper D.
15-03-2007, 22:11
buyrun...
http://www.youtube.com/watch?v=fCs2mcril3o
buda biraz daha net çekimi.
http://www.youtube.com/watch?v=8J8CAtA0h0I&NR
yük taşımak için yapılan arabayla drift yaparsan
kaçınılmaz son olmuş galiba...
geçmiş olsun ne dielim
Tholl-ga
15-03-2007, 22:16
allahtan bişi olmamış
Alper D.
15-03-2007, 22:19
allah korumuş valla.geçmiş olsun.ama fazla tokyo drift izlememek lazım.;)
Low-Rider
15-03-2007, 22:29
ee yani o araçla o hareketler,sonu normal
Jam da Joker
15-03-2007, 22:30
Cumartesi günü S te olan kaza bu hiç sekmiyor her haftasonu maşallah iyi şamata yaptılar ama arabanın üstüne çıkıp
arkadaslar hıc ama hıc samatalık deıl saka deıl bunlar bır arkadasımız Allah korusun olse yada o an kaldırımda bırı olsa yada baska bebegı olan bır araca vursa her hangıbır sekılde cana zarar gelse o zamanda mı samata olucaktı yapmayın lutfen
VteC_MaNiaC
15-03-2007, 23:01
S severiks :) geçmiş olsun arkadaşa.... ben bi çok kez bu şekil gidişine şahit olmuştum :)
MUGENPOWE®
15-03-2007, 23:02
dıkayt etmek lazmda bıde su vıdeoyu ısleyn spıker kopardı yneeeeeee:D http://www.youtube.com/watch?v=ZrGAlJD8QOE&NR
Jam da Joker
15-03-2007, 23:48
dıkayt etmek lazmda bıde su vıdeoyu ısleyn spıker kopardı yneeeeeee:D http://www.youtube.com/watch?v=ZrGAlJD8QOE&NR
Sarı saçlarından sen sorumlusun misali nedemek abi ya nedemeeeeeek ahahahahaha gece gece karnıma ağrılar girdi yine ileri geri hızlandırılmış efektlerimiz gene mevcut kapı kolları iptal kapılar uzaktan kumandayla açılıyor derken yanda kumandayı tutan ele dikkat :hahaha: of ya off
gereksiz şeyler diorum başka bişe demiorum...harbiden mal mıs doblocu..
Bunda gülüncek bir şey varmı? Birde 2 video koymuşsunuz Net çekim diye.Reklam mı yapıyorsunuz ? Böyle şeyler çok ortaya dökülmez arkadaşım!
Low-Rider
16-03-2007, 00:26
aahahha sarı saçlarından sen sorumlusun
167eyçpi gücündee
Güzel doblo
Güzel Vİraj
Fazla Hızlı ve öfkeli
Fazla Gaz
Fazla yan
Fazla yüksek
Ve net çekim Patlama
Beterinden korusun tanrı...
Alıntı olduğunu yazmassanız böle herkez istediği yerden anlar tabi ....
demekki sen böle programları takip ediosun nıhahaha
cok yazık ya :icon13:
ya o kaldırım da bir insan olsaydı? yada yolda dalgınca karsıdan karsıya gecmeye calısan biri, o hızla teğet gecse bile insan o anı hayatı boyunca unutamaz... yazık, hız yapcaksınız adam gibi yerlerde yapın, kimsenin hayatına mal olacak hareketler yapmayın :cool: demek geldi içimden boylelerine...
ayrıca selcuk arkadaş; reklam yapmaktan bahsetmiş, neyin reklamı yapılsın ki, ibret-i alem için goruntunun eklenmesinde bir sakınca yok kanaatindeyim. sanki sadece bu siteye eklenmiş bu goruntuler, youtube da dunya izlerken...
Ferhat_V
16-03-2007, 09:32
geçmiş olsun..
bu kazadan 10 dk önce yine aynı yerde aynı şekilde yanlamıştı hiç bişey olmadan 2. denemde araba koptu şöförle alakalı değil yolda bişey vardı galiba bakmamışlar gece..
Geçmiş olsun ama gerek yok böle hareketlere önce can sonra cananı düşünmek lazım.
bu olay sanırsam cumartesi gecesi oldu
ogece nişan vardı bizim evde cıktım dedmleri amcamları evlerine götürüodum s ten gecerken byük bir kalabalık vardı
ve bu videoyu ceken gencler orda tam köşede kafadan kayanların dan diye giridig yerde cekim yapıolardı 3 kişi ne kadar cahilce bir iş yaptıklarının farkında degillerdi
içimden dedim inşalah kötü birşey olmaz diye ama bu olay olmuş tabi aynı günden bahsediosak
diregi de siz mahvttiniz büyük ihtimal
helal olsun ne diyelim cok yanlış şeler coook
Apaçi OLMAYALIM
KingoftheWest
16-03-2007, 13:47
Cumartesi gecesi bende ordaydım,Allah'tan hiçkimseye birşey olmadı.
PROMINENT
16-03-2007, 14:28
yazık nediyeyimki cidden bu konuda eğitim şart!
Jam da Joker
16-03-2007, 15:44
Direğe doblo dokunmadı onu bi kaç gece önce kırmızı bir 206 halletti :rolleyes: 22 senedir orada oturuyorum S te yapılan kazaların sayısını unuttum çok tehlikeli bir viraj gerçekten bağdat caddesinde erdem ile selin vefaat ettiği zaman ortalık biraz olsun durulmuştu gene böyle bir olay olucak ozamanmı müdahale edicekler kazadan yarım saat öncede sivil duruyordu o gitti kaza oldu eskiden kaldırımla inceydi vuran kaldırıma çıkıyordu şimdi gene hiç olmazsa bariyer koydular kaldırımları yükselttiler bu seferde vuranlar direk takla atıyor inşallah birilerine birşey olmaz her haftasonu aynı senaryo
o insanlar öldügü gecede S te kaza olmuştu hatta tanıyanlar bilirler F1 vardı bostancı sanayide mustafa calışırdı orda
fairway ile o direge girmişti yaklaşık 50 arabaydık o gece eskide kaldı tabi böle hatalar yapmıoruz artık ama kimse o gece ibret alıpta ayagını gazdan cekmemişti ki ***** kaza oldu
neyse başları sagolsun tekrar Allah rahmet eylesin diyelim
Alper D.
16-03-2007, 18:07
Bunda gülüncek bir şey varmı? Birde 2 video koymuşsunuz Net çekim diye.Reklam mı yapıyorsunuz ? Böyle şeyler çok ortaya dökülmez arkadaşım!
1.arkadaşın olduğumu sanmıorum çünkü tanımıorum.
2.youtubeye koyanlara gidip sor onları. bu şekilde sert çıkışlar iyi deil
3.eğer bi sorun varsa özelden atarsın forumu kirletme lütfen.
Alper D.
16-03-2007, 18:09
Alıntı olduğunu yazmassanız böle herkez istediği yerden anlar tabi ....
doru söylüosun buğra abi..gerçi bizim millet ondanda anlamaz.nse.bidaha yaşanmaması dileğiyle allah korumuş,hiç gerek yok böle fantezilere.
ekstra bırsey daha eklemek ıstıorum. eskıden cok eskıden. cadde caddeyken. aracların modıfıyelı olması polıslerın ılgısını cekmezdı. taakı yenı ınsanlar yenı yuzler heryerde kendını bılmez hareketler yapana dek. sımdı kızıorsunuz polıs araclarımızı nıe baglıo dıe. guvercın gıbı taklalar atmayın dıe baglıolar. kurunun yanında yas da yanar. artık hobby olarak modıfıye ısı ugrasanlar da araclarına atlayıp haftasonu bogaz gezısı yapamıolar.
trafıkte bır tek arac kullanan sahsın kendısı yoktur. yanınzdakı aracın ıcınde cocukları ıle bırlıkte yolculuk yapan ve karsının hamıle olma ıhtımalı yuksek ınsanlar da olabılır. kaldırımda ınsanlar yuruolar olabılır. hatta bu ınsanlar sızın yakınınız bıle olabılır.
eskıden daha kotu durumda olanlarımız artık ayagını gaz a basarken 1 kez daha dusunuor.
nıe mı? o gece baran ın vurdugu aractakı erdem ıle selın bızım kardeslerımızdı arkadaslarımızdı. aynı ortamın ınsanlarıydık. kımsenın aklına gelmezdı ama aynı arkadas kıtlemızden ıkı sahıs o ıbret alınmayan gece de vefat ettı. o gun gazlayanlar bır daha gazlamadı.
suan her cuma ve cumartesı o S vırajın orda kı tayfaya bakıorum hıcbırzaman ıbret almıolar. Allah korusun baslarına buyuk bır olay gelmeden de uslanacaklarını sanmıorum. ve bu gruptan arkadaslar araclarını tv lerde tanıtıolar goruoruz. ve agızlarında ''CADDELERDE DEİL PİSTLERDE GAZLAYALIM'' sloganı var. ama hangısı uyguluo o da baska bır merak konusu.
Şehir içi trafik aracın imal amacı belli...Biraz daha düşünmek ona göre hareket etmek gerekir...Geçmiş olsun arkadaşa...
Alper D.
16-03-2007, 22:53
aynen katılıorum.artık polisler avlıo resmen ufak çaplı bi kazaya karışsan.kesin suçlusun bu arbaya bindiğine göre kesin %100 suç senin oluo haklı olsan bile.ben bundan çok rahatsız oluorum.bi alakasız yolda giderken yunuslar gelio durduruo bi saat tırı mırı çok göze batıosun eskiden hiç böyle şeyler yoktu.:((
1.arkadaşın olduğumu sanmıorum çünkü tanımıorum.
2.youtubeye koyanlara gidip sor onları. bu şekilde sert çıkışlar iyi deil
3.eğer bi sorun varsa özelden atarsın forumu kirletme lütfen.
Sorun senin bu kazayı güzel bi haltmış gibi burda foruma taşıman zaten! Youtube koymaları senin burada bununla övünmeni gerektirmez! Bundan ibret alsan senin için daha hayırlı olur! Ayrıca yazdıklarımdan ben sorumluyum seni bağlamaz!!!
Alper D.
17-03-2007, 00:08
nse seni ve düşüncelerini senle başbaşa bırakıorum.zaten ne söylemeye çalıştımı anlatsam anlamassn.sen takıl kafana göre.bana laf söylüosun videoyu koyan benim seni bğlamaz diosun buda ilginç tabi.herkese laf anlatmaya çalışırsak halimiz duman.sen bak keyfine aynen devam tam gazz.ibret alınıp alınmaması benim bileceğim iş zaten böyle cahilliklerle işim olmıycağı için ibret almamı gerektiricek bişey yok.allah korumş başkalarının canına bi zarar gelmemiş.nse sen gene bildiğin tarafından anla takıl kafana göre.
Sorun senin bu kazayı güzel bi haltmış gibi burda foruma taşıman zaten! Youtube koymaları senin burada bununla övünmeni gerektirmez! Bundan ibret alsan senin için daha hayırlı olur! Ayrıca yazdıklarımdan ben sorumluyum seni bağlamaz!!!
Yanlı$ dü$ünüyorsun. Eğer böyle bir dü$üncesi olsaydı "Oh ne güzel oldu" tarzında mesajlar görürdün , "yazık olmu$ dikkatli olsalarmı$ ke$ke" tarzında değil .. Önyargılı yakla$arak insanları yargılamak yerine bence mesajlara biraz daha olumlu yakla$arak bak. Gerginlik yaratmaya gerek yok ..
Konuyu tekrar dikkatle okumanı tavsiye ederim ibret olsun yazık olmuş diye konulmuş bir videoyu bu şekilde anlamak zor iş....
algılama sorunu var heralde arkadaşın...
MUGENPOWE®
17-03-2007, 12:42
gergınlık yaratmayn soyle bır konuda bıle tartısıyorus onemlı olan vıdeonun kounulup konulmaması deıl bence onemlı olan bu olaylardan ıbret alınıp alınmamasıdır bence mınıks kardeslerımın yazdııı enson yazıyı bazı arkadaslarn defalarca okuması gereklııı hemde defalarca yazının ıcınde cok seywar belkı adam gıbı okunursa anlatılan anlanmıs olur ama bazı ınsanlarn ıbret alıcaını hıc sanmıyorm allah kımseye kaza bela ölüm wermesnn ... saygılarrrrr
böyle insanlar yüzünden caddeye girmeye korkar oldum ya.... çıktığım zamanda psikopat gibi 2 dk bir aynaya bakıyorum , abuk subuk gelen varsa kenara çekileyim die...
dobloyla bu yapılırmı ya , millet enayimi ya o kadar para veriyor özel coilover falan alıyor...
trafik polisi ne yapsa yeridir . şimdi hak veriyorum...